Har købt en knagerække der er vind og skæv og skruerne der skulle kunne rette knagerne op er ødelagt i kærven, så der er intet at gøre her. Da jeg skriver ang problemet hører jeg intet tilbage fra d... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ok. Fint bord. Bør anbefales at bordet bedst står direkte gulvet og ikke på et tæppe, i forhold til udtrækning. Fragten er til at betale, men indbæring koster spidsen af en jetjæger! Tak til chauf... Voir plus
L'entreprise a répondu
Der har været lidt lang leveringstid på stole (bestilte 5 Januar), det var vi informeret om, men skulle komme på lager slut uge 28, men blev først leveret i uge 30. Servicen ved Werenberg er i top, n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte en fin 4-moduls sofa, som desværre havde fået nogle skader under transport. Stine fra deres kundeservice hjalp mig dog hurtigt og professionelt igennem reklamationsprocessen, hvor jeg følte mi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Kirkevej 15, 5464, Brenderup Fyn, Danemark
- post@werenberg.dk
- www.werenberg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Fik leveret forkert lampe
Jeg fik tilsendt en forkert lampe, tog fat i kundeservice pr. skrift med det samme (tlf. var lukket) og efter 2 hverdage kom de frem til at de ikke har den lampe som jeg havde bestilt. De ville ikke matche prisen på den lampe de havde sendt med andre sites som en løsning på deres fejl.
Jeg skal derfor bøvle med at sende en 15 kg tung lampe retur. Det er en meget træls oplevelse.

Alt var så godt
Alt var så godt, bestilling og levering og en rigtig fin stol med solid indpakning 😊tak

Réponse de Bolighuset Werenberg
Dårlig service og ingen ansvarstagen…
Vi købte et vitrineskab hos Werenberg for over halvanden måned siden, men da vi modtog det, manglede kassen med skruer, beslag, manual og alt andet, der var nødvendigt for at samle skabet. Vi kontaktede straks butikken og flere gange siden, og er gang på gang blevet spist af med beskeden om, at det var leverandørens ansvar at eftersende pakken. Det er nu over en måned siden, og vi har endnu ikke fået en afklaring på sagen.
Der er ingen form for ansvarstagen fra werenberg side, og vi sidder stadig uden mulighed for at samle skabet. Efter en hurtig søgning viser det sig desuden, at produktet er et private label-produkt, så påstanden om, at det er leverandøren, der er skyld i forsinkelsen, virker direkte utroværdig.
Jeg kan på ingen måde anbefale werenberg, hverken for deres produkter eller kundeservice.

Réponse de Bolighuset Werenberg
Hurtig levering varen var som forventet…
Hurtig levering varen var som forventet og nem at samle og gode priser

Réponse de Bolighuset Werenberg
Fra Werenberg var alt ok..
Alt var som det skulle være fra Werenbergs side - bestilt via hjemmeside.
Men gls afleverede vores 6 spisestole i pakke-shoppen på OK tanken og sendte mig en besked om, at de ikke havde truffet os hjemme - for det første var jeg hjemme hele dagen, og for det andet, blev der ikke adviseret om leveringsdag eller tidspunkt. Man kunne også havde ringet! Underligt at der kan sendes en besked om, at vi ikke var truffet hjemme, men ingen besked om levering!

Réponse de Bolighuset Werenberg
At jeg ikke har fået mit bord i nu og det er over en uge siden der blevet skrevet det var på vej
At det er over en uge siden der blev sendt
Besked om det var afsendt og jeg har stadig ikke modtaget det

Réponse de Bolighuset Werenberg
God service selvom købet var igennem…
God service selvom købet var igennem hjemmesiden.
God information.
Venligt personale at tale med via telefonen.
Varen og beskrivelse harmonere.

Forsinkelser og dårlig service
Jeg bestilte et bord den 9 juli. Vi får at vide at de er bagud på lageret og det først kommer i uge 34, hvilket er fint. Da vi så når til uge 34 skriver jeg til dem fordi jeg ikke har hørt noget fra dem. De skriver efter min henvendelse, at det er yderligere 2 uger forsinket og det vil komme i uge 36. Nu står vi så i uge 38 og jeg har taget fri fordi bordet skulle ankomme Idag. Det bliver så sendt til forkert adresse og chaufføren tager det med videre. Jeg ringer for at hører om de sender det til den rigtige adresse. Det bliver så først leveret torsdag. Pengene er allerede trukket og så modtager man en mail med at man skal betale faktura. Der bliver ringet til dem igen, hvilket de siger de ikke kan se noget om men vil undersøge sagen yderligere. Så nu må vi se om bordet rent faktisk dukker på torsdag som lovet eller der igen kommer endnu en undskyldning fra deres side af.
Jeg vil ALDRIG råde nogle til at bestille noget fra Werenberg

Ærgelig service
Lang leveringstid på det bord vi har bestilt, men endte med at komme ca 14 dage senere end adviseret. Da det så endelig kom, var det desværre det forkerte bord - det kan jo ske. Da vi ringer og gør opmærksom på fejlen, får vi at vide at vi skal sende en mail. Så gør vi det og hører ikke retur, ringer dernæst igen, for at få at vide at der er lang svartid på mailen, og at man ikke kan hjælpe via telefonen. Så nu venter vi i spænding på svaret på mail.

Réponse de Bolighuset Werenberg
Fået leveret en magelfuld vare…
Fået leveret en magelfuld vare (vitrineskab) hvor alt til at samle det mangler. Trods flere henvendelser til virksomheden melder de intet tilbage. Samt de nu her efter over en uge ikke har fremsendt de manglende dele. Til trods for jeg har rykket for dem 3 gange, får man den samme smørre gang efter gang at der ikke står noget i systemet og de nu vil rykke for det på lageret. Med det resultat at der ikke blir fremsendt noget og jeg igen må rykke for det uden noget respons. Meget uprofessionelt 😅 ordre nr. 113816

Elendig kundeservice.
Elendig kundeservice.. Køb ikke fra Werenberg.
Modtog for et par dage siden et spisebord vi havde købt.
Da vi havde bestilt et for lille bord, hvilket selvfølgelig er vores egen fejl. Pakker vi det hele sammen igen, som da vi modtog det og ringer så til Werenberg for at høre om vi kan bytte bordet til en større model, plus penge deres vej. Men det kan vi ikke.... Vi er bondefanget med et for lille bord nu. Bordet fejler absolut intet og er pakket helt sammen igen, så elendig service at man ikke kan returnere, for derefter at købe et andet produkt...

Réponse de Bolighuset Werenberg
Bestilte et bord i start juni måned og…
Bestilte et bord i start juni måned og det er ikke kommet endnu. Har haft kontakt med jer flere gange hvor i lover, at det kommer næste uge…. men det kommer aldrig. Mega ringe service

Réponse de Bolighuset Werenberg
Elendig service og uacceptabel forsinkelse oplevelse med Werenberg har været…
Min oplevelse med Werenberg har været fuldstændig uacceptabel. Deres kundeservice oplyste, at min ordre ville blive leveret inden for 5 hverdage, men nu er der gået over 10 hverdage, og jeg har stadig ikke modtaget noget. Jeg kontaktede dem igen, og de lovede at vende tilbage, når de havde “lokaliseret” ordren – men jeg har intet hørt siden. Hvis man forventer at få sine varer til tiden, bør man handle et andet sted.

Maggie spisebord
Bestilte et Maggie spisebord til forudbestilling. Jeg blev kontaktet af Werenberg med en forventet leveringsdato, hvilket stemte perfekt.

L’expérience Trustpilot