Det kan altså noget det der YINPOWER.. Deltog i weekenden i 3i1 kurset for Vækstmedlemmer, det var intenst, nærværende, givende og der var god humor - så man blev helt “høj” af det. Kan blot sige: P... Voir plus
L'entreprise a répondu
YINPOWER Yoga, din krop vil takke dig for! Fornyet energi, udrensning og ro i sindet – og alle kan være med, uanset alder og køn. Øvelserne foregår siddende eller liggende i et roligt, meditat... Voir plus
Fremragende.
L'entreprise a répondu
Yin power yoga er blevet en fast del af min hverdag. Har siden midt februar udøvet yin power yoga flere gange om ugen, hvilket allerede nu har givet nogle mærkbare forandringer. Bl. a øget smidighe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Yinpower metoden er en videreudvikling af yin yoga og en en dybere forståelse for hvordan yin yang hænger sammen som din over- og underkrop, - u-adskillig og altså forbundet. Lær mere om den her metode, smerter og hvordan du kan selv. Det er med øvelser der alle er i gulvhøjde med fokus på din vejrtrækning og bevægelsesfrihed. Om du helt ny eller været med før vil du gå herfra med en oplevelse af du er i live. Ingen forudsætninger er nødvendige, du kan såmænd være stiv som et bræt, slap som en regnorm, i top form eller bare lud doven m/k Kristine gjorde Yin yogaen synlig i Danmark tilbage i 2013 og frem. Hun har ikke bare taget en eller to yogalæreruddannelser, men 5 forskellige og gentaget yin yogalæreruddannelsen 14 gange samt utallige yin-kurser hos hendes første lærermester. Oveni har hun taget fem Qi gong træninger for instruktører. NLP uddannelse, undervisningskurser i forsvaret, personalepsykologi og projektledelse kombineret med fire år på jurastudiet imens hun havde fuldtidsjob indenfor HR i Forsvaret, FLSmidth, den vestjyske turistbranche og rundede sin lønmodtager-karriere af i Atea. Alt sammen erfaring og kompetencer der har rustet hende til at være en særdeles kompetent formidler af hendes egen metoden, Yinpower.dk der gjorde hende selv smertefri og fik livskraften tilbage.
Parallelvej 2, 6960, Hvide Sande , Danemark
Kristine Marie Roost's Yinpower yoga er konkret og komplekst, det heler livet på godt og "ondt". Med Yinpower har jeg bla. lært, at smerte ikke er farligt og at det ikke er meningen, at vi som menneske skal døje med smerter eller det som "støjer". Yinpower er efter min erfaring, den yogastilart som jeg med garanti mærker en kraftfuld, effektiv, stimuli til at hele og transformation til at hele mig og min 55 år gamle krop. Den giver mig saft og kraft til at stå imod livets mange udfordringer. Det giver mig styrken i let og ubesværet, at gå ned knæ og rejse mig, uden at skulle trække mig op. Noget af det jeg har døjet med er: stærke smerter i knæ (det ene var efter knæoperation), hormonel ubalance/overgangsalder - hede-svedeture, snurren og prikken i hænder og håndled, forstyrret nattesøvn, tankemylder, utryghed, angst, stress, stramme hofter og ømme lårbasser.... Med Kristines kyndige og kontante guidning, holder hun mig i hånden, med en utrolige bredde viden i bla. TCM. Hun er i konstant udvikling og selv fornyer sig i takt med tiden, det er absolut det bedste valg jeg har taget. At praktiserer yinpower: Det virker!!! Yinpower yoga ved du først hvad er, når du selv har prøvet det. Mine varmeste anbefalinger herfra<3

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Yinpower er min daglige dosis selv kærlighed – for mig en disciplin/praksis som drager mig og jeg finder hjem på måtten og oplever hvordan min mentale ro og fysiske vitalitet og styrke løftes.
Kristine er en vaskeægte power women og en sublim formidler, direkte budskaber afleveres og de er ikke svære at forstå; du sætter ind på kontoen og du høster, som i alle andre sammenhænge i livet kommer intet af sig selv, men hvis man investerer, er der ingen grænser ! YP er på min hitliste - for altid !

Vi har kun anbefale Kristine
Super dygtig og kompetent samarbejdspartner

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Yin Power med Kirstine er stærkt vanedannende. Gør underværker for kroppen og som bonus er det fyldt med god energi og ikke mindst godt humør.
De varmeste anbefalinger herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Jeg har igennem mange år fulgt Kristine og Kristines undervisning i yin yoga. Det er i min mening den mest kraftfulde og transformerende yin yoga type der findes, som ikke kun har afhjulpet mig med fysiske smerter i knæ og ryg - men også følelses/tankemæssige smerter som angst og utryghed. Kristine er præcis, til tider kontant og enormt dygtig. Hun bliver også ved med at hele tiden udvikle og forfine sin egen teknik. Hun walker sin talk, simpelthen.
Jeg kunne godt gøre med lidt mindre snak en gang imellem ;) (og lidt fler "dragons"!!!) - men jeg ved nu at snakken er en bivirkning/gave af den boblende robusthed Kristine selv har skabt igennem sin disciplin.
Kort sagt: det virker simpelthen bare. Giv det tid og mærk effekten i dit liv. Det er værd hver eneste minut på den måtte med Kristine!

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Yinpower gør godt på mange planer, hjælper kroppen til at helbrede sig selv. Yinpower medvirker bl.a. til at der bliver plads i livet - dansehåndtag bliver reduceret. I Yinpower er Vejrtrækningen med hele vejen, man får styrket bugmuskler. I Yinpower er der til stadighed aktivitet i kroppen, så man falder ikke let hen i sin egen drømmeverden, man har bevidstheden med. I Yinpower får man stærke knæ og de bliver mere smidige. - JA PRØV DET! - du vil blive grebet af yinyoga. Ad hjertet ♥️ tak 🙏 til Kristine en dedikeret yinyoga underviser ..

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Uanset om man er nybegynder eller garvet yoga udøver forstår Kristine at guide igennem øvelserne, så alle får noget ud af det.
Elsker at komme til vores sommerhus og kunne deltage i god yoga i vores ferie.
Udover at være en rigtig god yin yoga instruktør er der plads til grin og smil.
Både min mand og jeg kan give vores varmeste anbefalinger til Kristine.

Kristine er unik 🙏🏻😊
Hendes måde at formidle om øvelserne hvad de gør og gavner
er så spændende
At tiden flyver afsted
Jeg går derfra med en praksis der har givet mig
Både fysisk og mentalt ro.
Kan på det varmeste anbefale yinpower.

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Jeg har fulgt Kristines yoga undervisning siden 2016. Jeg har deltaget på hendes retreats i både indland og udland gennem 8 år.
Efter et brækket hælben og mange forskellige slags behandlinger og med ortopædisk fodtøj har det været yoga med Kristine der har hjulpet mig. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Nu går jeg i barfodssko og laver selv yin yoga med Kristines videoer på Yogavivo på måtten om morgenen.
Kristines smittende latter, hendes nærvær og indføling og ikke mindst hendes brede viden om kroppen, blandt andet TCM (traditionel kinesisk medicin) gør hende til den dygtige underviser hun er.
Jeg vil anbefale Kristines Yin Power til alle der er klar og villige til at tage ansvar for deres eget helbred.

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Jeg startede med yinyoga/yinpower hos Kristine i 2021og har deltaget siden da.
Deltagelse i flere retreats ,på hold ,workshops og også online.
Jeg kan godt sige at alle mine problemer med ryg,knæled og alle led man så har er overstået.
Det hjalp mig også mentalt.
I starten var det svært for mig ,men jeg kunne godt føle at det blev bedre og bedre .
Kristine har altid god humør,hun giver sin viden om øvelse og baggrund på en rolig måde videre.
Jeg er stor fan og kan kun give hende mine beste anbefalinger.

Yinpower kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har deltaget både i en heldags workshop, et 3 måneders online forløb og på Yogavivo med Kristine Marie Rost fra Yinpower.
Alle steder er Kristine super professionel og guider én sikkert gennem alle øvelser.
Ord som dragen, tucked toe, saddle, spicy butterfly og jordens søjler får en helt ny betydning 😊
Kristines humor gør det sjovt at være med, og hun svarer uddybende på spørgsmål og er altid til stede online.
Som +60 år var jeg helt ny i yogaverdenen, men har følt mig tryg i Kristines ‘hænder’.
Efter at have deltaget på online kurset bruger jeg nu Yin yoga jævnligt og har oplevet ny vitalitet, mere energi, heling af min krop og mere flow.
Endelig har jeg fundet en måde at holde min krop blød, bøjelig og smertefri og jeg kan give Yinpower/Kristine mine varmeste anbefalinger 🥰

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Yin Yoga med Kristine er en unik oplevelse. Hun skaber en afslappet atmosfære med sin empatiske stemme. Øvelserne er veldoserede og koordinerede. Det hjalp mig med stivheden i mine knæ og fødder. Jeg vil meget gerne komme igen👍🙏.

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Kristine er i mine øjne Danmarks ukronede Yin-yoga dronning. Udover at hun er en vidensbank inden for yinyogaen, er hun også en utrolig dygtig og indlevende yogalærer – især sætter jeg pris på hendes ”nede –på-jorden” guidning samt at der altid er højt til loftet med plads til masser af humor. Kristines stemme er født til at guide – savasana med Kristine må aldrig stoppe :-)

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Lækre yoga retreats med god mad, samvær, fremragende yoga instruktion og ikke mindst en kæmpe portion dejlig humor 🧘🏼🤩

greiff
17.44 (for 0 minutter siden)
til mig
Kristine er en eminent dygtig formidler af hendes noget anderledes form for yinyoga end jeg har oplevet før.
Her arbejder du aktivt med åndedrættet, styrke sener, muskler og led og dit mentale overskud.
Du skal selv yde en indsats og være nærværende i øvelserne og det er det der gør denne formidling helt unik🙏🏼🌟
Kristine er en tydelig formidler og hun understøtter guidningen med hvad øvelserne påvirker og styrker i krop og sind.
Kristine er sød, sjov, lattermild og meget empatisk❤️

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Mødet med Kristine og hendes Yinpower univers kalder kroppen tilbage på måtten igen og igen for balance i livet på alle planer.
Kristines egen rejse, indre ild, passion, bevidsthed, dedikation for missionen smitter og er dybt inspirerende i hver en celle.
Kristine's undervisning er sublim på hendes helt egen K way, dybt professionel med en særlig tilstedeværelse til at guide nuanceret gennem øvelserne og har et helt unikt overskud til samtidig at dele et nærmest uendeligt kildevæld af viden, erfaring, indsigt, der skaber, gnist, gejst, helhed og mening i processen på måtten.
Hjertevarm, uhøjtidelig, nærværende og altid et stjernedrys af humor samtidig med disciplineret klarhed på, at det kræver, at vi kan sidde med det der udfordrer, at vi kan sidde det igennem for at skabe forandring og vi hver især har ansvaret for indsats på egen måtte. Jeg elsker alt ved Kristine og Yinpower.

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Efter nogle år med Kristine og hendes Yinpower, er jeg stadig overbevist om, at dette er kommet for at blive i mit liv, da Yinpower gør noget fantastisk for min mentale og fysiske sundhed.
Jeg har deltaget online, på hold, i workshops og retreat, og alle dele kan noget helt specielt når Kristine via
-integritet, høj faglighed og guidning, autentisk, energigivende og den mest fantastiske latter der varmer helt ind i hjertet 💚 hjælper mig igennem øvelserne,

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
Jeg har kendt til YINPOWER metoden i nogle år nu.
Mødet med Kristines tilgang til krop og sind har været livsforandrende for mig. Jeg var udfordret med sygdomsangst, katastrofetanker, og muskulære spændinger i det meste af kroppen.
Øvelse efter øvelse guider hun med en dejlig energi. Nærværende, rolig og altid klar med en frisk bemærkning. Jeg er vild med hendes ligefremme måde at være på.
Og det er tydeligt at hun har taget sin egen medicin - hun ved godt hvad man kæmper med på 3. minut i tuck toe, square, frøen el. - tja… nogle af dem gør lidt nas… det levede liv kan mærkes 🙃
Jeg mærker; mere smidighed, både fysisk og mentalt. Mere ro, både fysisk og mentalt. Mere styrke, både fysisk og mentalt.
Og jeg er nu klar over at den daglige rutine med en tur på måtten er vigtig for mit velvære og min trivsel i det hele taget. Jeg kommer aldrig til ikke at lave YINPOWER - og anbefaler det til alle der gider lytte ♥️

Réponse de Yinpower v. Kristine Marie Rost
En savoir plus sur les différents types d'avis.