Har försökt att avsluta mitt medlemskap hos detta företag. Men det fungerar inte eftersom e-posten inte finns registrerad. Håller på att bli galen på detta . Mitt abonnemang löper ut någon gång i h... Voir plus

Detta är ett företag som lurar äldre personer till abonnemang på vitaminer och gör det nästan omöjligt att kontakta för att man inte vill ha ett abonnemang efter att man fått ett gratis prov som kosta... Voir plus

Jag blev uppringd av en supertrevlig man som presenterade Sun Helth D vitamin och jag bestämde mig för att tacka ja. Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillr... Voir plus

En glad och trevlig tjej ringer och undrade över vitaminkonsumtionen här i huset. Hon var väldigt duktig på att förklara vad det gällde och hur allt skulle gå till.. Är alla som denna tjej kommer ja... Voir plus

1. Boutique de produits diététiques

Sun Health arbetar med noggrant utvalda produkter, som skall vara kompletterande till en hälsosam livsstil. I svenska livsmedel, är det sedan många år tillbaka reglerat att adderad viktiga vitaminer som tillsatts (små doser). Detta har vi valt att ta med in i våra produkter, så att ni som kund, kan känna er trygg med mängden som konsumeras samt den effekt som eftersöks.

2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

158 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

2,3

Tous les avis

133 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Sun Health skickar fortfarande…

Sun Health skickar fortfarande betalnings påminnelse och levererar produkter trots att vi har reglerat skulden och sagt upp fler leveranser,

8 janvier 2026

Hej Conny,

Kontakta vår kundservice så får du hjälp med detta. Här på Trustpilot kan vi inte hantera kundspecifika frågor.

Självklart så skickas det inte ut några betalningspåminnelser om fakturan betalats in.

Ha en bra fortsatt dag!

Scam av äldre

Ni har skickat en faktura med betalningskrav till min mormor trots att hon inte har godkänt något skriftligen samt att säljaren "lovade" att det inte skulle kosta något och "noterade" att hon absolut inte ville ha något som kostade, och nu när både hon och jag har försökt ringa er kundtjänst i 4 veckor så är det ingen som svarar. Bett henne inte betala fakturan samt ringa konsumentverket samt polisen för att anmäla imorgon. Sjukt oseriöst företag.

7 janvier 2026

Hej Kolumbus,

Vi skickar inga betalningskrav eller fakturor till någon som inte har ingått avtal och erhållit paket.

Alla som ringer vår kundtjänst besvaras. Väljer man att själv avsluta samtalet innan man kopplats fram så är det eget beslut.
Hänger man kvar i kön så besvaras samtalet alltid.

Kontakt via e-post och brev finns tillgängligt för den som tycker det är enklare.

//Hasse .P

Lurar in folk i dyra abonnemang

Om 0 stjärnor hade funnits vore det lämpligast.
Ringer äldre personer och ställer frågor om deras hälsa. Erbjuder gratis start-paket med D-vitamin mot fraktkostnad. Allt den äldre ska göra är att svara JA eller OK på ett sms. Då får den äldre ett långt sms där det inledningsvis står att man ska svara ja /ok får att få ett gratis paket. Längre ner i det långa smset står det att man förbinder sig till 12 månaders abonnemang till en kostnad av 2581 kr med 1 månads uppsägningstid. Det visar sig senare att om man säger upp abonnemanget efter mer än 14 dagar så måste personen ÄNDÅ betala 1790 kr för att företaget haft "omkostnader". Inget levereras men kunden ska betala.
Ett riktigt SKAMLIGT företagande.

Hej Missnöjd,

Vi har läst ditt omdöme och har ett par enkla svar på detta här nedan:

Alla som blir kund hos oss får det muntliga anbudet förklarat för sig tydligt och lugnt. Efter avslutat samtal så skickas samma sak som gåtts igenom i det muntliga anbudet ut skriftligt via ett sms. Detta sms behöver besvaras med accept innan avtal ingås. Besvaras inte sms:et eller om det besvaras med ett nej, så ingås inget avtal. Alla villkor står tydligt i avtalet.

När accept inkommit så skickas välkomstmeddelandet ut och man har alla kontaktuppgifter till vår kundtjänst i meddelande. Dessa finner man sedan också på förpackningen samt fakturan när man väl får hem det i brevlådan.

Ångerrätt enligt lag är 14 dagar efter första leverans, det är inget som vi har hittat på själva utan vi följer helt enkelt gällande lagstiftning.

Ha en bra dag!
//Hasse .P

Får påminnelse och har betalat den…

Får påminnelse och har betalat den 21/12-25 hur i all världen ska man göra när ni aldrig svarar, vill avsluta så fort jag kan hjälp ,hjälp skickar tillbaka vill inte ha mer tabletter sänder tillbaka, dålig upplevelse 👎👎👎👎👎/maj åhlander

30 décembre 2025

Hej Maj,

Kontakta vår kundservice så hjälper de till med dina frågor.
Det är säkert ett enkelt ärende att lösa angående din betalning.

Det är inga problem att kontakta oss, samtliga som ringer in och hänger kvar i kön besvaras.

E-post är annars ett snabbt och enkelt kontaktsätt.

Gott nytt år!
//Hasse .P

Svarar inte på telefonen trots telefon…

Svarar inte på telefonen trots telefon tid!!

29 décembre 2025

Hej Lisbet,

Tack för tålamodet!

Vi besvarade alla som ringde vår kundservice idag. Ibland tar det lite längre tid att få hjälp, men alla som ringer in och hänger kvar får hjälp.

Önskar dig en god fortsättning och gott nytt år!
//Hasse .P

Ser ni skriver att kunden har ett…

Ser ni skriver att kunden har ett skriftligt avtal o hur har ni fått det ?? är ju ingen som svarat att dom har skrivit under något likaså min far som ni kräver betalning på .. Så oseriöst företag. Var ärliga när ni ringer upp.

15 décembre 2025

Hej Peter,

Först ges informationen om våra produkter muntligen via telefonsamtal. Efter avslutat samtal skickas det skriftliga anbudet ut via sms, brev eller e-post.

För att avtalet ska ingås behöver man acceptera det skriftliga anbudet tillbaka, därefter mottager man välkomstmeddelande.

Alla kunder kan begära att få en kopia på sitt avtal, inkom till vår kundservice så löser vi det.

De har ringt mig från 14 olika nummer

De har ringt mig från 14 olika nummer, som jag har blockerat och nästa gång ringer de från annat nummer igen Jag vill absolut inge ha med företaget att göra Uppringaren lovar att ta bort mig men gör det troligen inte Det är rena terrorn Ringde idag igen 23 dec 2025 och då var jag otrevlig och hon lovade stryka mig men......... Nu vet jag inte hur jag ska få de att sluta

23 décembre 2025

Hej Kerstin,

Det låter inte alls roligt detta. Kontakta vår kundservice så hjälper de till med att stryka ditt nummer från eventuella listor.

Du kan maila in för snabbast och enklast hantering, eller använda kontaktformuläret via vår hemsida.

Hoppas julen varit lugn och fridfull.

//Hasse .P

Hur behandlar ni våra äldre?!

Min mormor har blivit terroriserad genom att flertalet gånger och efter varandra blivit kontaktad av en av era säljare som upplevdes som mycket otrevlig. Mormor sa nej flertalet gånger, men säljaren var mycket påstridig och sa att hon redan skickat ett SMS och att det inte var möjligt att häva eller ta bort smset. Hon tvingade mormor att besvara/godkänna smset och mormor (som är äldre och redan sagt nej) kände sig rädd och tvingad.

Hon vill gärna säga upp sitt abonnemang men efter att ha stått i telefonkö i 30 minuter så hjälper min mamma henne nu att skicka mejl angående detta. Har företaget någon skam i kroppen hjälper dem min mormor att säga upp detta abonnemang omgående.

Hej LillaSkrivaren,

Det låter inte alls bra om det du skriver stämmer. Våra representanter ska såklart vara hörsamma och acceptera ett nej.

Avtalet blir inte godkänt förrän man besvarat tillbaka med accept, besvaras det inte eller om man skriver nej tillbaka så ingås inget avtal.

Inkom till vår kundtjänst så hjälper vi till med detta omgående.

Din mormor kan ringa, maila eller skicka brev till oss själv, önskar du företräda henne behövs fullmakt normalt inkomma muntligt eller skriftligt först.

Detta är en bedrägeriverksamhet

Detta är en bedrägeriverksamhet. De sätter påminnelser och inkasso i system. HÅLL ER BORTA.

16 décembre 2025

Hej Maud,

Du kan inte skriva att det är en "bedrägeriverksamhet" att bedriva försäljning av hälsokost.
Uppdatera ditt omdöme snarast då du anklagar oss för att vara brottslingar.

Påminnelse och Inkasso kan skickas ut om fakturor inte betalas på utsatt förfallodatum. Det är inget konstigt och självklart följer vi god inkassosed.

God jul och gott nytt år Maud!

Otroligt oseriöst

Min dementa mor på 75 år med NIXat nummer har kontaktats av detta bolag som nu på två veckor inte hanterat mitt ärende där jag försöker avsluta hennes abonnemang per mejl.

Jag har behövt skicka in intyg på min mors hjärnskada för att de öht skulle vilja hantera ärendet, vilket de trots det inte har gjort.

När jag ringer menar kundtjänst att de som svarar i telefon inte jobbar på samma avdelning som de som svarar på mejl. Man vet därför inte när jag kommer få återkoppling på mitt mejl eller hur lång handläggningstiden är. När jag ifrågasatte detta tackade man för sig och lade på.

Jag har själv jobbat med försäljning i hela mitt vuxna liv och skäms verkligen över att oseriösa aktörer som Sunhealth får verka i vår branch.

Ärendenummer 24017

16 décembre 2025

Hej Anhörig,

Handläggningstiden beror lite på ärendets natur, och vad för slags underlag vi fått in. Dröjer det lite längre tid än normalt så är det för att ärendet kräver merarbete. Detta är inget som kunden drabbas av negativt, då vi alltid behandlar från första kontakt. Vi kan inte stressa med ett ärende, utan det är viktigt att allt blir korrekt.

När man kontaktar oss som ombud för annan person, behöver det först inkomma en godkänd fullmakt. Denna kan skickas in skriftligt eller lämnas muntligt.

Vid sjukdom så kan ett intyg behöva inkomma från sjukvården som styrker detta. Intyget är inget krav men kan behövas om ett avtal ska avslutas i förtid.

Vid försäljningstillfället så ska inte våra produkter erbjudas om vår representant märker av något avvikande (sjukdom). Detta kan vara svårt att avgöra om det gäller en person som låter helt frisk och vill köpa våra produkter. Detta hoppas jag även du förstår som jobbat med försäljning hela ditt vuxna liv.

Vi är absolut ingen oseriös aktör, utan behandlar alla våra kunder med största respekt och allvar.

Ärendenummer 24017 är redan avslutat och löst, så hoppas att du kan uppdatera ditt omdöme här så att sanningen kommer fram.

Vi på Sun Health hoppas också på bättring för din mor och att hon tillfrisknar fullt ut!

Till sist vill jag passa på att önska er en god jul och gott nytt år.
//Hasse .P

oseriöst blufföretag som ringer och…

oseriöst blufföretag som ringer och lurar gamla människor att teckna abonemang

15 décembre 2025

Hej Daniel Jesuus Olsson,

Att du ens påstår att vi ska vara "blufföretag" och att vi "lurar gamla människor" är på gränsen till olagligt att ens skriva.

Vi dokumenterar alla som skriver nedsättande eller kränkande, och vi vill stå upp för vad som faktiskt är okej att säga/skriva.

Alla som blir kund hos oss gör detta frivilligt, och signerar skriftliga avtal helt enligt lag.

Tänk på din ton och vad du skriver, vi är människor som bemöter andra människor här på trustpilot också.

Upprepas detta kommer vi flagga för olämpligt beteende. Hoppas att trustpilot städar bort sådana här inlägg.

//Hasse .P

Idag fick jag svar på mitt omdöme

Idag fick jag svar på mitt omdöme. I svaret blev jag anklagad för att fara med osanning. Dels angående tiden man sitter i telefonkö. Då jag har en iPhone, står tiden man väntar och alla gånger har det varit mycket lång väntetid. Det stämmer dock att man tillslut får tala med någon. De man får tala med kan tyvärr inte hjälpa dig då de inte har informationen framför sig. De ber dig återkomma via mail, vilket vid alla tillfällen jag mailat har tagit över en vecka att få svar.

Senaste gången jag ringde, ville jag ha namnet på personen jag pratade med. Det satt långt inne. För att inte tala om namnet på hans chef. Det ville han inte uppge. I nästa svar här förmodar jag att ni påstår att även det är en lögn.

I avtalet står det att varje leverans innehåller 2 månads förbrukningar. Varför skickar ni då tre leveranser under två månader?

Hur köni dessutom kan mena att ni inte är oseriösa, då man förklarat att ni har varit i kontakt med en äldre människa som inte förstår. I mitt fall en dam på 83 år. Jag har på alla sätt bevisat hennes förvirring. Dels genom att försöka förklara och skickat papper på pågående utredning.
Trots detta nekar ni henne att säga upp avtalet. Är detta seriöst? Vilket annat företag vill ha ofrivilliga prenumeranter?

Jag förstår verkligen inte hur ni kan sova på nätterna med tanke på vad ni utsätter gamla och i många fall människor med mycket lite pengar för. Att de sedan inte har råd med mat för dagen, verkar inte bekomma er. Oetiskt!

Hej "Kund",

När du kontaktar vår kundtjänst via telefon så varierar kötiden, det är korrekt.

Jag har ingen iPhone utan en sån där android (lustigt namn på en telefon). Jag kan också se hur länge ett samtal pågått (hör och häpna), Teknikens under!

Alla som ringer in och hänger kvar får sitt samtal besvarat. Våra kundtjänstmedarbetare presenterar sig alltid med sitt förnamn.

Du får alltid hjälp och svar på alla dina frågor i kontakt med kundtjänst. Det som kan göra att personliga uppgifter inte delges till dig är att du inte är kund hos oss. Det blir lite svårt att hjälpa dig med ett ärende om du inte är kund.

Önskar du företräda annan person vilket du förklarar i ditt omdöme här att du gör, så behöver en korrekt fullmakt först inkomma. Generella frågor kan alltid besvaras dock.

Hur menar du med att du på alla "sätt bevisat hennes förvirring"? Jag skulle kunna skriva eller säga här att jag bevisat att du inte är kund genom att du skriver som du gör, men du kan lika gärna tala om dig själv i tredje person. Jag kan inte bevisa detta, men mycket tyder på att du som skriver här inte är kund hos oss.

Varje leverans innehåller 2 månadsförbrukningar. Ifall det skickats 3 leveranser på kort tid, så är min slutsats att fler beställningar gjorts utav kunden i fråga. -(Be kunden, eller om det är du som är kund)? att kontakta vår kundtjänst för att enkelt reda ut detta.

Vid sjukdom så kan ett intyg från sjukvården behöva inkomma ifall vi ska ta beslut som går utanför avtalet som ingåtts. Inkom med sådant till vår kundtjänst via antingen brev eller e-post.

Vi nekar ingen att säga upp sitt avtal, det är befängt att ens påstå detta och en direkt felaktighet.

Mitt tips denna onsdag blir då att kunden eller om det är du som är kund, kontaktar vår kundtjänst. Skriva oändliga omdömen som inte leder nånstans här via trustpilot hjälper inte till.

Vi önskar självklart nöjda kunder som beställer våra produkter, vi är alltid behjälpliga och löser ärenden tillsammans med våra kunder.

Önskar dig en bra onsdag samt god nattsömn!
Hasse .P

Jag är 80år gammal och blev kontaktad…

Jag är 80år gammal och blev kontaktad av er trots NIX spärr jag är dement och behöver stöttning av min familj blev orolig och på ert sms visste jag inte vad jag skulle göra svar ok men några minuter senare svara jag att detta är inget jag ville ha!

Distanslagen säger att om jag ångrar mej inom 14dagar så kan jag avbryta ert avtal jag gjorde det några minuter efter men det skiter ni i..

Trots detta lura ni på mej ett avtal.

Polisanmälan gjord på detta ärende!

Hej Hannes,

Vi har ingen kund som heter Hannes Liljebok.
Vi har inte heller mottagit något mail från någon som heter Hannes Liljebok.

Kontrollera dina uppgifter och kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller brev, så kommer vi assistera dig vidare.

Jag hoppas verkligen inte du skrivit allt detta för att smutskasta oss, det vore oerhört tråkigt för oss som seriöst företag.

Uppdatera gärna ditt omdöme så fort du fått ordning på detta.

Hasse .P

Det var en väldigt trevlig o rolig…

Det var en väldigt trevlig o rolig säljare. Ha kunde sin sak.

Hej Lennart,

Tack för ditt omdöme!
Kunskap kombinerat med ett trevlig och roligt bemötande är precis enligt boken!

Hoppas du blir lika nöjd med din valda produkt!

Trevlig tisdag!
Hasse .P

Missnöjd med kundvetandeJag är redan kund 48,hör av er omedelbart så får de inte vara ring

Jag är redan kund 48 nu avbryter vi direkt,ni ser väl redan jag sagt upp mig nu räcker det avsluta behöver inte 2

Hej Jarmila,

Förstår inte riktigt ditt meddelande här på trustpilot, då vi ej kan hantera din beställning härifrån. Ta kontakt med vår kundservice så ska de enkelt kunna bena ut detta.

Ångerrätt enligt lag är 14 dagar efter första leverans, så ta kontakt om du vill avsluta något.

Trevlig tisdag!
Hasse .P

Sun Health- ett uselt företag!

Så dåligt företag som lurar på äldre människor ett årsabonnemang av D-vitamin till en totalkostnad av nästan 2600kr!
Efter de två veckornas ångerrätt är det omöjligt att bestrida abonnemanget, för vår dementa mamma, utan fullmakt att företräda henne samt läkarintyg. Ser i omdömena att det är många med oss som är besvikna eller rent av förbannade, med rätta! Sun Health är ett uselt företag!

24 octobre 2025

Hej ingela,

Abonnemanget accepteras av varje kund genom ett skriftligt avtal. Det vill säga att produkt, antal leveranser, minsta totalkostnad är accepterat av varje person som får leveranser av vara+faktura.

Det är absolut inte omöjligt att bestrida ett abonnemang. Detta kan alla göra. Det är dock inte säkert att en bestridan gillas.

Angående att företräda annan person som ombud så behöver en fullmakt inkomma först och godkännas.

Vid sjukdomsfall som du skriver om, så kan vi behöva ett underlag från sjukvården som styrker detta.

Angående att det är många som är besvikna eller rent av förbannade med "rätta!" så stämmer detta inte alls.

De flesta av våra kunder skriver inget om oss på trustpilot, sen är många negativa omdömen skrivna av personer som aldrig ens varit i kontakt med oss. Detta ses som ett rent försök till smutskastning av vårat företag och varumärke.

Kontakta vår kundservice så kommer du få utmärkt service.

Med vänliga hälsningar!
Hasse .P

Försäljaren ljög mig rakt upp i…

Försäljaren ljög mig rakt upp i ansiktet! (Eller rakt upp i örat) Jag frågade om man kunde avsluta närsomhelst, jodå inga problem sade han. Efter 14
dagar fick jag se att jag hade nog med D- vitamin. Försökte avbeställa, fick skriftligt meddelande att detta måste göras inom 14 dagar. försent alltså. Det hade ju gått 16 dagar. Måste ta emot 7 försändelser à 417 kr/ per gång! Nu har jag dessutom fått en påminnelsefaktura på 477 kr, trots att fakturan är betald i tid! Ett rent lurendrejeriföretag alltså.

26 novembre 2025

Hej kolsvanissarnakoping.net

Detta låter inte alls bra. Informationen i det muntliga anbudet ska vara korrekt, det ska sedan följas upp med ett skriftligt anbud efter samtalet.

Detta skriftliga anbud behöver accepteras innan beställning verkställs.

Ångerrätten är enligt lag 14 dagar från mottagandet av första leveransen. Är man 1 dag efter denna eller 3 månader så blir det samma resultat.

Vänligen kontakta vår kundservice angående Påminnelsefakturan, då detta enbart skickas om betalning saknas eller inkommit efter förfallodatumet.

Trevlig onsdag!
Hasse .P

Tycker det är för mycket bluff gillar…

Tycker det är för mycket bluff gillar inte ni bara lurs folk

24 novembre 2025

Hej Kjell,

Alla som blir kund hos oss blir det av egen fri vilja.
Alla beställningar signeras skriftligen.

Att du kallar det för bluff är ju helt taget ur luften.

Om missnöje finns så rekommenderar jag dig att kontakta vår kundtjänst för vidare hjälp.

Vi önskar ju nöjda kunder!

Ha en trevlig onsdag!
Hasse .P

Min dementa mamma blev uppringd och…

Min dementa mamma blev uppringd och erbjuden D-vitaminer. Hon skulle bekräfta med sms (om hon inte svarade eller svarade nej skulle det inte bli något avtal) . Sms 1 svarade hon inte på, inte sms 2 (som kom två timmar senare) heller. Sms 3 (ytterligare två timmar senare) svarade hon först ja på och sedan skickade hon ett nytt och svarade nej. Då hade hon visst ingått avtal.

Eftersom hon inte vill ha detta skulle jag kontakta företaget. Dåliga telefontider och jag satt över en timme i kö. Hon jag pratade med skulle skicka ett fullmaktsunderlag via mejl men det kom aldrig. Några dagar senare mejlade jag dem och bifogade en egen fullmakt som jag har påskriven sedan tidigare (framtidsfullmakt). Fullmakten godkändes av företaget men det tog tio dagar att få svar med en bekräftelse av att fullmakten var godkänd. Jag betalade inget förrän jag fått svar och då var det för sent. Det gick alltså använda ångerrätten och avsluta avtalet men när jag skulle betala den leverans hon redan fått blev det en påminnelseavgift PÅ GRUND AV att företaget inte svarade på mejlet i tid (delvis också för att fakturan gick hem till min mamma- som, som sagt, är dement och inte berättade att hon fått fakturan förrän några dagar efter den kommit. I mitt mejl hade jag skrivit att mamma är dement så företaget visste om detta).

15 octobre 2025

Hej Sara,

Det stämmer att man måste bekräfta avtalet skriftligen efter avslutat samtal. Detta görs med ett Ja eller Ok.
Det är tydligt vad anbudet avser, och fullständiga villkor står med i anbudet.

För frågor efter att avtalet accepterats, hänvisas man till vår kundtjänst. Detta står tydligt i välkomstmeddelandet man får direkt efter acceptans.

Leveransen skickas ut och det medföljer faktura med tydligt satt förfallodatum. Denna leverans kom fram helt utan avvikelse eller försening.

Att ni sedan valt att inte betala in fakturan och låtit förfallodatumet passera, är ett helt eget beslut.

Påminnelseavgiften har tillkommit helt korrekt, inte "PÅ GRUND AV" ett mail från en okänd person som ej är kund hos oss inkommit.

Anstånd kan såklart beviljas med betalningar om man inkommer senast på förfallodatumet, detta har inte skett från kunden i fråga. Ej heller från ett verifierat ombud med godkänd fullmakt.

Vid händelse av sjukdom kan vi behöva ett underlag från sjukvården in till oss.
När detta inkommit så tas beslut i frågan därefter, t.ex. avskrivning av faktura eller avslut i förväg av en prenumeration.

Svar efter uppdaterat omdöme:

Det finns ingen utlovad tidsstämpel på hur snabbt en fullmakt godkänns.
Det är bara kunden i fråga som kan begära ut information eller ändra i sin beställning eller faktura.

Vi ser att det inkommit flertalet förfrågningar från dig i detta ärende på ett icke godkänt kontaktsätt, vilket vi informerat dig om utan respons. Vid händelse av sjukdom behöver som sagt ett intyg från sjukvården inkomma, om vi ska fatta ett annat beslut än det som är avtalat och står med i våra allmänna villkor.

Nu stängs ärendet här på trustpilot. Jag hänvisar till vår kundservice för vidare hjälp med ditt ärende.
/Hasse. P

Hasse .P

Jag blev uppringd av en supertrevlig man

Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillräckligt för mig.
Jag meddelar kundtjänst och får snabbt svar att de avbryter erbjudandet.
Stort Tack för snabbt svar.
Leila

19 novembre 2025

Hej Kurt och Leila,

Vi tackar ödmjukast för detta fina omdöme som ni lämnat här på trustpilot.

Våra vitaminer har lång hållbarhet, så jag skulle rekommendera dig till att prova våra. Hoppas att de gör stor nytta för dig.

Våran kundtjänst försöker svara alla så snabbt och bra som möjligt, härligt att höra att din upplevelse varit så smidig.

Önskar er en bra start på veckan!