Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een erg mooie en degelijke koffer gewonnen van No Boring Suitcases door te tanken bij en mee te doen aan de prijsactie van TanQyou. Niet alleen tank je voordelig bij TanQyou, je maakt ook nog e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kwam Tanqyou tegen in Friesland en later in Putten. Relatief klein maar wel ondernemend en groeiend bedrijf. Natuurlijk ga ik voor de prijs, rondom die van de Makro in Duiven, maar vooral ook he... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Compleet onnodig een incasso bureau ingeschakeld. Kennelijk stond mijn email adres voor de app niet op mijn standaard emailadres waardoor ik de openstaande rekening simpelweg niet zag. Incassobureau i... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Momenteel in Pilot fase met zakelijke account. Bedrijf is goed bereikbaar, telefoon, e-mail, WhatsApp. Wel blijft telefonisch bereikbaarheid een verbeterpunt. Bedrijf heeft een platte structu... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Station-service
  2. Station essence de carburants alternatifs
  3. Borne de recharge pour véhicules électriques
  4. Lavage de voiture en libre-service

Écrit par l'entreprise

TanQyou is méér dan een tankstation. Wij zijn jouw mobiliteitspartner voor zowel particulieren als zakelijke rijders. Of je nu komt tanken, laden, parkeren, wassen of ritten registreren – bij ons regel je alles moeiteloos op één plek. Zonder kleine lettertjes, met scherpe prijzen en altijd persoonlijk contact. Vanuit het noorden bouwen we aan slimme, toegankelijke en duurzame mobiliteit voor iedereen. Meer dan 100.000 gebruikers gingen je al voor.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Zeer zeer slecht product

Ik was zou blij dat deze app beschikbaar was maar heb alleen maar problemen en inmiddels op alle devices is de app verwijderd zowel Apple, Windows als Android.

De gereden km komen niet overeen met de werkelijkheid daarnaast kan ik en (praat voor mezelf) niets veranderen in de registratie, tevens moet ik steeds het activeren via een email die nooit binnenkomt en ook niet in de spam.

Tot slot op contact email komt geen respons, op telefonisch vragen wordt afwijzend gereageerd en wordt je maar aan het lijntje gehouden, nu al 2 maanden bijna en ben er helemaal klaar meer en ja het is gratis maar het wordt aangeboden dus moet het gewoon werken en niet steeds vertellen…..de ICT is er mee bezig……mensen begin en vertrouw er niet op.

Gaat over ritten registratie

17 juillet 2025

Beste Nico

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je zoveel problemen hebt ervaren; dit is niet het niveau dat wij nastreven. We hebben je opmerkingen intern opgepakt en werken aan verbeteringen. Excuses voor het ongemak.

Team TanQyou

Noté 2 sur 5 étoiles

Parkeren werkt niet meer

In het begin kon ik de parkeer app gewoon aanzetten, werkte perfect, maar nu al 1,5 maand krijg ik de melding 'Oeps, er ging iets mis. Er loopt al een parkeersessie'. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en eerst zou het een storing zijn die werd opgelost. Echter bleef deze melding, terwijl er geen parkeeractie loopt. De app verwijderd en opnieuw gedownload etc. maar de melding blijft, dus de app is gewoon niet meer bruikbaar...

1 juillet 2025

Goedemiddag,
Wat vervelend om te horen, dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.
Zou je contact met ons op willen nemen zodat we dit voor je uit kunnen zoeken?
Onze excuses!

Noté 1 sur 5 étoiles

Al meerdere keren geprobeerd te tanken…

Al meerdere keren geprobeerd te tanken met een Rabobank VISA pas. Deze werkt niet. Volgens de Rabobank is dit een probleem van get bedrijf zelf en hebben ze de boel niet op orde. Want aan de rabobank en of de pas kan dat niet liggen.

30 juin 2025

Réponse de TanQyou

Goedemorgen, zou u contact met ons willen opnemen via info@tanqyou.com? Dan kunnen we hier even naar kijken!

Noté 1 sur 5 étoiles

Wasstraat Burgum levert slechte…

Wasstraat Burgum levert slechte kwaliteit. Op klacht hierbij bij Tanqyou wordt totaal niet gereageerd. Ga in het vervolg wel naar andere wasstraat . Deze mijden dus!

22 février 2025

Hallo Wybo.
Slechte kwaliteit houden we niet van. Ik kan alleen nergens je klacht terug vinden. Wil je deze sturen naar info@tanqyou.com, dan zorgen we ervoor dat je vervolgens wel een schone auto hebt.

wat een vreselijk bedrijf

wat een vreselijk bedrijf; in november 2024 een mailadres verandering doorgegeven. Door hun eigen slechte administratie (nieuwe mailadres was waarschijnlijk in de spam terechtgekomen, was het antwoord) een incassobedrijf ingeschakeld om € 0,82 te innen. Wij hebben nooit de factuur gezien, laat staan herinneringen (oorspronkelijke rekening was € 0,52!).
Het incassobedrijf wist wél het juiste mailadres te vinden om de € 0,82 (die € 0,52 was inmiddels verhoogd) plus € 40,- te innen. Te sneu voor woorden. Na telefonisch contact het nog eens netjes te hebben uitgelegd een totaal starre houding; wat een vreselijk bedrijf en zielige werknemer die je te woord staat…

24 février 2025

Réponse de TanQyou

Goedemiddag. Dank voor je eerlijke review.
Wanneer je een wijziging doorgeeft is het niet zo dat dit ook gelijk is gewijzigd. Pas als de wijziging zichtbaar is in je account is het geldig. Overigens kan je alle gegevens zelf wijzigen in je account.
Ondanks dat je de mail herinneringen niet hebt ontvangen hebben we je ook een aantal keren geprobeerd te bellen om te voorkomen dat het naar incasso bureau zou gaan. Helaas gaf dit geen resultaat.
Zoals in onze voorwaarden is geschreven is dat je zelf verantwoordelijk bent voor het tijdig betalen van de facturen wanneer je gebruikt maakt van onze diensten.

Prima tanken bij TanQyou

Prima tanken bij TanQyou, en leuk dat ze naast lage brandstofprijzen ook cadeautjes verloten.

21 février 2025

Goedemorgen.
Dit lezen we graag. Dank voor je review

prijsje winnen

Je hoeft niks te doen om een prijs te winnen, want je krijgt vanzelf bericht als je wat gewonnen hebt

9 février 2025

Réponse de TanQyou

Ideaal, weinig te hoeven doen om een prijs te winnen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Tanken bij Tanqyou is voor mij dichtbij huis

Tanken bij Tanqyou is voor mij makkelijk. Het is nl vlakbij huis. Het was een grote verrassing dat ik een prijs heb gewonnen, omdat ik mij tijden geleden al eens had geregistreerd. Dus, dat was erg leuk! en een uitnodiging om weer vaker bij Tanqyou te tanken

6 février 2025

Réponse de TanQyou

Dat noemen we dubbele winst 😁 Dank voor je review.

Heel fijn bedrijf!

Heel fijn bedrijf, en daadwerkelijk eens iets gewonnen!
registratie is makkelijk dus zo gepiept!

1 janvier 2025

Réponse de TanQyou

Winnen is altijd leuk! Dank voor je review

Werkt altijd

Werkt altijd, auto is gewend aan deze goede benzine en ik tank uitsluitend hier;

Dankje Bauke! Elke auto verdiend goede benzine 😁

Noté 4 sur 5 étoiles

Prijzenpot

Het is gewoon leuk dat bedrijven toch iets van de winst willen delen met hun klanten

23 novembre 2024

Dit horen we graag! Zo heeft iedereen voordeel. 😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, vriendelijk en goede prijs-kwaliteit verhouding

Réponse de TanQyou

Dankjewel Joyce voor je review!

Noté 3 sur 5 étoiles

Brandstof is goed 💯

Brandstof is goed, klantenservice/oplossingen moet beter aangezien je een storing meerdere keren moet melden.

Réponse de TanQyou

Dankjewel Kees voor je review! En we gaan met je idee aan de slag! We blijven altijd ontwikkelen.

Kadootjes

Het is budget vriendelijk tanken en de prijzen die je kunt winnen hartstikke leuk

27 janvier 2025

Réponse de TanQyou

Dankjewel Gerrie voor je review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geen ervaring met de parkeer-app

Geen ervaring met de parkeer-app, alleen met de tankpas, werkt zoals het moet.
Graag zou ik wel zien dat de kleinere bedrijven (zoals mij bijvoorbeeld) met geen 1000den liters per maand, de factuur maandelijks kunnen ontvangen in plaats van wekelijks, hierdoor heb ik soms 3 facturen per maand rond de €150,-.
Ook kan ik per keer niet meer dan €249 tanken, soms wil ik een tank van 200 liter tanken en dat gaat dan niet in 1 keer, en meteen daarna met dezelfde tankpas nog een keer tanken is geblokkeerd.

Réponse de TanQyou

Dankjewel voor je review! het idee van de maand factuur zal ik voorleggen. Over het Limiet, wil je mij een mail sturen op info@tanqyou.com met je pasnummer? Dan kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus