Bolighuset Werenberg Avis

2 675
TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Har købt en knagerække der er vind og skæv og skruerne der skulle kunne rette knagerne op er ødelagt i kærven, så der er intet at gøre her. Da jeg skriver ang problemet hører jeg intet tilbage fra d... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Ok. Fint bord. Bør anbefales at bordet bedst står direkte gulvet og ikke på et tæppe, i forhold til udtrækning. Fragten er til at betale, men indbæring koster spidsen af en jetjæger! Tak til chauf... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Der har været lidt lang leveringstid på stole (bestilte 5 Januar), det var vi informeret om, men skulle komme på lager slut uge 28, men blev først leveret i uge 30. Servicen ved Werenberg er i top, n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en fin 4-moduls sofa, som desværre havde fået nogle skader under transport. Stine fra deres kundeservice hjalp mig dog hurtigt og professionelt igennem reklamationsprocessen, hvor jeg følte mi... Voir plus

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

3 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 675)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Lidt lang leveringstid pga sommerferie

Lidt lang leveringstid pga sommerferie, men da den først blev afsendt tog det ikke lang tid før den var her. Super lækkert produkt, god kvalitet og nemt at samle🤟🏼
Vil klart købe herfra igen senere

Hej Thomas

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på. Vi ser frem til at handle med dig igen :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte en knagerække i virkelig dårlig…

Købte en knagerække i virkelig dårlig kvalitet. Orker ikke at returnere, men vil ikke handle i Bolighuset Werenberg igen.

Hej Helle,

Jeg beklager meget hvis varen ikke lever op til dine forventninger, vi vil altid gerne hjælpe med en returlabel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst tilfreds med mit køb

Yderst tilfreds med mit køb !
Dog ærgelig over den lange leverings tid.

Hej IIknur

Dejligt at læse du er glad for dit køb. Vi gør hvad vi kan for at nedbringe de lange leveringstider.

Kvaliteten i top!

Kvaliteten i top!

15 juillet 2024

Hej Line

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for :-)

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.

Hej Conni

Tak for de flotte 5 stjerner, dem sætter vi pris på :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og varen lever op til…

Hurtig levering og varen lever op til mine forventninger 🙂

Hej Jane

Tak for din anmeldelse, dejigt du har modtaget en vare du er glad for :-)

Hurtig venlig ekspedering

Hurtig venlig ekspedering

Hej Rikke

Tak for de fine ord,

Rigtig god dag :-)

Super flot produkt

9 juillet 2024

Réponse de Bolighuset Werenberg

Tak for de fem flotte stjerner :-)

Fine stole vi fik købt 😊

Fine stole vi fik købt 😊

9 juillet 2024

Hej Ninon

Dejligt at høre, I er glade for jeres stole :-)

god servicep

8 juillet 2024

Hej Karen

Tak for de fine stjerner :-)

Hej Agnete

Tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi pris på :-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi bestilte spisestole via Werenberg…

Vi bestilte spisestole via Werenberg hjemmeside, eftersom vi flere gange har handlet med tilfredshed i deres butik. Tilbage i februar ordrer vi stolene, der ville ankomme uge 28 - alt var fint.
Uge 26 er der pludselig en levering til os via GLS, hvilket vi ikke anede og ikke havde planlagt at arbejde hjemmefra. Det skriver vi til dem, og får besked om at nu har de været venlige at afsende før tid. Vi svarer at det ikke er venligt pludselig at fortælle at “hey, i morgen bliver stolene leveret”. Lidt muggent får vi besked om at er vi ikke hjemme, så kan vi afhente efterfølgende. Det er vi ikke glade for, da vi havde bestilt levering på adressen. Det skriver vi og får endnu et svar, der ikke rigtig er løsningsorienteret. Mere irriteret over at vi ikke er lykkelige over den tidligere levering, som vi aldrig har bedt om. Stolene gik til sidst retur til Werenberg.
Pengene for stolene blev trukket uge 26. Da vi ikke modtog stolene uge 26, bad vi om at få beløbet returneret. Det blev vi lovet - det skete aldrig.
Stolene er nu leveret, uge 28. Sikke en oplevelse. Vi bestiller ikke fra hjemmesiden igen!

Hej med jer,

Jeg beklager jeres oplevelse, jeg går videre med det.

Jeg håber I trods alt, er glade for jeres stole.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice

Kontaktede werenberg, da jeg ikke var tilfreds med kvaliteten af deres sengeborde. Efter jeg havde samlet dem og allerede 1.dag var der kommet en slags fedtpletter på bordene. Jeg har naturligvis forsøgt at rense dette, men de forsvandt ikke.
Werenberg mener ikke de kan hjælpe da de ikke mener der er en fejl. Så nu har jeg betalt for 2 sengeborde, der er grimme og som egentlig bare er til skrot.
Virkelig dårlig kundeservice når de skriver på deres hjemmeside at de går op i kvalitet og tilfredshed hos kunderne.

Hej Maja

Jeg kan se vores kundeservice har været i dialog med vores leverandør også, som ikke har kunne godkende dette. Vi beklager, men dette har ikke kunne godkendes som en reklamation.

God dag,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk vare med hurtig levering.

Fantastisk vare med hurtig levering.

Hej Rikke

Dejligt at læse om din oplevelse og tak for at dele den med andre :-)

Rigtig god dag.

Super fin service

Købte 3 skohylder, hvor kun 2 blev leveret, men det fik kundeservice ordnet efter nogle mails og en enkelt telefonsamtale. Så fin service.

Hej Liselotte

Tak for din positive feedback! Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er tilfredse.

God dag :-)

Vi bestilte et vitrineskab

Vi bestilte et vitrineskab, som blev leveret efter 6 hverdage som lovet. Og manualen til at samle den var helt i top. Den er helt idiotsikker, så enhver kan samle den. Og virkelig flot vitrine, som virkelig pynter og er af gode materialer. De bedste anbefalinger herfra!

Hej Ida

Det er godt at høre, dejligt du er glad for din vare. Tak for at dele din oplevelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg oplevede dårlig service i…

Jeg oplevede dårlig service i forbindelse med valg af levering samt leveringstidspunktet.

Derudover virker møblet til at være dårlig kvalitet og især skruerne er vanvittigt dårlige - de smuldrer hurtigt så skruetrækker/boremaskine ikke kan tage fat.

Ville ikke købe her igen.

Hej Anne

Jeg beklager, hvis det har været din oplevelse.

Husk du altid kan oprette en reklamation hos os, hvis du mener det er en reklamation.

De bedste hilser

Noté 4 sur 5 étoiles

Har bestilt et bord

Har bestilt et bord, som var til forudbestilling i uge 34, det kom så i dag 6 uger før 😍

Ret træls, at chaufføren som leverede bordet bare stiller bordet midt på parkeringspladsen og nærmest kaster de to kasser i hovedet på min kæreste, som skulle tage imod ordren.

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse,

Dejligt, at bordet kom før tid :-)

Jeg går videre med kritiken til vores fragtfirma, det er selvfølgelig slet ikke okay.

Fantastisk møbel

Fantastisk møbel . Super kvalitet.
Dog lidt træls at chaufføren der leverer ikke kan dansk og kun dårligt engelsk. Det virker amatør artigt ærgerligt når Werenberg ellers har så god kvalitet

3 juillet 2024

Hej Ann

Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus