Zoe Nicole Avis

TrustScore 2 sur 5

2,1

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Het is jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Je betaalt keurig maar ontvangt niets. Na herhaalde mails, blijkt uiteindelijk dat het e-mailadres niet meer bestaat. Jammer, weg geld.

Noté 1 sur 5 étoiles

Je kan beter je geld steken in een kauwgum bollenautomaat dan heb je kans op een betere kwaliteit. Pure rommel. Ring 3 x aangehad en al steentjes uitgevallen. Oorbellen 2 x aangehad en het pinnetje al... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Van de week een bestelling gedaan van 5 sieraden. Ik ontving mijn pakketje met prachtige verpakking en de diamanten glinsteren heel erg mooi in ieder licht. Ik heb de ringen en armband gedragen en k... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Tja, geen ster is nog teveel. Inmiddels ons geld via creditcard verzekering terug ontvangen. Aangifte van oplichting ligt bij de politie. Jullie zien steeds dezelfde reacties van dit bedrijf op een ne... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

On a mission to change the wedding- & engagement jewelry market by offering high quality & conflict free jewelry for a fraction of the price

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super 10/10

Heel vriendelijke mensen.
Pakketje was helaas verdwenen bij ons en ze hebben terug een nieuw opgestuurd.
Mooie sierraden en gaat niet af.

Super 10/10

26 octobre 2022

Réponse de Zoe Nicole

Ik ben blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling en onze service. Geniet van je mooie sieraden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na twijfel, toch blij dat ik heb besteld!

Ik was een beetje sceptisch om hier te bestellen, maar blij dat ik het toch gedaan heb!
En het is erg goed bevallen. Mijn verzending duurde langer dan normaal en pakketje was niet te tracken, maar na contact met de klantenservice (en binnen 2 dagen antwoord!) werd een nieuwe bestelling opgestuurd, die er binnen een paar dagen was. Mooie kwaliteit en de maatgeving klopte. Mijn zusje is enorm blij met de ring die ze van me cadeau heeft gekregen. Over mijn eigen ring kreeg ik direct al complimenten!

22 octobre 2022

Réponse de Zoe Nicole

Bedankt voor het vertrouwen in ZoeNicole. Super bedankt voor je review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Heb een hele goede dag!

Mooie sieraden

Mooie sieraden, goedkoop ook van goede kwaliteit niet van echt te onderscheiden. Super blij met mijn aankopen🥰

12 octobre 2022

Réponse de Zoe Nicole

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Geniet van je prachtige sieraad!

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerste dag dat ik de juwelen draag en…

Eerste dag dat ik de juwelen draag en al complimenten gekregen!!! Ik vind het geweldig! Geweldige kwaliteit en snelle verzending! Ik zal er meer bestellen.

20 octobre 2022

Réponse de Zoe Nicole

Leuk om te horen dat je er zo blij mee bent en bedankt voor je review. Nog heel veel plezier ermee

Noté 1 sur 5 étoiles

Heel erg teleurgesteld een ring besteld…

Heel erg teleurgesteld een ring besteld een nooit gekregen, er is iets misgegaan met het adres waardoor ik het pakje maar niet kan ontvangen naar een maand nog geen antwoord en nog altijd mijn geld niet terug (scam). En als ik een mail stuur krijg ik het antwoord dat ze het aan het uitzoeken zijn dit al een maand lang !

4 octobre 2022

Réponse de Zoe Nicole

We hebben geprobeerd het adres te verifiëren dat u tijdens het bestellen in ons systeem hebt ingevoerd, maar we hebben geen reactie ontvangen, zodat we de verzendgegevens kunnen bijwerken en ervoor kunnen zorgen dat u uw bestelling ontvangt.

Top service!

26 septembre 2022

Réponse de Zoe Nicole

Bedankt voor de mooie beoordeling, we wensen je veel plezier met je bestelling. Hopelijk tot snel!

Prachtige juwelen

Prachtige juwelen. Mooi verpakt. Zeker aan anderen aanbevolen.

20 octobre 2022

My experience was great

My experience was great everything went smoothly!!

20 septembre 2022

Réponse de Zoe Nicole

Super bedankt voor je review, ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent. Nog een hele fijne dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooie juwelen voor een leuke…

Super mooie juwelen voor een leuke prijs! Ik voel mij als een prinses als ik jullie juwelen draag!

10 octobre 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb voor de eerste keer besteld en moet…

Heb voor de eerste keer besteld en moet echt zeggen dat de kwaliteit enorm goed is . Nooit gedacht dat ondanks de lage prijs zo een fantastische kwaliteit heeft de juwelen. Verzending heb je op de dag dat ze meedelen . Ik weet dat ik er zeker nog bij besteld

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed om te horen dat jullie niet hoeven…

Goed om te horen dat jullie niet hoeven dicht te gaan. Super dat wij met z'n allen daar een bijdrage aan hebben geleverd. Ovale ring besteld. Kreeg gratis mooie oorbellen erbij. Bedankt. Anneke

Top kwaliteit + top klantenservice

Ringen, oorbellen, ... zijn van top kwaliteit + klantenservice is top en begripvol. Binnen 24u krijg je gegarandeerd antwoord. Aanrader!

Niet goeie.

Niet goeie.
Verleidelijk met die sluitings actie. Maar niet bestellen, bij deze ! Het onderbuik gevoel is simpelweg terecht. Niet zoals hier om de hoek bij de juwelier :p

13 octobre 2022

all perfect

all perfect and fast

23 septembre 2022

BEST PRODUCTS EVEEER😍

BEST PRODUCTS EVEEER😍
De er helt perfekte, man får virkelig hvad man har bestilt, plus at de er megaaa ELEGANTE og shiner så meget😍
Det bliver ikke mit sidste køb derfra, og til disse priser kan man ikke finde bedre+ Top service af deres medarbejdere som
Besvarer ens spørgsmål hurtigt👏🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een heel mooie verlovingsring …

Het was een heel mooie verlovingsring met bijpassende oorbellen
Wat een leuke verjaardag

29 septembre 2022

Toppers

Fijne,lief personeel.
Mooie,prachtige producten!!

Een groot succes!

Ik was op Instagram aan het scrollen tussen de verhalen van de mensen die ik volg en plotseling kwam daar een advertentie tussendoor van Zoe Nicole met daarin “helaas gaan wij stoppen”. Dat trok mijn aandacht, dus ik nam een kijkje op deze webshop en zij verkochten dus hele mooie sieraden voor een betaalbare prijs.

Ik heb mijn eerste bestelling ongeveer 3 weken geleden geplaatst. Ik dacht, ik ga hun steunen, want zulke mooie producten wil je natuurlijk blijven bestellen en dus moest ik kosten wat het kostte iets bestellen zodat ze een doorstart konden maken.

Ongeveer 1,5 week na het plaatsen van mijn bestelling kwamen de artikelen binnen. Ze waren ieder verzonden in een apart doosje. En mooi dat ze zijn!😱 echt schitterende ringen voor een goede prijs van de beste kwaliteit.

Toen ik te horen kreeg dat ze na alle steun toch verder konden, heb ik gelijk de andere artikelen besteld zodra deze weer op voorraad waren.

Al met al zou ik Zoe Nicole aanraden aan iedereen die opzoek is naar mooie diamanten sieraden waar je niet duizenden euro’s aan kwijt bent.

Topkwaliteit!!!!

1 octobre 2022

Réponse de Zoe Nicole

Wat leuk om te horen dat je bestelling zo goed bevalt, voor ons nieuwste pareltje bezoek en op: https://zoenicoleboutique.nl/

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus