Jeg købte mikroovn i jan. 2017, og selv købet gik fint. Problemer er sket, da jeg kontaktede deres kundeservice. Da jeg havde problemer med mikroovnen efter knap to år, skrev jeg til kundeservice d.... Voir plus

Jeg fandt lige det TV-bord, som jeg kunne bruge hos Techhaus - men tanken om at bestille et glasbord via nettet gjorde mig noget betænkelig. Jeg vovede pelsen! Det gik som smurt. Effektiv bestill... Voir plus

Bestilte en Bosch pålægsmaskine, og modtog en kvittering for det den 6. februar. I kvitteringen stod: "Iflg vores aktuelle oplysninger, forventer vi at have varen på lager til afsendelse: medio næst... Voir plus

Da jeg D.27-5-14 Bestilte en telelinse TAMRON SP 150-600MM F/5-6.3 Di VC USD CA (A011E) oplyste man at den skulle bestilles ved leverandør (alm. levering+en uge) har senere (ved henvendelse) få... Voir plus

1. Magasin de matériel de photographie
  2. Magasin d'informatique
  3. Magasin de télévisions

Informations provenant de diverses sources externes

Techhaus.dk er specialiseret i udstyr til lyd og billede. Det betyder også at du her kan få kvalificerede svar på dine spøgsmål og en altid engageret service.

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

558 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

2,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfekt

Jeg bestilte min vare og fik den to dage efter uden nogen problemer og til en super pris. Meget tilfreds - vil helt sikkert handle der igen!

25 janvier 2014

Alt som det skal være!

Alt er som det skal være og havde en fejl på et produkt fra dem, hvilket blev behandlet hurtigt og med perfektionisme! Varerne kom hurtigt og er meget tilfreds.

10 janvier 2014

God pris og hurtig levering.

Jeg bestilte to monitor-arme midt i December og fik dem begge leveret før Jul.
Selvom disse mornitor-arme ikke er et gængs produkt så havde Techhaus alligevel en god pris.

6 janvier 2014

God service!

Jeg bestilte et cover til min mobil.
Jeg fik lyn-hurtig en personlig mail om at den ikke var på lager og om jeg derfor ville gennemføre ordren. Det var nemlig lige op til jul og de kunne allerede melde ud af den ikke kunne være på min adresse før jul. De tog altså forbehold for julegaveindkøbet. Dette synes jeg er en brilliant service at udøve og at den personlige mail var en god måde at være i kontakt med sine købere.

Jeg fik mit cover og jeg er superglad for den.

- God kontakt med køberen
- Gode priser
- Over-all god service

6 janvier 2014

tv-bord

Det var bare varen vi søgte, mht.til lev. var alt perfekt

3 janvier 2014

Lidt langsom med levering af forudbestillinger

Forudbestilte Bravely Default Collectors Edition, men de sendte ikke nogle email om hvornår spillet ville blive sendt, eller en update på hvornår at de cirka fik det, men da de så havde fået det. blev det sendt ok hurtigt, og prisen var fin nok, så ikke så godt til forudbestilte spil og sådan, men ellers fin med pris og det hele.
Kontaktede også kunde service som svarede igen rimeligt hurtigt! Helt fint :)

tilføjelse: Bestilte til min adresse, men den blev sendt med GLS uden sådan noget info om den blev, så blev nød til at hente den ved nærmeste sted, og de skrev den var ankommet, dagen før den var der, men det var nok på grund af det var til Bornholm

2 janvier 2014

Super service

Tror de arbejder dag og nat. Super hurtig levering og super hurtige svar på henvendelser til kundeservice.

2 janvier 2014

ik igen

bestitle sammen med mine forældre et keyboard den 7-12-2013 som skulle være min julegave, den var vist på lager og skulle være kommet i mega god tid, de endte med at udsætte det (første gang jeg opdagede dette) til at starte til den 28. dec bagefter til den 30. dec og nu ved de ikke engang hvornår det skal komme frem.

kan ikke anbefalespå nogen måde, og fraråder alle at bruge den hvis varen skal komme frem i tid.

25 décembre 2013

Hurtig og rigtig levering

Jeg bestilte kabler hos techhaus midt på eftermiddagen og modtog dem allerede dagen efter, så jeg er super tilfreds

20 décembre 2013

Formidabelt

Super go betjening og varer leveret efter 2 to dage.Det kan vist ikke gøres hurtigere :)

17 décembre 2013

Første køb på techhaus og intet godt resultat

Det er første gang jeg har brugt Tecchaus. Jeg bestilte et tastertur til min ipad 4 generation. Dog da jeg fik pakken var der til en air. Selvfølgelig kan alle lave fejl. Dog havde de ikke det produkt jeg ville have, så det kunne ikke byttes. Dog har jeg endnu ikke fået mine penge tilbage endnu. Og jeg sendte pakken tilbage d 5 december.

Det gode er dog at pakken kom dagen efter.

13 décembre 2013
Logo de Techhaus

Réponse de Techhaus

Kære Ditte!

Tak for din tilbagemelding. Din returvare er modtaget i starten af denne uge. Når vi får den ind skal den selvfølgelig tjeckes før vi kan kreditere varen og udbetale pengene til dig. Dette er sket lørdag i samme uge som vi har fået varen ind. Vi beklager at der er gået nogle få dage, men her i juletiden er der jo ekstra mange forsendelser igennem systemet.

Iøvrigt har nogle dage efter at du sendte pakken ind, også pr email sendt os en kopi af din postkvittering for at få godtgjort dine fragtudgifter. Disse er refunderet prompte og vi håber selvfølgelig at pengene her er nået sikkert frem :o) Du nævner i hvert fald ikke at der skulle være problemer ifht dette.

Vær opmærksom på at pengene for selve varen er returnet som en direkte returnering af den betaling du lavede med dit kreditkort da du bestilte varen. Dette er sket på samme tidspunkt som vi sendte dig kreditnotaen pr e-mail. Har du betalt med internationale betalingskort som MasterCard, American Express el lign., kan der dog gå nogle dage før pengene er returneret på din konto. Dette skyldes sagsbehandlingstid hos din kortudbyde. Har du betalt med dankort er pengene nomalt på din konto senest den efterfølgende hverdag.

vh Techhaus