Heb meerdere items besteld, 1 item is beschadigd opgestuurd. Wacht al 7 dagen op een reactie, blijft tot heden nog uit. Slechte service

Artikel is kapot gegaan. Het doosje was te klein want de staartvin van de zeepaard kerstbal is is eraf gebroken, helaas. Ik kan 'm wel lijmen, maar breekbaar spul heeft ruimte nodig met versturen, a... Voir plus

Goed! Enige minpuntje dat het vermelde gratis koeltasje niet werd verrekend maar ik er vervolgens 1 betaalde en 1 gratis ontving (dus 2 dezelfde). Had liever in prijs verrekend gezien en anders zelf... Voir plus

Ondanks meerdere bestellingen volkomen worden genegeerd na een verkeerde zending te hebben ontvangen. Op diverse mails wordt geeneens gereageerd. Dit is overigens één van de meest gehoorde klachte... Voir plus

1. Boutique de cadeaux

Online conceptstore voor originele & duurzame strandartikelen Zout bloed stroomt door je aderen. De zee en het zand zitten in je DNA. Je ademt, ruikt, hoort de zee. Het zien van de branding is puur geluk. Stralende vrijheid, iedere dag vakantie. Een gevoel dat je altijd vast wilt houden, ook als de zee even wat verder weg is. Thuis en op kantoor. Nu genieten is ook later genieten. Weg met de plastic soep. Meer plantbased. Geen troep. Neem een kijkje in de shop en laat Zoutbloed vloeien!

2,0

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,0

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Surfponcho besteld bij Zoutbloed

Surfponcho besteld bij Zoutbloed. Nadat bleek dat bestelling, door vakantie, iets langer op zich zou laten wachten werd de poncho na een mailtje naar ander adres gestuurd. Zeer service gericht en klantvriendelijk!
Mooie kwaliteit poncho!!

21 juillet 2022

Bestelling lunchboxen

De bestelling is prima afgehandeld. Ik wil jullie alleen adviseren een andere distributieur in de arm te nemen.
aflevering via DPD standaard in Scheveningen ellende.
Alles wordt zonder een poging tot aflevering bij depot gebracht
Daar laat ik het niet voor afleveren

18 juin 2022

Gemengde gevoelens...

Leuk aanbod aan spullen. Had hier eerder besteld tot volle tevredenheid maar het zijn 3 sterren geworden door de tweede (en laatste) keer bestellen waarbij slechts de helft geleverd werd. Dit werd medegedeeld via een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Meerdere malen gemaild en uiteindelijk werd het bedrag voor wat niet geleverd was wel terug gestort maar er werd aanvankelijk het voorstel tot een kortingsbon gedaan. Rare gang van zaken. De afhandeling hiervan kwam op mij zo amateuristisch over dat ik hier niets meer ga bestellen.

1 juin 2022

Moeizame communicatie

De informatie op instagram bleek niet te kloppen. Ik heb daarna 2x een verkeerde order ontvangen. Het product blijkt niet overeen te komen met de gangbare maat. Op mijn verzoek om informatie over ruilen is na 2 mails nog steeds niet gereageerd.

11 mars 2022

Goede service

Hele goede service, leuk is het persoonlijke kaartje in het pakket. Enige minpuntje is dat er over een uitverkocht artikel geen communicatie is geweest en dit pas duidelijk werd toen het pakketje arriveerde. Het bedrag is wel snel teruggestort.

19 février 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit