Verifone Sweden Avis 429

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Både Alexander samt Teo hr varit till mkt god hjälp idag! (När jag blev uppringd ang. samma fråga, så gick det inte att svar, rösten bara upprepade samma fråga hela tiden, så där blev det bottenbet... Voir plus

Jon Oseku på Verifone måste jag framhålla. Han har inte varit något annat än proffsig och serviceminded när jag kontaktat er. Fem stjärnor till honom! Nu efter många år som kund har jag dock valt en a... Voir plus

Jag fick fantastisk hjälp av Kacper på kundservice! Han var mycket trevlig, tålmodig och engagerad i att lösa mitt ärende med Klarna. Kacper tog sig tid att förklara allt tydligt och följde upp til... Voir plus

1. Service de paiement
  2. Fournisseur de solution e-commerce

Med Verifone kan du ta emot betalning i butik, online och på mobilen och du kan identifiera kunden över alla kanaler. Ge dina kunder en unik shoppingupplevelse idag.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

429 avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Varning!

Skrev i maj senast.
Sagt upp avtal o skickat tillbaka terminalen i april. Deras nya koncept började gälla 1/5.Ville inte.
.Skulle få betala 499kr/ mån om man inte tog deras nya avtal.
Fick bekräftat uppsägningen. Avtalet skulle gälla till 31/5-26. Så långt hade jag betalat.
Inga fakturor skulle skickas efter det om man skickat tillbaka terminalen .
En vecka efter det får jag ett nytt mail där det står att de korrigerat avtalet till 27-05-31??
Nu har jag fått en ny faktura också för något jag inte längre har.
Tänker inte betala!
Nää Alltså, vad håller dom på med?

3 juin 2026
Avis spontané

Jag rekommenderar verkligen inte…

Jag rekommenderar verkligen inte Verifone. Kundservicen är bland det sämsta jag varit med om. Deras account manager Claudio Tep*** var utan tvekan den mest oprofessionella personen jag haft kontakt med. Han vägrade koppla mig vidare till någon annan eller till sin chef trots att jag bad om det flera gånger. Hade han gjort det kanske jag hade valt att stanna som kund.

Jag ringde över fyra gånger och hamnade hos samma person varje gång. Efter att ha varit kund hos dem i fem år insåg jag dessutom att jag blivit överdebiterad med minst 4 000 kr per år bara för kortterminalen. Känner mig helt lurad.

Akta er för detta företag.

Istället rekommenderar jag Worldline. Mycket bättre service, trevligare personal och dessutom sparar man flera tusen kronor bara på kortterminalen.

15 mai 2026
Avis spontané

Jag har problem med den nya terminal

Jag har problem med den nya terminal. Har varit i kontakt med 3 personer idag och problemet är inte åtgärdat. Jag kan inte ta betalt . det står saknas anslutning till nätverk. det var första gång jag använde terminalen och vilken upplevelse! Mina kunder betalar endast med kort om ny erbjuder en ny terminal och dessutom och dessutom är transaktioninlösare ni måste ge en god service. Hela dan försökte ni hjälpa mig men utan framgång. Ska jag ringa er hela tiden och be om hjälp! Vem ska betala för min bortfallen inkomst?

25 mai 2026
Avis spontané

KÖR INTE MED VERIFONE SWEDEN sämst i…

KÖR INTE MED VERIFONE SWEDEN sämst i branschen lurar folk, tar för mycket betalt du måste kolla noga på varje faktura, kundtjänsten är katastrof får inget svar skickas runt i mellan avdelningar och svarar inte ens på frågor, vad du än gör kör ej med dessa

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Det går inte att ringa dit, det går inte att säga upp tjänsten. Finns det något alternativ så välj inte Verifone som leverantör.

8 mai 2026

Usel support

Gärna en support som tar emot samtal. Finns inga telefonnummer till supporten någonstans. Bara formulär att fylla i som dessutom inte fungerar när man som mest behövde hjälp med deras hårdvara. Usel support.

8 mai 2026

Varning för detta företag

Jag vill varna andra för detta företag. Jag försökte avsluta min tjänst under flera månader, men trots att jag fick bekräftelse på att avtalet var uppsagt fortsatte de att skicka fakturor.

När jag kontaktade kundservice via telefon blev jag runtkopplad mellan olika avdelningar och hänvisad till flera olika mejladresser, där ingen tog ansvar eller faktiskt hjälpte mig. Det var extremt svårt att få avsluta tjänsten.

Efter upprepade kontakter erkände de till slut felet och lovade att återbetala det belopp jag betalat för mycket. Trots detta har inga pengar betalats tillbaka till mitt konto.

Hanteringen har varit både oprofessionell och oseriös, och kommunikationen bristfällig genom hela processen. Jag har aldrig tidigare varit med om ett så här dåligt bemötande från ett företag.

Jag rekommenderar starkt andra att vara mycket försiktiga innan de väljer att bli kund här.

28 avril 2026
Avis spontané

Extremt dålig kundsupport och en bluff!!!

Extremt dålig kundsupport och troligen en bluff. Personen jag pratade med i telefon var mycket otrevlig. Jag kunde inte tro att han kunde behandla en kund på det sättet. Jag ringde många gånger, men de kunde inte hjälpa mig. Jag har försökt skicka mejl flera gånger under de senaste månaderna, men ingen svarar.

Under de senaste 9-10 månaderna har företaget debiterat mig dubbla fakturor, inklusive en gammal betalterminal som jag bad dem säga upp när jag beställde den nya. Än idag betalar jag fortfarande dubbla fakturor.

Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag vill säga upp allt och aldrig arbeta med det här företaget igen.

27 avril 2026

Mycket bra service

Jag fick mycket bra hjälp att installera vår nya kortmaskin. Reza var verkligen duktig, pedagogisk, trevlig och glad. En riktig stjärna i sitt jobb.

24 avril 2026

Hej Elisabeth,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp med installationen av er nya kortmaskin.

Reza kommer att bli väldigt glad över dina ord, jag ser till att föra detta vidare till honom. Härligt att höra att han upplevdes som både pedagogisk, trevlig och engagerad!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver mer hjälp framöver.

Axel - Verifone

Både Alexander samt Teo hr varit till…

Både Alexander samt Teo hr varit till mkt god hjälp idag!
(När jag blev uppringd ang. samma fråga, så gick det inte att svar, rösten bara upprepade samma fråga hela tiden, så där blev det bottenbetyg. Riktiga personer att tala med är bäst!)

Hälsningar, Dorothee Andersson

24 avril 2026

Réponse de Verifone Sweden

Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att både Alexander och Teo kunde hjälpa dig på ett bra sätt, jag ser till att föra det vidare till dem.

Jag beklagar verkligen upplevelsen med telefonsamtalet, det låter inte som det ska fungera. Tack för att du uppmärksammar oss på det, vi tar det vidare för att förbättra upplevelsen.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen.

Bra service

Bra service, tack så Mycket

21 avril 2026

Réponse de Verifone Sweden

Tack så mycket! Det var verkligen roligt att kunna hjälpa till. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst.

Axel - Verifone

God hjälp och tydlig förklaring

Min kortterminal lade av på fredag eftermiddag och efter ett extra klargörande samtal förstod jag att problemet inte skulle kunna lösas under helgen. Bokade hjälp till klockan 10 på onsdagen efter, 2 timmar innan jag skulle öppna. 10.20 hade de fortfarande inte ringt upp så jag kontaktade servicedesk igen. Fick först veta att det var osäkert när jag kunde få hjälp. Med tanke på att kort är den vanligaste betalningsformen bland mina kunder, så kändes det stressande. Jag tror kundmottagaren Alexander uppfattade det för han ordnade problemet och förklarade dessutom varför det hänt och vad jag inte kan göra. Han ordnade så jag fick en tillfällig alternativ lösning och har även meddelat säljorganisationen att jag behöver uppdatera min hårdvara.

15 avril 2026

Hej Eva,

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen förseningen och den osäkerhet du mötte, vi förstår att det blir extra stressande när betalningar påverkas.

Samtidigt är vi väldigt glada att höra att Alexander kunde ta hand om situationen på ett bra sätt, lösa problemet och hjälpa dig vidare med en tillfällig lösning samt nästa steg kring din hårdvara. Vi för självklart vidare din uppskattning till honom.

Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver, vi finns här för dig!

Kunnig bra personal

Réponse de Verifone Sweden

Tack för din återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd med vår kunniga personal.

Vi finns här om du behöver hjälp igen, tveka inte att kontakta oss!

Axel - Verifone

Lugn och balanserad person löste…

Lugn och balanserad person löste problemet åt mig.

Hej Kent,

Tack snälla för att du delar med dig! Det gläder oss att höra att du fick ett lugnt och tryggt bemötande och att problemet löstes på ett bra sätt.

Vi finns här om du behöver hjälp igen framöver, varmt välkommen att höra av dig!

Axel - Verifone

En savoir plus sur les différents types d'avis.