Vildmedvin Avis

3 974
TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service! Bestilte 8 spiegelau, men der manglede af uransalige årsager et enkelt glas i den ene pakke ved leveringen. Skrev til kundeservice, og fik med det samme sendt det manglende glas.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en gave d. 29.6. som skulle leveres d. 3.7. Da gaven ikke var modtaget d. 8.7. kontaktede jeg VMV, som kunne fortælle at vinen enten var forsvundet eller slået i stykker, men at de da kunne s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service! Havde bestilt en pakke en uge før, jeg skulle bruge den. To dage inden var den stadig ikke kommet (fragtfirmaets skyld). Efter at have tjekket op med fragtfirmaet to dage i træk,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte 2xsmagskasse "rundt om frankrig" vinene kom hurtigt og vigtigst af alt, alle vores gæster og os selv, var begejstret over vinens smag/kvalitet. Utrolig god/dejlig oplevelse. Vh Henrik

À propos de l'entreprise

1. Caviste
  2. Magasin de vins et spiritueux

Informations provenant de diverses sources externes

Vin, Champagne, Whisky - Alt du finder i en velassorteret vinhandel. Meget billig dag-til-dag levering, gode priser og et stort sortiment.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(3 974)

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service fragtmanden var kommet…

Super service fragtmanden var kommet til at smadre nogle flasker jeg havde købt men da jeg sku bruge flaskerne lidt akut fik jeg lov at åbne pakken og tage dem der ikke var gået i stykker og så godtgjorde vild med vin de to flasker der var gået i stykker super super service

28 octobre 2022

Hej Karin

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at varerne gik i stykker under transport - men også rigtig glad for at læse, at mine kollegaer og du fandt en god løsning på et akut problem.

Håber du kigger forbi igen en anden dag.

Go' dag,
Anne

Rigtig god service

Rigtig god service, da jeg afhentede mine bestilte vare i butikken. Jeg ville gerne have haft lidt mere tid til at kigge rundt i butikken, der så ud til at være rigtig mange spændende ting.
Det må blive næste gang.

28 octobre 2022

Hej Camilla

Vi glæder os til at du kigger forbi igen.

Fantastisk service

Fantastisk service, fremragende produkter, kæmpe sortiment og hurtig levering. Bruger VildMedVin igen og igen

27 octobre 2022

Hej Thorbjørn

Tak for din - og dine andre - køb hos os.
Mine kollegaer og jeg er glade og stolte over at du kigger forbi og vælger os og vores produkter - 1000 tak.

Jeg håber, du får en dejlig dag,

Glimrende webshop

Det virker bare, nemt at handle, overskueligt. Hurtig levering. I'll be back

10 octobre 2022

Réponse de Vildmedvin

Mange tak for anmeldelsen, Johan.
Vi glæder os til at se dig igen.

Alt gik som smurt

Alt gik som smurt, tak for handlen.

6 octobre 2022

Hej Maria

Selv tak for handlen. Vi er glade for du valgte at kigge forbi hos os.

God fornøjelse med dine produkter,

Fragtmænd ødelagte pakkerne

Fragtmænd ødelagte pakkerne, men Frederik fra kundeservice fik styr på det hurtigt og effektivt.

Super kundeservice

11 octobre 2022

Hej Emil

Tak for din anmeldelse - vi er glade for at Frederik kunne hjælpe dig.

Ha' en god dag,

Vildmedvin Svendborg

Vildmedvin Svendborg, i nyåbnede lokaler . Flot butik og virkelig top profesionelle ansatte. En vinbutik at anbefale!

8 octobre 2022

Hej Hilde

Tak for din anmeldelse af VildMedVin Svendborg - det sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at se dig igen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin hjemmeside med gode priser

Fin hjemmeside med gode priser. Hurtig levering af varene, som var pakket godt ind.

13 septembre 2022

Hej

Mange tak for din anmeldelse og dine pæne ord. Håber du kigger forbi igen en anden dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Så gode tilbud og virkelig hurtig…

Så gode tilbud og virkelig hurtig levering. Dejligt sted at handle

1 septembre 2022

Réponse de Vildmedvin

Tusind tak for din anmeldelse, Vibeke.
Vi håber du kigger forbi en anden gang også.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rimelig pris og hurtig levering

16 septembre 2022

Hej Hans-Ole

Mange tak for din anmeldelse og for at have valgt os hos VildMedVin :)

Topklasse 😋

Igen en topklasse handel med Vild Med Vin, & oven i købet med en lynhurtig levering af min vare.
UG 🤩🥃😋🥃🤩🥃😋

5 septembre 2022

Hej Johnny

Mange tak for din anmeldelse.
Ha' en rigtig god dag,

Go'e flasker

Go'e flasker, hurtig, helt problemfri levering - hvad mere kan man ønske sig? Tak!

1 septembre 2022

Hej Dorte

Selv tak ;)
Mine kollegaer og jeg er meget glade for at du kiggede forbi, og vi håber du kommer forbi en anden gang igen.

Ha' en god dag,

Noté 5 sur 5 étoiles

Vild med vin is a very fine company…

Vild med vin is a very fine company that recommends good vine to really nice price and a very fast delivery I can strongly recommend this company Vild med vin in Denmark 🇩🇰 best wishes from Leon

28 août 2022

Hi Leon

Thank you very much for your kind words.
My colleagues and I do hope to see you around again soon.

Have a nice day,
Anne from VildMedVin

Fantastisk god service

Fantastisk god service, hurtig levering og fine priser

25 août 2022

Hej Niels

Mange tak for din anmeldelse.

Håber du får en dejlig dag,

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfreds med både pris 🙏🏻og…

Meget tilfreds med både pris 🙏🏻og bestilling til meget hurtig levering, der blev leveret af en meget venlig fragtmand😊.
Jeg behøvede hjælp med bestillingen og fik en den bedste hjælp over telefonen til det.
Rigtig go oplevelse, så derfor kommer min aller bedste anbefaling her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 août 2022

Hej Lund

Mange tak for din anmeldelse - hvor er mine kollegaer og jeg glade for dine pæne ord.

Håber, du kigger forbi en anden gang også :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet hos Vildmedvin et par gange…

Har handlet hos Vildmedvin et par gange efterhånden. Altid forsvarligt pakket ind, og vinen er jo god :)

Desuden elsker jeg deres "live", som giver os gode muligheder for at prøve noget nyt, uden at skulle købe os fattige i 6 eller 12 flasker!

11 août 2022

Hej Michael

1000 tak for dine rosende ord - dem sætter vi meget stor pris på.

Glæder mig til vi "ses" igen på lives.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus