Brugte 19 dage på at få kontakt til “kundeservice”. Vi er jo alle selvstændige som bruger jeres produkt. Vis os respekt da det er vores penge I administrerer. Fy for pokker……
Lisez les avis des autres
Super oplevelse. Skulle skifte dankort terminal så den kunne integrere med vores regnskabs program. Ahmed Ali gav vejledning og gennemskuede vores samlede kort aftaler. Og jeg fik vejledning ud fra d... Voir plus
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Adam Dahane i forbindelse med et køb. Fra start til slut har han været yderst professionel, serviceminded og imødekommende. Adam tog sig tid til at forstå... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skulle bruge en betaling terminal, og udfyldte en kontakt formular, blev ringet om 10 minutter efter (hurtigt) Talte med Dasurije Daka Hismani, super flink, og gav sig god tid til at forstå min si... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Verifone Denmark A/S er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til landets butikker og kæder. Vi har mere end 30 års erfaring i at levere sikre og hurtige betalingsløsninger. Vores løsninger omfatter fritstående betalingsterminaler, mPOS, integrerede betalingsterminaler, mobile terminaler og selvbetjente automater. Vores terminaler er alle bygget op omkring en åben betalingsplatform, der sikrer, at alle dine betalinger kan foregå direkte på terminalen. Det betyder, at du ikke skal have ekstraudstyr for at kunne tage imod både alle typer kortbetalinger - også de kontaktløse - og mobile løsninger som Apple Pay og Klarna. Samtidigt betyder det, at vi samarbejder med en række indløsere - og vi kan derfor give dig de bedste priser på kortgebyrer.
Coordonnées de contact
Knapholm 7, 2730, Herlev, Danemark
- +45 3515 1115
- kundeservice@verifone.dk
- www.verifone.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 74 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Servicen var helt i top
Servicen var helt i top. Kan klart anbefale Yasser.
Altid venlig og svarer på alle spørgsmål, der måtte opstå.
En gnidningsfri oplevelse;)

Kan klart anbefales her fra
Kan klart anbefales her fra
Adam er venlig hjælpere hvilket kasse system man har behov for
Hvis nogen vil åbne virksomheder eller butikker og har bruge for god vejledning så kontakt Adam Dahane så få i det bedste service

Réponse de Verifone Denmark A/S
Rigtig god service og søde…
Rigtig god service og søde medarbejdere.
Top professionelle og kompetente til deres arbejde og hurtig ekspedition.

Réponse de Verifone Denmark A/S
sød og imødekommende ung mand Abdi
sød og imødekommende ung mand Abdi, utrolig god til at forklare og svarer på det jeg spurgte om.
god service 5 stjerner herfra

Réponse de Verifone Denmark A/S
Super venlig medarbejder ved navn Adam
Super venlig medarbejder ved navn Adam, som hjalp med at svare på nogle spørgsmål ift. min fars forretning

Adam Dahane
Adam Dahane
Han er god til at samarbejde med,hurtig løsning på dem vi vil have blive gjort klar

Réponse de Verifone Denmark A/S
Yasser Essam Give me a very nice…
Yasser Essam Give me a very nice experience, I have very good experience with Yasser. He is kind and trustworthy and he tries his best to make me understand everything and I like it and I am appreciate to him. Thank you Yasser.

Réponse de Verifone Denmark A/S
de bliver ved med at sende kontoudtog…
de bliver ved med at sende kontoudtog som er op til 5 år gamle, og rykke for faktura betaling som er betalt for flere år siden, selvom jeg har sendt bankkvittering med betaling, der er simpel hen ikke styr på noget som helst og de gider ikke svare på mine mails.vi bliver nødt til at opsige vores aftale

Réponse de Verifone Denmark A/S
Uigennemsigtige og urimelige vilkår!
Det er uigennemsigtige og urimelige vilkår.
Vores virksomhed skiftede til Worldline i 2024 og opsagde Nets. Men Verifone fortsatte deres fakturaer. Dette er vi nu blevet opmærksomme på, men vi kan først opsige vores aftale fra december 2026 pga. deres vilkår. Nu har vi så fået en årsregning for 2026, selvom de selv siger, de godt kan se vi ikke har gjort brug af deres ydelser siden 2024. Derudover er der en prisstigning på ca. 60 % på den sidste nye faktura. Det bliver man ikke varslet om, men man skal selv holde sig ajour på deres hjemmeside.
Det er virkelig et skuffende samarbejde.

Réponse de Verifone Denmark A/S
Svært at sige aftaler op
Har igennem et par måneder forsøgt at opsige aftale på en betalingsterminal.
De svarer ikke og vender generelt ikke tilbage på mails

Réponse de Verifone Denmark A/S
Opsagde vores verifone aftale på…
Opsagde vores verifone aftale på software licens til købte betalings terminaler ( i starten af 2022) - efterfølgende fik vi i første år opkrævninger som vi henvendte os om til finans uden respons - vi ender med brev fra deres advokat - vi fremsender dokumentation for opsigelse - Advokaten frafalder sagen. Efterfølgende år modtager vi dog hvert år i januar en regning på software licens frem til nuværende 2026 - fejl kan ske men samme gentagende fejl virker bevist og bedragerisk. Verifone skiver nu - Jeg har ikke tidligere været involveret i denne sag, men kunne ved gennemgang se, at der desværre var sket en fejl, og at den terminal, som du opsagde dengang, ikke var blevet korrekt udmeldt.
Dette har jeg nu sørget for at få bragt i orden. Terminalen er udmeldt pr. dags dato, og jeg har vedhæftet bekræftelsen i denne mail.
Derudover har jeg fået bekræftet fra vores bogholderi, at der vil blive udstedt kreditnotaer for de fremsendte årsfakturaer for 2024, 2025 samt 2026.
Vi beklager meget den fejl og den forvirring, som dette har medført.

skiftede til flatpay
ikke rimeligt at man har ret til at opkræve et firma 18 md efter man skifter selskab, der burde være lovguvning der forbød dette, er helt uden moral og monopol, skiftede til flatpay, 3-25, og verifone vil først opsige abb 12-26 , uhørt efter kundeforhold på plus 20 år, vi bliver ALDRIG kunde igen, og må fraråde andre om at bruge verifone

Kompetent rådgivning
Virkelig kompetent og tålmodig medarbejder, der forklarede tingene i forståeligt sprog.
Meget hjælpsom.
Hold jer rigtig langt væk !!!!!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Vi har været loyale kunder siden 2003 (dengang det hed Point), men efter Verifone tog over, er alt gået ned ad bakke. Det er det mest arrogante og kundefjendske firma, jeg nogensinde har oplevet.
Vi har tidligere brændt fingrene på deres "anbefalede opdateringer", som kostede en formue og endte med dårligere terminaler, hvor de ældre kunder ikke engang kunne se tasterne. Da vi endelig fik nok og sendte en skriftlig opsigelse den 25. november 2025, viste de deres sande ansigt.
Fordi opsigelsen ikke faldt præcis 3 måneder før årsskiftet, tvinger de os nu til at betale for hele 2026 også! De binder deres kunder urimlig med uigennemskuelige kontrakter. Som prikken over i’et har de lige sendt en faktura for 2026, hvor prisen er steget med ca. 25 % for ydelser, vi overhovedet ikke skal bruge.
Det er ren økonomisk gidseltagning af små erhvervsdrivende. Mit råd til alle: Hold jer langt væk fra Verifone (og Verisure for den sags skyld). Find en udbyder, der rent faktisk sætter pris på deres kunder i stedet for at flå dem med urimelige gebyrer og bindingsperioder.

PAS PÅ!!!!!!!
Pas på!!!
Værste Svindeler .
Jeg har vært kunde i Verifone i 14 år .
01-08-2025 deres kort Terminal er udløbet kune ikke opdateres . Og jeg fik ikke besked om det fra Verifone .
Det var Nets som kommet med advarsel til mig.
Så fandt jeg en anden udbryder.
Fik ny aftale fra Oktober 2025.
Nu Verifone har trukket 7100 kr fra min konto for abonnement til 2026.
For en produkt - terminal som ikke virker og noget som jeg ikke bruger siden Oktober 2025.
De siger at jeg skulle opsig min aftale ind den 30 september 2025 for den kommende år 2026.
Værste Svindler .

Virkelig god service
Virkelig god service! En stor tak til Mathias, som hjalp mig igennem det hele.
Sindssyg god service
Sindssyg god service. Mathias var super nem og rar at snakke med. Klar anbefaling !
Virkelig god og hurtig kundeservice
Virkelig god og hurtig kundeservice. Stort tak til Ahmed Ali, som har styr på det.
God og venlig service af Marianne…
God og venlig service af Marianne Møller, i forbindelse med justering af vores erhvervs abonnement.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.