Som autist bliver du virkeligt taget alvorligt. Ved henvendelse svares der omgående og arvtalte tider overholdes, samt meget kompetent personale i Odense. Kan varmt anbefales.Udredt i Odense.
Lisez les avis des autres
Kom i kontakt med Hejmdal igennem egen læge, med henblik på et psykolog/udredningsforløb for vores barn. Vi blev lovet et stabilt forløb der ville blive fuldført, efter indledende samtaler. Det viste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dyr oplevelse 👎🏻 Udredningsforløbet hos Hejmdal er en tynd og dårligere udgave af én af de basiske forløb man får i psykiatrien. De undersøger ikke i dybden for at lave en komplet vurdering, de skim... Voir plus
L'entreprise a répondu
De begyndte faktisk med 0 stjerner, men de har fuldstændig ændret mit syn på dem. Jeg havde en lidt ubehagelig oplevelse, som jo kan ske. Jeg tror mange parametre spillede ind. Men efter jeg havde s... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hejmdal Privathospital er et højtspecialiseret privat alternativ til udredning og behandling af børn, unge og voksne. Vores læger er speciallæger i børne- og ungdomspsykiatri eller psykiatri, og vi har specialistuddannede psykologer og erfarne sygeplejersker med stort kendskab til området. Til sammen har behandlerteamet en lang række erfaringer, interesse- og specialistområder, som du kan læse mere om på vores hjemmeside. Derfor er vi i stand til at varetage udredning og behandling af en omfattende række psykiske lidelser. Ligeledes tilbyder vi bl.a. undervisning, psykologiske undersøgelser samt supervision. Voksne med ADHD/ADD samt autisme er blandt Hejmdals specialer, hvor vi tilbyder særlige udredningspakker. Vores medarbejdere repræsenterer mange forskellige faggrupper – alt fra psykiatere til psykologer, pædagoger og sygeplejersker. Vi vil hele vejen rundt om patientens liv og skabe et sammenhængende, meningsfuldt patientforløb. Vores overordnede mission er, at mennesker med en sindslidelse med vores hjælp bliver raske eller så velfungerende, at de kan leve et værdigt liv integreret i samfundet.
Coordonnées de contact
Peter Bangs Vej 5D, 2000, Frederiksberg, Danemark
- hejmdal@hejmdal.dk
- hejmdal.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Psykologisk uintelligent
De gik ikke dybere i at diagnosticere mig, er psykologisk uintelligent, lavet antagelser der var forkerte og skrev dem ind. Det var en absolut spild af tid i dagafsnittet.
Du føler dig velkommen
ikke førstegangs venligt
Der er ikke styr på tingene, jeg har fået en epikrise (det papir du får hvorpå man man kan se sin diagnose), som ikke er korrekte (herunder flere ting der ikke er korrekte og sløset). Jeg blev også smidt rundt til forskellige mennesker ALLE gangene jeg har været der (kun 2 gange har jeg haft den samme, og det er fordi det SKAL være en overlæge, der giver en diagnosen). Han var tilgengæld rigtig dygtig og vi var meget trykke hos ham. Det virker som om de er mere interesserede i at tjene ekstra penge hele tiden, fremfor faktisk at hjælpe en. Hvis jeg kunne vælge om, havde jeg bestemt fundet mig et andet sted, og jeg står med en følelse af ikke at blive hjulpet. En af de psykologer jeg havde, som egentlig kun havde til opgave at lytte og skrive ned, har også fejltolket flere dele. Jeg bad dem derfor om at sende mig min journal, og det var jeg simpelthen nødt til at reagere på. Hun trak ord ud af munden på mig som jeg aldrig har sagt og hun har overdrevet flere af tingene, hvilket er superubehageligt når det faktisk er ens liv det handler om. Var rigtig glad for den ene psykiater (Stavros) og en af sekretærene, men ellers har det virkelig været en ubehagelig og træls oplevelse. Kan bestemt ikke anbefale det - specielt ikke hvis det er første gang du kontakter psykiatrien, som i mit tilfælde. De er heller ikke interesserede i at hjælpe en med ting helt generelt.

Meget bestemt receptionist.
Vi har været rigtig godt tilfreds med de behandlere, vores søn har været inde hos i Odense. De har været gode til at tale med ham.
Dog havde jeg ikke en helt så god kommunikation med receptionisten i dag.
Ut. bankede på og gik ind. Hun sad og talte i telefonen, så jeg gik ud igen. Ventede lidt, bankede på og ville spørge om parkering. Der var ingen tilgængelige pladser på parkeringspladsen udenfor. Hun talte om en jernlåge, jeg skulle køre ud af ovre i hjørnet af p pladsen og hun pegede ud af vinduet. Da jeg ikke kunne se lågen, gik jeg et skridt fremad for at få øje på den. Det skulle jeg bestemt ikke have gjort, for med det samme bad hun mig, i en meget bestemt tone, om at trække mig tilbage, da hun havde personfølsomme oplysninger liggende på sit bord. Det var helt forståeligt og jeg trak mig selvfølgelig tilbage med det samme.
Jeg vil ikke tro, nogen der spørger efter noget udenfor og som har sine øjne ud af vinduet, vil have tid til at læse noget på bordet.
Men fair nok, hun gjorde sit arbejde, men jeg går aldrig der ind igen.
Måske en diskressionslinje på gulvet, vil kunne gøre en forskel. Her til og ikke længere! Eventuelt et skilt på døren, der siger; bank på og vi åbner når der er " fri bane".
Så kan man da næsten ikke gøre noget forkert derinde.
Hold hvad I lover
Har i næsten en uge forsøgt at få tilsendt et pillepas til min søn da vi skal rejse til England.
Har ringet adskillige gange og blevet lovet det var på vej.
Senest her til morgen med lovning om det blev lavet kl 10.
Vi rejser i morgen og uden pillepas. Det betyder at vores søn ikke får sin medicin med på turen.
Vi er meget skuffede over at man lover og lover.
Fakkturen kunne man godt nå at sende og nu har vi betalt uden at kunne bruge det
Opdigter deres egen....
Min søn er blevet udreddet i Odense. Jeg troede det ville være bedre, end offentligt. Men jeg kunne tro om. Udredningen endte med en underretning til kommunen, med opdigtede ting, samt vendt mine ord til, hvad de ønsker at høre. Ting jeg aldrig har nævnt, står skrevet i papirene. De 2 første besøg var de egentlig meget søde, men derefter ændrede de sig, og virkede meget dømmende. Jeg troede det bare var mig, men da jeg havde en med, som sagde det samme da vi gik derfra, uden jeg havde nævnt noget om det, blev jeg bekræftet i, at det ikke bare var mig. Jeg vil aldrig sætte mine ben der igen. Jeg har aldrig følt mig så uvelkommen sådan sted før.
Det er et stort rod
Det er et stort rod. Afbud på afbud gerne i sidste øjeblik, når man næsten står foran døren. Jeg har nu brugt alt min afspadsering på intet. Jeg har også et arbejde der skal passe. Men det var ikke deres problem Herud over blev julen lige smadret, da juleaften tjekker der 36 beskeder ind, lige op til aftensmaden. (De kom i løbet af 1 time) 1 juledag kommer der kun 21 beskeder ind i løbet af kort tid. På 4 dage nåede jeg i alt op på 127 beskeder. Det er bare ikke i orden.

Réponse : Hejmdal Privathospital
Hold jeg lang væk fra Hejmdal Odense…
Hold jeg langt væk fra Hejmdal Odense hvis det er en forsikringssag. Vores søn er lige blevet udredt der og det går simpelthen for hurtigt. Allerede ved den indledende samtale siger behandler at ADHD kan vores søn ikke have da han kan sidde stille. Han er bare en følsom dreng lød beskeden, men de testede ham alligevel.
Flere fagfolk har sagt vi skulle få ham udredt. Han har tidligere været indlagt på børnepsyk med anoreksi. Ved første besøg på børnepsyk troede de heller ikke vores søn var så syg. Han snyder (maskere), men det endte med en indlæggelse på 4 1/2 mdr. Han har ikke ville samarbejde omkring en udredning, men i sommers ønskede han selv at blive udredt.
Når det er en forsikringssag indhentes der ikke oplysninger fra den psykolog som barnet har gået ved de sidste 2 år. Der er også kun en halv time til at læse tidligere journal. Der indhentes kun oplysninger fra skolen, da det jo er gratis. Jeg fortryder vi ikke spurgte om vi selv kunne betale for psykolog udtalelse.
Der tages ikke højde for at barnet kan maskere så det trives i skolen, men har meget fravær, da der er dage barnet ikke kan maskere og derfor ikke kommer i skole.
Det er første gang jeg laver en anmeldelse på trustpolit, men denne oplevelse måtte anmeldes.

5 stjerne her fra
Den største ros til Hejmdal Odense, altid venlige i telefonen når man ringer ind til det administrative team.
Nem parkering, ligger centralt i forhold til offentlig transport.
Lækre lokaler.
Og behandlerne er utrolig dygtige, jeg har kun roser og taknemmelighed, især til vedkommende jeg fik lov til at gå hos.
Min datter har været til udredning for…
Min datter har været til udredning for ADHD på Heimdal i Odense.
De får det varmeste anbefalinger fra os.
Vi har, både barn og forældre, fået en rigtig godt behandling og kun mødt søde og imødekommende læger, sygeplejersker og psykologer.
Vi er blevet set og hørt hele vejen igennem.
Stor tak og ros til dem alle fra os.

Réponse : Hejmdal Privathospital
Hejmdal Odense formår ikke at overholde…
Hejmdal Odense formår ikke at overholde tiderne, 4 ud af 5 aftaler bliver aflyst/rykket en uge inden og når man undrende ringer og spørg hvorfor, da det er presset børn og unge, som har brug for struktur og faste aftaler, de har med at gøre, er undskyldningen, sygdom, okay så i ved at der er sygdom om en uge.
Så hvis det er ligemeget med at alle aftaler flyttes, og har et arbejde hvor det ikke betyder noget at man konstant ændre på vagtplanen, så er firmaet sikkert meget fint, har man brug for at aftaler bliver holdt, så find et andet sted, for det kan de på ingen måde leve op til.

Réponse : Hejmdal Privathospital
Desærre en standard langt langt under…
Desærre en standard langt langt under minimum. Udsat for direkte usandheder, forkert diagnose, manglende samarbejde. Niveauet under ugebladspsykologi.
Dato forkert men tillader ikke at vælge 2021
Anmeldelse af Hjemdal hospital Frederiksberg
Jeg startede i terapi i august 2023, og Claus var den tredje psykolog, jeg mødte – første gang i marts 2024. Allerede fra begyndelsen mærkede jeg, at noget var anderledes. Claus blev som en klippe for mig gennem hele forløbet – rolig, nærværende og fast. Som han sagde: “Jeg går ingen steder” Og det løfte holdt han.
Med udgangspunkt i det eksistentielle psykologiske arbejde har vi drøftet mange af livets store og svære spørgsmål – om identitet, relationer, mening og valg. Det har givet mig en dybere forståelse af mig selv som menneske og en fornemmelse af, at jeg har ret til at være den, jeg er.
Med Claus’ støtte har jeg ikke blot lært at håndtere mine udfordringer – jeg har genfundet ind i kernen af min personlighed. Den personligheds struktur, som før prægede mit liv og mine relationer, spænder ikke længere ben for mig. I dag kan jeg leve mere frit, indgå i autentiske relationer og møde livet med sindsro og overskud.
Claus har skabt et trygt og stabilt rum, hvor jeg har kunnet arbejde i dybden og i mit eget tempo. Jeg oplever nu, at jeg står stærkere og mere hel – med redskaber og en indre ro, der gør det muligt at fortsætte min udvikling selvstændigt.
Jeg er dybt taknemmelig for det forløb, jeg har haft hos Claus, og kan varmt anbefale ham til andre, der søger en kompetent og menneskelig psykologisk støtte på deres vej.

Réponse : Hejmdal Privathospital
5 stjerner til Hejmdal i Odense.
5 stjerner til Hejmdal i Odense.
Specielt tak til Iben, Michelle og Anna og til de søde mennesker i telefonen/receptionen.
Vi har været tilknyttet Hejmdal i 2 år og jeg kan kun sige at de reddede vores datter, der havde alvorligt brug for hjælp.
Her 2 år efter har vi en nu rask datter der er klar til livet og fremtiden.
Tak Hejmdal vi er helt utroligt taknemmelige.

Effektivt og kompetent udredningsforløb
Vi har netop afsluttet et udredningsforløb på Hejmdal Frederiksberg for vores søn på 10 år.
Vi følte at vi blev mødt og forstået helt fra starten. Der var nogle måneders ventetid, men der først forløbet gik i gang, var det overstået på 3 uger.
Vi blev mødt af kompetente og imødekommende behandlere.
Der var en enkelt aflysning pga. sygdom i starten, men de fandt hurtigt en erstatningstid, så resten af forløbet ikke blev udsat.

Réponse : Hejmdal Privathospital
Lægen på Frederiksberg væltede min…
Lægen på Frederiksberg væltede min angst på grund af et medicin skift, lægen sagde lidt mild influenza symptomer. Han løj, Big Time.
Jeg måtte søge hjælp i Glostrup, fordi der var ingen hjælp at hente fra Hejmdal. Deres svar er at kontakte 1813 el. tag til en akutmodtagelse. Også selvom jeg var i deres hus.
Mit råd lad være med at bruge deres Læge.
Super god behandling
Vi har haft et rigtigt godt forløb i Hejmdal Odense med psykolog, Bjarke Kronkvist og de øvrige fagpersoner i teamet. Vi følte os godt og velkvalificeret mødt og behandlet hele vejen rundt, og giver de varmeste anbefalinger til Hejmdal, som vi ikke vil tøve med at kontakte en anden gang. Vores søn skulle udredes og blev mødt med varme og i øjenhøjde og ikke mindst som hovedperson, hvilket gav en god oplevelse for ham og os som forældre.
En del af kritikken på trustpilot går på, at der er datoændringer og besvær med at komme i kontakt med Hejmdal. Vi har oplevet selv at skulle aflyse og vist også en enkelt gang at Hejmdal måtte ændre i en tid, men det foregik fint via mail.

ØV oplevelse - Glæde af Mathias
Mit forløb på Hejmdal Privathospital Frederiksberg har desværre været præget af gentagne aflysninger, skiftende personale og manglende overblik.
Mathias Glorvigen er den eneste, jeg har oplevet som både fagligt kompetent, seriøs og tillidsvækkende – en dygtig fagperson, jeg har sat stor pris på at møde, og som også diagnosticerede mig.

Bagvaskelse
Pas på, det er en karrusel af bagsvaskelse. Fraråder al kontakt til dette hospital.
Der er nok flere retninger ind i dette hospital, men vi var meget nervøse for deres måde at håndtere forholdene, hvorefter vi pointere det, og giver mulighed for second opinion, men det handler om penge og at snyde folk i stedet for at hjælpe folk.
Man “køber” pakker, som så er for små når man er kommet frem, og så bliver man truet til at blive smidt tilbage til det offentlige.
Vi valgte her, at trække stikket og gå tilbage til det offentlige.
En joke af et hospital
En joke af et hospital havde kun en medicin kontrol der var noget værd og har endda været til 3 stk inden for samme antal måneder der er virkelig nogle der skal overveje om de er der for betalende patienter eller for at sove og bare tjene penge
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.