Alkamobil Avis

1 964
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har haft indbrud, og oplevelsen med Alkas skadeafdeling har været chokerende dårlig. Min kone, som tidligere har været udsat for et groft indbrud som 16-årig, reagerede hurtigt og skiftede cyli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega nemt at navigere igennem de mobilabonnementer man kan vælge på deres site. Nemt at logge ind på sin profil, selvom nr ikke er flyttet endnu! Så håber jeg bare kundeservice er bedre end i de senes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Familiens teleselskab Siden vi fik samlet vores mobil telefoni hos alkamobil, så har vi sparet rigtig meget og vi skal ikke bekymrer os i familien over data mænget eller tale tid Alkamobil for bør... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skiftede forsikringer til Alka og fandt, lidt tilfældigt, ud af, at Alka også tilbød mobilabonnementer. En af "pakkerne" matchede præcist mit behov - og til en god pris. Herfra var resten utrolig nemt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Opérateur de réseau mobile
  2. Opérateur téléphonique

Écrit par l'entreprise

Alka Mobil er for dig, der vil være én del af et mobilselskab, der ikke skal tjene penge på dit mobilabonnement. Vores mobilabonnementer er en fordel for kunder i Alka Forsikring eller dig som er medlem af de fagforbund, som vi samarbejder med. Alka Mobil er også for dig, der ikke vil betale for de store mængder data, som de store teleselskaber typisk sælger til danskerne. Hvorfor betale for en masse data, når 7 GB data er nok for de fleste? Vi hopper jo alligevel på wifi, når vi kan.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 964)

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig tilbagemelding

20 décembre 2023

Hej Bente

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Det er vi glade for at høre om din oplevelse.

Tak for de 5 flotte stjerner. 🤩

Fin beskrevet hjemmeside

28 décembre 2023

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores hjemmeside. Tak for de venlige ord.
Vi vil også meget gerne høre, hvad vi kan gøre bedre for at fortjene alle 5 stjerner fra dig i fremtiden. Vi bestræber os hele tiden på, at blive bedre og udvikle os.

Snyd med gavekort

Hold jer langt væk fra Alka.

I starten af december reklamerede de på de sociale medier, samt på forsiden af deres hjemmeside, med et gavekort på 500kr ved nummerflytning til Alkamobil. Gavekortet skulle man automatisk modtage når nummeret blev aktiveret hos dem.

Mit nummer blev aktivt hos Alka den 19. december, og i dag skriver de ''​​​​​​Hvis du har været en af de 300 gavekort vi har udlovet ved nummerflytning, så har vi sendt en mail ud vedr. superhavekortet d. 22/12-23.''

Uacceptabelt.

Opdatering:
Efter lidt kommunikation, indså Alka hurtigt deres fejl, og lovede at sende mine 3 gavekort. To af dem blev sendt samme uge, men det tredje gavekort har jeg nu ventet på siden den 8. januar.

27 décembre 2023
Avis spontané

Hej

Vi er kede af, at høre om din oplevelse. Vi ville elske at kunne give alle vores kunder denne kampagne - men det har vi simpelthen ikke mulighed for på nuværende tidspunkt, da det vil give et større økonomisk tab for os, men hvis vi kunne, så gjorde vi det.  Kampagnen var gældende for de første 300 kunder.
Vi kører kampagner løbende for at få flere kunder i Alka Mobil. Når vores kundedatabase vokser, vil vores muligheder for at tilbyde nye billigere mobilpakker og flere fordele blive større.

Vi håber på din forståelse.

Du ønskes et godt nytår og en skøn dag.

Meget tilfreds!

Meget tilfreds! Det fungerer bare :)

Benyttede mig af et tilbud hvor de tilbød gavekort når man meldte sig ind. Det hele er gået smooth og nummerflytningen skete med det samme.

25 décembre 2023
Avis spontané

Hej Hasan

Mange tak for din anmeldelse af Alka Mobil.
Vi er meget glade for at høre om din oplevelse, og at vores kampagne fangede din interesse.

Noté 3 sur 5 étoiles

Den tilfældet

Er tilfældet er remiligt og

24 décembre 2023

Hej Hong

Vi er lidt i tvivl om, hvad der menes. Vi vil meget gerne høre, hvad vi kan gøre bedre for at fortjene alle 5 stjerner fra dig i fremtiden. Vi bestræber os nemlig hele tiden på, at udvikle os og blive bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig en god oplevelse og en god…

Virkelig en god oplevelse og en god sælger

15 décembre 2023

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi er glade for, at du havde en god og positiv oplevelse, med vores kunderådgiver telefonisk. Tak for de flotte ord.

Hej Lisbeth

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er enormt glade for, at høre om din oplevelse med vores søde kunderådgiver. Vi vægter god kundeservice utroligt højt i Alka Mobil.

Et meget nem skifte

Vi har haft vores nuværende telefon abonnement i over 20 år, men nu satte de prisen for højt, hvorefter vi valgte Alka, som var meget billigere, 1/2 pris for det samme indhold, skiftet var meget nem.

