Volkswagen Pon Financial Services Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Leasemaatschappij is door Van Udenhout Lease / VW Pon Financial Services overgenomen. Sindsdien is de service beroerd. Telefonisch extreem slecht bereikbaar, als je ze aan de lijn krijgt dat is de ho... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jarenlang zijn wij klant bij deze Volkswagen-dealer. Onze vaste contactpersoon, Geert Claasen, begeleidt ons telkens uitstekend bij het afsluiten van een Private Lease contract. Hij is altijd vrien... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik lease er momenteel , maar als het contract verlopen is zal ik daar nooit meer wat leasen. Tussentijds kilometers aanpassen doen ze niet , na twee jaar pas een eindjaarsafrekening door hun eigen f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de leasing automobile

Écrit par l'entreprise

VWPFS in een financieringsmaatschappe en biedt automotive producten voor financieren, verzekeren en leasen voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en klein bedrijf en particulieren.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een financial lease lopen via Vw…

Ik had een financial lease lopen via Vw pon…Door privé omstandigheden liep ik paar maanden achter met mijn lease.. Vervolgens ben ik van de 1 op andere dag van de weg gehaald door de politie en behandeld als 1 of andere crimineel die ineens in een ontvreemde voertuig reed.. Zo had Vw pon Fidron ingeschakeld om de bus terug te halen en Fidron heeft de bus als ontvreemd op gegeven… Bus in beslag genomen,je belt met vw pon je legt uit dat je niet op de hoogte was van de achterstand je zegt het gelijk te willen overmaken en ze willen er niks van weten.. Ze geven aan via Fidron de bus te veilen en dat het resterende bedrag alsnog betaald moet worden… Je geeft aan dat als je het resterende bedrag niet kan overmaken je de bus volledig wil terug kopen… Ik heb de bus volledig betaald en je haalt de bus op in Zwolle en je komt erachter dat heel je bus overhoop is gehaald en dat ze gewoon een werk stofzuiger van 750 euro hebben ontvreemd en dat je een slijptol mist en dat ze je ook nog is op een lijst hebben gezet van wanbetalers… Echt te triest voor woorden gewoon dat je niet weet dat je achterliep met de lease dat je dat niet kan betalen dat ze je bus willen verkopen en vervolgens het hele lease bedrag overmaak waar ik 5jaar over mocht doen en dat ze je dan alsnog op een zwarte lijst zetten dat je niks kan leasen… Echt schaam je als zo’n grote corporatie dat je iemand die hard werk voor zijn geld zo tekort doet door iemand die het volledige bedrag overmaakt nog op een lijst te laten staan en een voertuig terug te geven waarbij spullen zijn ontvreemd… V400Vf is mijn kenteken kijk maar wat jullie ermee doen maar bij mij kunnen jullie niks goed meer doen…

De feiten zijn dat jullie Fidron inschakelen en dat ik vervolgens op de weg word klemgereden als 1 of andere crimineel doordat door Fidron voertuig ALS GESTOLEN STAAT OPGEGEVEN… Jullie mijn bus willen veilen voor een appel en een ei en dat ik vervolgens het resterende lease bedrag moet betalen etc… MAAR IK KOCHT MIJN BUS VOLLEDIG VAN JULLIE OVER… WAT ZIJN JULLIE DAN ZO ZIELIG OM MIJ OP EEN ZWARTE LIJST te zetten terwijl ik met MIJN WITTE GELD die bus volledig heb afbetaald aan JULIIE….. Dat is krom dat is zielig dat is triest schaam jullie… Je moet mensen juist helpen en tegemoet komen in zulke situaties… Maar daar weten jullie niks van het draait alleen om geld geld geld

7 août 2024

Beste Ronald,
Het spijt ons dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Aan de hand van het kenteken hebben wij de situatie nog eens bekeken, echter komen wij dan tot de conclusie dat wij geheel conform wet- en regelgeving hebben gehandeld. Er zijn diverse brieven ter herinnering aan de achterstand verstuurd. Wanneer u tijdig contact met ons had gezocht had de vordering mogelijk niet uiteindelijk bij Fidron terecht hoeven komen. Echter, dit zijn nu de feiten en dit vinden wij heel vervelend voor u.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hond die af en toe meereist in de auto........

Na meer dan 10 jaar private lease bij VWPFS nu een ervaring rijker waar de honden geen brood van lusten.
10 jaar vertrouwen in een keer weg.
Vorige week onze inmiddels 3e lease auto
ingeleverd waar onze hond al meer dan 10 jaar af en toe in de kofferbak meereist.
Ondanks al onze maatregelen wat betreft extra plakfolie op de bumper en extra hoezen in de kofferbak nu plotsklaps een vette rekening van bijna
400 euro voor zgn hondelucht verwijdering en sporen die niet aanwezig waren.
Voorheen nooit klachten gehad hier over.

Dus mensen wees gewaarschuwd wanneer uw hond meereist in uw auto !!!!!!!!

16 août 2024

Geachte mevrouw Berendsen,

Wat vervelend voor u dat u deze ervaring met ons bedrijf heeft opgedaan en uw vertrouwen nu weg is. Uiteraard begrijpen wij uw teleurstelling, echter auto's die terug komen uit de lease dienen geschikt te worden gemaakt voor verkoop en dan mogen dierenluchtjes (vanwege mogelijke allergieën) echt niet aanwezig zijn.
Het bedrijf wat voor ons de inname regelt heeft echter uw auto beoordeeld en meent wel dat er een dierenlucht e.d. aanwezig was. Helaas kunnen wij dan niet anders dan deze constatering aannemen.

Niet klantvriendelijk, meteen dreigen

Jarenlang klant VW en audi, nu bij inleveren private leaseauto (audi) discussie over schade. Direct onvriendelijk behandeld, gedreigd met incasso en vervolgens met melding bij BKR, om ons onder druk te zetten. Totaal geen moeite gedaan om ons als klant vriendelijk te woord te staan. Voor ons geen VW of Audi meer!

30 juin 2024

Beste Anita,

Het spijt ons dat u zo ontevreden bent over het laatste traject binnen de Private Lease overeenkomst.
Indien u hier nog van gedachten over wisselen dan verzoeken wij u om het kenteken of contractnummer te mailen aan salesretail@vwpfs.nl zodat wij een collega kunnen verzoeken om het dossier nog een keer in te zien.

Prima bedrijf

Gewoon een fijne service

15 juillet 2024

Goed te horen, Wilma.

Veel prettige en veilige kilometers gewenst.

Hartelijke groet,

Super service

Super service. Alles goed geregeld.

17 juin 2024

Réponse de Volkswagen Pon Financial Services

Wat fijn te vernemen. Wij wensen u heel veel rijplezier en veilige kilometers toe.

PON financial services

Al mijn 3 vw Caddy via pon financial lease ,maar enige medewerking is er niet. Maar als de auto verkopen minder zijn beloven ze je gouden bergen om je een auto aan te praten andersom doen ze geen ruk voor je.
PON nooit meer.

27 juin 2024

Geachte heer, mevrouw,

Wat jammer dat u zo ontevreden bent. Omdat u verder geen concrete informatie hebt vermeld, is kunnen wij uw klacht niet gericht oppakken. Zou u ons een e-mail kunnen toesturen op salesretail@vwpfs.nl met een korte situatieschets waardoor uw onvrede is ontstaan?
Wij zullen u dan zo spoedig als mogelijk benaderen om de situatie in kaart te brengen en zo mogelijk het probleem oplossen.

Onterechte BKR registratie, Pon zwijgt

Herinnering brief is consequent naar een verkeerd adres gestuurd Geen flauw idee hoe dit heeft kunnen gebeuren. Op het afgesloten contract stond het juiste adres vermeld. Ik ben er per ongeluk achter gekomen omdat ik een ingebrekestelling per e-mail kreeg met een bijgesloten brief. Brief totaal verkeerd geadresseerd. Meteen contact gezocht, adres laten aanpassen, geld overgemaakt. Ik had in de familie een overlijden en was echt totaal ergens anders met mijn hoofd. Hebben ze een BKR melding gemaakt. Weer gebeld, verzocht om te verwijderen want was onjuist. Ik kreeg het advies om een email te sturen. Na 1 week kreeg ik een email terug, verwijdering ging niet gebeuren, eigen schuld, dikke bult. Geprobeerd telefonisch met de betreffende mevrouw te praten, maar die heeft een cursus klantvriendelijkheid nodig. Het kwam erop neer dat ik maar een advocaat moest inschakelen. Klacht ingediend bij Pon via diverse kanalen en een advocaat in de arm genomen. Deze heeft een brief gestuurd dat uiterlijk vandaag de BKR melding verwijdert diende te worden. Je raad het al... volledige radio stilte. Maandag gaan we een spoed kort geding in gang zetten. Ik heb namelijk mijn huis verkocht en andere gekocht. En die notering is volledig onterecht. Jammer dat er niet te praten is met zo'n groot bedrijf en je tegen een muur aanloopt. Op deze manier wordt je verplicht veel kosten te maken terwijl het niet opweegt tegen de notering (200,-). En dan vraag ik me af.... kan een bedrijf dit zomaar allemaal flikken ? Er zijn meerdere kort gedingen geweest die ze hebben verloren vanwege een (onterechte) BKR notering. Er moet toch een overkoepelende organisatie zijn die dit in de gaten houdt ? Of wellicht met andere gedupeerden een zaak aanspannen tegen Pon om de ellende die ze aanrichten een halt toe te roepen/

24 avril 2024

Geachte heer, mevrouw,

Wat een vervelende ervaring heeft u opgedaan met ons bedrijf. Uiteraard is dit nooit de bedoeling.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons het kenteken te mailen op salesretail@vwpfs.nl? Wij zullen dan de betreffende afdelingsmanager verzoeken om op korte termijn contact met u op te nemen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.

ik zit al 4 jaar bij volkswagen pon

ik zit al 4 jaar bij volkswagen pon, nooit een factuur gemist, maar krijg maamdelijks rekeningen 200 euro hoger dan factuurbedrag. ben het zo zat. Wacht tot mijn contract afloopt. Voel.me zwaar belazerd

30 avril 2024

Beste Deborah,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening.
Heeft u wel eens contact gezocht met ons, om na te gaan waar het verschil vandaan komt?

Graag ontvangen wij uw kenteken per e-mail op salesretail@vwpfs.nl zodat wij kunnen nagaan waar dat verschil door veroorzaakt wordt en u te kunnen helpen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik ben tevreden geweest gedurende het…

Update: Helaas na onderstaande reactie geen oplossing gevonden, geen tegemoetkoming, niets. Zij zijn van mening dat de prijs er naar is. Destijds zijn zij dus niet transparant geweest en ik zit nu 4 dagen na overname van de auto met groot onderhoud van ruim 800,-. Zoals hiervoor gezegd en zacht uitgedrukt: niet netjes en zuur.
Origineel:
Ik ben tevreden geweest gedurende het lease-contract. Na 4 jaar eindigt het contract. Een half jaar voor het einde heb ik een voorstel tot overname ontvangen. We zijn blij met de auto en willen deze overnemen en hebben het contract getekend.
Nu geeft de auto onderhoud aan binnen 30 dagen. Het contact loopt nog 25 dagen. Dit onderhoud wordt dus niet meer uitgevoerd en gaat om een bedrag van meer dan 800,- euro. VW beoordeelt dat het toekomstig onderhoud is (ja, 5 dagen) en kan niets voor mij betekenen.
Ik vind dit erg zuur en niet netjes. Ik moet de auto nog betalen qua overname en word direct geconfronteerd met groot onderhoud.

2 avril 2024

Geachte heer Rusman,

Wat spijtig te vernemen dat het laatste gedeelte van het contract u ontevreden stemt. Zou u ons een mail met het kenteken of contractnummer kunnen mailen op salesretail@vwpfs.nl? Dan zullen wij deze klacht naar de teamleider sturen met het verzoek uw dossier nog eens door te nemen, samen met de medewerker die uw dossier heeft behandeld.
Alvast hartelijk dank voor uw respons.

Noté 4 sur 5 étoiles

De afwikkeling ging correct en soepel.

De afwikkeling ging correct en soepel.
Ik mis alleen een mogelijkheid voor versnelde aflossing.31

31 mars 2024

Réponse de Volkswagen Pon Financial Services

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, mevrouw Sprooten. Uw tip nemen wij mee om de dienstverlening verder te verbeteren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geregeld.

Kan niet anders zeggen dat het allemaal zeer goed geregeld is.

30 septembre 2023

Réponse de Volkswagen Pon Financial Services

Wat fijn dat u een tevreden berijder bent, meneer Van Deudekom.
Wij wensen u veel veilige kilometers toe.

Inloggen heeft continue problemen

Inloggen heeft continue problemen. Mailadres niet bekend.....

29 mars 2024

Geachte heer Schaeffer,

Wij hebben diverse applicaties voor de verschillende financierings- en verzekeringsproducten. Op welke probeert u in te loggen? Indien u het kenteken mailt aan salesretail@vwpfs.nl kunnen wij u gericht laten helpen door een collega.

Snelle dienstverlening

Snelle en correcte afhandeling

28 octobre 2023

Réponse de Volkswagen Pon Financial Services

Hartelijk dank voor uw mooie review en veel veilige kilometers gewenst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Geen problemen doordat ik gewoon zoals…

Geen problemen doordat ik gewoon zoals het hoort optijd m’n maandelijkse afschrijving betaal.
Dus tevreden 👌🏻

27 mars 2024

Réponse de Volkswagen Pon Financial Services

Veel dank voor uw mooie review, meneer Van de Wetering. Dit is inderdaad hoe het werkt. :-)

Hartelijke groet en veel veilige kilometers gewenst,

Noté 5 sur 5 étoiles

Nooit klachten gehad betalen ook netjes…

Nooit klachten gehad betalen ook netjes elke maand

27 mars 2024

Réponse de Volkswagen Pon Financial Services

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review, meneer Servos.
Dit is inderdaad hoe het voor beide partijen werkt. :-)

