West Bespaar Coach Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

keeps calling and hanging up for 4 weeks now, multiple times a day. Never gave a permission to call. Scammers, reported to ACM (everyone, who's receiving unsolicited calls from them should do the... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ooit geïnteresseerd geweest maar afgehaakt. Nu continu telefoonterreur. Ondanks meerdere verzoeken wordt ik nog steeds regelmatig gebeld. Wat een stom bedrijf. Ik ga er werk van maken. Update: Ik heb... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

BOEVENTUIG een ander woord is er niet voor ! Deze liegende lieden geven foutieve misleidende en onjuiste informatie. In eerste instantie willen ze u doen geloven dat ze van het Energie b... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Site de comparaison de prix

Informations provenant de diverses sources externes

De West Bespaar Coach is uw onafhankelijke adviesbureau op gebied van energie!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ongevraagd bellen, hoe kan dit?

Waarom houd WBC zich niet aan Het Bel-me-niet-register? Ze hebben blijkbaar al mijn gegevens, hoe dan?
Toen ik vroeg hoe ze aan mijn telefoonnummer kwamen, werd er opgehangen.
Je zou bijna denken dat onze gegevens verkocht worden, waar is de autoriteit persoonsgegevens?

12 février 2021

Geachte heer,

Wij werven persoonsgegevens door middel van het uitzetten van online campagnes zoals winacties en enquêtes. De inschrijvingen die wij hieruit ontvangen hebben akkoord gegeven om telefonisch en/of schriftelijk door ons benaderd te worden, ook wel opt-in genoemd.

Indien u wenst niet meer door ons gebeld te worden, kunt u een verzoek indienen tot verwijdering van uw persoonsgegevens. U kunt u verzoek per mail sturen naar gegevens@westbespaarcoach.nl.

OPLICHTERS

Hele dag word je gebeld door deze mensen en beweren dat je een hele goeie aanbieding van hun kan krijgen.
Vanaf het moment dat ik een sms had gekregen om op de link te klikken en dat niet had gedaan werd TON woest!
Want ik MOEST en zou op accepteren drukken..nou ik weigerde dat en wilde mij direct op een zwarte lijst plaatsen!! Nou ik zei doe dat maar lekker dan stoppen jullie gelijk met bellen! Doeeii! NIET DOEN!

10 février 2021

Geachte heer/mevrouw,

Wij betreuren het te vernemen dat u op een onjuiste manier bent benaderd door onze klantadviseur. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren en nemen wij uw klacht zeer serieus. Graag zouden wij uw klacht dan ook in behandeling nemen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Onjuiste informatie

West bespaar coach belde mij. Gaf mij informatie over dat ik geld zou besparen, het andere bedrijf was onderdeel van mijn huidige energieleverancier. Ook zou ik geen eindafrekening krijgen, waardoor ik dacht het is echt hetzelfde bedrijf. Al met al gewoon de onjuiste informatie gekregen. Heb dan ook meteen de dag erna gebeld om dit contract te vernietigen. Daarnaast sta ik ook ingeschreven in het Bel-me-niet register. En toch ben ik gebeld geworden.

10 février 2021

Geachte mevrouw,

Wij betreuren het te vernemen dat u onjuiste informatie is verstrekt door onze klantadviseur. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren. Graag zouden wij uw klacht dan ook in behandeling nemen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Bijzonder constructie -TRAP ER NIET IN

Bijzonder constructie. Contact zoeken via telefoon. Aanbod sturen als of het een offerte betreft, maar uiteindelijk blijkt het een contract te zijn met bedenktijd van 15 dagen. TRAP ER NIET IN!

9 février 2021

Geachte heer,

Wij betreuren het te vernemen dat u ontevreden bent over de manier waarop u ons aanbod heeft ontvangen. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren. Graag zouden wij uw klacht dan ook in behandeling nemen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Ontzettend opdringerig

Ik heb bij de 2de belpoging aangegeven dat ik erg druk ben en graag pas na 20u de telefoon kan aannemen, dit heb ik bij ieder hierop volgend telefoontje aangegeven. Ze gingen het aanpassen, noteren, uit het systeem halen, uiteindelijk zouden ze me van de bellijst afhalen.
Ze blijven bellen, rond 10u, om 12u en om 15u. In totaal 24 keer, iedere dag! Iedere keer aangegeven dat ik niet voor 20u gebeld wil worden.

5 février 2021

Geachte heer,

Wij betreuren het te vernemen dat onze klantadviseur zich niet aan de afspraak heeft gehouden. Graag zouden wij dan ook voor u uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen aan info@westbespaarcoach.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

meer dan een jaar geleden door ene…

meer dan een jaar geleden door ene Dennis van west bespaar coach geholpen. nu net mijn jaar afrekening gehad en naast mijn besparing van 240 euro ook nog is geld terug bedankt voor de hulp gr Geerte.

3 février 2021

Geachte heer/mevrouw,

Wij vinden het erg fijn te vernemen dat u tevreden bent over het aanbod dat u van ons heeft ontvangen. Wij hopen u in de toekomst weer aan mooi aanbod te mogen doen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima service, geen vreemde zaken

Vriendelijk meisje gesproken en die heeft mij gewoon goed geholpen. Geen gekke verkooppraatjes en gewoon een eerlijk gesprek. De overeenkomst is nagekomen en ik heb bespaard via hun.

3 février 2021

Onethisch en onverantwoord

Vergaren data op sneaky manieren. Vervolgens gaan ze hier niet goed mee om, nogal een agressieve vorm van sales. Malafide bedrijf als je het mij vraagt.

28 janvier 2021

Heel vervelende telefoongesprekken

Heel vervelende telefoongesprekken. Direct aangegeven geen interesse te hebben en toch maar door blijven drammen. Op een repliek kreeg ik als antwoord: 'past niet bij mijn leeftijd'. Pardon? Volgens mij had ik ruim je moeder kunnen zijn. Ongelooflijk brutale club. Nooit zaken mee doen.

En dan nu, op 8 maart 2021, een reactie sturen Westbespaarcoach? nav een klacht van 27 januari 2021? Echt? Jullie moeten je kapot schamen.

27 janvier 2021

Geachte heer/mevrouw,

Wij betreuren het te vernemen dat u op een onjuiste manier bent benaderd door onze klantadviseur. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren. Graag zouden wij uw klacht dan ook in behandeling nemen. Wij verzoeken u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

goede service

zat al jaren bij essent, aanbod gekregen bij de dochteronderneming energiedirect. alles op de mail gekregen en goed advies gehad

23 janvier 2021

Gewoon opgelicht door WBC

Zeer opdringerig en pushing gesprek gehad, meerdere keren aangeven niet op een aanbod zit te wachten en maar doordrukken.....dit alles al 15 december gebeurd en ik heb geen email gehad, waarop ik kon reageren alleen een sms , daarop heb ik de volgende dag gereageerd dat ik van hun aanbod afzag, wat blijkt ben ik toch overgezet en zit met opstapboete van vorige energiebedrijf, na telefonisch contact blijkt dat de medewerkster een foutief email adres genoteerd te hebben waardoor ik niet kon reageren en ik dus ook niets van voorwaarden voorstel heb gezien.....Via oude aanbieder me terug laten zetten . Zij zijn zo coulant mijn opzegboete kwijt te schelden en zelfs de opstapboete aan WBC weer te voldoen voor mij(volgens mij had WBC hier iets mee moeten doen, nu is mijn oude energieleverancier knap benadeeld.....Van WBC geen excuses of andere manier sorry gehoord. Kortom ik wil nooit meer iets met hun te maken hebben!!!

21 janvier 2021

Telefoonterreur West Bespaarcoach

West Bespaarcoach uit Leiden blijft de wet overtreden door mensen ongevraagd, ongewenst en zonder verkregen toestemming vóóraf mensen lastig vallen met telefoonterreur. Als je hen benadert zeggen ze dat zij daar niets aan kunnen doen omdat hun "computers' automatisch de nummers zouden bellen. Maar het nummer dat ze nu bellen wordt nimner gebruikt voor dit soort zaken. Ze kopen dus gewoon weer telefoonnummers op illegale wijze.
Het Bel-me-niet-register wordt hiermee gewoon genegeerd.
Ook wij zijn de afgelopen weken een paar maal benaderd.
Hier moet heel snel een eind aan komen. De overheden moet ze zo hoog beboeten dat ze in één klap failliet gaan.

20 janvier 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze halen je over, niet oké

Om je over te halen noemen ze een lager maandbedrag voor je energie maar als je nieuwe contract een feit is komt je nieuwe leverancier met een verhoging want anders moet je eind van het jaar bij betalen. Het opgegeven tel.nr. van de bespaarcoach is dan niet meer bereikbaar... Check zelf de tarieven en leg ze naast elkaar om te kijken of je echt bespaart!

19 janvier 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Heb er geen goed woord voor over ze…

Heb er geen goed woord voor over ze zijn geen ster waardig , heb het ACM in kennis gesteld en dat adviseer ik jullie ook te doen.
Agressieve verkopers die geen nee kennen + ook nog eens niet goed hun huiswerk hebben gedaan.

17 janvier 2021

TOP BEDRIJF!

TOP BEDRIJF!! ZIJ HELPEN MIJ IEDER JAAR OM TE ZORGEN DAT IK DE BESTE DEAL HEB EN NIET WORD OPGELICHT DOOR DE HUIDIGE ENERGIELEVERANCIER, IK RAAD HET IEDEREEN AAN!

Bijna weer opgelicht

Helaas, een zwak moment en ik trap er in. Echt niet ok wat ze doen. Goedkoopste optie is altijd zelf direct regelen. Laat je ajb niets wijs maken. Bel nietregister maar weer in gevuld, niet dat ze daar op letten... gelukkig kon ik het nog annuleren.

Enorm opgelicht!

Ik werd benaderd door West Bespaar Coach omdat mijn contract bij energie direct bijna afliep en deze meneer (Marco) wilde mij een mooie aanbieding doen.

Ik kon € 30,- per maand besparen bij een andere leverancier. Ook vertelde hij dat de nieuwe leverancier en de oude onder dezelfde hoofdleverancier werkt. Prima toch?

Ik kreeg een email met een link om het contract en de tarieven in te zien.

Na een kwartier belde hij mij terug en heb ik telefonisch akkoord gegeven.

Nu ik eenmaal bij de nieuwe leverancier kan inloggen zie ik een maandbedrag van € 155,- staan i.p.v. € 126,00 wat WBC mij vertelde.

Het contract in de link dat mij toegestuurd is per email, is uiteraard niet meer in te zien. De link werkt niet meer.

Puntje bij paaltje ga ik nu € 1900,- per jaar betalen i.p.v. € 1600,- per jaar bij de vorige leverancier.

Dus... € 300,- per jaar meer i.p.v. € 30,00 per maand minder.

WBC verklaart de verhoging als gevolg van de € 3,- per cbm (!!!!) belastingverhoging op gas per 1 januari 2021. Het is maar 1% en dat zou € 0,62 per maand meer gaan kosten.

Ze zeggen dat die verhoging op 4 december 2020 nog niet bekend was. Echter, deze was met Prinsjesdag al bekend. Ik ging er ook vanuit dat ze die verhoging al hadden ingecalculeerd omdat mijn contract pas 1 februari 2021 inging.

Helaas nu een nieuw contract voor € 300,00 meer.
Of een opzegboete van € 250,- als ik nu weer weg ga.

Bedankt!!!!

Spam

Ik werd gebeld door een medewerker van 'De Bespaar Coach' op het nummer +31850138323 ivm een aanbod voor energie van Eneco, waar wij niet staan ingeschreven. Aangegeven niet geinteresseerd te zijn. Heb ook aangegeven in het bel-me-niet-register te staan maar deze mensen blijven bellen! Dit ruikt sterk naar oplichting. Geef geen persoonsgegevens af en blokkeer dit nummer!

12 janvier 2021
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus