Fullständigt oseriöst företag. Skickar fakturor och inkassokrav trots att man inte har något avtal!!!!! Säger att kunden MÅSTE ha kontakt via mail även om man som kund inte har varken dator elle... Voir plus
Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Voir plus
Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.
Box 620, 65113, KARLSTAD, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Varning!! Varning!!
Fått paket utan att beställa och även sagt ifrån att dom ska stryka mitt tfnnummer!!!
Ett oärligt företag sim lurar folk.@#$%$#@
Säger att kunden MÅSTE ha kontakt via mail även om man som kund inte har varken dator eller mail!
Har tre olika OCR nummer på en och samma faktura, ett för orginalfakturan, ett för påminnelsefakturan och ett för inkassofakturan!
Alla är inte födda in i den digitala värden men det är väl svårt att fatta för er yngre!!
Oseriöst Bedrägeri!
Detta företag sätter i system att lura äldre personer in i extremt svåruppsagda prenumerationer genom aggressiv marknadsföring.Det är i princip omöjligt att nå deras kundservice, och när man som anhörig försöker hjälpa till skapar de medvetet enorma administrativa hinder (såsom komplicerade krav på fysiska fullmakter) för att försvåra en uppsägning. Trots att vi skriftligen sa upp abonnemanget fortsatte de att skicka ut oönskade paket och fakturor. De lägger dessutom på helt olagliga egna straffavgifter (så kallade "merarbetesavgifter" på 150 kr) och egna "inkassoavgifter" direkt på sina originalfakturor. Betala inte deras påhittade avgifter och bestrid alla fakturor som kommer efter er uppsägningstid. Detta är anmält till Konsumentverket. Håll era äldre anhöriga långt borta från detta företag!
UPPDATERING – Svar på företagets PR-reaktion nedan:
Låt er inte luras av företagets polerade svar här. Det visar exakt hur de arbetar: snygg PR utåt, men hårdnackad obstruktion i kulisserna.
Dussintals mejl är inte "bra kundtjänst": Företaget påstår att "omfattande kontakt" visar att de är lätta att nå. I verkligheten har det krävts dussintals mejl fram och tillbaka och månader av kamp bara för att försöka avsluta kontot. Det är en ren utmattningstaktik mot konsumenter.
Vägrar lagstadgad ångerrätt: De vägrar fortfarande ta emot returen för julileveransen, trots att vi skriftligen åberopat vår tvingande 14-dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. De försöker olagligt gömma sig bakom sina egna uppsägningstider för att stoppa returer.
Hot om straffavgifter: I sina privata mejl hotar de upprepade gånger med "merarbetesavgifter" så fort man som konsument eller ombud står på sig och hävdar sina lagstadgade rättigheter.

Réponse de Nordic PLUS
De ringde min mor som är svårt hörselskadad och erbjöd ett prov men det som hände var att hon startade en prenumeration. Det har varit helt omöjligt att komma ur med fakturor på fakturor hot om inkasso och mer eller omöjligt att få till ett avslut. Ett absolut Bedrägeri och gamla som inte har möjlighet att avsluta blir lurade på enorma pengar.

Réponse de Nordic PLUS
Jag har fått en påminnelse faktura av Nordic Plus av ett gratisprov med frakt på 89kr som jag redan har betalat på förfallodagen de har skickat påminnelse avgift på 60kr plus ränta på 4öre.Jag har skickat kopia på min betalning men ej fått något svar.idag har jag fått ett meddelande från Early Bird att att det är en ny försändelse på väg som jag inte har beställt.Jag anser att det är bedrägeri som Nordic Plus håller på med.

Réponse de Nordic PLUS
Lurar på pensionärer hälsokost via telefon. Sen när man som anhörig vill säga upp abonnemanget så kräver dom både fullmakt och läkarintyg. Svarar inte i kundtjänst. Oetiskt företag. Red flag!!!!!

Réponse de Nordic PLUS
Jag betalar mina och min huvudmans fakturor. Min huvudman blev inte informerad om vid telefonsamtalet att första leveransen också innefattade ett bindande långt avtal. Sen kom det ett SMS som skulle svaras på. Detta kunde hon varken läsa eller förstå. Sådana affärsmetoder accepteras inte och därför bestrids alla räkningar från nordic Plus. nordic Plus har direktkontakt brevledes med min huvudman och ni kan lätt ta bort henne ur kundregistret.
KÖP INGENTING FRÅN nordic PLUS om ni vill undvika problem.
Mats Gustafsson

Réponse de Nordic PLUS
Produkterna är väl ok tror jag, men fakturorna är helt snurriga iallafall för mig som har ADD och är delvis ordblind. Fakturorna går inte att skanna dem skriver ut OCR men företaget godkänner inte det i betalningen, det skickas även i Kivra men det går inte betala därigenom. Så jag har fått påminnelse och inkasso för jag har väl gjort något fel med alla dessa nr så det har inte blivit registrerat,så det har blivit mycket dyra vitaminer.

Réponse de Nordic PLUS
Min mamma har varit kund hos dem under något år men vill avsluta då hon inte längre använder deras produkter. Men de är notoriskt svåra att nå och svarar inte på mail. Man får sitta i telefon i timtal. Hon blev lovad att de skulle avsluta och sluta skicka mer men fortsätter ändå. När hon sagt upp via mail fortsätter de ändå skicka och dessutom visar det sig att hon utan sin vetskap har tre kundnummer vilket gör att de skickar trippla uppsättningar med tabletter och räkningar till henne. Tack inte ja till några erbjudanden från detta företag! Lägg på så fort de sagt att de ringer från nordic plus.

Réponse de Nordic PLUS
Min mormor skrev aldrig något avtal för att få något från det här företaget.
Och när hon ringde dem för att säga upp, så forsätte dem ändå att skicka varor och fakturor. Det ska bara gå att ringa och säga nej till att få slut på det.
Detta har har gått i flera år och min egen mamma är vrålarg på dem.

Réponse de Nordic PLUS
Detta företag lurade på min mor vitaminer som hon sedan skickade tillbaks. Ändå håller dom nu på att skicka fakturor som min mor nu får hålla på att bestrida.

Réponse de Nordic PLUS
Får påminnelsefaktura trots att jag inte ens har fått en faktura. Svarar inte på varkan telefon eller mail trots många påstötningar.
Känns väldigt oseriösa.
Arg på mig själv för jag inte kollat upp dem innan jag tackar ja till erbjudandet.

Réponse de Nordic PLUS
Vidriga bedragare!! Lurar min dementa mormor på pengar och vägrar avbryta prenumerationen, trots att hon inte gjort något som helst skriftligt godkännande - som det står på hemsidan att det krävs!! Min mormor har försökt avsluta och säga upp detta flera gånger men dem lyckas ändå pracka på henne något nytt, trots uppenbar förvirring.

Réponse de Nordic PLUS
🙏💝😀🥸🐝Det är nyttigt för kramper o små skakningar och Myrkryp i ben och fötter 🦶

Réponse de Nordic PLUS
Det NordicPlus håller på med är rena trakasserier! Ni skickar massor (5-6 st) av likadana sms med någon minuts mellanrum, sen ser det ut som att man svarat "ja" trots att man inte gjort det! Rent ut sagt bedrövligt. Ni fortsätter skicka varor & fakturor med hot om inkasso trots att man inte har något avtal eller beställt något av er. Detta har pågått i flera år. Företag som är enormt oseriösa, bedrägeri!!

Réponse de Nordic PLUS
VARNING för mycket oseriöst företag.
Företaget har satt i system att fakturan har passerat förfallodatum när den kommer till brevlådan.
Detta för att kunna skicka påminnelseavgift på 60 kr och sedan inkassoavgift på ytterligare 180 kr.
Har nu fått ett antal fakturor där de flesta passerat förfallodatumet.
Idag, 25/5, kom en så kallad ’fakturaöversikt’ som är daterad 12.05.2026 (13 dgr gammal)
där det anges att det finns en skuld på 180 kr och att ni överväger skicka ärendet till kronofogdmyndigheten för vidare hantering. Den syftar på en faktura som kom
i fredags 22/5 och som hade förfallodatum 14/5. Detta är bara ett scenario av många.
Men jag antar att du ’Torbjörn’ alias Rickard Alf & Kristoffer har en förklaring på detta också som du/ni brukar ha på omdömen. Typ att brevbäraren är dysfunktionell eller gått ut i strejk eller vad du kommer att svara, men där har du fel. Övriga brev vi får är typ 3-5 dagar gamla när vi får de och de delas ut av samma brevbärare.
Du kommer även uppmana att kontakta kundsupporten, men det har vi också provat
angående tidigare fakturor som passerat förfallodatumet (Detta var för nära 2-3 månader sedan). Där väntar vi fortfarande på svar.
Vi kommer givetvis att regga detta till konsumentverket så även de blir informerade om detta.
/Nong