Brugte 19 dage på at få kontakt til “kundeservice”. Vi er jo alle selvstændige som bruger jeres produkt. Vis os respekt da det er vores penge I administrerer. Fy for pokker……
Lisez les avis des autres
Super oplevelse. Skulle skifte dankort terminal så den kunne integrere med vores regnskabs program. Ahmed Ali gav vejledning og gennemskuede vores samlede kort aftaler. Og jeg fik vejledning ud fra d... Voir plus
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Adam Dahane i forbindelse med et køb. Fra start til slut har han været yderst professionel, serviceminded og imødekommende. Adam tog sig tid til at forstå... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skulle bruge en betaling terminal, og udfyldte en kontakt formular, blev ringet om 10 minutter efter (hurtigt) Talte med Dasurije Daka Hismani, super flink, og gav sig god tid til at forstå min si... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Verifone Denmark A/S er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til landets butikker og kæder. Vi har mere end 30 års erfaring i at levere sikre og hurtige betalingsløsninger. Vores løsninger omfatter fritstående betalingsterminaler, mPOS, integrerede betalingsterminaler, mobile terminaler og selvbetjente automater. Vores terminaler er alle bygget op omkring en åben betalingsplatform, der sikrer, at alle dine betalinger kan foregå direkte på terminalen. Det betyder, at du ikke skal have ekstraudstyr for at kunne tage imod både alle typer kortbetalinger - også de kontaktløse - og mobile løsninger som Apple Pay og Klarna. Samtidigt betyder det, at vi samarbejder med en række indløsere - og vi kan derfor give dig de bedste priser på kortgebyrer.
Coordonnées de contact
Knapholm 7, 2730, Herlev, Danemark
- +45 3515 1115
- kundeservice@verifone.dk
- www.verifone.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 74 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Hjælpsom tilgang
Ifb. med ophævelse af dankortterminaler og betalingsløsning, har jeg i processen oplevet en helt igennem fin proces, hvor det hele er gået utrolig nemt og med en meget løsningsorienteret, hurtig og hjælpsom tilgang.
Noget som var "frygtet" som en tung proces, blev det stik modsatte, virkelig en positiv oplevelse.
en rigtig go oplevelse med super service
snakkede med en utrolig sød og imødekommende medarbejder, Mehmet, han var meget hjælpsom og tålmodig og tilbød vores firma en rigtig god aftale der efterlod vores aftale bedre end før og han ringede selv for at følge op på vores aftale og om det var som det skulle være - de bedste anbefalinger her fra keramisk kontor
Ahmed Ali gav formidabel god betjening
Ahmed Ali gav formidabel god betjening. Gav sig tid til at yde god kundeservice.
Really good service!
VERIFONE DANMARK ER NOGET SKRAMMEL
VERIFONE DANMARK ER NOGET SKRAMMEL
Betaler stadig for en løsning som ikke duer se min anmeldelse af verifone den 23 april 2024

Réponse de Verifone Denmark A/S
Snakkede med en utrolig sød person
Snakkede med en utrolig sød person - som var meget hjælpsom.
God service og god guidning i portalen
God service og god guidning i portalen - så vi selv kan finde oplysninger omkring gebyrer, transaktioner og månedfakturering.
Talt med Ahmed Ali
Supergod kundeservice
Vi oplevede, at en betalingsterminal drillede voldsomt, og så selvfølgelig på et tidspunkt, hvor det bare ikke måtte drille.
Vi snakkede en del med kundeservice (Darka) og fik en verdensklasse service.
Kan klart anbefale Verifone...!
Efter 8 år som tilfreds kunde hos…
Efter 8 år som tilfreds kunde hos Verifone, har vi valgt at skifte udbyder, da den nye udbyders produkter passer bedre til vores forretning.
Stadig god og venlig behandling hos Verifone, også i forbindelse med vores opsigelse.
Nærværende og fagligt meget kompetent.
Nærværende og fagligt meget kompetent.
Flere folk som Dasurije/Daka
Altid hjælpsom og serviceminded :)
Jeg havde fornøjelsen af at være i dialog med, Daka derind fra og hun var altid hjælpsom og serviceminded :)
effektiv og kompetent medarbejder
effektiv og kompetent medarbejder,
tak for et opklarende svar ..)
Kort og godt
Kort og godt . Den service jeg fik af Marianne . Hvis alle var så nemme at have med at gøre ja så gør det livet som kunde nemmere :-)
Helt fantasktisk vejledning og hjælp
fremragende kundeservice
fremragende kundeservice. Dasurije leverede så god en service at jeg lynhurtigt fik de informationer jeg skulle bruge samt senere tilsendt resterende informationer via mail. så er det lækkert at være kunde.
L’expérience Trustpilot