Jeg har været glad for Langelænder pølser i mange år men nu er det slut, der intet knæk tilbage og proteintarm som er noget frygteligt noget på grill og eller en stor kasserolle og smagen er blevet mæ... Voir plus
Øv. Konen købte nogle Langelænder grillpølser i brugsen. De var umulige og grille, faldt fra hinanden på grillen. Og skindet gik nærmest i brand, sort og forkullet, selv ved lav varme. Heldigvis havde... Voir plus
Har i mange år været begejstret for Stryhns leverpostej, især Bacon-Peber. Men det er slut nu - kvaliteten er blevet mærkbart forringet! Pjasket og varierende konsistens, fad smag hvor det tidligere p... Voir plus
Mange produktilnsvirksomheder reducere deres gramindhold i pakkerne for at forvirer kunderne om den virkeligt pris. Normalt indeholder Stryhns grovhakket leverpostej idag 450 g. Idag faldt jeg... Voir plus
Serridslevvej 38 , 3. th, 2100, København Ø
- www.stryhns.dk
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Jeg elsker jeres leverpostej
Jeg elsker jeres leverpostej. Jeg køber kun stryhns leverpostej. Det er den bedste. Jeg kan godt anbefale andre at købe den. Den er mums. 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
Med venlig hilsen Laila Wirz Aarsleff Nielsen.
Røget medister som er så ringe
Røget medister som er så ringe, minder nærmest om kødaffald pakket ind så man tror det er en kvalitets pølse, den er fuld af brusk, og mel, næsten ingen kød, virkelig et produkt man burde være flov over at sende på markedet
Stryhn's sylte
Stryhn's sylte, er nok den ringeste sylte jeg har smagt. Det føltes som fars at få i munden. Den smagte absolut af ingenting. Det er sgu en ommer. 🤮☹️
HOV.. tror der er brugt skrumpelever.
Da jeg åbnede min leverpostej, synes jeg den så lidt tom ud. Der var Ca. 2cm til kanten.
Forklaringen fandt jeg på forsiden, der er kun 400 g. i.
Det er lidt snyd... man sælger 400.g i en bakke der før var 500.g i
Og mærker der med meget små tal i hjørnet.
Det er der nok mange der vil betegne som bondefangeri!!
Nu er i nået til dobbelt pris i forhold til konkurrenterne, mens kvaliteten ikke er fulgt med.
Jeg har vist spist min sidste skrumpelever fra stryhns.
stryhns sylte
Før var det en god sylte MEN nu er den blevet sur og for tynd. Så der har i ødelagt min sylte helt og aldeles. DET ER EN OMMER
Fra GROV til GRÅDIG leverpostej
En glimrende leverpostej daler fra 500g til 400 g, hvilket svarer til en 20% prisstigning på et tidspunkt, hvor inflationen er 7-8%.
Vi plejet st kalde det “Grov leverpostej”, nu kaldet vi det "Grådig leverpostej".
Når Stryhn næste gang fylder 300 g i bakken, kan de jo nøjes med at producere den lille bakke.
Min profeti for firmaet er, at det vil gå "ned ad bakke" med firmaet i takt med at det går nedad med bakkevægten.
Vil Stryhns ikke være deres urimlige…
Vil Stryhns ikke være deres urimlige høje priser bekendt, siden de endnuen gang redusere indholdet med 50 gram. Om få år kan du købe en tom alupakke, hvor på der står, Stryhs Kejserens nye leverpostej, længe leve endnu en grådig Norsk koncern.
Vi troede det var en fejl
Vi troede det var en fejl, men det viser sig fanndeme at i fylder bakkerne mindre op!?!
Det er jo totalt idiotisk! De fylder jo det samme i vores køleskab og på lastbilerne. Madpakkerne skal have det samme indhold. Hvem pokker er det geni der har fået den ide?! De skal også igennem samme produktions system, så I spare lidt indhold. Og vi andre skal køre oftere!!
Sæt for pokker prisen op hvis i har behov for det, lad være med at være idioter.
Vi går ud og leder efter alternativer nu.
Altid kun spist Stryhns postej og fred…
Altid kun spist Stryhns postej og fred være med at i er nogen ulækre griske møghoveder, men hvis så bare produktet var bedre eller i hvert fald som minimum samme standard, men nej desværre, føj hvor er jeres postej svingende og virkelig dårlig til tider, så dårlig at selv de billigste på markedet smager bedre...
Stryhns leverpostej m.fl.…
Normalt indeholder Stryhns grovhakket leverpostej idag 450 g.
Idag faldt jeg over et tilbud på en sådan pakke til 24,50, men undrede mig over at bakken ikke var fyldt op.
Og kunne konstatere at der på pakken stod 400 g.
Ved min kontrolvejning vejede den uåbnede pakke 394 g
Til kontrolvægt vejede en liter vand 1004 g
Det er slut med at købe stryhns.
Det er slut med at købe stryhns.
De bliver ved med at lave mindre leverpostej i pakkerne, uden at orientere forbrugerne. Og priserne er de samme. Det er ikke i orden.
Fed og ubehagelig smag…
I stedet for den sædvanige grovhakkede leverpostej havde jeg købt den økologiske version, da jeg foretrækker at købe økologisk. Men øv hvor smagte den fedt. Håber hunden kan lide den.
Vægt/mængde
Jeg har i mange år købt fransk leverpostej (den i pose) hvilket er et godt produkt som jeg holder meget af. Men da jeg var ude og købe nogle pakker Idag, undrede jeg mig over hvorfor vægten er gået fra 179 gram til 160 gram.
Det giver ingen mening, at begynde at lave det mindre.
Indtil for et års tid siden kostede en…
Indtil for et års tid siden kostede en Stryhn's Leverpostej med 500 gr. 34,95.
For ca. 6 måneder siden ændrede I vægten på en Leverpostej til 450 gr. UDEN at orientere om det og til samme pris altså 34,95.
For en måneds tid siden fyldte I så op igen til 500 gr. hvilket I skrev med store bogstaver på pakken. Her var prisen stadig 34,95.
Nu har I sgu ændret vægten til 400 gr. UDEN at skrive det på pakken og stadig til 34,95. Altså en 20% uden at orientere om det. Det lyder helt uhørt og er bondefangeri. Det ser ud til at I udnytter krisen og det tangerer til værnemageri.
Venlig hilsen
Mikael Abildtrup Olesen
Jordbærvej 9
8641 Sorring
Sendt fra Outlook til Android
Ikke mere Stryhn til mig
Jeg har i mange år købt Stryhns leverpostej, fordi den smagte godt og var ensartet i smag og konsistens.
Dette er ikke tilfældet længere. Nu varierer smag og konsistens fra gang til gang.
Tak for mad!
Stryhns leverpostej igen faldet med 50 gram
Så er indholdet i Stryhns Grovhakket leverpostej igen faldet med 50g til 400g..
Det ser vi jo ikke...🙄
jeg elsker Stryns Leverpostej
jeg elsker Stryns Leverpostej , men den økologiske smager sgu ikke særlig godt (stresset gris) kan være det er en enkelt sending , den er pakket den 14/8 2022
Hvordan kan i vise samfundssind ved at…
Hvordan kan i vise samfundssind ved at i Salling grp at forhandle Jeres 450 gr leverpostej for 34,95? Den lokale koster 11,95 for 500 gr. og så stor forskel er der ikke!
I er godt nok grådige i denne tid. Føj!
Fuldstændige hjernedøde prisstigninger…
Fuldstændige hjernedøde prisstigninger som ikke kan forsvares. Dejligt at Coop sætter hælene i for at forsvare den almene befolkning for jeres hjernedøde prisstigninger.
Langelænder grill pølser
I skal alligevel have ros for at fremstille Danmarks dårligste grill pølse. Det er så langt fra at kunne kaldes mad. En gang blæver uden smag og skind der bare forsvinder (er grillet ved indirekte varme). Er færdig med at købe noget fra Stryns, bliver altid skuffet.