Jeg har været glad for Langelænder pølser i mange år men nu er det slut, der intet knæk tilbage og proteintarm som er noget frygteligt noget på grill og eller en stor kasserolle og smagen er blevet mæ... Voir plus
Lisez les avis des autres
Øv. Konen købte nogle Langelænder grillpølser i brugsen. De var umulige og grille, faldt fra hinanden på grillen. Og skindet gik nærmest i brand, sort og forkullet, selv ved lav varme. Heldigvis havde... Voir plus
Mange produktilnsvirksomheder reducere deres gramindhold i pakkerne for at forvirer kunderne om den virkeligt pris. Normalt indeholder Stryhns grovhakket leverpostej idag 450 g. Idag faldt jeg... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Serridslevvej 38 , 3. th, 2100, København Ø
- www.stryhns.dk
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
"Orne medister"
Føj for den. Købte en pakke Langelænder grillmedister.
Da de blev grillet, stank de af orne. At man vil nedlade sig, og bruge orne kød i en grillpølse. Igen profit frem for kvalitet og stolthed.
Og med den bedømmelse i får på Trustpilot, kan det jo kun gå en vej......
Langelænder...kend den på plastik
Langelænder...kend den på plastik. Først var det jeres grillpølser, derefter jeres hotdogpølser. Engang var de Danmarks bedste - nu er de virkelig dårlig kvalitet pakket ind i plastik skind. Jeg køber dem ikke mere.
Kvalitetsforringelse!
Har i mange år været begejstret for Stryhns leverpostej, især Bacon-Peber. Men det er slut nu - kvaliteten er blevet mærkbart forringet! Pjasket og varierende konsistens, fad smag hvor det tidligere pift af bacon og chilli ikke længere kan registreres. Ubegribeligt, at man ødelægger en god vare og ændrer uden at gøre opmærksom på det. God måde at miste loyale kunder!
Jeres leverpostej er godt fyldt med…
Jeres leverpostej er godt fyldt med fyldstoffer, den fransk postej er langt fra smørbar når den tages ud af køleskab,puh ha, det må kunne gøre bedre..
mvh henning
Hvad er det lige der sker for…
Hvad er det lige der sker for konsistensen i jeres leverpostej Stryhns?
Nogen gange er den lind (næsten flydende) og let at smørre på brødet, andre gange er den hård og nærmest smuldrende.
Er bange for at jeg må se mig om efter et mærke der er ens hver gang, en leverpostej skal være let at smørre på brødet.... Hver gang.
Elsker Stryhns leverpostej og sylte.
Køb ikke Stryhn leverpostej de kommer…
Køb ikke Stryhn leverpostej de kommer fisk i leverpostejen de kommer ansjoser I leverpostejen Stryhn jeg så de puttet ansjoser i leverpostejejen køb ikke styhns leverpostej der er ansjoser i leverpostejen fisk hører ikke til i leverpostej.
førhen da det var familie stryhns der…
førhen da det var familie stryhns der ejede det, da smagte leverpostej af leverpostej, nu er det et lortekapitalfond, der har overtaget, nu smager det af discount, kun for profit, jeg køber noget andet mad, skide i havet med disse kapitalfonde og profitryddere.
Bacon peber postej er klart den bedste…
Bacon peber postej er klart den bedste postej nogensinde, overhovedet.
Så har stryns også fået ødelagt …
Så har stryns også fået ødelagt langelænder pølserne...... de er kommet i en plastik tarm, og der er absolut intet der knækker mere...... yderligere er der lige blevet barberet 50 gram af alle jeres leverpostejer, for i har sat et tykkere låg på, det låg er det vist kun jer på fabrikken der har noget ud af... det er utroligt som jeres grådighed skal ødelægge alle gode produkter på det danske marked..... føj skam jer.....og ja håber at de danske forbrugere lærer jer ved at holde op med at købe jeres prudukter at ikke lave alting om for vindings skyld.
Bemærk: Juleleverpostej er nu 50 gram mindre - Updated
Købte for 2 dage siden Stryhns Juleleverpostej og bemærkede at den nu kun er på 450 gram. De sidste mange år var den på 500 gram !
Stryhns var hurtigt ude og fortælle at de havde forstærket låget. Mon det ikke var til deres eget bedste (lettere at stable pakkerne) ? Har mistanke om at husmødrerne er ret ligeglade.
Men at de formindsker med 10 % - og ikke sænker prisen - glemmer de at fortælle.....
---
Bortset fra ovenstående mener jeg at juleleverpostejen ikke kan anbefales til julefrokosten. Den er tør og klæg.
At der er lagt en strimmel tør og sej stribe flæsk ovenpå fremmer absolut ikke appetitten.
- må lige bemærke at det ikke har noget med holdbarheds-datoen at gøre.
Stryhns har til mig oplyst at deres holdbarheds-dato er 23 dage.
Det ser ud til at Stryhns er gået tilbage til deres gamle vane med at bage deres almindelige leverpostej "sønder og sammen".
Ovenpå lå der en tyk, hård og sort skorpe der skulle "løftes af" inden man kom ned til postejen.
Jeg nævnte det for Stryhns og de svarede med et billede samt at "sådan skulle det være"
I det sidste års tid har de ellers leveret den i en indbydende, lysebrun farve.
Så der må være noget galt med deres bageri: Skal der - eller skal der ikke - være en tyk,sort skorpe ovenpå ?
Tilføjet 11.feb 2018:
Jeg mener at have fundet ud af hvad der er galt....
Det er både Stryhns og supermarkedernes skyld.
(Desværre må man ikke nævne navne her på Trustpilot).
Stryhns opgiver at der er 23 dages holdbarhed på Den Grovhakkede.
Dette går supermarkederne så efter (og prøver at sælge den ældste vare først).
Nu har jeg igennem 1 uge købt 4 af Den Grovhakkede - og ALLE var tilfredsstillende.
Alle var under 4 dage gamle !!!!!
Det er HER den er gal. 23 dage er ALT FOR LÆNGE..
Måske ville en holbarhed på 10-12 dage give kunderne en mere tilfredsstillende oplevelse ?
Mit råd er:
Se på datoen. Hvis postejen er mere end 10 dage gammel - så læg den tilbage i køledisken igen. Og hvis der ligger en der er yngre end 10 dage så køb den.
Diverse supermarkeder på lære at "den nyreste / mest friske vare skal ligge forrest "......
- og Stryhns må lære at deres holdbarhed på 23 dage holder ikke.
Af de 4 bakker jeg købte viser det sig at Stryhns bager hver 2.3.eller 4.. dag
Så der ryger nogen postejer ud :- )
UD MED DET GAMLE: Det er friske vare vi vil ha'......
Det er kundens skyld, altid..
Jeg skrev til dem omkring en dårlig oplevelse med en gang makrelsalat, deres holdning til sagen var at pga mine andre erfaringer med makrelsalat var det min egen skyld.. Kundeservice, hvor henne?
Graasten Salater. Krabbesalat med sorini
Købte en krabbesalat i Rema. Da jeg puttede den første bid i munden var jeg straks klar over at det intet havde med krabber at gøre.
Da jeg fik set nærmere på pakken stod under krabbesalat, med sorini.
Sorini er restprodukter fra fisk...hvad det så end er.
Nå, men da jeg får set nærmere efter, viser det sig at indholdet af krabber er ca. 5% og resten er sorini.
Det kalder jeg bondefangeri, da der i mine øjne burde have stået sorini salat med et tvist krabbekød.
Det er præcist sådan en vildledende salgstaktik der forstærker vi forbrugeres mistillid til vore fødevareproducenter og bare bekræfter mine bange anelser om hvad de kan finde på for at sælge hvad som helst.
Jeg tør næsten ikke tænke på hvad Graasten Salater ellers finder på at putte i deres øvrige salater!!
Jeg tør i hvertfald ikke tage chancen og fravælger derfor deres produkter i fremtiden.
Ole
Stryhns julesylte
En julesylte i top god smag godt krydret og ikke den syrlig smag som andre sylte tak
Mvh Bent Nielsen
kedelige varer
Jeg anmelder her på Stryhns, da jeg ikke kan finde Gråstens salater herinde, men det er også dem der forhandler dem , en meget kedelig oplevelse, skinkesalaten smagte surt , selvom der var en måned til udløbs datoen , lakse salaten var også under al kritik -pøj måtte smide det ud
M.V.H Helen.
Der fik i ødelagt en tidligere konkurents leverpostej
Kan se det er jer der har overtaget slagtermester Andersens leverpostej. Den har i hurtigt fået ned på et niveau med jeres egne produkter, konsistensen er jo blevet leret og grynet så efter min mening er den ikke værd at sætte tænderne i mere, men det er vel også meningen så man kan lade de udgå med tiden, har ellers spist den i en del år. Så må jeg jo finde et andet produkt der er værd at spise, og det bliver ikke nogen af jeres produkter da kvaliteten er meget lav og prisen meget høj.
Datoen holder ikke
Har nu 2 gange købt stryhns postejer som desværre har mugnet inden de udløb, det er sgu en smule øv.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.