Zenmeisje.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Helaas voor de tweede keer ontbrak er weer een artikel uit mijn bestelling bij TheGemGirl (voorheen zenmeisje). Helemaal vervelend omdat het beide keren kadootjes waren dus. Verder zijn het topstukken... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden! Ik heb hier een bestelling geplaatst tijdens de uitverkoop en ben er heel blij mee. Ondanks dat ze ontzettend veel bestellingen hebben binnengekregen en ze daarom al aangaven dat ver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn 4 mooie aanwinsten van zenmeisje.nl zijn goed en safe aangekomen! Super betrouwbaar en eerlijke fijne communicatie naar de klanten. Topservice gewoon ♡ Super blij met mijn sugiliet, angel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles spirituels
  2. Lapidaire

Écrit par l'entreprise

Edelstenen en mineralen winkel.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Topper!

30 keer in het afgelopen jaar besteld, zegt denk ik wel genoeg. De stenen zijn prachtig, altijd een super lief cadeautje nog extra bij! Altijd veel enthousiasme, leuke sales, en persoonlijk contact!

1 janvier 2022

Happy Customer!

Meerdere maken bij zenmeisje besteld en elke keer tevreden geweest, een keer een kapotte seleniet schijf ontvangen - en het geld werd direct terug gestort.

Het zijn mooie kwaliteit stenen, bestellingen worden stevig ingepakt met oog voor detail. Bij bestellingen ontvang je meestal ook een klein zakje met gratis extras.

Wat voor mij een minpuntje is, is toch de website - helaas werkt deze niet altijd optimaal. Regelmatig laden de sites heel langzaam of helemaal niet (zoals bij een sale)
Ook moet je opletten met de verzendkosten, vanaf een bepaald bedrag zijn deze gratis- maar als je de optie vergeet aan te vinken betaal je er alsnog voor.
Bij een live sale is er een code waar je gebruik van kunt maken om bestellingen te combineren, voor twijfelkonten zoals ik zou het fijn zijn een permanente combi optie te hebben, aangezien ik soms de dag erna spijt krijg als ik een item niet heb besteld - maar niet erbij wil bestellen aangezien ik dan (weer) verzendkosten moet betalen.

Ik vind het niet eerlijk tegenover Rowan en haar team om vanwege de site een punt af te trekken, maar ik vind het wel een belangrijk punt om te vermelden.
Ik kijk ernaar uit om meer stenen van Zenmeisje aan mijn collectie toe te voegen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Prachtige producten

Prachtige producten, waard voor het geld.
Kwaliteit is mooi, krijgt wat er word aangeboden
Snelle levering, goed verpakt.

Super blij!

Heel netjes verpakt, snel bezorgd, geweldige kwaliteit stenen en leuke cadeautjes erbij. Echt super fijne webshop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel hier zeker vaker

Erg fijne webshop! Ze komt heel eerlijk over en haar stenen zijn werkelijk fantastisch. Snelle verzending binnen paar dagen (en dat voor een eenmanszaak) en altijd heel erg goed verpakt. Ik heb hier nu al een aantal keer besteld en nog nooit iets terug hoeven te sturen. Soms doet ze er zelfs kleine steentjes bij als extraatje!

Aanrader voor iedere verzamelaar

Super professioneel en makkelijk bereikbaar. Bestel al een jaar bij Zenmeisje en laatste week was het eerste “foutje” (tijdens de drukte met kerst) toen ik een andere opaal binnen kreeg, stuurde ze de juiste opaal direct er achteraan. Heel handig via de app contact gehad. Altijd met een extra cadeautje.
Ze zijn vooral eerlijk over de edelstenen. Melden de vindplaats en zijn eerlijk of een steen natuurlijk is ontstaan of is bewerkt. Zou ze aanraden voor iedere verzamelaar. <3

Aanrader!

Ik kan mijn bestellingen bijna niet meer tellen, Zenmeisje is zeker een van mijn top favorieten! Altijd super goed verpakt en de stenen zijn in het echt nog mooier. Altijd zeer tevreden :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb al een aantal keren een…

Ik heb al een aantal keren een bestelling bij zenmeisje gedaan. Hele goeie kwaliteit en er komt vaak ook nog wat extra’s bij heel leuk. En hele lieve mensen! Goeie ervaring! 1ste keer alleen een onderdeel niet ontvangen maar later een mooiere, grotere daarvoor in de plaats ontvangen dus top geregeld

Super tevreden

Ik heb nu al een paar keer wat besteld van zenmeisje en ik ben echt super tevreden! Super mooie en goede producten. Ik raad ze ook altijd aan bij vrienden.

Mooie kwaliteit producten!

Mooie kwaliteit producten, goed en degelijk geleverd (goed ingepakt), veel waar voor het geld. Dank je wel voor de snelle service en de mooie producten!

Noté 2 sur 5 étoiles

Stenen prima, houding onprofessioneel

Helaas ben ik als vaste klant ineens geblokt van alle kanalen. Ik heb geprobeerd het gesprek aan te gaan maar ben daarin ook geblokkeerd terwijl rowan heeft gezegd dat we haar persoonlijk mochten contacteren. Haar stenen zijn prima, haar professionele houding laat zeer te wensen over!

Part 2, reactie op.

Beste rowan, ik heb screenshots van het gesprek en hoe ik eruit ging. Ik heb nergens gezegd dat mensen beter ergens anders kunnen kopen. Ik heb gezegd dat er gelukkig heel veel leuke winkels zijn. Verder ben ik er uit gegaan omdat ik zei dat ik te weinig tijd heb om het bij te houden. Andere mensen gingen miss anders uit de groep, maar ik niet. En de andere zijn niet geblokt.

Nergens heb ik gezegd dat ik niet meer bij je wilde kopen of anderen dat niet zouden moeten doen. Ik zeg juist dat je mooie stenen hebt en prima kwaliteit. Ik spreek je aan op je professionele houding die ontbreekt soms. Ik heb je privé geprobeerd te bereiken, maar ook daarvoor sta je niet open? I'm not out for a fight. Ik heb veel bij je besteld en was best bereid om dat nog te doen... Jij kiest voor deze weg. Ik niet.

9 décembre 2021
Logo de Zenmeisje.nl

Réponse de Zenmeisje.nl

Als jij het nodig vind om zonder enige aanvaring met mij, publiekelijk in de zenmeisje groep tegen mijn klanten te zeggen dat ze beter ergens anders kunnen kopen omdat het daar beter is, dan word je inderdaad verwijderd.

Terugkerende klant

Alles goed verpakt, snelle levering en altijd een extraatje (lief!). Foto's komen overeen met wat je krijgt. Meerdere keren besteld en altijd tevreden.

4 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

I love zen meisje webshop!

I love zen meisje webshop!
She always have beautiful A/A+ quality crystals to choose from, she has regularly Instagram live sales and also discounts and give aways. The shipping is FAST! My last order arrived in my house within just 1 day! And not to forget her kind and bubbly personality, she is such a joy!

4 décembre 2021

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus