Jag köpte en klänning från Alessa och är verkligen imponerad. Materialet känns exklusivt och mjukt, med en fin tyngd som ger ett lyxigt fall. Passformen är otroligt smickrande och varje detalj känns g... Voir plus

Jag köpte FUR JACKET - BLACK från Alessa och är så nöjd! Jackan är sjukt fin och känns riktigt lyxig, har fått så många komplimanger när jag haft på mig den. Leveransen tog ca två veckor men jag fick... Voir plus

Lange Lieferzeiten (über 1 Monat) wo man vorab nicht informiert wird… Jacke sieht aus wie auf Bildern ein Artikel wurde gar nicht verschickt von zwei Jacken da die Produktionszeit noch länger ged... Voir plus

The quality over the price was extremely bad and Sizes were horrible. It was sent to me from China a different return address was given to me. I returned the items through the post office they n... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

Welcome to Alessa, your exclusive destination for luxury clothing that unites feeling and style in a unique way. We are passionate about offering women around the world the best in loungewear and bringing a sense of relaxation to our garments. Alessa was founded with a simple vision: to create clothes that make women feel confident, beautiful and comfortable.

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

81 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Jag är otroligt nöjd med min jacka från…

Jag är otroligt nöjd med min jacka från Alessa, både bra kvalité och perfekt passform. Tacksam för bra kundservice och snabb leveranstid också!

31 juillet 2025

Hej Ray! 🌟

Tusen tack för din fina recension!

Det gör oss otroligt glada att höra att du är så nöjd med din jacka och uppskattar både kvalitén, passformen och vår kundservice. Vi vill alltid leverera både produkter och service av högsta klass – så det betyder mycket att få höra att vi lyckats. Tack för att du valde Alessa!

Varma hälsningar,

Team Alessa 🤍

Leverans tiden är för lång

Leverans tiden är för lång, det står 2-5 arbetsdagar men har gått 7

30 juin 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tack för att du hör av dig — vi förstår verkligen att det är frustrerande när leveransen drar ut på tiden. Vi anger 2–5 arbetsdagar som beräknad leveranstid, men ibland kan oförutsedda förseningar tyvärr uppstå.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och gör vårt bästa för att få fram din order så snart som möjligt!

Levering to Long

Levering to Long

26 juin 2025

Hi Mathilde,

Thank you for your feedback.
The item you ordered was a pre-order, which typically takes 20–25 days to produce, as clearly stated at checkout.
We appreciate your patience and are always here if you need further assistance!

Sara från Alessa

Både syrran och jag beställde från er…

Både syrran och jag beställde från er båda är supernöjda. Vi blir återkommande kunder!

30 avril 2025

Hej Björn,
Tack för den fina recensionen vad härligt att både du och din syster blev nöjda med era köp! Vi blir så glada över att höra att ni vill handla hos oss igen. Ni är varmt välkomna tillbaka när som helst!

Sara från Alessa

Helt okej upplevelse

Helt okej upplevelse. Inte dåligt, men inte något speciellt heller. Kommer kanske att handla igen.

4 mai 2025

Hej Elsa,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.
Vi uppskattar din ärlighet och tar med oss din feedback för att fortsätta förbättra oss. Hoppas vi får chansen att överraska dig positivt nästa gång!

– Team Alessa

Got wrong product

Got wrong product, I have contacted them.

12 mai 2025

Hi,

We’re truly sorry for the mix-up with your order, that’s not the experience we want you to have.
Thank you for reaching out to us already. Our team is currently reviewing your case and will make sure to sort this out as quickly as possible.

Warm regards,
Sara

Jag blev faktiskt lite besviken

Jag blev faktiskt lite besviken. Plagget såg annorlunda ut i verkligheten och passade inte alls.

27 avril 2025

Réponse : Alessa Clothing

Vad tråkigt att höra att du blev besviken. Kontakta oss gärna på hello@alessa.se så hjälper vi dig att hitta en lösning!

Otroligt nöjd

Otroligt nöjd! Leveransen var snabb och produkten såg ännu bättre ut i verkligheten än på bilderna. Rekommenderas!

13 mai 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tack för din fantastiska recension det betyder mycket för oss! 💌
Hoppas vi får se dig hos Alessa igen snart!

Bra kvalité

Så fin tröja/jacka. Bra kvalitet. Fin päls. Bekväm och varm.

26 mars 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tusen tack för din fina recension det betyder jättemycket för oss! Vi är så glada att du är nöjd med både kvaliteten på din jacka.

Allt gott,

I love the clothing

I love the clothing, I love everything about it. I feel confident when I wear the items I purchased.

7 mai 2025

Réponse : Alessa Clothing

Thank you for your kind words!
We're thrilled to hear that you love the clothing and feel confident wearing it that's exactly what we aim for.
Your support means the world to us! 💛

Best regards,
Sara

Sender ikke pengene tilbake etter retur

Har gitt ut et innlegg før og de svarer da med at de tar returneringer seriøst, men har enda ikke fått pengene etter ca 15 dager. Nå har det gått flere måneder og banken har «ikke funket», eller så bare drøyer de den og spørr om random bank opplysninger som jeg har allerede sendt for lenge siden. Synes det er frekt og spess at de holder på sånt, kan ikke være så vanskelig å sende penger når en person har returnert produktet?

24 avril 2025

Hej Patricia,

Tack för din feedback, och vi förstår verkligen din frustration över väntetiden.

Vi vill bara informera dig om att återbetalningen är under behandling och redan är på väg till dig. Eftersom du är bosatt i Norge, som inte är en del av EU, kan banköverföringar tyvärr ta lite längre tid än vanligt något vi beklagar att du inte informerades tydligare om tidigare.

Vi tar alla återbetalningar på största allvar. Tack för ditt tålamod, och tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp.

Sara

I ordered a shirt from you

I ordered a shirt from you, but I still haven't received an order number or email regarding my item.

10 avril 2025

Hej Cecilie,

Tack för din recension.

Vi beklagar att du inte fått något ordernummer eller bekräftelse via e-post det ska naturligtvis skickas ut direkt efter köp.

Vi vill dock lugna dig med att din beställning är på väg och har skickats från vårt lager. Vi har dubbelkollat och allt ser korrekt ut i systemet. Du bör få ett mejl med spårningsinformation inom kort.

Har du några frågor under tiden är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hello@alessa.se så hjälper vi dig direkt.

Det er ca 2 måneder siden jeg…

Det er ca 2 måneder siden jeg bestilte...og varene har ikke kommet enda, og jeg har heller ikke fått tilbakemelding på om pakken er på vei!

31 mars 2025

Réponse : Alessa Clothing

Vi har kollat upp din beställning, och det visar sig att paketet har legat hos ditt ombud under en längre tid utan att bli uthämtat. Det har därför skickats tillbaka till vårt lager.

Vi har försökt nå dig via mail för att lösa detta, men tyvärr utan att få svar.

Hör gärna av dig till oss på hello@alessa.se så hjälper vi dig vidare och ser till att lösa det på bästa sätt!

Sara

Ich habe meine Bestellung vor 2-3…

Ich habe meine Bestellung vor 2-3 Wochen getätigt und bis jetzt habe ich nicht mal eine Sendungsnummer erhalten… Ich habe mich schon mehrere Male an den Kundenservice gewandt und immer nur eine Nachricht erhalten, dass die fuer Jacket ja schon los geschickt wurde.. Wurde die aber NICHT!!! Ich habe 90 Euro bezahlt und nichts bekommen

13 avril 2025

Hi,

Thank you for your review, and we’re really sorry to hear about your experience.

Unfortunately, we’re unable to identify your order based on the information provided, and we haven’t been able to find any order under your name or email in our system.

Please contact us at hello@alessa.se with your full name, email, and order number (if available), and we’ll do our absolute best to resolve this as quickly as possible.

Best regards,
Sara

Jag beställde för 2 veckor sedan men…

Jag beställde för 2 veckor sedan men har fortfarande inte hört något

12 avril 2025

Réponse : Alessa Clothing

För att vi ska kunna hjälpa dig vidare ber vi dig att kontakta oss på hello@alessa.se med ditt ordernummer och den e-postadress du använde vid beställningen, så ser vi direkt vad som har hänt.

Vi ser fram emot att lösa detta så snabbt som möjligt!

Älskar jackan jag köpte

Älskar jackan jag köpte, tyckte de va lite lång leveranstid men de va verkligen värt det.

1 avril 2025

Réponse : Alessa Clothing

Vi är så glada att du älskar jackan och stort tack för ditt tålamod med leveranstiden. Vi jobbar ständigt på att bli snabbare, men det betyder mycket att du tyckte det var värt väntan!

Hoppas jackan blir en favorit i garderoben 🤍

Styr unna

Styr unna, har bestilt for over 2 uker siden, de svare ikke på kundeservice eller på email. Det er scam, de later som om pakken min ikke eksisterer. De har ikke svart selvom de sier det offentlig

8 avril 2025

Hi Maren,

We’re really sorry to hear that you feel this way!
We can confirm that we’ve responded to your email and tried to reach you regarding your order, but unfortunately haven’t received a reply yet.

Please check your inbox, or feel free to contact us again at hello@alessa.se so we can resolve your problem as quickly as possible.

We’re here to help and want to make sure you receive your order!

Warm regards,
Sara – Alessa Team

En savoir plus sur les différents types d'avis.