21 décembre 2023

Hej Jørgen

Mange tak for din anmeldelse og de venlige ord.
Vi er glade for at høre, at din nummerflytning har været nem, samt prisen fornuftig.

Vi håber I bliver glade for jeres nye Alka Mobil abonnementer.

I ønskes et godt nytår.

Hurtig service

8 décembre 2023

Hej Rene

Mange tak for din anmeldelse og de venlige ord.
Vi er glade for at høre, at du synes der var hurtig hjælp at hente. 🙂

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse.
Det er vi enormt glade for at du synes. Vi vil også meget gerne høre, hvad vi kan gøre for at fortjene alle 5 stjerner fra dig næste gang, da vi hele tiden bestræber os på at udvikle os og blive bedre.

Du ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service.Det var meget nemt at gøre på nettet

Det var meget nemt at gøre på nettet. Alka mobil er billigere, og vi regner også med at vi får det samme som i Telia. Jeg bad om at blive ringet op i forhold til forsikringer. Her fik jeg en enestående service. 5+ til Alka

10 décembre 2023

Hej Karen

Mange tak for din anmeldelse, og ikke mindst de 5 flotte stjerner.
Vi er enormt glade for, at høre om din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Alka Mobil.

Tak for de venlige ord.

Alkamobil er super stabilt

Man får hurtigt hjælp når man har brug for det. Hvis man får 5G med i prisen uden mere tillæg så Alkamobil hører til de bedste udbyder af branchen.

2 décembre 2023

Hej Lac

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord.

Vi er glade for at høre, at du fik en hurtig hjalp, da du havde brug for det. Vi sætter nemlig en stor ære i god kundeservice.
Man kan nemlig tilvælge 5G for 20 kr. Det er det samme vi betaler til Telia per kunde, som ønsker at køre på 5G hastigheden. Dét synes vi er den mest fair løsning.

Mange tak for de 5 stjerner.

Per K K

Super hurtig service!

30 novembre 2023

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. 🤩
Vi er utrolig glade for at høre om din oplevelse.

Alt ok

Alt ok, nemt og hurtigt
FT

Hej Flemming,

Det er vi glade for at høre, tak for din anmeldelse af Alka Mobil.

Mvh

overskuelighed gjorde det let

at det var tilrettelagt så det var nemt at besvare

Hej Poul,

Tak for de flotte ord, dem er vi glade for. Vi ønsker nemlig at det skal være så nemt og enkelt at blive og være kunde, hos Alka Mobil.

Tak for de 5 flotte stjerner

Bedste hilsner

Hej Ib,

Tak for din anmeldelse af Alka Mobil. Vi er glade for at høre, at du synes vi kommunikerer direkte og tydeligt - sådan ønsker vi også det skal være. Så man ikke er i tvivl.

Tak for de 5 flotte stjerner
Bedste hilsner
Mette, Alka Mobil

Meget tilfreds

Kort ventetid, når jeg ringer. God hjemmeside til selvbetjening, og ikke mindst fornuftige priser.

What's not to like?

27 novembre 2023

Hej Ove,

Og "what's not to like" ved din anmeldelse af Alka Mobil 🤩

Vi takker mange gange herfra og ønsker dig en god jul.

De bedste hilsner

Noté 2 sur 5 étoiles

Hej Kamma,

Jeg er sørme ked af at høre, at du mener vi fortjener 2 stjerner.

Jeg håber vores samtale i går var tilfredsstillende og jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal få løst sagen tilfredsstillende.

Mvh

Det var godt

27 novembre 2023

Hej Kurt,

Det er vi glade for at høre, tak for din anmeldelse af Alka Mobil. Hvis der er noget du mener vi kan gøre for at opnå den sidste stjerne, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner

Nåede at være kunde mindre end 1 måned

Nåede at være kunde mindre end 1 måned. Hverken i Sverige eller i Nordtyskland kunne der leveres brugbart mobil-signal. Prøvede naturligvis at logge på manuelt uden resultat. Hjælp fra Alkamobil blev også prøvet. Telia, som er Alkas netudbyder kan ikke levere brugbart signal hverken i JÄLLUNTOFTA i Hylte kommune i Sverige, hvor jeg har ejendom eller i Nordtyskland i Wismar. Derfor må jeg videre til anden udbyder, som kan levere brugbart signal. Spild af min tid.

3 novembre 2023

Hej Michael,

Vi er rigtig kede af, at du mener vi kun fortjener 1 stjerne. Jeg ved ikke om du har været i kontakt med os vedr. brug af telefonen i Sverige og Nordtyskland. Det undrer mig meget, at du ikke har oplevet dækning - da Telia dækker begge lande rigtig godt.
Man kan have brug for at give sin telefon et lille "skub" for at komme på netværket i udlandet - det gøres ved at slå automatisk søgning af netværk fra.

Dette er et godt råd, uanset hvilket selskab man er hos, eller hvilken mobil man har.

Bh

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus