Dramat. Ktoś włamał się na moje konto zablokował mi dostęp i od kilku dni nie jestem w stanie uzyskać od nikogo pomocy. Konsultant to ściema nikt nie odpowiada. Numery telefonu nie działają a na wiado... Voir plus
Zrobiłem czystkę ciasteczek i żąda logowania dwuetapowego którego brak. Apka wyłączona a kluczy brak. Kontakt z konsultantem na czacie dramat a infolinia po automacie się rozłącza. Po utracie 1 pry... Voir plus
Od 2 dni próbuje się skontaktować z infolinią, najbliżej jak udało mi się dojść w kolejce po 3 godzinach to miejsce 2 na którym mnie rozłączyło i tak za każdym razem na różnych miejscach w kolejce. Za... Voir plus
Pomijając fakt, że poczta udostępnia email dla miliona reklam, nagle zablokowali mi konto i czekam na kontakt telefoniczny w sprawie weryfikacji od 2 tygodni. W dzisiejszych czasach takie odcięcie... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Pierwszy horyzontalny portal internetowy w Polsce. Skuteczne medium reklamowe. Bogactwo serwisow informacyjnych i finansowych. Centrum wyszukiwania, komunikacji i rozrywki: wiadomosci, wyszukiwarki, poczta, webpark, czat, komunikator, SMS, randki, kartki, krzyżówki, mp3, gry, gry on-line, muzyka, film. Platforma e-commerce: aukcje, zakupy, przetargi, oferty, turystyka.
Coordonnées de contact
Irlande
- www.wp.pl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Niestety uzycie AI w ich systemie…
Niestety uzycie AI w ich systemie wsparcia to niewypal. Mialem problem z zalogowaniem sie na konto email. Pisanie emaili nic nie dawalo. Dostawalem generycznie stworzony email z ciagle ta sama odpowiedzia, na zasadzie jak nie dziala to wyciagnij i wloz do gniazdka jeszcze raz wtyczke. Mimo ze odpisywalem ze probowalem technik, ktore zaproponowali i nie pomogly, email ponownie wracal z ta sama trescia. Czuc bylo ze po drugiej stronie nie ma nikogo, sciana.
Straszne
Poczta wp.pl jest straszna cały dzień próbowałam się z nimi skontaktować telefonicznie e-mailowo ,przez czabota z agentem i nic żadnego kontaktu . Ciekawe czy tam wogóle ktoś pracuje ??? Mam zablokowane konto do poczty i przez cały dzień żadnej reakcji , płakać się chce bo bardzo mi zależy na dostępie i odblokowaniu .
Zero kontaktu
Bez powodu zablokowane konto. Oczywiście nie da się go odzyskać w żaden sposób, ponieważ nie da się z nikim skontaktować, tylko boty które nic nie pomagają. Nie ma podanego żadnego numeru telefonu, na maile nie ma odpowiedzi. Nie do pomyślenia żeby tak traktować klienta. Totalne dni
Kontakt z działem technicznym to istne…
Kontakt z działem technicznym to istne dno dna. Zero wsparcia. Same boty. Jeżeli kiedyś zhakują Ci koto nie ma szans na sprawną reakcję. Ktoś będzie podszywał się pod Ciebie przez długi czas zanim ktokolwiek z wp (celowo małymi literami) zareaguje i pomoże odzyskać konto. Powodzenia wp! Z takim podejściem znikniecie z rynku bardzo szybko. Zostanie wam pisanie durnych reportaży dla motłochu na FB.
Cenzura
Cenzura, blokowanie i niemożność komentowania od 2022.
Portal upadł z rzetelnie pisanego, do taniego, pro banderowskiego brukowca.
Macie czytać a nie myśleć.
Wstyd i dziennikarstwo na poziomie szkoły podstawowej.
Sama lewica i te inne wszystkie chore…
Sama lewica i te inne wszystkie chore literki *****
Bardzo dużo reklam
Bardzo dużo reklam. Nie da się pracować. Po prostu jedna wielka porażka. Nie polecam. 😔😔
ogółem nie polecam ponieważ kiedy…
ogółem nie polecam ponieważ kiedy chciałem zresetować hasło nie dało się i przekierowywało mnie na pomoc gdy napisałem do nich oni nie odpowiadają do godziny w której zamykają wysyłają wiadomości
ZAKŁAMANA PROPAGANDOWA STRONA
ZAKŁAMANA PROPAGANDOWA STRONA , TOTALNY INFORMACYJNY SCAM.
problemy z zalozeniem konta milion tych…
problemy z zalozeniem konta milion tych samych pytan i czas oczekiwania na rozmowe zenada
Portalik biorący udział w przestępstwach
Portal świadomie dajacy się korumpować, opłacony z pieniędzy, które miały trafić do potrzebujacych i pokrzywdzonych. Usuwają lub nawet nie udostępniają komentarzy gdy temat dotyczy kremla lub reżimów z nimi sympatyzujących. Nic dziwnego, że pod tematami z Kaczyńskim też tę opcję często wyłączają. Cały portal udaje demokratyczną i niezależną redakcję, chociaż udowodniono, że jest on opłaconą tubą do wybielania przestepców - sponsorów portalu. Do dnia dzisiejszego publikują fałszywe sondaże, stale kupowane od skompromitowanej pisowskiej firmy. Do tego afera Suwart -(SUWerenna, ARTykuły) potwierdzone publikacje nieistniejacej osoby, dofinansowywane pieniędzmi z przestępstw. WP to ekipa świadomie sympatyzująca z kryminalistami działająca antyspołecznie.
Artykuły często z błędami i nagłówkami w stylu pudla, co wskazuje na brak redagowania tekstów i ubogi warsztat tej pseudo redakcji. Jeden z większych przypadków obrzydliwej prestytucji i kolaboracji w Polsce.
Dno dna
Guano portal usuwa wszystkie komentarze nieprzychylne trendom z Davos. Ten portal jest tak samo polski, jak broda rabina
Po rozłączeniu z internetem wyskoczyła…
Po rozłączeniu z internetem wyskoczyła informacja o błędzie i po ponownym połączeniu z internetem wszystkie aplikacje zadziałały poprawnie oprócz waszej gdzie dalej widniała informacja o bledzie
Nawet po usunięciu aplikacji napis dalej istniał
Tych którzy tworza takie aplikacje to powinno się izolować od społeczeństwa żeby nie uprzykrzali innym życia
Próba założenia konta na WP Poczta to…
Próba założenia konta na WP Poczta to jest jakaś masakra. Idiotyczny czat, który zawiesza się w momencie, kiedy otrzyma nieprawidłową kolejność wiadomości (musi być naprzemienna z nadawcą). Dodatkowo po przebrnięciu rozmowy z automatem długie oczekiwanie na konsultanta, który znowu pyta o to samo... oczywiście między jedną wiadomością a drugą mija kilka minut. Ogólnie cała ta idiotyczna procedura trwa w nieskończoność, także jak nie masz czasu, to znajdź sobie innego dostawcę poczty. Dodatkowo WP Poczta blokuje wiadomości z niektórych adresów – np. nie dostaniesz informacji o złożonym zamówieniu albo linka do aktywacji konta, bo WP wymyśliła sobie, że zablokuje adres e-mail sklepu... To jest parodia poczty! OMIJAJCIE ICH SZEROKIM ŁUKIEM!!!
Omijaj wp poczta
Kolejny raz blokowane logowanie do tej poczty Szanujcie swój czas i nerwy omijajcie "tą wspaniałą pocztę"
Prosowiecki portal
Prosowiecki portal. Blokują komentarze we wszystkich artykułach związaych z sowetami zasłaniając się walką z hetem,ale naprzykład na Kaczyńskiego można pluć dowoli i to nie jest hejt. Smutne.
Najgorszy portal na rynku .kazdy pseudo…
Najgorszy portal na rynku .kazdy pseudo artykul sluzy tylko i wyłącznie klikalnosci . Zero rzetelnosci ,tresci o niczym, blad na bledzie ,wszechobecne nachalne reklamy.
Dno......
Wartość merytoryczna portalu poniżej worka, czysty bełkot.
Jeśli chodzi o pocztę to obsługa klienta praktycznie nie istnieje.
Zbierają wasze dane i sprzedają – dowód zwiększająca się ilość spamu której się nie pozbędziesz, sprawdźcie listę partnerów z którymi się dzielą informacjami. Szok gwarantowany.
Hasełka dla aplikacji zewnętrznych są słabe, i ich nie zmienisz bo są generowane przez system. Niedługo mojej babci komp z piwnicy będzie łamał takie hasełka na śniadanie zwłaszcza jak się sprzęgnie z AI dostępnym już teraz. Czyli 2FA to taki nie działający bajer w tym przypadku. Lata 90-te HTTP bez „S” – sprawdź, skontaktuj się z biurem BOK haha, „O” kodowania.
Bezpieczeństwo i prywatność tylko z użyciem GPG, jednakże was zablokują „podejrzana aktywność na kącie” bo chcą wiedzieć co wysyłasz.
WP poczta jest dobre dla zajadłego pisiora co po cichaczu tęskni za komuną i krew go zalewa jak chodzi po chodnikach zbudowanych przy współpracy z unią.
Bądź sprytniejszy, mądrzejszy nie daj się złapać w siate ;)
Najgorsza przeglądarka utrudniony…
Najgorsza przeglądarka utrudniony kontakt . Po kradzieży konta gdzie są wszystkie dane prywatne oczekiwanie na odzyskanie go trwało tygodniami . Do tej pory brak konta
Moje konto mailowe zostało zhakowane a…
Moje konto mailowe zostało zhakowane a dane weryfikacyjne zmienione. WP nie potrafili pomóc w odzyskaniu konta, pomimo tego że podałem prawidłowe dane użyte podczas rejestracji konta. Odesłali mnie na policję.
En savoir plus sur les différents types d'avis.