Het is jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Je betaalt keurig maar ontvangt niets. Na herhaalde mails, blijkt uiteindelijk dat het e-mailadres niet meer bestaat. Jammer, weg geld.
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Tja, geen ster is nog teveel. Inmiddels ons geld via creditcard verzekering terug ontvangen. Aangifte van oplichting ligt bij de politie. Jullie zien steeds dezelfde reacties van dit bedrijf op een ne... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
On a mission to change the wedding- & engagement jewelry market by offering high quality & conflict free jewelry for a fraction of the price
Coordonnées de contact
Royaume-Uni
- support@zoenicole.nl
- zoenicoleboutique.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven
Het is jammer dat je geen 0 sterren kunt geven.
Je betaalt keurig maar ontvangt niets.
Frauduleuse website -> SOLEVI.NL
Geloof niet wat op de website : Zoe's Jewelry by Solevi
wordt aangegeven. Dit is geen nederlands bedrijf maar een dropshipping vanuit China. Alle artikelen zijn hoogstens een paar € waard en zijn 100 % plastiek.
let op zie hier dezelfde items als bij van…
zie hier dezelfde items als bij van leeuwen mode terug komen.. bij vl geen levering of china kwaliteit.. geen contact reageren nergens op, geld kwijt
Bestelling nooit geleverd
Ik heb in september een bestelling geplaatst netjes betaald maar na een maand van oefenloos mailtjes sturen die nooit aankomen nog steeds niks ontvangen 😠
Geen communicatie over de bestelling
Bestelling komt niet binnen en er is geen enkele communicatie met het bedrijf. Advies koop er niks ondanks de korting, want er wordt niets geleverd of gecommuniceerd.
Mijn bestelling is nooit aangekomen en…
Mijn bestelling is nooit aangekomen en ik word nergens mee geholpen.ik heb meermaals bij jullie besteld,maar nu ben ik teleurgesteld in jullie service.nooit meer koop ik nog bij jullie en ik ga mijn hele kennissen laten stoppen om bij jullie nog te kopen ??
Ik heb 2 tennisarmbandjes gekocht is…
Ik heb 2 tennisarmbandjes gekocht bij Zoë Nicole. De armbandjes verkleuren en de slotjes waren direct kapot. Ik moet ervoor betalen ook al heb ik hen laten weten dat ik een kapot product heb. Ik had als betaalmiddel klarna gekozen. Klarna die hier ook niks aan doet. Ze onderzoeken het zogezegd wel maar kunnen niet helpen als je iets niet ontvangen hebt of als het kapot is. Vind dit toch ook geen klantenservice hoor. Nu om terug te keren naar Zoë Nicole dit sleept nu al maanden aan. Eerst bijna nooit geen reactie op mijn mails. Enorm vele keren foto's moeten sturen van het kapotte en verkleurde product. Van een organisatie gesproken. Punten bij paaltje ik moet er nu toch voor betalen ik val buiten de garantieperiode terwijl ik het direct laten weten heb.
Bad customer care service
I have written an e-mail to the support services but no answers so far. I have no idea when I will receive my order or where is the process of the delivery status of my order
Bad customer care service !
Bestel niets hier!
Mijn bestelling heb ik in november 2022 gedaan en vervolgens heb ik deze ontvangen in december. Op zich ging dat goed. Ik had hierna contact opgenomen om de bestelling om te ruilen omdat de ringen uiteindelijk niet in de juiste maat waren.
Het terug sturen ging goed en ik heb bevestiging van ontvangst gekregen van dit “bedrijf”. Maar vervolgens zijn er geen nieuwe ringen meer terug gestuurd. Mijn geld is weg maar nog belangrijker mijn vertrouwen in deze organisatie.
Ik raad het iedereen ten zeerste af om hier een bestelling te plaatsen. Echt schandalig!
Helaas binnen 3 maanden 2 ringen kapot
Waar ik eerder schreef blij te zijn met mijn aankoop en een steentje dat ontbrak bij aankomst, direct werd vervangen en alles werd binnen een week goed geregeld.
Nu 2,5 maand nadat ik alle bestelde artikelen heb, zijn er bij 2 ringen steentjes zomaar uit gevallen. Erg jammer want dit waren cadeautjes en van beide vriendinnen kreeg ik bericht dat ineens het steentje mist. Zij gaan er zorgvuldig mee om dus het moet aan de kwaliteit gelegen hebben.
De levenslange garantie is dan niet geldig want het product is al gebruikt. Waarom dan levenslange garantie??? Is raar. Ik zal hier dan helaas niets meer kopen.. 2 dure ringen cadeau gedaan en allebei binnen 3 maanden kapot. :(
Dårlig kvalitet
Lang leveringstid. Og dårlig kvalitet af produktet.
Efter bare to dage begyndte stenene i ringen at falde ud. Det føles og ligner noget der er billigt lavet.
Ik heb heel slechte ervaringen!!!
Ik heb heel slechte ervaringen met dit bedrijf!
Eerste bestelling nooit ontvangen, nadien na een week of 3 een nieuwe toegestuurd met foute ringmaat (past niet voor mij).
Nu reeds sinds 25 oktober mijn producten geretourneerd en beweren ze deze niet ontvangen te hebben.
Daar gaat mijn 60 euro en mijn producten!

Nooit hier kopen
Je kan beter je geld steken in een kauwgum bollenautomaat dan heb je kans op een betere kwaliteit. Pure rommel. Ring 3 x aangehad en al steentjes uitgevallen. Oorbellen 2 x aangehad en het pinnetje al afgebroken. Hun reactie : wij kunnen schade door veelvuldig gebruik niet vergoeden !?!? Als antwoord krijg je nu dat ze alles ze goed mogelijk verpakken. Begrijpen wie begrijpen kan. Het is helemaal niet tijdens het verzenden gebeurd.

Réponse de Zoe Nicole
De ring ziet er heel nep uit
De ring ziet er heel nep uit en de ring ziet er niet hetzelfde uit als op de afbeelding op de site.

Réponse de Zoe Nicole
Iedere bestelling die ik deed is een…
Iedere bestelling die ik deed is een juweel op zich.
Bijna niet te onderscheiden van een echt 18k goud juweel of diamant.
Iedere vrouw of man mag er goed uitzien tegen een correcte prijs en dat is op zijn minst OK te noemen.

Réponse de Zoe Nicole
Beautiful jewelry for small prices..
Beautiful jewelry for small prices..
Seems like okay quality.
I'm happy with my purchase.

Réponse de Zoe Nicole
Perfecte kwaliteit voor een goede prijs
Van de week een bestelling gedaan van 5 sieraden. Ik ontving mijn pakketje met prachtige verpakking en de diamanten glinsteren heel erg mooi in ieder licht. Ik heb de ringen en armband gedragen en krijg zoveel complimenten over hoe luxe de sieraden er uit zien!
Ik ben zo tevreden dat ik gelijk weer ga bestellen. Bedankt Zoë Nicole voor de goede ervaring! ❤️

Nooit meer
Nooit meer ! Juwelen verkleuren na een aantal maand en hun uitleg is uw bestelling is meer dan 1 maand gebeurd dus kunnen wij niks doen .grote bedriegers zijn het eerst klanten lokken door op sociale media aan te kondigen dat ze failliet gaan en nu dit ....

Verry Happy
The ring and bracelet are even more pretty than in the picture it was whell packt and delivery was quick

Schitterend
Dit bedrijf is eerlijk en doet wat het belooft, de foto's van de producten zijn goed, de prijs nog beter en het is snel geleverd.

Réponse de Zoe Nicole
En savoir plus sur les différents types d'avis.