Świetna jakość produktów, szybka wysyłka, bardzo dobre opisy produktu na stronie. Jedynie co to marzę, aby na każdym z produktów były jego właściwości :) ale 10/10. Jakość = cena + polski produkt.... Voir plus
L'entreprise a répondu
To już kolejne moje zakupy w sklepie Ziółka i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Zamówienie było duże, a dostawa dotarła wyjątkowo szybko. Bardzo podobają mi się estetyczne opakowania ziół i przypra... Voir plus
L'entreprise a répondu
Moje zamówienie jak dla mnie było dość spore. Nie miałam okazji przetestować wszystkiego. Ale zaczęłam od herbaty energia- w smaku dla mnie b. Dobra. Czyli 5. Kozłek, Chmiel równie dobry. Kwiaty... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Przesyłka pięknie zapakowana, produkty mają super torebki. Wszystko pachnie i jest bardzo dobre. Już używam rumianku i cynamonu cejlońskiego. Jestem bardzo zadowolo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Producent naturalnych produktów ziołowych najwyższej jakości.
Łopiennik Dolny-Kolonia 1, 22-351, Łopiennik Górny, Pologne
Przesyła pięknie zapakowana, towar dobrej jakosci.

Réponse de Ziółko
Jestem zadowolona z zakupionych produktów a moje serce skradł suszony kwiat czarnego bzu polecam

Réponse de Ziółko
Bardzo dobra jakość rumianku i ostropestu mielonego odtłuszczonego. Bardzo dobra cena w porównaniu z konkurencją. Bardzo dobra komunikacja w trakcie transakcji. Szybka i bezpiecznie zapakowana przesyłka.

Réponse de Ziółko
Sprawna realizacja, przyprawy aromatyczne i do tego w pięknych opakowaniach.

Smaczne te Wasze herbatki! Będę zamawiać regularnie! Pozdrawiam 😀

Réponse de Ziółko
Wszystkie produkty są najwyższej jakości, dbałość o wszystkie szczegóły i bardzo szybka przesyłka. Kupuje już od ponad pół roku i nie wyobrażam sobie innych ziół czy przypraw

Réponse de Ziółko
Your blog has a lot of useful information for people who are just starting out with herbs, it helped me a lot in choosing herbs for me, I recommend it

Réponse de Ziółko
Zamówiłam krwawnik okazał się bardzo skuteczny i pomocny rewelacja.
Polecam serdecznie zioła są super dobra cena szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oby więcej takich sprzedawców było.

Réponse de Ziółko
Świetnie zapakowany szybka wysyłka i płatności przy odbiorze przesyłki

Réponse de Ziółko
Wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybka przesyłka . Polecam i z całą pewnością zamówię następne produkty.

Réponse de Ziółko
En savoir plus sur les différents types d'avis.