Banner for Volvia

Volvia Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Jag fick ett trevligt bemötande, snabb hjälp och tydlig information genom hela processen. Personalen var professionell och hjälpsam, och jag känner mig trygg med... Voir plus

Fick 6 månaders försäkring av bilfirman,och då tänker man att det var ju jättebra! MEN …att man blev tvingad att fortsätta 6 månader !!!!! Har fått gratis månader hos andra ställen och kunnat välja vi... Voir plus

Det så här jag jobbar med Ambassaden och vi kör Volvo bilar hela tiden och det va jag som rekommenderar dom att vi köper Volvo och till slutet jag fick köpa en Volvo till mig själv det därför och jag... Voir plus

Bra med en bilförsäkring för volvoägare. Prisjämförelse positiv. Men varför en telefonförsäljare från ett malmönummer från företaget Puzzel ringer om en Volviaförsäkring som egentligen är en If-försäk... Voir plus

1. Assurance auto

Volvia är Sveriges enda märkesförsäkring för Volvo. Sedan 1959 har Volvia försäkrat Volvobilar i samarbete med Volvo Cars. Som specialister på bilförsäkring för Volvo får du snabb och kunnig hjälp - när du behöver det som mest. Oavsett om du har en ny eller äldre Volvo får du en bilförsäkring med många fördelar som personlig service, smidig skadehantering och marknadens längsta maskinskydd när det gäller mil. Volvia har ett nära samarbete med auktoriserade Volvoverkstäder vilket gör att du kan anmäla skada på det sätt som passar dig bäst: i Volvia-appen, direkt i Volvoverkstaden, på Volvia.se eller hos kundservice. Du får alltid Volvo originaldelar och reparation vid auktoriserad Volvoverkstad - för att bevara din Volvos säkerhet, funktion och kvalité. Läs mer på Volvia.se

Bien

TrustScore 4 sur 5

559 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

124 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vänligt och snabbt bemötande.

Vänligt och snabbt bemötande.

20 août 2025

Hej Hans!

Tack för ditt fina omdöme. Vad glada vi blir att höra att du upplever att du fått vänligt bemötande och att det gått snabbt när du varit i kontakt med oss.

mycket nöjd

mycket
nöjd

4 septembre 2025

Hej Yacoub!

Tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig med dig av din upplevelser.

Vad glada vi blir att höra att du är så nöjd med oss som försäkringsbolag.

Helena på Volvia

Ett stenskott som togs om hand fort och…

Ett stenskott som togs om hand fort och smärtfritt.

19 août 2025

Hej Annelie!

Vad roligt att läsa ditt fina omdöme. Vi blir så glada över att allt gått fort och smärfritt för dig.

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Blev påkörd bakifrån

Blev påkörd bakifrån, Volvia fixade allt, smidigt snabbt och enkelt, behövde bara boka verkstan själv.

13 juin 2025

Hej Gunilla!

Vad glada vi blir över att läsa ditt omdöme. Roligt att höra att du upplever att allt gått snabbt och smidigt när du behövt oss.

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Jag önskar dig en fin dag!

Kompetens och

Fick problemet smidigt åtgärdas.
Personnel kompetent och lyhörd
Bra service och försärkringsbolag

20 août 2025

Réponse de Volvia

Vad glada vi blir av att läsa ditt fina omdöme.

Härligt att höra att allt gått smidigt och att du fått bra service när du behövt vår hjälp.

Smärtfritt och smidigt

Byte av framruta gick som det brukar, dvs smärtfritt och smidigt ☺️

11 août 2025

Hej Mika!

Vad roligt att läsa ditt fina omdöme.

Härligt att höra att allt gått smärtfritt och smidigt när du behövt vår hjälp.

Helena, Volvia

Snabb handläggning som jag fick via…

Snabb handläggning som jag fick via support på Volvia.

18 juillet 2025

Hej Karin!

Vad glada vi blir av att läsa ditt omdöme. Roligt att höra att du är nöjd med supporten du fått av oss och att allt gått snabbt och smidigt.

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Helena, Volvia

Snabb och bra reparation.

8 août 2025

Hej Börje!

Stort tack för att du delar med dig!

Vad glada vi blir av att läsa ditt omdöme. Roligt att höra att allt gått snabbt och bra när du råkat ut för en skada och behövt oss som mest.

Helena, Volvia

Snabbt och smidigt via appen.

Snabbt och smidigt via appen.
Skadebesiktning inom några dagar och skadan åtgärdad på ca 2-3 veckor! 👍

3 juillet 2025

Hej Fredrik!

Vad glada vi blir av att läsa ditt omdöme. Roligt att du upplever att allt gått snabbt och smidigt när du använt dig utav vår app när du råkat ut för en skada.

Stort tack för att du delar med dig!

Helena, Volvia

Snabb och okomplicerad hantering hela…

Snabb och okomplicerad hantering hela vägen

2 août 2025

Hej Henning!

Vad glada vi blir av att höra att du är nöjd med den snabba och okomplicerade hanteringen av ditt ärende.

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Jag önskar dig en fin dag.

Helena på Volvia

Slow responses and terrible service

Poor and slow service, not helpful and don't seem to care about solving the claims of their paying customers.

Weeks go by with no response and when you call to follow up, they just ask for documents and things you have already sent them.

30 juillet 2025

Hello A.O!

Thank you for your review, sorry to hear that you are not satisfied with your case.

Unfortunately, we cannot comment on individual claims in this forum.

You are welcome to call our claims department if you wish for an administrator to review your case again. You can reach us by phone at 031-345 69 00.

Best regards
Helena, Volvia.

Jag fått punkterat däck

Jag fått punkterat däck, inte fått bra återkoppling till ärenden. Kostade mig 11293 kr

7 mai 2025

Réponse de Volvia

Tack för ditt omdöme, tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt ärende du haft hos oss.

Tyvärr kan vi inte kommentera enskilda skadeärenden i detta forum.

Du är välkommen att ringa till vår skadeavdelning om du önskar att handläggare går igenom ditt ärende på nytt. Du når oss på telefon 031-345 69 00.

Helena, Volvia.

Réponse de Volvia

Vad roligt att höra att du är nöjd med hanteringen av ditt ärende och att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt!

Tack för att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse och tack för visat förtroende.

Byta ruta

Jag fick anledning att använda försäkringen i samband med ett stenskott som ledde till att jag fick lov att byta ruta. Jag hade tur att få en snabb tid för rutbyte och det var enkelt att boka tid och få hjälp via Volvia.

25 juillet 2025

Hej Ulla!

Vad härligt att höra att du är nöjd med processen och att du snabbt kunnat få stenskottet åtgärdat!

Agnes, Volvia

Fick kontakt direkt och bra hjälp

Fick kontakt direkt och bra hjälp. Motorstopp på E4 söder om Ljungby, mycket trafik så det var en speciell upplevelse. Ingen skadad, men det är läskigt att vara vid E4 2,5 timme medan jag väntade på bärgare och TMA.

17 juillet 2025

Réponse de Volvia

Tack för att du delar med dig.

Skönt att höra att du fick kontakt snabbt med oss och fick bra hjälp, och framför allt att ingen blev skadad! Förstår verkligen hur läskigt det kan vara att behöva vänta så länge vid en trafikerad väg.

Agnes, Volvia

bra kundmottagare gör att man får en…

bra kundmottagare gör att man får en mer positiv bild av bolaget.

17 juillet 2025

Hej Lars!

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme och en kommentar.

Det glädjer mig att höra positiva ord om våra medarbetare - det betyder massor att få höra!

Agnes, Volvia

Carglas sköter allt behövde inte göra…

Carglas sköter allt behövde inte göra något
perfekt

23 juillet 2025

Réponse de Volvia

Tack för att du delar med dig. Kul att höra att du är nöjd med deras service!

Agnes, Volvia

Bra bemötande vid vindrutan sprika i…

Bra bemötande vid vindrutan sprika i Italien bra tips service och utförande jobb.Stort tack för Fredrik på Volvia

5 juillet 2025

Hej Edis!

Tusen tack för att du lyfter vår fantastiska medarbetare och tar din tid att lämna ett omdöme - det betyder massor!

Inget svar

Använde appen för att få till ett byte av vindruta (spricka). Buggig app krävde 3-4 försök innan jag kom igen om alla steg. Fick meddelande om att verkstaden hör av sig inom 2 dagar. Rapporterade om app-buggen och fick svar direkt att det jobbas på en ny version.

Efter två veckor hade fortfarande ingen hört av sig från verkstaden (Eskilstuna) så jag åkte till Ryds Bilglass istället.

1 juillet 2025

Hej Johannes!

Vad tråkigt att höra om din upplevelse med vår app samt bristen på kommunikationen från vår sida - det ber vi givetvis om ursäkt för, då det inte ska vara så.
Jag kommer att ta din feedback vidare.

Tack för att du delar med dig och jag hoppas att allt ordnat sig med vindrutan!