Bolighuset Werenberg Avis

2 675
TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Har købt en knagerække der er vind og skæv og skruerne der skulle kunne rette knagerne op er ødelagt i kærven, så der er intet at gøre her. Da jeg skriver ang problemet hører jeg intet tilbage fra d... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ok. Fint bord. Bør anbefales at bordet bedst står direkte gulvet og ikke på et tæppe, i forhold til udtrækning. Fragten er til at betale, men indbæring koster spidsen af en jetjæger! Tak til chauf... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Der har været lidt lang leveringstid på stole (bestilte 5 Januar), det var vi informeret om, men skulle komme på lager slut uge 28, men blev først leveret i uge 30. Servicen ved Werenberg er i top, n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en fin 4-moduls sofa, som desværre havde fået nogle skader under transport. Stine fra deres kundeservice hjalp mig dog hurtigt og professionelt igennem reklamationsprocessen, hvor jeg følte mi... Voir plus

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

3 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 675)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang levering og dårlig kundeservice

Har købt en sofa hos Bolighuset Werenberg tilbage i januar og har nu endelig taget mig sammen til at skrive denne anmeldelse. Jeg køber sofaen der har forventet leveringstid på 6-7 uger da den ikke er på lager, hvilket jo er en fair sag. Vi sælger så vores gamle sofa en uge ca. inden forventet levering af vores nye sofa. Det skulle vi ikke have gjort. Den nye sofas leveringstid bliver første gang udskudt til 10 uger i alt, altså 3 uger senere end forventet. Da vi så når uge 10 har jeg stadig ikke hørt noget fra dem om min sofa, jeg vælger derfor at skrive til deres kundeservice om hvor den bliver af. Efter et par dage får jeg så et svar om en yderligere udsættelse af sofaen. Den står nu til at blive leveret i uge 12, altså godt 2 måneder efter jeg lagde ordren. Jeg skriver uge til kundeservice at det er for dårligt at jeg selv skal række ud til dem i forhold til at sofaen ikke var ankommet i uge 10 som lovet. Derudover vil de ikke give kompensation på nogen måde, hverken rabat/indbæring eller noget. Sofaen ender med at ankomme slut uge 12.
Så skulle man tro det var ovre. Det var det ikke. Jeg får tilsendt en faktura TO MÅNEDER efter modtagelsen af sofaen. alt i alt har det altså taget bolighuset werenberg lige godt 4 måneder at færdiggøre behandlingen af min ordre på sofaen. I deres egne handelsbetingelser bliver det fremlagt at beløbet hæves når varen er afsendt. Jeg skriver derfor IGEN til kundeservice, hvor jeg bliver mødt af beskeden om at de kunne se jeg havde modtaget sofaen 2 måneder forinden og derfor nu sender fakturaen hvorefter de refererer til den generelle forældelseslov da de umiddelbart godt kan se, at deres egne handelsbetingelser er misvisende i denne situation.
Heller ikke dette får jeg nogen som helst kompensation for, selvom jeg igen igen skriver en undrende mail til deres kundeservice.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse, det burde i kunne gøre bedre!

23 janvier 2024

Hej Anne,

Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse, vi tager din anmeldelse seriøst og går videre med dette.

Ønsker dig en god dag,

Er vel ok

Ok.
Fragten er til at betale, men indbæring koster spidsen af en jetjæger!
Tak til chaufføren for -på trods af sine misytringer- trods alt hjalp den 80-årige kunde lidt og mosede de to kolli ind i elevatoren.

Hej Helle

Tak for din anmeldelse, håber du er glad for dit nye bord :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Super flot bord, med Mange fejl:-(

Super flot bord, men med mange fejl på. Har sendt billeder til kundeservice. Så går stærkt udefra at den enlige stjerne, snart kan få følge af flere

Hej Helle,

Jeg beklager du har modtaget en vare med fejl, vores kundeservice vil altid hjælpe med at finde en løsning på dette - så er sikker på I nok skal finde en løsning som er tilfredsstillende for dig.

God kommunikation med kundeservice

God kommunikation med kundeservice. Hurtigt og ærligt svar. Levering med venlig og hjælpsom chauffør. Kvalitetsvarer til fornuftig pris.

Hej Karin

Tak for at dele din oplevelse med andre, det sætter vi pris på.

Rigtig god dag til dig :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

betalt sofa som ikke er modtaget

Jeg har desværre købt en sofa fra denne virksomhed, Matt design modulsofa. Pengene er blevet trukket for en uge siden - hvilket sker i forbindelse med afsendelse / levering, under alle omstændigheder ved overdragelse til kunden. Der er gået en uge, og jeg har stadig ikke modtaget sofaen. Jeg modtager i tirsdags en mail fra BFT - fragtfirmaet om, at sofaen bliver leveret tirsdag d. 3/9. Det skal siges at fragtfirmaet har været rigtigt søde og hjælpsomme i denne proces, men de kan ikke gøre noget når de ikke får svar fra Werenberg. I dag d. 5/9 er sofaen fortsat ikke leveret og jeg har netop snakket med fragtfirmaet som fortæller, at den heller ikke bliver afsendt i morgen d. 6/9, da de fortsat ikke har en afklaring. Problemet er, at BFT har modtaget forkert data fra Werenberg, blandt andet at størrelsen af pakken svarer til en kuvert. Jeg ved ikke hvornår jeg ser min sofa, om jeg kommer til nogensinde at få et svar eller kompensation fra Werenberg eller alle mine penge blot er gået tabt. BFT har kontaktet werenberg, så de er fuldt bevidste om, at dette er sket, og har ikke selv taget fat i mig eller prøvet at løse problemet.

Werenberg har sågar sendt mig en mail om at bedømme min købsoplevelse hos dem? Uden jeg overhoved har modtaget min vare? Det er godt nok chokerende.

Virksomheden er ikke til at komme i kontakt med - jeg har forsøgt at ringe mange gange, og jeg har nu blot købt og betalt en sofa, som jeg endnu ikke har set, og som blot opbevares hos fragtfirmaet BFT, som ikke må eller kan levere den til mig, før de har fået den korrekte data fra Werenberg.

Jeg fraråder stærkt alle at handle møbler hos Werenberg, personligt har jeg aldrig oplevet noget lignende, hvilket på ingen måde er det man forventer, når man bruger mange penge på møbler. En utroligt dårlig oplevelse og jeg håber, at jeg kan hjælpe med, at andre ikke ender i denne situation, da det selvfølgelig går mig meget på og er en stor udgift der blot er endt midt i ingenting for mig nu. Jeg skal selv være væk et stykke tid efter weekenden, hvilket vil sige at hvis de ikke får leveret den til mig i morgen (bekræftet af BFT at de ikke gør) eller lørdag (kræver at Werenberg fikser situationen og får den leveret - sker formodentlig ikke baseret på alt ovenstående).

Jeg er rigtig ked af, at måtte skrive denne anmeldelse og over oplevelsen, da jeg var rigtig glad for at have fundet en god sofa og glædede mig rigtig meget til at få den hjem. De ser rigtig gode ud på sociale medier, men hermed en opfordring til at undersøge en ekstra gang og måske ikke handle møbler med virksomheder du ikke har hørt om gode erfaringer eller oplevelser med.

- Christel Eilgaard

3 septembre 2024

Hej Christel

Jeg er meget ked af at læse din anmeldelse, jeg ved du har snakket med vores kundeservice og at din sofa bliver leveret til dig i morgen. Vi beklager meget der har været en fejl med IT'en.

Jeg håber du bliver glad for din nye sofa :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har for 2-3 dage siden bestilt et…

Jeg har for 2-3 dage siden bestilt et skab på deres webshop, hvor man kunne bestille levering til pakkeshop.
Bolighuset vælger at sende pakke til min private adresse, og jeg må skynde mig at stoppe leveringen, da jeg ikke er hjemme.

Jeg snakker med kvinden i telefonen, som fortæller de oplyser det via ordrebekræftelsen, at hvis pakken er for stor, kan de ændre leveringsmetoden. Det står dog ikke i min ordrebekræftelse….

Kvinden i telefonen, mener at jeg sagtens selv kan bære den. Hvilket er ekstremt flabet sagt.

Jeg spørger om de kan levere i weekenden, så jeg kan få nogle til at hjælpe med at bære den op.
Det ville de have yderligere 300kr for.

Jeg anbefaler ikke at købe derfra, da det virker lidt som en pengemaskine og ekstrem dårlig service.

Jeg bad dem tage deres skab retur, da jeg ikke finder mig i denne behandling, og ovenikøbet et skab til 1999kr.

Hej Julie

Pakker på over 20 kg., kan ikke komme i en GLS pakkeshop, vi har derfor været nødsaget til at ændre leveringsmetoden. Vi skriver følgende i vores ordrebekræftelse 'vi forbeholder os retten til at ændre den valgte forsendelsesmetode'.

Vi har valgt, at tage skabet retur uden beregning, så jeg er ked af at læse vores service ikke lever op til dine forventinger.

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig lang behandlingstid og elendig kommunikation

Deres behandling af returvarer/ refusion har en længere behandlingstid end Temu.
Utrolig at man selv skal blive ved med holde dem i ørene og kime dem ned med mail og opkald. Har returneret en vare og har endnu ikke modtaget refusion for den. Virkelig elendig kundeservice.!!!

Hej Alishba

Jeg kan se vores kundeservice har sendt dig en returlabel for 3 dage siden, en returvare kan have en behandlingstid på op til 14 hverdage. Så snart varen lander på vores lager, får vi den håndteret hurtigst muligt. Den første vare, du har sendt retur er blevet behandlet på vores lager tidligere idag - så disse penge vil snart kunne ses på din konto.

Spisebordet der aldrig kom

Jeg har bestilte et spisebord d. 1/2-2024, det skulle leveres i Marts. Omkring leveringstid får jeg en besked om at der er forsinkelse på, og jeg vil høre yderligere.
Jeg har flere gange rykket Werenberg for en status på mit spisebord, og deres indkøbsafdeling har stadig ikke kunne få fat på leverandøren for en status. Werenberg har på intet tidspunkt selv kontaktet mig med oplysninger.
Det er undre mig at man har leverandører der er så svære at få kontakt med at det efter 7 måneder det stadig ikke er lykkedes dem. Jeg venter spændt på om jeg nogensinde får det spisebord eller om Werenberg selv formår at kontakte mig i denne proces.
//Line

Hej Line,

Jeg vil meget gerne hjælpe dig, men jeg kan desværre ikke finde din ordre via din anmeldelse, vil du ikke kontakte min kollega direkte på sn@werenberg.dk og vedhæfte dit ordrenummer og henvise til denne besked. Så finder vi et svar til dig.

På forhånd tak,

God dag.

Utroværdigt firma

Leverer bord med fejl og tilbyder 1000 kr i erstatning. Herefter bestiller de nyt bord, som ved levering har flere fejl end det første. Det bekræftes, af de to medarbejdere som leverer bordet. Werenberg afviser yderligere hjælp og siger “at det hvad der sker, når det er mennesker der laver bordet.”

3 septembre 2024

Hej Torben

Hvis du har modtaget endnu et bord med fejl, skal vi selvfølgelig have håndteret det som en reklamation hos vores leverandør. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, har du mulighed for at sende os nogen billeder samt ordrenummer på vores mail kundeservice@werenberg.dk - så får vi kigget på det.

På forhånd tak,

Klar anbefaling.

De sendte varen samme dag, og jeg havde dem efter weekenden, og varen er præcis som beskrevet og total lækre stole og sidde i. Kan varmt anbefale siden og vil klart købe 2 eller 4 stole mere.

23 août 2024

Hej Michelle

Vi er glade for at læse om din oplevelse, tak for at dele den med andre :-)

Køb med omhu

Jeg har bestilt et spisebord i maj måned der efter 3 udskydninger blev leveret efter 3,5 måned.. Derudover fik jeg besked om at jeg ville blive informeret ift levering (af bolighuset) hvilket jeg ikke blev. Jeg modtog en besked fra leverandøren om at jeg ville modtage bordet dagen efter (extrem kort varsel) da vi befandt os i udlandet.

De har flotte møbler og diverse, men jeg ville klart genoverveje mine køb ift ovenstående.

20 août 2024

Hej,

Tak for din feedback, det lader vi os noterer.

Hurtig og smertefri levering

Hurtig og smertefri levering, samt gode produkter der passer til prisen, og lignede det vi bestilte. Det kan vidst ikke gøres meget bedre.

21 août 2024

Hej Morten

Tak for din fine anmeldelse, det er vi glade for at læse :-)

Rykkede 4 gange for forsendelse før de indrømmede fejl

!!! WARNING !!!

Jeg bestilte en almindelig vare hos dem der var på lager en tirsdag morgen. Man kunne forestille sig, at de ville sende varen samme dag, når den er på lager, og det drejer sig om én genstand. Det skete imidlertid ikke, så jeg rykkede dem onsdag eftermiddag. Jeg fik en tilbagemelding om, at de var klar over ordren og der ingen problemer var, og lageret var blevet rykket. Intet skete torsdag, hvor jeg skrev igen. Denne gang vendte de lettere irriteret tilbage med, at der intet problem var, og at lageret var opmærksom på den. Der var fortsat intet sket fredag, hvorefter jeg gentagne gange forsøgte at få dem til at forklare mig hvorfor de ikke på 4 hverdage var i stand til at sende en vare, de havde på lager oplyste - at der var sket en fejl.

Så efter at have sagt alt er fint i 4 dage og at de blev lettere irriteret over at jeg spurgte ind til det, så opdagede de pludselig "en fejl". Vi snakker én let pakke som de har på lager, og som jeg bestilte. Det er så simpelt som det kan blive. Har aldrig oplevet, at noget ikke er sendt senest dagen efter fra en webshop, når det er på lager.

23 août 2024

Hej,

Jeg kan ikke se din ordre via din anmeldelse, jeg beklager hvis der er sker et fejl. Vi kan lave fejl, selvom en vare er på lager.

Jeg beklager, men håber du er blevet glad for din vare.

Hurtig levring

Hurtig levring

Hej Grethe

Dejligt at høre du har fået hurtig levering :-)

Alt okay

Alt okay, nem bestilling og hurtig levering.

Hej Liva,

Det er vi glade for at læse, tak for din anmeldelse :-)

Umuligt at samle

Umuligt at samle. Hullerne var for små til skruerne, så endte med at bruge 1/3 af de skruer man skulle bruge. Bordet passer ikke sammen, og alt i alt en dårlig oplevelse. Brugte 4 timer på at samle to natborde, fordi huller til skruerne ikke passede med størrelsen på skruerne

Hej Carla

Jeg beklager, hvis du har modtaget en vare med reklamation. Vi vil altid gerne hjælpe med reklamationer via mail. Så håber du vil kontakte os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Værste oplevelse 12 ugers vente tig og…

Værste oplevelse 12 ugers vente tid og meget ubehøvlet personale

15 août 2024

Hej Tarik

Jeg er ked af at læse om din oplevelse, bestemt ikke det vi bestræber os efter.

God dag,

God oplevelse

God oplevelse

14 août 2024

Hej Ellen

Tak for din fine stjerner, dem sætter vi pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot havebord til en rigtig god pris

God pris, hurtig levering.

13 août 2024

Hej Julie

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et vitrineskab de havde på…

Bestilte et vitrineskab de havde på lager. Havde godt læst nogle af de andre bedømmelser her, men vi fik vores leveret 3 dage efter bestilling af en super flink fragtperson

12 août 2024

Hej Line

Tak for at tage dig tid til at anmelde os, det sætter vi stor pris på :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus