Zenmeisje.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Helaas voor de tweede keer ontbrak er weer een artikel uit mijn bestelling bij TheGemGirl (voorheen zenmeisje). Helemaal vervelend omdat het beide keren kadootjes waren dus. Verder zijn het topstukken... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden! Ik heb hier een bestelling geplaatst tijdens de uitverkoop en ben er heel blij mee. Ondanks dat ze ontzettend veel bestellingen hebben binnengekregen en ze daarom al aangaven dat ver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn 4 mooie aanwinsten van zenmeisje.nl zijn goed en safe aangekomen! Super betrouwbaar en eerlijke fijne communicatie naar de klanten. Topservice gewoon ♡ Super blij met mijn sugiliet, angel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professioneel en makkelijk bereikbaar. Bestel al een jaar bij Zenmeisje en laatste week was het eerste “foutje” (tijdens de drukte met kerst) toen ik een andere opaal binnen kreeg, stuurde ze d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles spirituels
  2. Lapidaire

Écrit par l'entreprise

Edelstenen en mineralen winkel.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top site

Vindt echt een super site en ook de verkoopster is ook heel aardig en weet wat ze verkoopt en zijn ook goede prijzen kwa kwaliteit dit is de tweede keer dat ik besteld heb en zeker niet de laaste keer. Raad je zeker aan om er te bestellen

3 décembre 2021

Prachtige stenen

Prachtige stenen, nog mooier dan op de foto . Snelle levering , erg goed verpakt , leuke verrassing erbij, heldere communicatie !! Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding. Deze webwinkel is zeker een aanrader, ook door de leuke live sales en veilingen.

1 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Love love love everything I have ever…

Love love love everything I have ever received from Rowan. She handpicks everything in her webshop and it is shipped so fast to your home. Can’t stop won’t stop buying from zenmeisje!

1 décembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Communicatie 1 ster, kwaliteit 5 sterren

De mailserver lag er eruit toen ik na 2 weken vroeg, wanneer mijn pakketje kwam via Instagram werd ik geblokkeerd.
Rowan je voelde je aangevallen, maar als iemand iets besteld is het niet gek dat die gaat vragen wanneer de bestelling verwacht kan worden.
Je heb mij voor van alles uitgemaakt en daarna geblokkeerd.
Ik was een vaste klant heb voor heel wat geld bij je besteld.
Wat jammer is dat je nooit naar jezelf kan kijken en altijd vanuit ego reageerd naar je klanten toe.
Ze proberen je volgens jouw altijd onderuit te halen of je bedrijf te beschadigen.
Jammer dat je dat zo ervaart!
Met feedback omgaan is ook niet makkelijk, maar met een eigen onderneming wel handig.

Die tijd stond je onder veel stress, je heb meer dan je best gedaan om je bedrijf op te starten.
Ik lees hier in sommige recensies dat je geen goede kwaliteit verkoopt daar ben ik het niet mee eens.
Men kan prima een mooi stuk bij jouw kopen tegen een leuke prijs daar doet zen meisje absoluut haar best voor, dus voor kwaliteit 5 sterren, maar communicatie en blokkeren zonder dat je iemand te woord sta dat vind ik 1 ster.

Door de manier waarop je om gaat met je klanten zou ik nooit meer iets bij zen meisje willen bestellen zoals ik dat ook heb aangegeven.

14 novembre 2021
Avis spontané

Réponse de Zenmeisje.nl

Wij weten allebei dat het zo niet gegaan is. Ik heb destijds duidelijk aangegeven dat er een langere levertijd zou zijn ivm grote hoeveelheid bestellingen en dat ik alles alleen deed. Vervolgens kreeg ik niet van jou, maar een vriendin van jou een heel erg agressief bericht. Daarna kwam jij er achteraan op meerdere social media kanalen. Ik heb aangegeven dat ik daar niet van gediend ben en heb je toen inderdaad geblokkeerd. Als ik uitgescholden wordt dan doe ik dat. Niet veel later kwam er nog een boze mail dat je geen cent bij mij uitgeeft. Dit is maanden geleden dus ik begrijp ook totaal niet waarom jij je geroepen voelt mij nu weer aan te vallen. Inmiddels heb ik mijn eigen pand en 2 mensen in dienst. Het is fijn dat bijna al mijn klanten wel begrip hadden voor de situatie en nu gebruik kunnen maken van snelle levering en afhalen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goede kwaliteit en service

Ik verzamel al meer dan 10 jaar edelstenen en mineralen. Al heel veel bestellingen bij Zenmeisje gedaan. Bij deze webshop weet ik dat de kwaliteit steeds super goed is. Vanaf de verzendingsmail is het de dag later in België.
Ook de communicatie met de webshop loopt steeds goed en vlot als je extra vragen hebt.
Niet alleen de eigenares maar ook haar medewerkster is heel behulpzaam.
Ik raad deze webshop dan ook aan iedereen aan.

5 novembre 2021

Passie & Super service

Meerdere bestellingen gedaan bij Zenmeisje en altijd super tevreden. Je ziet aan live sales en informatie die ze geeft dat ze passie heeft voor wat ze doet. Ze brengt bijzonder mooie en kwalitatief mooie stukken. Ze verzend snel en het word altijd superveilig ingepakt!

5 novembre 2021
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen juiste omschrijving! Plus in discussie gaan. Niet professioneel.

Ik heb inmiddels 2 bestellingen bij deze dame gedaan. De eerste was echt top. De tweede iets minder helaas. Ik heb voor de verjaardag van mijn schoonmoeder de tweede bestelling gedaan van onder andere de labradoriet hart. Die vind ik echt niet lijken op de foto’s. Zowel de vorm als de glans (snap dat de glans anders kan lijken, maar dit is meerendeels gwn geen glans en op de foto’s overduidelijk wel). Er zit ook een enorme lelijke gleuf in het hartje ipv dat het gwn mooi is afgewerkt wat ook anders lijkt op de foto's. 😅 Het voelt haast dat ik een afdanker gekregen heb.
Gemaild en gestuurd dat ze geen 'afdankertjes' verkoopt en ze per stuk uitzoekt. Dat ik ze terug kon sturen als het niet goed was. Opzich een prima optie, maar helaas is dit voor mij geen optie omdat ik het over 4 dagen zou geven als cadeau.
Mijn kritiekpunt is vooral dat ik graag gezien had dat dit ook in de omschrijving stond, dat iemand er vanuit kan gaan dat het afwijkt! Net zoals het obsidiaan hartje waar een lelijk gat in zit? Zet er dan bij dat het kan afwijken van de foto's! Geen idee dat het kon afwijken, anders had ik deze hartjes niet uitgezocht en was (heel veel) minder ontevreden dan nu.

In je reactie heb je het over een inkeping in de labradoriet. Deze is niet natuurlijk! Haha volgensmij begrijp je me verkeerd. Die gleuf die de leverancier heeft gemaakt is gemaakt om een vorm te van een hart na te bootsen.
Je hebt het ook over imperfectie, daar heb ik het helemaal niet over! Je praat er helemaal over heen! Ik zeg in mijn review dat er wel kan worden afgeweken van de glans, dat ik dat wel begrijp, maar dit dat er totaal geen glans op zit. Waar zie jij mij het hebben over imperfecties? Ik zeg alleen dat ik graag wil zien in de omschrijving dat er van kan worden afgeweken.
En je hebt het ook over algemene voorwaarden. Ik zit toevallig in het vak en deze heb ik niet ontvangen in mijn bestelling! Wettelijk ben je dit verplicht! Het is niet acceptabel dat deze op de website staan. Dit is wettelijk niet toegestaan en moet bij de bestelling zitten, ook al is dit op de achterkant vd factuur. Daarnaast vind ik het ook heel vreemd dat jij nu de Labradoriet hartjes van je website hebt verwijdert.
Vind het niet professioneel van je dat je er zo over heen praat en jezelf probeert te verdedigen. Klant was toch altijd koning? In dit geval dus niet helaas. In geval ontevredenheid over de stenen ligt het probleem dus bij de klant aan je reactie te zien. Goed om te weten. Denk je nou echt dat ik dan nog stenen bij je ga kopen? Droom lekker verder dame.

3 novembre 2021

Goedemiddag,

Het klopt inderdaad dat ik alles per stuk uitzoek en dus geen "afdankertjes" verkoop. Hier sta ik nog steeds achter. Echter staat in de faq, algemene voorwaarden en ook in de productomschrijving beschreven dat dit natuurproducten zijn en dus kunnen afwijken in kleur en soms vorm. Labradoriet is een veldspaat en heeft insluitsels, een inkeping is dus heel normaal. Een lelijk gat in een obsidiaan hartje hoor ik nu voor het eerst van je. Complete perfectie is bij mineralen vaak onmogelijk, mits je voor een imitatie gaat.

De algemene voorwaarden accepteer je op het moment dat je een bestelling plaatst. Deze staat netjes en duidelijk zichtbaar op de website zoals het hoort.

Verder zijn de hartjes niet "verwijderd", maar gewoon uitverkocht.

Bij Zenmeisje streven we altijd naar de allerbeste kwaliteit voor de beste prijs en daar werken we dan ook ontzettend hard voor. Je de mogelijkheid geven het stuk terug te sturen en je geld terug te ontvangen lijkt me dan ook een prima oplossing. Dat jij dit niet wil doen is ie eigen keuze.

De klant is koning als deze zich ook respectvol opstelt. Ondanks je zeer onvriendelijke mail is jouw een meer dan passende oplossing aangeboden. Dat jij er zonder goede reden voor kiest om mijn bedrijf te schaden maakt dat ik geen nieuwe orders van jouw kant zal accepteren.

Noté 2 sur 5 étoiles

Geen service

#UPDATE# Nav onderstaande reactie heb ik besloten om een extra ster te verwijderen. Ik respecteer dat we ieder een andere mening mogen hebben!! Maar dat mijn integriteit in twijfel wordt getrokken (en dus deze review) door een compleet ander beeld te schetsen, daar ben ik echt niet van gediend.

Tot zover kocht ik graag mijn edelstenen en mineralen etc. bij Zenmeisje. Ik heb de pre-order adventskalender 2021 gekocht, waarvan de geode kapot is. Mijn ervaring is dat op het moment je iets wil retour sturen en/of ruilen, je geen goede service kan verwachten. Het gaat dus goed, totdat het fout gaat en je niet op een klantgerichte service kan terugvallen...

2 novembre 2021

Réponse de Zenmeisje.nl

Hallo Conny, Het gaat hier om 1 stuk uit de adventskalender van 24 doosjes. Het betreft een ruwe agaat geode en jij vind dat hij niet glad genoeg is. Ik heb je aangegeven dat ze zo onbewerkt zijn ingekocht. Overigens kunnen adventskalenders niet retour, wat ook duidelijk vermeld staat voordat je deze kunt bestellen. Jij stond erop om die ene geode terug te sturen, terwijl de communicatie hierover duidelijk is geweest. Ik begrijp dan ook niet waarom je hier over door blijft gaan als het 1 van 24 doosjes betreft en je aangeeft dat je blij bent met de kalender. Dat jij je dan ook nog geroepen voelt deze recensie te plaatsen is extra jammer.

Er wordt hier zeker geen ander beeld geschetst, dat is ook gemakkelijk aan te tonen. Jammer dat je het zo persoonlijk neemt, ik vertel exact hoe het is gegaan. Voor mij is deze aanval nog steeds erg onbegrijpelijk.

Snel!!

Snelle bezorging, alles netjes verpakt én nog een leuk kadootje bij de bestelling, super!!!!

6 octobre 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus