Zapłaciłem za late check-out ale co z tego jak od 0430LT przez radiowęzeł co 20' były nadawane przeróżne komunikaty! nie były one koniecznie adresowane do mnie, zle były nadawane na cały regulator i o... Voir plus

Fantastyczna podróż! Wszystko świetnie zorganizowane, bardzo miła i pomocna obsługa, a warunki na pokładzie naprawdę komfortowe. Ogromne wrażenie zrobił na nas również bufet – zarówno pyszne śniadanie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Świetne doświadczenie ze Stena Line! Profesjonalna i pomocna obsługa. Dobra organizacja dzięki temu komfortowa podróż. Na plus również sprawna odprawa. Jedynym elementem do poprawy wydaje się być kont... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bardzo fajna podróż promem z Gdyni do Karlskrony! Płynąłem razem z babcią i młodszą siostrą i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. Wypłynęliśmy z Gdyni o 21:00, a około 9:00 rano byliśmy już w Szwe... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Stena Line Polska
Écrit par l'entreprise
W Stena Line dbamy o to, aby podróż morska między Polską, Szwecją i resztą Europy była prosta, komfortowa i przyjemna. Od ponad 60 lat łączymy ludzi, miejsca i doświadczenia w całej Europie — bezpiecznie i z troską o środowisko.
Niezależnie od tego, czy planujesz wakacje w Skandynawii, podróż służbową czy odwiedziny u bliskich, możesz liczyć na wygodę od początku do końca. Na pokładzie czekają przytulne kabiny, smaczne jedzenie i rozrywka, a także możliwość po prostu zrelaksowania się z widokiem na morze. Rodziny z dziećmi i zwierzęta są zawsze mile widziane — mamy specjalne strefy, w których mogą odpocząć i bawić się.
- Prom z Polski
- Gdynia – Karlskrona
Warto wiedzieć
Podróżujesz samochodem? Możesz zabrać tyle bagażu, ile zmieści się w pojeździe — bez dodatkowych opłat. Pasażerowie piesi mogą zabrać tyle, ile są w stanie unieść (maksymalnie 23 kg na sztukę bagażu).
O Stena Line
Stena Line to rodzinna szwedzka firma obsługująca 18 tras w północnej Europie. Jesteśmy jednym z największych operatorów promowych na świecie, oferującym bezpieczne, zrównoważone i wygodne podróże po Morzu Irlandzkim, Północnym i Bałtyckim. Naszym celem jest, aby każda podróż była spokojna, przyjemna i bezstresowa.
Zarezerwuj podróż promem
Odwiedź www.stenaline.pl, aby zaplanować podróż, sprawdzić rozkłady i poznać nasze aktualne oferty. Skorzystaj z wyszukiwarki Low Fare Finder, aby znaleźć najlepszą cenę, lub wybierz taryfę Flexi albo Premium dla większego komfortu i elastyczności.
Coordonnées de contact
Gdynia, Pologne
- www.stenaline.pl
Demande des avis aux clients
columbus
Najbardziej podobała mi się atmosfera na statku, piękne widoki morza oraz możliwość odpoczynku podczas podróży. Cała podróż była przyjemnym i ciekawym doświadczeniem.

Ta podróż Stena Line nie była zwykłym przejazdem
Ta podróż Stena Line nie była zwykłym przejazdem, lecz częścią wyjątkowego doświadczenia, które pozwoliło mi odkryć, że sama podróż może być celem.

Przemiła obsługa
Przemiła obsługa. Świetne jedzenie. Cena do przyjęcia w stosunku do standardu podróży.

Podziękowania dla obsługi
Obsługa na promie była mi bardzo pomocna. Jasno wyjaśniła moje pytania, gdyż pierwszy raz płynę-
łam promem Stena Line. Bardzo dziękuję za udany rejs.

Réponse de Stena Line Polska
Śniadanie wliczone w cenę!
Prom był bardzo dobrze oznakowany wewnątrz, kabiny wystarczająco czyste, TV działało. Dostęp do sklepów, restauracji - bardzo dobry. Bardzo uprzejma i kompetentna obsługa. Śniadanie wliczone w cenę!

Réponse de Stena Line Polska
Miła atmosfera na każdym etapie…
Miła atmosfera na każdym etapie podróży. Życzliwosć obsługi i Jej cierpliwość mimo trudnej pracy na morzu. Estetyka całości. Komfort kabin i wspaniałe jedzenie.

Znakomita organizacja
Znakomita organizacja, wspaniały wyjazd, satysfakcjonująca wycieczka, która przebiegła zgodnie z planem.

Réponse de Stena Line Polska
Bardzo miła obsługa i atmosfera
Bardzo miła obsługa i atmosfera. Wiele atrakcji zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Bardzo dobra kuchnia. Polecam wszystkim podróż ze Stena Line Polska 🤩❤️

Réponse de Stena Line Polska
Pobudka do „Sailing” na Stena Spirit…
Pobudka do „Sailing” na Stena Spirit przy widoku na złoto oświetlone przez słońce morze to było coś czego nigdy w życiu nie zapomnę. Śniadanko super tylko kawa średnia ale to nie niszczy mojej opinii. Za dużo plusów jak na jeden minus.

Réponse de Stena Line Polska
Najlepszy rejs w moim życiu napewno…
Najlepszy rejs w moim życiu napewno będę pływał częściej z wami

Kabina ładna ale brudna
Kabina ładna ale brudna! Zostały zabrane śmieci i zmieniona pościel i nic więcej. Dywan nie odkurzony, kurz i włosy widać gołym okiem. W łazience nie wytarty kran a pod prysznicem włosy na podłodze.

Bardzo fajny rejs
Bardzo fajny rejs. Polecam osoba które by chciały zobaczyć jak to jest pływać po morzu.