West Bespaar Coach Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

keeps calling and hanging up for 4 weeks now, multiple times a day. Never gave a permission to call. Scammers, reported to ACM (everyone, who's receiving unsolicited calls from them should do the... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ooit geïnteresseerd geweest maar afgehaakt. Nu continu telefoonterreur. Ondanks meerdere verzoeken wordt ik nog steeds regelmatig gebeld. Wat een stom bedrijf. Ik ga er werk van maken. Update: Ik heb... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

BOEVENTUIG een ander woord is er niet voor ! Deze liegende lieden geven foutieve misleidende en onjuiste informatie. In eerste instantie willen ze u doen geloven dat ze van het Energie b... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

West Bespaarcoach uit Leiden blijft de wet overtreden door mensen ongevraagd, ongewenst en zonder verkregen toestemming vóóraf mensen lastig vallen met telefoonterreur. Als je hen benadert zeggen z... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Site de comparaison de prix

Informations provenant de diverses sources externes

De West Bespaar Coach is uw onafhankelijke adviesbureau op gebied van energie!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

keeps calling and hanging up for 4…

keeps calling and hanging up for 4 weeks now, multiple times a day.
Never gave a permission to call.
Scammers, reported to ACM (everyone, who's receiving unsolicited calls from them should do the same)

4 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Agressief gesprek

Ik denk dat ik via dit bedrijf al maanden lastig gevallen wordt met diverse telefoonnummers. Laatste keer maar eens opgenomen. Ene Max aan de telefoon gehad. Ik kreeg een thuisbatterij gratis, omdat ik mijn stroom dynamisch ging afnemen via hen. Onmogelijk, want ik had net mijn contract verlengd bij mijn energieleverancier voor drie jaar vast. Het ging hoe dan ook gebeuren, aldus Max. Waarop ik aangaf dat hij mij dan maar een contract op de mail moest sturen, zodat ik er naar kon kijken. Ik moest niet zo wantrouwig doen en hij had medelijden met mijn partner. Daarop ben ik uit mijn plaat gegaan. Niet sjiek, geef ik toe, maar reactie op zijn gedrag.

Max gaf aan dat ik via hen aan mijn contract met mijn huidige energieleverancier was gekomen en dat ik dus geen keuze had. Kon het me niet herinneren.
Vandaag gezocht in mijn oude emails. Ik kom dan bij dit bedrijf uit, zij hebben inderdaad bemiddeld. Dat was prima, zo ik mij herinner.
Vervolgens zie ik hier ook de naam Max voorbij komen, dus 1+1 en daarom mijn conclusie dat het wel om dit bedrijf moet gaan.
Maar onder voorbehoud niet zeker dus of het dit bedrijf is ...

Maar ik ben in heel mijn leven nog nooit zo agressief en onbeschoft benaderd voor een nieuw contract. Ook met name dat hij letterlijk zei, dat ik hoe dan ook die thuisbatterij ging krijgen MET het nieuwe contract. Duidelijk kenbaar gemaakt dat ik geen belang heb bij het contract en ook niet bij de thuisbatterij. Meneer had daar geen boodschap aan. Gesprek werd beëindigd met over en weer uiten van bedreigingen. Nogmaals niet sjiek van mijn kant, maar als verkoper zou je hier echt boven moeten staan en mij juist moeten geruststellen. Stuur dan die mail met het voorstel, geef aan dat je snapt dat je niet iedereen kunt vertrouwen, whatever. Maar zo ga je niet met evt klanten om.

14 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Telefonisch bellen ze je maar weken en…

Telefonisch bellen ze je maar weken en weken kapot, ook al zeggen ze het te zullen noteren. Zou streng beteugeld moeten worden, want het kosten de mensen hun geld, hun tijd en hun gezondheid.

19 mai 2022

Hondsbrutaal

Hondsbrutaal! Vertellen dat mijn internet/tv abonnement verlengd moet worden. Dus ik zeg dat dat niet waar is, waarna ik op een aanvallende toon te horen krijg dat ik het verkeerd heb. Vervolgens vraag ik vriendelijk waar ik een abonnement heb lopen en word er direct opgehangen.

25 mars 2022

Don't trust them

Checked this company with some external help and it appears that they are not afraid to use any tactic to convince the victim to buy something. The people that fall for this trap are not even aware that they're not talking to their current supplier. They choose their words carefully to let the customer think that they are a supplier, which they are absolutely not! They earn money by moving customers around between providers which in the end can cost you more. If they reach out to you, file a complaint with the ACM!

To reply to the standard response of contacting them: This is a default reply and mailing them results to nothing. For example in this case, there have been 3 complaints and none of them was handled.

22 mars 2022

Dear Sir,

If you are dissatisfied with our services, we request that you notify us of your complaint by email. We will then process your complaint. You can send your complaint to info@westbespaarcoach.nl.

Yours sincerely,

Noté 1 sur 5 étoiles

Zonder toestemming laten ze gewoon mijn…

Zonder toestemming laten ze gewoon mijn huidige internet en tv oversluiten naar een andere, de aanbieding en bevestiging stonden ergens onopgemerkt in de spam.
Belachelijk! hoe komen jullie aan gegevens, oneerlijke praktijken.
Pas op!!!

18 mars 2022

Geachte mevrouw,

Uiteraard is het niet onze werkwijze u zonder uw toestemming een overeenkomst te versturen. Graag zouden wij dan ook uw klacht nader onderzoeken. U kunt uw klacht sturen naar info@westbespaarcoach.nl. Zodra wij uw klacht hebben ontvangen zullen wij deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Uiterst onrespectvol en grof

Kon niet goed verstaan welk bedrijf het was die me belde. Wilde .e een zwart op witje sturen wb internet, bellen ed. Ik zei dat ik niet wilde niet akkoord zou gaan en geen interesse had. Ik wil geen post of mail ontvangen. Ik werd uiterst onvriendelijk behandeld en het gesprek werd beëindigd dat ik as maandag om 12.00 wordt gebeld. Nou dank je de koek koe. Zeer onrespectvol

4 mars 2022

Geachte heer/mevrouw,

Uiteraard is het niet onze werkwijze u op de door u beschreven manier te woord te staan. Graag zouden wij dan ook uw klacht in behandeling nemen alsmede de tergbelafspraak voor u annuleren. Hiervoor verzoeken wij u vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Noté 1 sur 5 étoiles

+31888048728 West Bespaar Coach aggresieve verkopers (cowboys)

+31888048728 West Bespaar Coach belde ongevraagd. Probeerde te achterhalen waar ik internet en TV afnam. Wisten niet goed wie ik was. Gaven gene antwoord op mijn vragen. Ik werd continue onderbroken wanneer ik iets ana het zeggen was. Aggressieve vorm van sales. Toen bleek dat er niets te hale was, werd ik weer onderbroken en nog net wer der gemeld dat ik een bandje te horen zou krijgen als ik bleef hangen.

28 février 2022

Geachte heer,

Uw klacht hebben wij ook per e-mail mogen ontvangen.

Wij hebben uw klacht in behandeling en zullen u per e-mail verder van op de hoogte brengen.

Met vriendelijk groet,

West Bespaar Coach

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbeschofte mensen die geen genoegen…

Onbeschofte mensen die geen genoegen nemen met het antwoord: geen interesse.

25 février 2022

Geachte heer,

Uiteraard is het niet onze werkwijze u onbeschoft te woord te staan. Wij bieden u hiervoor onze welgemeende excuses aan. Graag zouden wij dan ook uitzoeken door welke adviseur u onbeschoft te woord bent gestaan zodat wij de nodige consequenties kunnen treffen.
Wij verzoeken u hiervoor vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Noté 1 sur 5 étoiles

Opgepast, laat je niet vangen.

Dit is gewoon een bedrijf, uit op winst en niet op besparen voor de consument. Niks objectief. Ik sloot via deze, voor mij criminele organisatie, een contract af bij Elegant. Zelfs daags erna, en nog steeds dagelijks bellen ze me op om steeds een andere leverancier, op zeer agressieve wijze aan te bevelen. Het is gewoon zeer jammer dat dergelijke smeerlapperij wettelijk onbestraft blijft... Mensen, als ze je bellen dan doe je er goed aan in te haken en het nummer te blokkeren. Geloof me, ze zullen nog bellen met andere nummers want ik blokkeerde er ondertussen meer dan 30...

25 février 2022

Geachte heer,

Wij betreuren te vernemen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Het verbaasd ons zeer dat u door ons word benaderd voor een energiecontract, wij werken namelijk uitsluitend samen met Nederlandse energiebedrijven. Elegant is een energieleverancier in België, hier hebben wij dan ook geen samenwerking mee.

Indien u toch door ons word benaderd zouden wij graag voor u uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Noté 1 sur 5 étoiles

09:46 zojuist gebeld door een van de…

09:46 zojuist gebeld door een van de medewerkers die blijkbaar niet op prijsstelt dat mensen hun eigen onderzoek en keuzes maken.
opmerking als succes met te veel betalen enz. zijn erg onprofessioneel.

24 février 2022

Geachte heer/mevrouw,

Wij betreuren te vernemen dat u op een onjuiste manier te woord bent gestaan door een van onze adviseurs. Graag zouden wij uw klacht dan ook intern uitzoeken. Wij verzoeken u hiervoor uw klacht te sturen aan info@westbespaarcoach.nl.

Oplichters!

Vanmiddag gebeld door deze oplichters, met een 03 nummer/Antwerpen.
Ik ben zogezegd klant bij Engie en heb een veel te duur vast tarief, daar ging hij mij effe vanaf helpen. Ik zei direct dat ik geen interesse heb en al meerdere keren gevraagd heb aan zijn collega's om te stoppen met bellen maar die bleef maar leuteren.
Ik ben helemaal geen klant bij Engie en heb geen (duur) vast tarief. Nog beter, ik heb zonnepanelen en een terugdraaiende teller en verbruik minder dan ik produceer. En toch ging die mens mij helpen besparen?!?!
Ik heb em gevraagd of hij fier is op zijn job. Of hij s avonds met een gerust gevoel gaat slapen wetende dat zijn dagtaak erin bestaat mensen op te lichten....

18 février 2022

Geachte mevrouw,

Het verbaasd ons dat u bent gebeld door een Belgisch telefoonnummer. Wij bellen uitsluitend met Nederlandse telefoonnummers. Graag zouden wij u dan ook verzoeken uw klacht per mail naar ons toe te sturen zodat wij het een en ander voor u kunnen uitzoeken.

U kunt uw klacht sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

“Bespaarcoach” oplichterij!!!

Meerdere malen door “Bespaarcoach” gebeld. Ze beweren dat wij een contract hebben bij hen, wat absoluut NIET het geval is!
Toch blijven ze bellen, en beweren dat wij aangesloten zijn bij de organisatie. Erg bijzonder dat ze aan ons privé mobiele nummer zijn gekomen. Niet gediend van deze praktijken!!!

11 février 2022

Geachte mevrouw,

Indien u wilt weten hoe wij uw gegevens en toestemming hebben verkregen kunt u een verzoek indienen ter inzage in uw gegevens. U kunt dit doen via gegevens@westbespaarcoach.nl.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag voor de 2de maal gebeld door…

Vandaag voor de 2de maal gebeld door hen.
Wanneer je vraagt hoe zeaan mijn nummer komen krijg ik antwoord dat dit is van bij het afsluiten van een energie contract. Zelfs na het zeggen dat ik 100% zeker ben dat dit niet zo is blijven ze toch beweren van wel en dat ik dit zou vergeten zijn.
Daarnaast hebben ze dan ook nog verkeerde info over mijn contract want zij beweren dat dit in mei afloopt terwijl dit eigenlijk in september pas is (heb het zelf gecontroleerd in mijn contract). Ook hierover zeggen zij dat dit niet klopt dat het zeker in mei is.
Een bende gangsters is dit die mensen lastig valt en niet luistert en geen eerlijk antwoord durft geven.
Aan bespaarcoach: wanneer ik een volgende maal gebeld wordt dien ik officieel klacht in tegen jullie voor het onrechtmatig bijhouden van persoonsgegevens. En neen ik stuur geen mail met de vraag mijn gegevens te verwijderen want jullie hebben deze op onrechtmatige wijze verkregen.

Edit 10/2: na te hebben gemaild om de oorsprong van mijn gegevens in hun systeem te weten beweren ze niets te kunnen vinden dat gekoppeld is aan mijn naam, telefoonnummer of mailadres.
Het zijn gewoon een bende oplichters en leugenaars!

8 février 2022

En ik zou minder geven

En ik zou minder geven, nooit klant geweest of contact gehad. Word je toch opgebeld en beweren ze het tegendeel. Lekker arrogant. Blokkeren die nummer!

7 février 2022

Geachte mevrouw,

Indien u onjuistheden zijn verteld door onze klantadviseur zouden wij graag uw klacht in behandeling nemen. Uiteraard is dit niet de werkwijze die wij hanteren. Wij verzoeken u hiervoor uw klacht te sturen naar info@westbespaarcoach.nl.
Ook kunt u bij ons een verzoek indienen ter inzage in de herkomst van uw gegevens. U kunt dit verzoek indienen via gegevens@westbespaarcoach.nl.

Vandaag gebeld door West Bespaarcoach

Vandaag gebeld door West Bespaarcoach, nog nooit contact mee gehad en ook nergens m’n gegevens achtergelaten om gebeld te worden. Pure
Spam, aangegeven dat ik niet meer gebeld wilde worden; zeer onvriendelijke dame smeet direct de fig. hoorn op de haak.

4 février 2022

Geachte heer,

Wij betreuren te vernemen dat u op een onjuiste wijze bent behandeld door onze adviseur. Dit is uiteraard niet de werkwijze die wij hanteren. Graag zouden wij dan ook uw klacht in behandeling nemen. U kunt uw klacht sturen naar info@westbespaarcoach.nl. Indien u wilt weten hoe wij uw gegevens en toestemming hebben verkregen kunt u hiervoor een verzoek indienen via gegevens@westbespaarcoach.nl.

Bel me niet

Bel me niet. Bel me niet. Bel me niet

Update na reactie:
Blijkbaar sta ik in jullie database. Ik ben geen klant bij jullie, ik heb nooit toestemming voor gegeven dat jullie mijn gegevens opslaan, en ik heb geen toestemming gegeven om mij te bellen. Er is dus geen enkele legale grond waarop jullie mijn persoonsgegeven mogen opslaan. Heb een melding gedaan bij de AP.

4 février 2022

Geachte heer,

U kunt bij ons een verzoek indienen tot vergetelheid. Wij zullen dan uw gegevens verwijderen uit onze database zodat u niet meer door ons word benaderd. U kunt dit verzoek per mail indienen via gegevens@westbespaarcoach.nl.

Noté 1 sur 5 étoiles

Leugenaars! Geen idee hoe zij aan mijn gegevens…

Geen idee hoe zij aan mijn gegevens zijn gekomen, maar gelukkig hadden ze enkel mijn naam en telefoonnummer goed, de rest van de informatie die ze over mij hadden was zo oud...kennelijk hebben ze mijn gegevens van 10 jaar geleden gekocht van een derde partij. Mijn telefoon gaf direct aan dat het om een SPAM nummer ging, ik had dus niet moeten opnemen. En na einde van het gesprek laten registren voor belmeniet, maar ik kreeg hier een 06-nummer te horen ipv 085-nummer die mij belde. Als ik nog een keer door jullie wordt gebeld zal ik een officiele klacht indienen. En nogmaals: Mensen houden niet van cold-calls! Ik heb jullie NOOIT toestemming gegeven om mij te bellen, ook al beweren jullie dat wel met foute gegevens. Zegt al zo veel!

Edit:
"Uiteraard benaderen wij u niet zonder een geldige opt-in.""

Geldig? Hoe kun je dit geldig verklaren als jullie komen met een ongeldig adres?? (ik woon totaal ergens anders, en ook nog eens een compleet andere stad...en ik ben niet onlangs verhuisd ofzo) En ook met de onjuiste energieleverancier waar ik nooit zaken mee heb gedaan. Niks geen opt-in...jullie hebben foutieve gegevens gekocht waarschijnlijk. Jullie worden zelf bedrogen en gaan nu andere mensen bedriegen? Goed bezig hoor!

@Iedereen: trap niet in de standaard antwoorden.

"In kringen van spammers wordt het confirmed-opt-insysteem ook wel double opt-insysteem genoemd. Een opt-insysteem zonder verificatie wordt daarbij single-opt-insysteem genoemd. Hiermee lijken zij te beogen opdrachtgevers die niet goed op de hoogte zijn de indruk te geven dat het confirmed-opt-inmechanisme dubbelop is en dat opt-in zonder verificatie volstaat.

Een opt-insysteem zonder verificatie is echter onbetrouwbaar, doordat iedereen dan het e-mailadres van een ander kan aanmelden. Spammers kunnen deze mogelijkheid als dekmantel gebruiken door spam te versturen en bij klachten te beweren dat vooraf toestemming is verkregen. Als de ontvanger dat ontkent, claimt de spammer dat iemand anders het e-mailadres moet hebben aangemeld."

1 février 2022

Geachte heer,

Doordat de persoonsgegevens niet juist zijn, hebben wij geen wettelijke grondslag meer om deze gegevens te bewaren en verwijderen wij deze dan ook graag uit onze systemen. Graag ontvangen wij per e-mail het 06 nummer waarop u door ons bent benaderd. Na ontvangst van het 06 nummer zullen wij de gegevens gekoppeld aan het 06 nummer verwijderen. Na verwijdering zult u dan ook geen telefoontjes meer ontvangen vanuit ons.

Onze excuses voor het ongemak.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

-----------

Geachte heer,

Uiteraard benaderen wij u niet zonder een geldige opt-in. Indien u wilt weten hoe wij aan uw gegevens komen kunt u hiervoor een verzoek indienen bij onze afdeling persoonsgegevens, ook kunt u hier aangeven dat u wenst dat uw gegevens uit onze systemen worden verwijderd. U kunt deze verzoeken indienen per mail via gegevens@westbespaarcoach.nl.

Herschreven review

On professioneel hoe men benaderd wordt, het niet luisteren wanneer je aan geeft geen interesse te hebben en niet meer in de toekomst gebeld te willen worden.
Deze review is herschreven naar mail verkeer.

17 janvier 2022

Geachte heer,

Graag verzoeken wij u uw klacht per mail aan ons kenbaar te maken. Wij zouden graag uw klacht in behandeling nemen en de nodige consequenties treffen richting de betreffende adviseur. U kunt uw klacht sturen naar info@westbespaarcoach.nl.

Ook kunt u een verzoek tot vergetelheid indienen indien u niet meer wenst benaderd te worden. U kunt dit verzoek per mail sturen naar gegevens@westbespaarcoach.nl.

Koekenbakkers luisteren niet!!!!!

Koekenbakkers luisteren niet!!!!!
Neeeee neeee nee geen interesse niet terug bellen aub … en toch om de drie weken bellen ze. Kansloze club van harte gefeliciteerd dat je mensen zo kan irriteren

12 janvier 2022

Geachte mevrouw,

Indien u niet door ons gebeld wilt worden kunt u een verzoek tot vergetelheid bij ons indienen. U kunt dit verzoek per mail sturen naar gegevens@westbespaarcoach.nl

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus