I took this boat in the end of july 2026 with my wife and 4 small children. Right in the beginning of the trip the toilets in both cabins were not fuctioning and the staff instead of changing the ca... Voir plus
Jag har åkt med Siljaline mellan Helsingfors och Stockholm i över 40 år och alltid uppskattat resan. Men nu, när jag för första gången på länge valde Grand Buffet inser jag att den urusla kvalitén på... Voir plus
Heldags kryssning till mariehamn med silja Princess ut o Galaxy hem Ditresan var ok och frukostbuffén jättebra. Hemresan vart en stor besvikelse då buffén på Galaxy var under all kritik Dålig ma... Voir plus
Faktiskt ingen stjärna alls. Väldigt otrevliga personal. Middags buffé var inte alls gott jag skulle rekommendera om ni vill öka så ska ni inte ha förväntningar med bra bemötande i receptionen samt pe... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
M/S Baltic Queen 👎
Längtade så att resa till Tallinn igen med Tallink. Hade inte varit på denna resa på många år. Blev djupt besviken på service och utbud. Fanns väldigt olika svar på frågor som alkoholfria varor i barerna. Ingen av personalen verkade vara glad att jobba inom företaget. På FastLane så stod kassörskan och pratade med andra anställda medans jag stod och väntade på att få beställa och betala. Hon slängde fram dosan som man kan se när maten är klar. Sedan får vi helt fel mat! Så dåligt. De var inte heller bra på att fråga om mitt Club kort. Ingen gjorde det. Kommer INTE åka Silja Line/Tallink igen.
Familjeresa med Symphony
Familjeresa med Symphony, buffé o frukost OK. Personal toppen!
Betala inte för Commodore hytt! Dubbelsängen består av två rörsängar som glider isär om man ligger i mitten.
Kundtjänst en katastrof. Service vet vissa inte vad det innebär, trevliga endast när man får sin syn på rätt.
Silja har tappat sin glans
Silja har tappat sin glans, mycket tråkigt att se några av de bästa båtarna jag åkt med så många år, att se hur förfallna båtarna är känns lite som gost ship. Morgon Buffén var bara katastrof 179 spänn för jag vet inte vad? Ost från Lidl?! personalen ska vi inte äns tala om. Inget jag kommer att åka med igen!! ren och skär besvikelse! Men som sagt det åker ju fler rederier Ex Viking line som kör över Östersjön och som INTE tappat sin glans.
Avtalsbrott
Beställde och betalade en hotellkryssning i juni.
Har nu blivit informerad att hemresan 12:e september är inställd då Tallink hyrt ut båten för att tjäna mer pengar och erbjuder hemresa via Helsingfors så vi förlorar en dag i Tallinn utan kompensation trots att Tallink brytit avtalet!
Heldags kryssning till mariehamn med…
Heldags kryssning till mariehamn med silja Princess ut o Galaxy hem
Ditresan var ok och frukostbuffén jättebra.
Hemresan vart en stor besvikelse då buffén på Galaxy var under all kritik
Dålig mat
Personal som diskuterade sinsemellan
Maten tog slut och långa väntetider på att de skulle fylla på
Smaklöst o dåligt urval o smutsigt i restaurangen och kommer aldrig mer boka buffé på silja line!
WORST CUSTOMER SERVICE EVER!
I used the Tallink Webshop to purchase some skincare. I got a confirmation that they had received my order and that the order would be delivered 5-7 days after confirmation. It has now gone 37 days and I have sent a ridiculous number of e-mails asking where my order is. Most e-mails just remains unanswered but I once got the reply that "it sometimes takes up to 10 days" but at that time more then 20 days had already passed. Then suddenly I got a swish for 90 sek but without any message. What on earth does that mean?! My order is for 1,183.00kr so it cannot be that it has been cancelled. Today I got a new order confirmation sent to my e-mail and that I had ordered something for 1,193.00kr wich is not correct and that this order is expeced to arrive in 5-7 days.
I dont know what on earth they are doing at customer service!!!
I'm still waiting...
Used their services to travel to…
Used their services to travel to Baltics. Compared to other cruises this one seemed outdated. Their entertainment program was poor, there was nothing much to do....
Köp aldrig mat buffé på kryssning hos Tallink och Silja båten!!!
Jag önskar mig att jag skulle vara lite klokare och undersöker efter deras mat buffé på färjan och inte blir så lätt lurade på över två tusen kr för två personer!
Det är så här att vi har betalat 2056 kr för fyra middagar + fyra frukoster, första kvällen vi åt middagen och dagen efter åt vi frukost som buffé andra dagen så vi väntade oss att det blir annorlunda mat på andra kvällen och istället så upptäckte vi att det var mat raster från första kvällen och det mycket mindre sorter och liten mat på bordet och det var samma sak med frukosten och det värsta av allt så smakade verken kaffet som kaffe och inte heller apelsin juicen apelsin juice?
Hur kan de göra så här?
Var ärligheten har tagit vägen?
Tänk om det var vi som hade fuskat på något sätt, vad skulle hända oss då?
Mvh Keyvan
Mycket bra!
Åkte Stockholm Tallinn. Bra båt, trevlig personal och fantastisk mat. Välj en bättre hytt och välj inte buffén. Ta en annan restaurant och special frukost så blir det en helt annan resa, man får det man betalar för och det är det värt!
bästa båten till finland..men sist så…
bästa båten till finland..men sist så hade dom stängt kaffemaskinen innan frukostbuffén var slut! inte räknat med..och italienska restaurangen serverade fel typ av fisk. men annars har dom alltid varit duktiga.
Blandat upplevelse
Blandat upplevelse . Vi åkte från Stockholm till ystad och Visby . Tanken var att lyxa till det och fira årsdag . Köpte kuponger för att äta på buffé 2 frukost och två middagar .
Buffén behöver verkligen att ändras . Behövs kvalitet på maten och mera utbud .
Båten som helhet är ganska anonym och musiken som spelas i långa hallen behöver vara mera intim . Nu kändes det som att sitta i en väntsal ( musikerna var väldigt kunniga och omväxlande reportoare.
I stora salen och flera ställen kändes det kyligt och fläktarna blåste för mycket . Omväxlande musik .
Prisnivån på klädes affärerna är på tok för hög ( jämnflört med Vikingline )
Det som var mest störende var att Wi-Fi inte fungerade . Eftersom jag väntade samtal från utlandet på Whatsapp blev detta en stress faktor som inte skall behöva finnas på en kryssning.
En stor eloge till grill baren för deras fantastiska mat och service och till en kvinna i receptionen.
Tallink Silja
Jag ville följa Tallink Silja på Facebook och kunna kommentera. Men av någon anledning så kan jag inte göra det. Jag tror att jag är blockerad på något sätt. Jag frågade om jag är det på Instagram och de sa nej. Jag frågade på deras Instagram vad som har hänt och varför jag inte kunde göra kommentarer? De sa ta bort gilla och försök igen att följa oss om det kanske fungerar och att du då ska kunna göra kommentarer? Men nej nu kan jag inte ens klicka i gilla. Jag har gång på gång frågat dem vad jag kan göra? Nu svarar de inte ens. Jag har försökt fråga via Messenger och får ditt meddelande kan inte sändas eller vad det står försök senare eller kontrollera att du har internet på och dessutom så brukar man få upp sådant meddelande om man är blockerad. Men jag har wifi och dessutom full styrka på. Ett stort företag som spelar fulspel? Gör man såhär mot människor som jag som har rest till Finland sedan jag var barn och jag är idag 50+ ? Jag är också Club One medlem sedan många år. Jag vill ha en förklaring om hur och varför de behandlar mig såhär illa en kränkning är det när de inte längre svarar och jag har frågat överallt denna fråga, jag har till och skickat mail som verkar ta tid för dem att svara om ens alls. Jag drömmer mig bort då jag inte har vänner så är det för mig ett sätt att få träffa människor och inte känna mig så ensam. Och när de gör såhär så känns det som de lägger mer salt i såren. Undrar hur de på Tallink Silja skulle känna om någon gjorde såhär mot dem och om de inte hade en enda fysik vän? Åk inte med dem de mobbar människor som redan har det svårt i vardagen.
alltid nöjd med dom när jag rest
alltid nöjd med dom när jag rest, har inte provat alla rutter, men dom håller för det mesta vad dom lovar.
Too many drunk people sleeping in the…
Too many drunk people sleeping in the hallways.
Pleasant to travel with Silja Line
Travelled many times from Riga to Stockholm in different types of cabins. Everything is very nice. I love the views from the upper level. Activities for kids. Nice duty+free shop. The staff is very pleasant. The breakfast is fantastic
Resan till visby 12/6 .med sija var…
Resan till visby 12/6 .med sija var toppen .allting mer än förväntat . Kan nog inte bli bättre .när vädret var oxå toppen .tackar vi " ville o Arja "
Only positive experience
During the COVID had to book a trip back home, had to call them. Staff are very friendly and helpful, everything were explained really well. Fast and smooth transaction, and a pleasant trip home.
Also often using their web-shop. Really fast delivery even got a gift couple of times. Ordered 10+ times and not a single mistake from their side!
Utmärkta, Trevliga och sköna resor!
Jag brukar ibland åka till Finland 🇫🇮 med Tallink-Silja (och min familj mamma och syster.) B.B.N (B.Ä.S.T.A B.Å.T.F.Ö.R.E.T.A.G.E.T N.Å.G.O.N.S.I.N)
6-8/3 reste med romantika till Riga
6-8/3 reste med romantika till Riga. Då fungerade inga betalkort på hela båten. Bara pengar. Personal meddelade inte att man kunde ta faktura för att köpa mat. Vi blev utan mat från fredag till lördag morgon 7/3. Då blev de lång kö till bankomaten i Riga. Efter vi kom hem reklamerade jag resa fick present kort sön-onsdag val fri dag. Så dåligt av tallink silja. Ett tips res inte med dom. Ta med pengar när ni nu reser med tallink. Tänk själv om ni hade barn som inte får mat i 24 timmar.
Trevlig upplevelse vi hade denna gång.