keeps calling and hanging up for 4 weeks now, multiple times a day. Never gave a permission to call. Scammers, reported to ACM (everyone, who's receiving unsolicited calls from them should do the... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ooit geïnteresseerd geweest maar afgehaakt. Nu continu telefoonterreur. Ondanks meerdere verzoeken wordt ik nog steeds regelmatig gebeld. Wat een stom bedrijf. Ik ga er werk van maken. Update: Ik heb... Voir plus
BOEVENTUIG een ander woord is er niet voor ! Deze liegende lieden geven foutieve misleidende en onjuiste informatie. In eerste instantie willen ze u doen geloven dat ze van het Energie b... Voir plus
L'entreprise a répondu
West Bespaarcoach uit Leiden blijft de wet overtreden door mensen ongevraagd, ongewenst en zonder verkregen toestemming vóóraf mensen lastig vallen met telefoonterreur. Als je hen benadert zeggen z... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
De West Bespaar Coach is uw onafhankelijke adviesbureau op gebied van energie!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.westbespaarcoach.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Low lifes....
Denise, Mina, Marleen, Marijke, Linda en niet te vergeten Sandra van Vliet en Thijs of Thijm........Low lifes....
VAL ME NIET LASTIG!!!!
VAL ME NIET LASTIG!!!!
IK STA IN HET BELMENIET REGISTER
WORDT 5X!!!! GEBELD
AGGRESSIEVE LEUGENAARS
MAAR IK TRAP ER TOCH NIET IN
GA IETS NUTTIGS DOEN MET JE LEVEN!!
OOK TEGEN JULLIE GLADJANUSSEN GEZEGD DAT ZE ME MET RUST MOETEN LATEN MAAR ZE DOEN HET NIET! TOT 5 KEER AAN TOE!!! BAHBAH
DOE NEDERLAND EEN PLEZIER EN HEF JEZELF OP
Ik heb nog even wat onderzoek gedaan en deze flessentrekkers hebben al eerder hun oplichtingspraktijken gedaan via verzorgendbesparen. Was net zo'n succes als dit fiasco. Zoek maar op. Hoe weet ik dit? Al jullie positieve reviews hebben maar 1 review achter gelaten (waar heb je ze gekocht?) op 1 iemand na. En 3 keer raden waar die ook nog een positieve heeft achtergelaten...
Ben benaderd door West bespaarcoach
Ben benaderd door West bespaarcoach, Hier niet intrappen, degene deed zich voor als iemand van Essent, maar zijn geen Essen, mijn contract met Essent loopt in april af, dus de jacht is geopend door andere bedrijven.
Het begon met dat ze het huisnummer niet op het goede nummer hadden staan, even contract er bij gezocht van Essent, vervolgens vragen de lui van deze B.v. om het bankrekening nummer 9 cijfers lang, geeft dit onder geen beding af.
inderdaad even bij essent gecheckt. deze vertelden ook, als je hiermee, krijg je in feite een nieuw contract, die niks mwet Essent te maken heeft, Dit houdt dus in de praktijk in als er iets is met het gas of stroom, dat je niet kan rekenen op je vaste leverancier.
Nogmaals trap dus niet in de situatie die je voorgeschoteld krijgt van West bespaar coach, bekijk vooral de revieuws op de website en trek dan je eigen conclsie.
Leugens
Heel slecht. Eerst zeggen dan je van Eneco bent. Dan geef ik aan dat je niets hoeft aan te bieden.. nee mevrouw, we gaan alleen uw contract verlengen en u gaat er dan op vooruit in de kosten omdat het er nu anders uit ziet. Vervolgens krijg ik een contract binnen van energie direct. Nou nee, hier wil ik niets van weten. Ik heb niets geaccepteerd, dus ik neem aan dat er ook niets doorgaat. Wat slecht.. zeg gewoon eerlijk waar je voor belt en misbruik geen mensen
Heel erg slecht
Heel erg slecht. Vaak aangegeven geen intresse te hebben, gewoon door gaan.. na het gesprek het bel me niet register alweeer ingevuld.. en de dag erna bellen ze weer terug.. weer geen inrresse van mij kant.. en me vrouw werd er boos aan de andere kant van de lijn.. zo win je geen zieltjes..
OPLICHTERS jullie zijden dat jullie van Eneco waren
OPLICHTERS jullie zijden tegen mij dat jullie van Eneco waren. Kreeg op een gegeven moment een mail van Engie energie met welkom bij engie. Heb ze maandag meteen gebeld en alles stop laten zetten. Jullie zijn echt met mensen hun vertrouwen aan het spellen. Schrijf me uit of ik ga met al deze info die ik hier zie en zelf heb naar de politie. Echt schande hoe jullie te werk gaan. Ik ga ook een klacht neerleggen bij kvk over jullie werk wijzen. Kijken of jullie dan nog mensen zullen oplichting.
gesproken met max van west bespaar…
gesproken met max van west bespaar coach,
vriendelijke man, tarieven klopte en ik ga er inderdaad op vooruit. Normaal gesproken ben ik niet van telefonisch verkoop (advies) hebben samen stap voor stap de offerte doorgenomen, niks vreemd opgemerkt, we zien het wel op de eind nota :)

ongevraagd bellen
Ik word steeds gebeld met nummers beginnend met 085 en 020, ondanks dat ik in het bel me niet register sta. Ben 1x ingetrapt en ben meer gaan betalen. Nu zelf via de consumentenbond een contract afgesloten bij een andere leverancier en ben veel voordeliger uit.
Gisteren een medewerker aan de telefoon gehad die ronduit onbeschoft werd nadat ik melde dat ik inmiddels bij een andere leverancier zat dan hij zei en het gesprek ging afbreken. Inmiddels ruim 30 nummers geblokkeerd van waarschijnlijk deze maatschappij, daar ze het iedere keer weer met een ander nummer proberen.

Réponse de West Bespaar Coach
Een ster is nog teveel voor deze…
Een ster is nog teveel voor deze stalkers. Iedere dag bellen ze met een ander nummer ondanks dat ik bij de vorige klacht de belofte heb gehad dat ik uit hun systeem gehaald zou worden. Het is een paar maanden rustig geweest en nu begint het weer. Ik hoef niets van jullie, blokkeer ook steeds het nummer, laat me met rust!
Ook nog liegen, doe echt niet mee aan enquêtes en winacties omdat ik weet dat er dan dit soort onzin volgt. Ik heb dus zeker niet in de paar maanden dat het rustig was aan iets meegedaan of iets ingevuld, dus geen toestemming gegeven om mij weer beginnen te bellen.

Réponse de West Bespaar Coach
Word constant lastig gevallen door deze…
Word constant lastig gevallen door deze huichelaars en hun telemarketeers die zogenaamd bellen over mijn huidige energiecontract en zogenaamd namens mijn huidige energie leverancier.
PS. Rot gewoon op met je reacties over het verwijderen van mijn persoonsgegevens. Stop met mensen lastig vallen.
En stop met beweren dat je mijn telefoonnummer via een enquete verkregen hebt.

Heel goed geholpen!!
Ik vind al deze negatieve reacties heel vreemd.. Maar mensen die iets negatiefs te vertellen hebben delen altijd gelijk hun mening. Mijn persoonlijke ervaring was juist heel fijn. Begin van het gesprek was ik erg wantrouwig, gaf het toch een kans en heb alles eerlijk zwart op wit in de mail gekregen. Alles klopte gewoon, hele lieve vriendelijke mensen aan de telefoon gehad. Ik ben in ieder geval er op vooruit binnen de Energie direct en heb mezelf mooi wat kosten bespaard !

Oplichters
Oplichters, Proberen je over te halen een contract te tekenen. Bellen terwijl ik in het Bel met niet register sta.

Réponse de West Bespaar Coach
Ze blijven bellen en dan ook soms 1 x…
Ze blijven bellen en dan ook soms 1 x overlaten gaan. Naar herhaaldelijk verzoek om mijn gegevens uit hun systeem te halen blijven zij bellen.

Réponse de West Bespaar Coach
Belde mijn schoonvader(die gebrekkig nl…
Belde mijn schoonvader(die gebrekkig nl spreekt) op en vertelden hem dat ze van eneco waren om zijn contract te verlengen. Hij bleek getekend te hebben voor 5 jaar vast bij essent. Gelijk geannuleerd. Niet intrappen, oplichters!!!!!!

Réponse de West Bespaar Coach
Aggressief , zeer klant onvriendelijke firma !!!!!!!
Er wordt gebeld tegen de wens van de klant in ! Het verhaal wat wordt verteld is niet waar en zijn geen onderdeel van in dit geval Essent. Wanneer je na het lezen van de reeds ontvangen email besluit de overeenkomst te willen ontbinden is men behoorlijk aggressief en onbeschoft !! Ik werd zoals gezegd terruggebeld door Dhr Dennis van Dijk
Na herhaaldelijk 5 x te hebben aanggeven de overeenkomst te willen ontbinden doen deze `prutsers `eindelijk wat de klant vraagt en waar de klant recht op heeft.
Ga dus niet op dit aanbod in !!!

Réponse de West Bespaar Coach
Op rotten met dat stomme gebel van…
Op rotten met dat stomme gebel van jullie.jullie blijven maar doorgaan met ongewenst bellen.als je daar wat van zegt wordt de toon van jullie medewerkers heel anders worden zelfs agressief.

Oplichterij en brutaal
Vanmorgen gebeld en vanavond nogmaals gebeld. Wat een doos met der grote mond. Erg sneu dat je zo je geld moet verdienen. Oplichterij is het! Nog niet eens 1 ster waard!

Réponse de West Bespaar Coach
Ik werd herhaaldelijk door hun gebeld…
Ik werd herhaaldelijk door hun gebeld en op de gekste tijden, totdat ik het zat was en met hun in gesprek ben gegaan, ze wisten mijn naam en adres, maar heb hun gezegd dat dat niet klopte en heb een andere naam opgegeven.
Toen kwam de vraag hoeveel ik betaalde per maand aan energie en hun vertelde dat ik maar 150 euro per maand betaalde, werden ze verbaasd hoe dat kon, waarop ik antwoorde dat ik maar enkele maanden per jaar thuis ben en dat ik zeevarende ben.
Toen ze vroegen of mijn adres nog klopte heb ik hun een oud adres gegeven van waar ik weet dat daar geen woning meer staat.
Nou dat adres konden ze niet vinden in hun database en via googlemaps ook niet, ik vertelde hun dat het een nieuw huis is wat net 2 maanden klaar is en geen gas aansluiting meer heeft. Toen werd het hem allemaal een beetje vreemd en moest hij zijn manager om raad vragen. Nou Toen kreeg ik dus de manager aan de telefoon en heb hem het zelfde fabeltje op de mouw gespeld.
Hij kon er niet bij dat zij die gegevens niet hadden en zou mij later nog weer terug bellen!!!! Nou nooit meer iets van gehoord.
Ik denk als ze verteld dat je geen gas aansluiting meer hebt, je ineens niet meer interessant bent voor hun, want het gas is immers het duurste en valt het meeste aan te verdienen.
Het zijn gewoon een stel ordinaire oplichters, maar ik heb een half uur genoten en gelachen om de oplichters op te lichten.

Réponse de West Bespaar Coach
NOOIT een contract afsluiten via…
NOOIT een contract afsluiten via westbespaar coach. Elke week wel een telefoontje van een ander kantoor. Ze werken niet samen en wisselen geen informatie uit. Dus elk kantoor belt weer met een beter aanbod. Werd me wijs gemaakt dat contract niet goed was afgesloten dus het moest opnieuw. Nog geen week later zelfde verhaal. Vertrouwde het niet en ben er zelf achteraan gegaan. Bleek dat ik dus 2 contracten had inmiddels!! Gelukkig op tijd alles kunnen regelen waardoor geen kosten. Maar niet dankzij dat stelletje geldwolven. Ook 3 keer klacht ingediend. Uiteraard niets mee gedaan. Elke medewerker die belt krijgt geen vriendelijke mevrouw aan de telefoon.. helaas...

Energie cowboys
Energie cowboys, aggressieve verkopers die op een of andere manier mijn gegevens ergens gejat hebben.
En nee ik vul nooit enquetes in op internet.
Proberen mij een of ander energie contract aan te smeren.