Jag köpte en klänning från Alessa och är verkligen imponerad. Materialet känns exklusivt och mjukt, med en fin tyngd som ger ett lyxigt fall. Passformen är otroligt smickrande och varje detalj känns g... Voir plus

Jag köpte FUR JACKET - BLACK från Alessa och är så nöjd! Jackan är sjukt fin och känns riktigt lyxig, har fått så många komplimanger när jag haft på mig den. Leveransen tog ca två veckor men jag fick... Voir plus

Lange Lieferzeiten (über 1 Monat) wo man vorab nicht informiert wird… Jacke sieht aus wie auf Bildern ein Artikel wurde gar nicht verschickt von zwei Jacken da die Produktionszeit noch länger ged... Voir plus

The quality over the price was extremely bad and Sizes were horrible. It was sent to me from China a different return address was given to me. I returned the items through the post office they n... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

Welcome to Alessa, your exclusive destination for luxury clothing that unites feeling and style in a unique way. We are passionate about offering women around the world the best in loungewear and bringing a sense of relaxation to our garments. Alessa was founded with a simple vision: to create clothes that make women feel confident, beautiful and comfortable.

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

81 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Jag har inte fått mitt beställning på…

Jag har inte fått mitt beställning på över tre veckor nu. Jag har kontaktat de men ändå så säger de att den kommer snart. Det har det inte gjort. Jätte osäker hemsida och jag är väldigt besviken.

28 mars 2025

Hej Amina,

Tack för din feedback, vi är verkligen ledsna att du känner dig besviken.

Vi kan bekräfta att din beställning levererades och att vi haft löpande kommunikation med dig via mejl. Du hörde av dig om att du inte var nöjd med produkten, och vi hjälpte dig med en retur, vilket vi självklart respekterar.

Vi strävar alltid efter att ge snabb och tydlig service, och vi hoppas att vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

Sara – Alessa Team

bästa servicen någonsin

bästa servicen någonsin! bra personal och tog mig seriöst och proffsigt!! jackan va super fin och känns as dyr

27 mars 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tusen tack för dina fina ord! 🤍
Det betyder jättemycket för oss att du är nöjd med både servicen och jackan.

Har inte fått än varan efter 3 veckor

Har inte fått ännu varan efter 3 veckor. Väldigt dåligt med kommunikation och information.

20 mars 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tack för att du hör av dig och beklagar verkligen att leveransen dröjt längre än väntat. Vi förstår att det är frustrerande.

Om du har några f frågor eller vill ha en uppdatering direkt, tveka inte att kontakta oss på hello@alessa.se, så hjälper vi dig omgående!

Tack för ditt tålamod.

//Sara

Love love love the jacket so worth its…

Love love love the jacket so worth its prive and The service I got regarding the payment and a discount was splended a 10 out of 10.

2 décembre 2024

Réponse : Alessa Clothing

Thank you so much for your lovely words! 🙏 We're beyond happy to hear you love the jacket and had such a great experience with our service—it truly means a lot to us! 💫

If you ever need anything or have any questions, feel free to reach out at hello@alessa.se—we're always here for you!

Lots of love from the Alessa team!
#TeamAlessa

Än idag har jag fortfarande inte fått…

Än idag har jag fortfarande inte fått mitt paket

5 mars 2025

Hej Riri,

Ditt paket ska ha kommit fram den 18/3 och ha blivit upplockat den 19/3. Om det har blivit något strul med din upphämtning så kan du jättegärna kontakta oss på hello@alessa.se så ser jag till att teamet hjälper dig med din leverans.

Perfekt kjøp

Jakken kom som forventet etter 25 dager. Veldig fornøyd med kvaliteten. Den er god og varm. Anbefaler alle å kjøpe denne jakken!

5 mars 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tusen tack för din fina feedback! 🙏 Vi är så glada att höra att du är nöjd med jackan och att den lever upp till dina förväntningar. Så härligt att du tycker den är både varm och av bra kvalitet! 💫

Om du behöver hjälp med något framöver är du alltid välkommen att kontakta oss på hello@alessa.se.

Stor kram från oss på Alessa!

//Sara

Snabb leverans och superbra kundservice

Fick mitt paket efter 3 dagar, superfin kundservice som svarar snabbt!

17 mars 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tack snälla för din fina kommentar! 🌟 Vi blir så glada att höra att du är nöjd med både leveransen och vår kundservice. Det betyder verkligen mycket för oss! 💌

Om du behöver något mer framöver, tveka inte att höra av dig till oss på hello@alessa.se – vi finns här för dig!

//Sara

God hjelp med retur å de fikse et helt…

God hjelp med retur å de fikse et helt ny farge på grunn av jeg ønsket retur❤️

13 mars 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tack snälla för din fina kommentar! ❤️ Vi är så glada att höra att du är nöjd med hjälpen kring returen och att vi kunde ordna en ny färg till dig. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med din upplevelse!

Om du behöver hjälp med något mer framöver, tveka inte att kontakta oss på hello@alessa.se – vi finns här för dig!

Så nöjd

Var lite skeptisk i början pga alla dåliga recensioner men leveranstiden tog cirka 2,5 vecka, vilket var förutsägbart eftersom jackan var preorder på 20-25 dagar. Fick snabb hjälp av kundservice också, men annars superfin och bra kvalité på jackan!! 🤩🩷

12 mars 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse! 🤍 Vi förstår helt att det kan kännas tveksamt i början, och vi uppskattar verkligen att du gav oss chansen. Så kul att höra att du är nöjd med både jackan och vår kundservice! 🙏✨

Om du behöver hjälp med något framöver, tveka inte att höra av dig till oss på hello@alessa.se – vi finns alltid här för dig!

Stor kram från oss på Alessa!

Riktigt dåligt

Tar 2 månader innan man får sin beställning, tog kontakt med dom i början av februari och efter ett tag slutar dom svara. Sen tar dom bort kommentarer från deras sociala medier när man berättar sanningen om ens upplevelse. Skulle ej rekommendera detta företag och detta är under all kritik.

11 janvier 2025

Hej Maja!
Tack för att du delar din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att du känner så här och tar det på största allvar. Det är absolut inte den känsla vi vill att någon av våra kunder ska ha.

Vi jobbar hårt för att alla ska få sina beställningar inom den utlovade tiden, men ibland kan det tyvärr ske förseningar som vi borde ha kommunicerat bättre. Vi tar också till oss din feedback kring kommunikationen och följer alltid upp för att bli tydligare framöver.

Vi vill gärna lösa detta direkt med dig, så hör gärna av dig till oss på hello@alessa.se så ser vi till att reda ut det här på bästa sätt.

Tack igen för att du hörde av dig!

Tog evigheter att få hem sitt paket

Tog evigheter att få hem sitt paket

11 mars 2025

Hej Alicia!

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att leveransen tog längre tid än förväntat. Vi förstår att det är frustrerande och uppskattar verkligen ditt tålamod under tiden. 🙏

Om du har några frågor eller behöver hjälp framöver, är du alltid välkommen att kontakta oss på hello@alessa.se – vi finns här för dig!

Tack igen för att du valde Alessa!

Snygg jacka

Snygg jacka, leveranstiden var lite lång.

7 mars 2025

Réponse : Alessa Clothing

Tack snälla för din feedback! ✨ Vi är så glada att du tycker om jackan! 🙏 Vi förstår att leveranstiden kändes lite lång och uppskattar verkligen ditt tålamod under väntan.

Om du har några frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att höra av dig till oss på hello@alessa.se – vi finns här för dig!

//Sara

Bin sehr happy mit der Jacke

Bin sehr happy mit der Jacke, war zwar ein bisschen nervig dass ich warten musste wegen Pre-Order aber war ja im Voraus klar. Sie hat eine wirklich tolle Qualität.

4 mars 2025

Hi Emily,

We are so glad to hear that you enjoyed your jacket and really appreciate your lovely review!

Katastrof

Katastrof! Inga lappar på tröjan, varken märke eller tvättinstruktioner. När jag kontaktar Alessa för retur svarar de inte så mina 14 dagars returrätt är nu körd!

3 mars 2025

Hej Katarina,

Vi beklagar verkligen att du har haft en dålig upplevelse. Alla våra plagg ska ha nödvändiga märkningar, och vi tar din feedback på allvar.

Gällande din retur, vänligen kontakta oss igen på return@alessa.se så att vi kan hjälpa dig vidare. Vi vill självklart lösa detta på bästa sätt för dig, även om returfristen har passerat.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi arbetar ständigt för att förbättra vår service.

SCAM!!!

Detta är samma företag som catania club, dem har bara bytt namn. Dom scamar sönder deras kunder. Kolla in catania clubs trustpilot och deras recensioner.. Jag har anmält företaget. Handla inte härifrån!!!!

13 février 2025

Réponse : Alessa Clothing

Vi förstår din oro och vill vara tydliga med att vi inte har någon koppling till Catania Club. Vi är ett eget företag och strävar efter att ge våra kunder en trygg och positiv shoppingupplevelse.

Om du har haft en negativ upplevelse hos oss vill vi verkligen hjälpa dig. Vänligen kontakta oss på hello@alessa.se så att vi kan hitta en lösning tillsammans. Vi värdesätter våra kunder högt och arbetar ständigt för att förbättra vår service.

IKKE KØB HERFRA!!

Jeg havde bestilt 2 FUR JACKET, der er gået en uge og min pakke er ikke blevet sendt endnu.
Har skrevet til dem overalt, men får intet svar.
Har også skrevet at jeg gerne vil få aflyst min ordrer og få penge tilbage, det hjælper heller ikke.
LAD VÆRE MED BESTIL HERFRA!!!

13 février 2025

Hej Qazaleh,

Vi har försökt kontakta dig via den e-postadress som angavs i din beställning för att assistera dig med detta. Din order var en förbeställning, vilket vi har kommunicerat tydligt, och dina paket har levererats inom den utlovade tiden för förbeställningar.

Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hello@alessa.se

Scam

Scam. Överprisat kinaimport. Beställde för 2,5 veckor sedan och fortfarande ingen leverans (utlovad 4-5 dagar på hemsidan)..

5 décembre 2024

Hej Karen,

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vår målsättning är alltid att leverera högkvalitativa produkter inom utlovad tid, och vi förstår din frustration över förseningen.

Vi har försökt hjälpa dig genom hela processen och har sett till att paketet har kommit fram. Om du fortfarande inte är nöjd så är det bara att kontakta oss på hello@alessa.se så ser vi till att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Sara

En savoir plus sur les différents types d'avis.