Hartelijke groet en veel veilige kilometers gewenst,

Noté 1 sur 5 étoiles

Administratief niks op orde bij hun maar wel betalen ervoor

2 bedrijfsvoertuigen lopen via hun, contract moeten omzetten van VOF naar eenmanszaak betaal je 2x€150,- voor sepa machtigingen ingevuld dat de wagens van 2 verschillende rekeningen af geschreven moeten worden, nadat de betaling werd voldaan via hun werden de 2 voertuigen toch van 1 rekening afgeschreven, wij hebben gelijk 1 voertuig gestorneerd, dan begint de ellende gaan ze dreigen met een incasso bureau nadat ik 5x contact heb gezocht met het telefonische en een onfatsoenlijk dame aan de telefoon kreeg hebben we een mail gestuurd hier krijg je geen reactie op.
Dan maar een 6x bellen en krijg je afdeling debiteuren eraan situatie uit gelegd en alles stond goed, we werden door verbonden omdat deze persoon geen rechten had om de wijziging door te voeren, zelf hebben we administratieve alles in orde moeten maken, we gaven aan dat wij 2x€150 hadden betaald en we wel verwachde dat de administratie op orde mag zijn bij hun, dus zouden het fijn vinden als hier iets tegenover stond, we werden weer terug door verbonden met de debiteuren afdeling en hier ook de situatie gezegd dat zij daar wel een conpensatie van een keer €150,- mogen tegenmoet komen omdat wij hun administratie op orde hebben moeten brengen.

Nee meneer dat gaan wij niet doen maak het bedrag wat nog open staat handmatig over.

Oplichters zijn het en geld aftroggelen van mensen zonder enig respect en fatsoen en ergens voor betalen wat je zelf moet doen.

Nooit meer via dit bedrijf lease voortuigen financieren.

18 mars 2024

Geachte heer Muré,

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft opgedaan met ons bedrijf. Dit is uiteraard niet onze bedoeling.
Om u te kunnen helpen hebben wij een referentie nodig. Wij willen u daarom vragen om aan salesretail@vwpfs.nl het kenteken, contractnummer en uw bedrijfsnaam te mailen zodat wij het juiste dossier erbij kunnen pakken, om uw klacht inhoudelijk op te pakken.

Alvast hartelijk dank voor uw gegevens.

Klantonvriendelijk bedrijf

Klantonvriendelijk bedrijf. Heb 5 jaar via XLLease en VWPS een lease contract gehad. Doe het niet!!!

26 février 2024

Beste Iris,

Wat vervelend dat wij niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Graag komen wij met u in contact op de kwestie te bespreken. Mogelijk kunnen wij uw onvrede nog wegnemen.
Zou u aan salesretail@vwpfs.nl uw kenteken kunnen doorgeven? Dan zullen wij opnieuw het dossier doornemen en contact met u opnemen.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.

Al vanaf april 1994 rijd ik Seat

Al vanaf april 1994 rijd ik Seat. PRIMA auto en altijd uitstende garages gehad.(Bloemendaal, Hoofddorp en in Ede)

19 février 2024

Réponse de Volkswagen Pon Financial Services

Hartelijk dank voor uw mooie review, meneer Vermeulen.
Wij wensen u veel rijplezier.

D112331136

Al 2 jaar klant bij VWPFS en tot aan mijn oude contract goed behandeld, na overzetting nieuw contract zijn er betalingsproblemen na persoonlijkongsval, VWPFS schakelt direct FIDRON in en eist mijn voertuig op zonder enig woordje te mogen doen en contact kon enkel via hen verlopen, vorens zonder enige betalingsregeling waar normaal eerst BVCM bij komt kijken, nee direct bus terug waar ik niet in mee ging en uiteindelijk van de weg word geplukt met een signalering dat ik een gestolen auto rij (pon kijkt naar de feiten kijkt en geen luisterend oor geven naar omstandigheden, ik vind dit niet chique en staat ook niet bij de naam die jullie dragen dit was mijn werkbus waar ik elke dag mijn geld mee verdien en monteur en dat nemen jullie op een slinkse wijze af ik ben radeloos

1 février 2024

Geachte heer, mevrouw,

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft opgedaan. Om uw dossier te kunnen herbeoordelen hebben wij een kenteken of contractnummer nodig. Zou u dat aan ons willen mailen op salesretail@vwpfs.nl?

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw e-mail.

Oktober lease afbetaald

Oktober lease afbetaald, staat nu nog een lopende BKR registratie. Krijg nergens reactie op. Kan dus geen kant op, niet eens een telefoonabonnement afsluiten.

Top

8 février 2024

8-2-2024, 15.35u

Geachte heer, mevrouw,

Graag ontvangen wij van u op salesretail@vwpfs.nl een kenteken met betrekking tot de lease. Wij zullen de betreffende afdeling dan verzoeken om met u contact op te nemen betreffende de BKR vermelding.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw respons.

Nathalie

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus