Verifone Sweden Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Deras säljare ber om information och säger han ska lösa allt, har behövt ringa dom 5 gånger och suttit i telefonkö med ngn sinnesjuk hissmusik i 30 minuter varje gång. Deras support har så dålig mic s... Voir plus

Nya terminaler som inte var laddade korrekt och gick inte att nå supporten eller säljaren på flera veckor. Alla lovade fixa men inte. Sen låg inte möjligheten att göra retur inne på oss, vilken butik... Voir plus

Jon Oseku på Verifone måste jag framhålla. Han har inte varit något annat än proffsig och serviceminded när jag kontaktat er. Fem stjärnor till honom! Nu efter många år som kund har jag dock valt en a... Voir plus

Jag fick fantastisk hjälp av Kacper på kundservice! Han var mycket trevlig, tålmodig och engagerad i att lösa mitt ärende med Klarna. Kacper tog sig tid att förklara allt tydligt och följde upp til... Voir plus

1. Service de paiement
  2. Fournisseur de solution e-commerce

Med Verifone kan du ta emot betalning i butik, online och på mobilen och du kan identifiera kunden över alla kanaler. Ge dina kunder en unik shoppingupplevelse idag.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

440 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 22 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

162 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Unfortunately our experience with…

Unfortunately our experience with Verifone has been very disappointing. Their POS terminal includes a tipping function, but there is no way to generate a proper report showing the tips received.

For a restaurant, having clear reports for tips is essential for managing staff payments and accounting. It’s surprising that a POS system that includes a tipping option does not provide a simple way to track and report those tips.

When we contacted support, we didn’t receive any real solution to this issue.

My advice to anyone considering Verifone is to be very careful before signing and make sure you fully understand the system’s limitations and reporting capabilities, especially if tips are an important part of your business.

9 mars 2026

Hi David,

Thank you for your feedback and for reaching out to us.

You are correct that, unfortunately, we currently do not have a report that clearly shows the total amount of tips collected via the terminal. We understand that this can make tip management more challenging, especially for restaurant environments.

We appreciate you bringing this to our attention, and we will make sure to pass your feedback along internally as we continuously work to improve our reporting features.

Please don’t hesitate to reach out if you have any further questions.

Kind regards,
Axel - Verifone

Blivit lurad.....Har aldrig varit med…

Blivit lurad.....Har aldrig varit med om så dåligt kund mötande, tragiskt dåligt när dom inte ens svara på mailen eller telefon trots att det står snabb och lätt kundbemötande med svar direkt
Skrattretande :-(

4 mars 2026

Hej Ulrica,

Vi beklagar verkligen att du har haft en sådan negativ upplevelse med vår kundservice. Det är långt ifrån den standard vi vill hålla, och vi förstår att det är frustrerande när mejl och telefonsamtal inte besvaras som utlovat. Kundtjänst nås bara via mejl eller via chatt som du hittar på vår hemsida verifone.com Kontakta oss & hjälp -> Svensk Support -> Kontakta kundtjänst -> Gröna roboten ner till höger.

Vi vill gärna undersöka ditt ärende närmare och se till att du får den hjälp du behöver. Vänligen kontakta oss igen med dina uppgifter, så gör vi vårt bästa för att rätta till situationen.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

Axel - Verifone

Handläggaren var kunnig och hjälpsam

Handläggaren var kunnig och hjälpsam. Och försökte verkligen förklara tydligt för mig.

Mvh. Carina

25 février 2026

Hej Carina,

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du fick tydlig hjälp och att handläggaren kunde guida dig på ett bra sätt. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Axel - Verifone

Jag kan inte säga upp mitt avtal

Jag kan inte säga upp mitt avtal. Har gjort det både skriftligt (på mejl) och ringt men får bara svar att dem inte kan se mitt ärrende nummer för detta. Jag bifogar då mejl med mitt ärrende nummer och skrev vilken dag jag hade ringt kundtjänst och sa upp avtalet muntligt.
Vilkor varför jag sa upp det var att i oktober 2025 var pga dem började göra 2 dags avslut , en kl 12, en kl 24.
Då vi jobbar inte på natten /kväll så blev det plöstrligt problem att dokumentera vår dagskassa till vår revisor och ökade våra redovisningskostander/tid. Dem sa det var Swedbank fel men Swedbank hade fler kunder som hade samma problem och det inte berode på dem.
Jag sa upp avtalet pga av detta och för dem skulle öka priserna 2026 , något dem också sa var inte sant när jag ringde. Har skrivit flera gånger att bekärfta men uppsägning. Läser på google att flera kunder har haft samma problem som jag och dem rekommendera att skriva här på trustpilot. Så tacksam Verifone ni avslutar mitt konto när ni läser detta. Har skickat tillbaka betalterminalen 2025 med UPS med den information ni gav mig och sparat detta kvitto.

