Tout est OK
Tout est OK. Très sérieux. Rapide.
Dommage qu'il n'y a pas de version française pour les clients francophones.

Réponse de Zwemco.be
Bij Zwemco.be vind je alles wat je nodig hebt om je zwembad eenvoudig te onderhouden en optimaal te laten werken. In onze webshop kan je snel en gemakkelijk de juiste producten bestellen: van waterbehandelingsproducten en zwembadpompen tot zwembadrobots, filters en handige accessoires. Wij richten ons vooral op particuliere zwembadeigenaars die hun zwembad zelf willen onderhouden en beheren. Daarom selecteren we producten die betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en efficiënt zijn. Zo helpen we je om je zwembadwater helder, gezond en perfect in balans te houden, zonder ingewikkelde oplossingen. Naast een uitgebreid assortiment delen we ook onze technische kennis. Zwembadtechniek kan soms complex lijken, maar met de juiste uitleg en producten wordt onderhoud een stuk eenvoudiger. Bij Zwemco.be helpen we klanten om de juiste keuze te maken voor hun zwembadinstallatie, waterbehandeling en automatisatie. Gebruiksgemak, duidelijke informatie en goede service staan bij ons centraal. Dankzij een overzichtelijke webshop en snelle levering kan je zonder zorgen de producten bestellen die je nodig hebt. Of je nu je zwembadwater wil verbeteren, onderhoud wil vereenvoudigen of je installatie wil optimaliseren, bij Zwemco.be vind je alles om zorgeloos van je zwembad te genieten.
Atealaan 37F, 2270, Herenthout, Belgique
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Tout est OK. Très sérieux. Rapide.
Dommage qu'il n'y a pas de version française pour les clients francophones.

Réponse de Zwemco.be
Hallo. Het pakket is niet op het juiste adres afgeleverd. oprechte groeten Di Gloria .

Réponse de Zwemco.be
C'est bien, mais je m'attendais à une meilleure qualité de fabrication pour le prix. Je le garderai, mais je ne le rachèterai pas

Réponse de Zwemco.be
Livraison rapide. Emballage pro. Un produit était périmé, mais a été remplacé sans frais sur base de mon mail de réclamation. Je recommande Zwemco !