Lisez les avis des autres
En suosittele. Tilasin altaan joka oli viallinen. Uusi luvattiin lähettää. Laitoin useita viestejä uuden altaan tilanteesta, mutta niihin ei vaivauduttu vastaamaan. Lopulta kahden viikon odottelun... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alkuperäinen toimitus kesti noin 3 viikkoa, ja paketissa oli väärät osat. Minulle kerrottiin kirjallisesti ja puhelimitse, ettei väärien osien palautus ole edellytys oikeiden lähettämiselle. Myöh... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tukkimies.fi – Kotimaiset keittiökalusteet ja kalusteovet vuodesta 1995 Kodin tuunaamisen ja remontoinnin asiantuntija jo yli 30 vuoden kokemuksella! Tukkimies.fi on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaat keittiökalusteet, kotimaiset kalusteovet ja kalusterungot, sekä laajan valikoiman kaappi- ja kalustemekanismeja. Lisäksi löydät meiltä monipuoliset sisustustuotteet kodin remontointiin ja korjaukseen. Olipa suunnitelmissasi vanhan keittiön päivittäminen tai kokonaan uuden rakentaminen, saat meiltä kaikki tarvittavat tuotteet helposti yhdestä paikasta. Valikoimassamme on runsaasti kotimaisia vaihtoehtoja, joiden avulla luot kestävän ja tyylikkään kokonaisuuden. 👉 Korjaa, päivitä tai rakenna uusi keittiö Tukkimiehen tuotteilla – laatu ja kotimaisuus järkevällä budjetilla.
Coordonnées de contact
Loimijoentie 94, 32440, Alastaro, Finlande
- +358469680596
- info@tukkimies.fi
- www.tukkimies.fi
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Kovat suositukset tukkimiehille!
Keittiöö on laitettu uusiks ja paljon tilattu tukkimiehiltä osia. Viime vuonna jo laitettiin uus allaskaappi ja nyt tilattiin uudet ovet. Joka asiaan löytyy aspassa Janilta apua, vaikka tekijä itse onkin tämmönnen aika peukalo remonttihommisa. Kulmakaappiin ei löytynyt mekanismia mikä on harmi homma. Mutta kyllä muuten kovat suositukset tukkimiehille!
Epäselvää ja hidasta
Alkuperäinen toimitus kesti noin 3 viikkoa, ja paketissa oli väärät osat.
Minulle kerrottiin kirjallisesti ja puhelimitse, ettei väärien osien palautus ole edellytys oikeiden lähettämiselle. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että toimitus oli sidottu palautukseen. Tämä ristiriita viivästytti palautusta noin viikon. Palautus lähetettiin sen jälkeen muutaman päivän kuluessa.
Kokonaisuudessaan oikean tuotteen saaminen kesti noin 7 viikkoa tilauksesta ja vaati 6 yhteydenottoa asiakaspalveluun. Lopulta oikeat osat saapuivat, mutta prosessi oli kokonaisuutena hidas ja epäselvä.
Tällä kertaa ostin komeroita ja kaikki…
Tällä kertaa ostin komeroita ja kaikki meni hienosti!
Jälleen kerran hyvä kokemus
Jälleen kerran hyvä kokemus. Aina saa apua ja neuvoja kun on kysyttävää. Monta kertaa tilannut vaikka ja mitä, aina olen ollut tyytyväinen.
En suosittele
Laatikon kiskot tilattu 3.2.2026 ja toimitusajaksi luvattiin 3-7 päivää. 11.2.2026 lähetin sähköpostia asiakaspalveluun, koska tilatusta tuotteesta ei ole kuulunut mitään. Sähköpostiin en saanut vastausta, joten soitin asiakaspalveluun, jossa kerrottiin, että paketti odottaa noutoa ja saapuu pian. Seuraavalla viikolla olin uudestaan yhteydessä, koska edelleenkään en ollut saanut pakettia tai tietoa paketin lähettämisestä. Lupasivat selvittää missä paketti on ja pyysin lähettämään myös paketin lähetustunnuksen, joka luvattiin toimittaa viimeistään seuraavana päivänä. En saanut luvattua yhteydenottoa ja soitin uudelleen asiakaspalveluun, josta luvattiin taas toimittaa lähetystunnus. En taaskaan saanut lähetystunnusta ja yllättäen ilmoittivat jälkikäteen sähköpostilla, että tällaisissa tilanteissa eivät ilmoita lähetystunnusta, koska se saattaa sekoittaa tilannetta entisestään. Oma veikkaukseni on, että kyseistä pakettia ei ollut edes lähetetty, eikä kyseistä tunnusta edes heidän tiedossaan ollut.
Viime aikoina yritys saanut erittäin huonoa palautetta ja tähän voin täysin yhtyä. Palautteeseen annetuissa vastauksissaan tuntuvat löytävän syyllisen aina muualta kuin omasta toiminnasta ja tähänkin palautteeseen saadaan varmana sepitys, jossa syytetään asiakasta, teknisiä ongelmia, kolmatta osapuolta tai avaruusolentoja, jotka ovat häirinneet "liiketoimintaa". Omalta osaltani elämäni huonoin verkkokauppakokemus ja neuvon välttämään kauppaa.
Ihan 💩 paikka!!
Ihan 💩 paikka!!! Älkää ihmeessä tilatko mitään tilauksia täältä! Aikataulut eivät päde ja rahastavat pienimmistäkin asioista!
Yhteydenpito on ala-arvoista!!!

En suosittele.
En suosittele.
Tilasin altaan joka oli viallinen. Uusi luvattiin lähettää. Laitoin useita viestejä uuden altaan tilanteesta, mutta niihin ei vaivauduttu vastaamaan. Lopulta kahden viikon odottelun jälkeen peruin kaupat ja sain altaan muualta. Ihmettelen suuresti miten yrityksellä on varaa tällaiseen"asiakaspalveluun".
Tukkimiehen vastaus ei pidä paikkaansa. Yhtään yhteydenottoa heiltä päin ei tullut.

Tilasin led-muuntajan
Tilasin led-muuntajan, viikon päästä kyselin sen perään ,piti tulla heti, kyselin taas viikon päästä, ei ollut tullut kuormassa oikeita muuntajia. Ei minkäännäköistä infoa asiakkaaseen päin. Peruin tilauksen , 1.12.2025 päivätyssä sähköpostissa todettiin tilaus peruutetuksi ja maksettu summa luvattiin palauttaa , kirjoitan tätä 8.12 eikä palautusta ole vielä näkynyt. Yritin soittaa , numeroni kerrottiin olevan estetty. Yksikin tähti on liikaa.

Ovensaranat
Toimitus ajat luvataan 1-4 päivää , neljäntenä päivänä viety postiin.asiakaspalvelussa luvattiin olla yhteydessä, mutta ei mitään. Ei hyvä...

Réponse : Tukkimies.fi verkokkauppa
Virheitä sattuu joskus, tärkeää on miten ne korjataan.
Tilasin LED nauhan, toimitus tuli muutamassa päivässä postissa. Tuote oli pakattuna hyvin, ainut ongelma oli että paketista puuttui tilattu muuntaja mikä oli epähuomiossa unohtunut lähettää. Soitto asiakaspalveluun jossa ystävällinen palvelu ja josta pahoiteltiin tapahtunutta. Hetkenpäästä puhelimessa kilahti viesti uudesta paketista ja puuttuva muuntaja odotti postissa muutaman päivän päästä. Ja kun paketista löytyi pientä makeaa ja pahoittelukirje, ei voi valittaa palvelusta.
Nopeaa ja ystävällista palvelua, suosittelen!

Aina menee nappiin
Kiskoja tilannu useamman kerran ja aina menee nappiin. Hyvä hinta-laatu suhde! Puuttuu vaan pikanouto mahollisuus hki

Réponse : Tukkimies.fi verkokkauppa
Suositeltiin toinen tuote kun minkä arvelin sopivan. Ei sopinut. Palautukset jouduin maksamaan itse. Palautusprosessi ja vastaaminen kestää ja rahoja en ole vielä saanut. Asiakaspalvelu? En suosittele
Huono asiakaspalvelu ja virheellinen neuvonta. Olen käynyt pitkät sähköpostiviestittelyt ja soittanut fimaan ja reklamoinut myös niissä heikkoa pakkausta, kalaverkkolaatikko 30 kg lähes painaville materiaaleille?? Höpö höpö vastaukset tähänkin reklamaatioon. Väärä sopimaton suositus tuotteesta joka tapauksessa omaan runkooni ja etulevyihin tarkasti kuvattuun ja mitattuun kohteeseen olisipa ollut kumpi sivukork.tahansa, koska luvattiin tilaa säästävä ratkaisu heidän suositus oli väärä. Alunperin olin harkinnut eri laatikkomallia ja tyrmättiin, että se ei sovi mitenkään ja vaikea olisi asentaa. Tämä firma yrittää rahastaa väärin neuvomalla ja yritetään palauttaa 10% miinusta koko kauppasummasta vaikka vain 1 laatikkoa mallattu ja muut palautettu koskematta. Jouduin teippaamaan kuljetuksessa liikkuneita pakkauksia kiinni, koska epämääräinen kalaverkkolaatikko ei kestänyt kuljetusta. Vaikea palautusprosessi kuin asiakaspalvelu. Ei jatkoon. En suosittele. Rahojani sai odottella takaisin maksimiajan. Yhtä laatikkoa mallattu tilaamastani 6 laatikosta ja yrittävät vähentää 10 % koko ostoksesta, mitä en kuluttajana missään nimessä hyväksy. Itse suosittelivat ihan vääränlaisen tilaa vievän mekanismin, vaikka mainostivat tilan maksimaalisesti käytettäväksi. 5 laatikkoa ei edes kokeiltu vaan pakattu uuteen ehjään laatikkoon kalaverkkolaatikossa kun firma lähetti itse heppoisesti pakattuna ja osa tuotteista irrallaan muovissa. Lähtiessä takaisin firmaan ei ollut firman kuvaamaa jälkeä metalliosassa, ehkä kolhittu firmassa, 2 henkilöä tarkastanut lähtiessä osat. 1 pohjalevyyn tiesin ruuvinjäljet tulleen. Palvelu (jos siitä voidaan puhua) alusta loppuun heikoin kokemus mitä tiedän Älkää vain erehtykö tilaamaan tästä firmasta mitään. Itse piti maksaa palautukset. Vastaukset muuttuivat firmassa kun kerroin, millaisia vastauksia olin keneltäkin nihkeästi saanut. Ei palvelualttiutta eikä perehtymistä edes tuotteisiinsa kun asiakas lähettänyt tarkat mitat kohteesta ja etulevyistä ja laatikkomääristä. Sivulevyn korkeus ei vaikuttanut mitenkään siihen, että laatikon kiskomekanismi nappasi 4-6 cm pois rungosta joka laatikossa ja laatikon lähtö oli jo pielessä ja laatikon pohjalevy nappasi loputkin käytettävissä olevat säilytystilat. Kuka haluaa vinksis vonksis laatikoita miten sattuu? Laatikoiden tulee olla linjassa. Ko.laatikoston sanottiin olevan maksimaalisesti tilaa säästävä. Standardi-sanan alle on helppo piiloutua. Minun laatikkoni eivät ole nykystandardeja nähneet, siksi lähetin kuvia ja etulevyjen mitat, kukaan ei tainnut kuvia vilkaistakaan suosituksia antaessaan? Miinusta myös: Olivat lähettäneet toisen pakkauskolleista vanhassa kalaverkkolaatikossa, joka ei kestänyt kuljetusta hyvin. Olisi varmaan pitänyt säilöä epämääräinen, epäsiisti kuljetuslaatikko, mutta pakkasin eri laatikkoon paremmin ja laitoin kulmasuojia ja käytin paljon pakkausmateriaalia, että menisi painavat tuotteet ehjempänä perille kuin tulivat itselle. Kalanverkkolaatikko ei ollut siisti. Jos valitetaan asiakkaiden pölyistä tai kuvataan vaurioita metalliosissa joita en kaikkia kuvannut kamerarullallista niin voi olla, että maksat firman aiheuttamistakin kuljetusvaurioista. Se pakkauslaatikko, joka minulle lähetettiin, ei ollut siisti tai sopiva painavaan kuljetukseen vaan muodoton möykky, jossa sisältö pääsi liikkumaan. En osta tai tilaa enää tästä firmasta mitään. Rakensin lopulta itse sopivan ratkaisun. Antaisin kokemuksesta miinus 5 tähteä jos voisi.

Hyvä palvelu ja hintataso
Tilasin keittiöön uudet ovet ja muutaman kaapin. Toimitusaika oli juuri se mitä luvattiin ja toimitus oli perille asti. Hinta oli edullisempi kuin muilla. Asennukseen kaipailin hiukan neuvoja ja niitä sain tukkimiehiltä hyvin ja nopeasti. Nyt on keittiö uudessa ilmeessä ja minä olen tyytyväinen! Suosittelen lämpimästi tukkimies-porukkaa, osaavaa palvelua.

Réponse : Tukkimies.fi verkokkauppa
Nopea toimitus ja toimiva tuote
Tuote lähti tilauspäivänä eteenpäin, joten aikas hyvä läpimenoaika. Hyvin pakattu ja tuote vastasi odotusta. Iso kiitos. Ps. Testauksen jälkeen saatan tilata toisenkin , notta elkää nostako hintaa :)

Erityiskiitos kotiin tuonnista
Mie tilasin Boston seinälevyä 2 pakettia ja heti parin päivän päästä saattiin viesti, että toimitus voipi olla veloituksetta kotiovelle. Ystävällinen herra toipi sitten molemmat laatikot meidän kotiovelle asti. Kyllä oli loistavaa palvelua, nopeasti tuli ja vielä erikseen kotiin asti! Ei tarviinnut lähteä postista kantamaan. Kiitos tukkimiehille paljon, kyllä meille tuli hyvä mieli. Mie laitoin uuden tilauksen tulemaan jätevaunusta, kohta on keittiö kunnossa.

Nopea toimitus
Ripeästi tuli tilaamani tuote perille ja on hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Kiitos vielä

Réponse : Tukkimies.fi verkokkauppa
Hyvin meni kaikki ja paketti hyvin…
Hyvin meni kaikki ja paketti hyvin pakattu. Asioin toistekkin jos tulee tarvetta.

Palautusprosessi erittäin haastava
Palautusprosessi pitkä (kestänyt liki kolme kuukautta) ja monimutkainen.
Kannattaa tutustua huolella ennakkoon palautusprosessiin (omakustanteinen, ilmoitettava sähköpostilla palautuksesta ennakkoon, liitettävä mukaan palautuslomake). Lisäksi palautuksen noutaminen postista yritykseltä kesti viikon.
Palautuksen vastaanotettuaan yritys vaati pahvilaatikon päälle liitetyistä palautustiedoista 20% osuutta kauppahinnasta, sillä laatikon päälle ei olisi heidän mukaan saanut kirjoittaa lähetyskoodia.
Yritys kertoi myös laatikossa olleen brändikoodeja- logoja- ja merkintöjä, jotka ”tuhoutuivat”. Pyysin valokuvia näistä brändimerkinnöistä, joita en havainnut tuotetta palauttaessani, mutta en useista pyynnöistä huolimatta saanut niitä yritykseltä liitteeksi kuluttajaneuvontaan.
Asiaa selvitettiin lopulta useaan kertaan kuluttajaneuvonnan kanssa, josta kerrottiin, että yrityksellä ei ole oikeutta vaatia tästä arvonalennusta. Käytin tähän selvitystyöhön ja sähköpostikeskusteluihin, reklamaatioihin ja puhelinsoittoihin tunteja.
Yritys ei suostunut kuluttajaneuvonnan lausunnon jäljeenkään luopumaan vaateestaan ja jouduin viemään asian kuluttajariitalautakunnalle asti, jossa se on nyt käsittelyssä. En voi suositella.
Onneksi olin maksun suorittanut klarnan kautta, jonka timanttinen asiakaspalvelu auttoi minua ja mitätöi laskun, jota yritys ei suostunut tauottamaan käsittelyn ajaksi, vaan käskivät "lopettaa aiheettomien ilmoitusten tekeminen klarnalle".

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.