13 novembre 2025

10/10 service

27 février 2026

Hej Katja,

Stort tack för ditt fantastiska betyg! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Axel - Verifone

Verifone rekommenderas att undvikas!

Vi har haft Verifones utrustning i flera år och så länge du önskar att det skall rulla på och tekniken fungera så är företaget ok. Men, om du vill säga upp ditt avtal eller om det plötsligt skall bytas enheter (pga av uppdatering från deras sida) så uppstår problem. Vi skickade tillbaka utrustning enligt deras retursedlar men blev debiterade i över ett år för dubbla enheter där man påstår att vi inte skickat tillbaka. I samband med detta fann vi att deras kundservice var under all kritik. Det går verkligen inte att få ett ordentligt svar. Varken från ekonomi eller kundtjänst. Vi valde att säga upp vårt abonnemang efter detta och nu ett år senare kommer inkassokrav på obetalda avgifter där vi tidigare fått skriftlig bekräftelse att avgift skall krediteras. Vi mejlar alla deras mejlkonto med svar på krav, underlag på av dem mottagen utrustning och tidigare korrespondens för att försöka få detta ur världen. Det går bara inte. Har också försökt ringa dem vid flertalet tillfällen men när telefonkön ligger på minst 40 minuter (sen har vi inte tid att vänta mer) så inser man att man faktiskt inte ens med bästa vilja kan försöka lösa situationen. Jag arbetar i ett medelstort företag, vi är professionella och har enbart professionella kunder (B2B) och är mycket väl insatta i hur en kundtjänst skall fungera. Vi rekommenderar INTE att använda Verifone som leverantör. Att misstag sker det får man ha överseende med, men vi har haft bekymmer i flera år och verkar inte komma till någon lösning, trots att vi försökt. Då är vi inte längre kund. Oerhört tråkigt.

25 février 2026
Avis spontané

Otroligt dålig kundservice vid…

Otroligt dålig kundservice vid uppsägning av avtal. Ingen återkoppling bara nya fakturor och påminnelser. Under all kritik.

19 octobre 2025

Hej Mattias,

Vi är ledsna att höra om din upplevelse och beklagar att processen kring uppsägningen av ditt avtal inte har fungerat som den ska. Det ska självklart vara tydligt och enkelt att avsluta ett avtal, och vi förstår att situationen du beskriver är frustrerande.

Vi vill gärna få möjlighet att se över ditt ärende och hjälpa till att lösa det. Hör gärna av dig till oss på våran hemsida verifone.com Kontakta oss & hjälp -> Svensk Support -> Kontakta kundtjänst -> Gröna roboten ner till höger med dina uppgifter så att vi kan kontrollera vad som har hänt och säkerställa att ditt ärende hanteras korrekt.

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback.

Axel - Verifone

Kacper är en riktig hjälte fler som…

Kacper är en riktig hjälte fler som honom! Då vet man att saker löser sig ordentligt!

15 janvier 2026

Hej David,

Stort tack för dina fantastiska ord! Vi blir verkligen glada att höra att Kacper kunde hjälpa dig på ett sätt som gjorde att allt löste sig ordentligt. Det är precis sådant bemötande vi strävar efter i vår kundservice att varje ärende hanteras noggrant och med omtanke.

Vi ska definitivt framföra din uppskattning till Kacper. Det är alltid inspirerande för hela teamet att höra när våra medarbetare gör ett så gott intryck och skapar trygghet för våra kunder. Vi hoppas att du alltid ska känna samma trygghet och proffsiga hjälp när du kontaktar oss i framtiden.

Snabb och bra service.

Snabb och bra service.

18 février 2026

Hej Fredrik,

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick snabb och smidig service. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Axel - Verifone

Verifone är under all kritik.

De positiva omdömen som läggs upp är garanterat fake.
All kontakt med Verifone är näst intill omöjlig. De slirar dessutom med utbetalningar i månader.
Finns det fler drabbade så skriv gärna här.
Vi har under 8 år som kund hos Verifone, alltid fastnat i telefonköer och de svarar inte på mailen vi skickar heller.
Vi har sagt upp avtalet och ska äntligen slippa ha med Verifone att göra from Juli i år. Räknar dock med att de kommer fortsätta att fakturera och krångla under lång tid. Välj vilken annan leverantör som helst.

17 février 2026

Alltid trevliga alltid proffsiga

Alltid trevliga alltid proffsiga

17 février 2026

Hej Krille,

Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir alltid glada när vårt arbete upplevs som både trevligt och proffsigt.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Axel - Verifone

Snabbt svar och superbra hjälp .

16 février 2026

Hej Marie,

Tack för din recension! Så roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.

snabb service

snabb service, fick hjälp direkt

12 février 2026

Hej Peter,

Stort tack för din feedback! Vad härligt att höra att du fick snabb service och hjälp direkt det är precis så vi vill att det ska fungera.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och finns självklart här om du behöver hjälp igen.

Axel - Verifone

Snabb och enkel hjälp via chatten

Snabb och enkel hjälp via chatten. skrev bara vad jag ville ha hjälp med så gick Theo in ock kollade vad jag behövde göra. En uppdatering sedan var det klart.

10 février 2026

Hej Mathias,

Tack snälla för din recension! Det gläder oss att du upplevde hjälpen via chatten som både snabb och enkel.

Vad bra att Theo kunde ta tag i ärendet direkt, undersöka vad som behövdes och lösa det smidigt med en uppdatering. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

lyssnade

lyssnade, återkom, ringde tillbaka när de hade kommit vidare med problemet, inte så lönge väntandes i telefonen

5 février 2026

Hej Peter,

Stort tack för din fina feedback! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde att vi lyssnade, återkopplade och ringde tillbaka när vi hade kommit vidare i ärendet. Att du dessutom slapp långa väntetider i telefonen betyder mycket för oss att få veta.

Vi strävar alltid efter att ge personlig och effektiv service, så det är extra roligt att det märks.

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Snabb service via chatten

5 février 2026

Réponse de Verifone Sweden

Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du upplevde snabb service via chatten – det är precis den typen av upplevelse vi vill ge våra kunder.

Tveka inte att höra av dig igen om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Axel - Verifone

Idag är en dag att fira !

Idag är en dag att fira !! Äntligen har jag kommit ifrån avtalet med Verifone. Vill varna alla för detta bolag !!

2 février 2026

Hej Ulla,

Vi beklagar att du har haft en upplevelse som gjort dig missnöjd och att du känner så här kring ditt avtal. Det är självklart inte den känslan vi vill att våra kunder ska ha, oavsett om samarbetet fortsätter eller avslutas.

Vi tar all feedback på stort allvar och arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra tjänster och vår kommunikation kring avtal och villkor.

Vi önskar dig allt gott framöver.

mycket kunnig

2 février 2026

Hej Tim,

Tack för dina ord. Vi är glada att du upplever oss som mycket kunniga det betyder mycket för oss att få den typen av feedback.

Axel - Verifone

Verifones kundtjänst är svår att nå

Verifones kundtjänst är omöjliga att nå för uppsägning. De har också höjt sina avgifter för kortinlösen och man kan endast nå deras kundtjänst via telefon som har en full kö över tiden.

28 janvier 2026

Hej Stefean,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du upplever det svårt att komma i kontakt med vår kundtjänst, särskilt i samband med uppsägning av ditt avtal. Vi förstår att långa telefonköer och begränsade kontaktvägar kan skapa frustration, och det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi tar även till oss din synpunkt kring avgiftsförändringar och tillgängligheten till supporten. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att förbättra våra tjänster.

Om du fortfarande behöver hjälp med din uppsägning eller har frågor kring avgifterna är du varmt välkommen att kontakta oss på sto2kund@verifone.com igen så hjälper vi dig vidare i ditt ärende.

Axel - Verifone

väntat 2 timmar utan svar!

Jag har väntat i 2 timmar utan att ens överdriva att komma kontakt med de. Är även inte den enda som suttit länge för att få svar från de. Väldigt många som genomgått samma problem med just det här företaget som inte bryr sig om någon. Deras musik som spelas när man väntar är bara irriterande och de uppdaterar inte ens med vilken plats man har i kön. Att mobilen på riktigt ska läggas på efter 2 timmars väntetid är ett skämt. Deras support är under all kritik verkligen.

23 janvier 2026

Hej Chiaj,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi vill börja med att be om ursäkt för den långa väntetiden och den frustration du har upplevt. Det är självklart inte den service vi strävar efter att ge våra kunder.

Vi är medvetna om att våra svarstider periodvis har varit längre än normalt, och vi arbetar aktivt med att förbättra både tillgänglighet och köhantering. Att samtal bryts efter lång väntetid är givetvis inte acceptabelt, och vi ser över hur vi kan förhindra att detta sker framöver.

Vi uppskattar att du tar dig tid att uppmärksamma oss på detta, då det hjälper oss att förbättra vår service.