Echte winkel waar je uw tegen zegt betrouwbaar snel en echt schone zaak snelle levering en groot assortiment met veel aanbod en steeds meer keuze ik snap niet hoe mensen deze webshop een ster geven.... Voir plus
L'entreprise a répondu
IWare wurde im Februar 2025 bestellt. Leider lange nicht lieferbar. Daraufhin storniert und um Rückerstattung gebeten. Die Rückerstattung dauerte einfach zu lange. Letztendlich habe ich mein Geld erha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Recent 2 artikelen van Vaultek bij Arrow Bow besteld. 1 artikel hadden ze nog niet eens op hun website staan, hiervan was bekend dat de levering wat langer zou duren. Tijdens het wachten ho... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vrije tijd is kostbaar. Wij helpen je er het beste van te maken. Of je nu met pijl en boog in het bos staat, je console opstart voor een epische gamesessie, LEGO-steentjes sorteert met je kinderen of je hond verwent met een nieuw speeltje – wij snappen het. Vrije tijd is géén bijzaak. Het is je welverdiende tijd om te ontspannen en te genieten. Opladen, lachen en leven. Precies daarom is vrijetijdswinkel.eu er. Van pijlen naar passie Ooit begonnen we als Arrow Bow: een kleine niche webshop voor boogschieten en outdoor. Maar toen gebeurde er iets leuks. Klanten bleven terugkomen. Niet alleen voor pijlen, maar ook voor vragen als: “Hebben jullie ook…?” En toen groeiden we. Van outdoor naar gaming. Van speelgoed naar huisdierproducten. Van een niche-shopje naar Vrijetijdwinkel.eu – jouw one-stop-shop voor alles wat je vrije tijd leuker maakt. Wat vind je bij ons? 🎯 Outdoor & boogschieten – waar het allemaal begon 🎮 Consoles & videogames – voor de gamers onder ons 🧱 Speelgoed & LEGO – groot en klein vermaakt 🐾 Huisdierbenodigdheden – voor de viervoeters 🏠 Huishoudelijke producten – van ventilatoren tot handige gadgets En dit is nog maar het begin. Elke maand voegen we nieuwe categorieën toe. Suggesties? We horen ze graag! Waarom klanten voor ons kiezen Kijk, er zijn genoeg webshops. Hele grote. Hele kleine. Wij zitten daar lekker tussenin, en dat is precies onze kracht: ✅ Persoonlijk – Geen chatbot-gedoe, maar échte mensen die meedenken ✅ Breed assortiment – Meerdere hobby’s, één winkelwagen ✅ Snel & betrouwbaar – Levering door heel Europa ✅ Transparant – Geen verrassingen, geen kleine lettertjes ✅ Fysieke showroom – Kom langs in Rotterdam voor advies en beleving Eerlijk is eerlijk
Plompertstraat 118, 3087BD, Rotterdam, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
In november een PlayStation 5 besteld op pre-order. Uitereindelijk duurde het wat langer dan gehoopt en leek er iets niet helemaal goed te gaan met de verzending. Maar in april netjes de PlayStation ontvangen, keurig verpakt en alles werkte . Ik heb me even zorgen gemaakt en omdat ik toch wel wat heen en weer heb moeten bellen 4 sterren en niet 5 maar al bij al blijkt het uiteindelijk een betrouwbaar bedrijf. Wel feedback meegegeven anders om te gaan met het openzetten van een pre order op de ps5 gezien de levertijd.

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Vertraging van levertijd (twee maanden) werd ruimschoots goedgemaakt met gratis accessoires. Vriendelijk personeel.

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Mij vader en ik zijn gek op outdoor activiteiten.
Ik heb hier mijn eerste eigen survival mes gekocht en een goede zakkam van Olight.
Ik zal hier zeker meer spullen kopen

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
We hebben hier diverse games gekocht voor de kinderen.
Netjes verpakt en snel geleverd.
Regelmatig leuke kortingsakties

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Order late have spoken to them 2x about when it should arrive still unclear I asked for a discount also unclear if I will recieve it....

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Heb me Bull's Advantage 501 hier gehaald en een aantal mooie pijlen set, Mooie assortiment en zeer aardig personeel supper en in de buurt voor mij :)

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Vandaag een uur met een medewerker gesproken. Na 5 weken nog geen geld geretourneerd gekregen en 50 euro extra kosten. 6 keer contact gehad met verschillende medewerkers. Mollie lag er uit zeggen ze, 5 weken lang, bijzonder verhaal.
Ben benieuwd hoeveel weken dit nog gaat duren. Binnen 2 weken hoort het geld te zijn teruggestort zeiden alle medewerkers die ik heb gesproken. Waar blijft het dan?

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Goede verzending ,snel in huis.
Vriendelijke klantenservice en komen hun beloftes na ik bestel hier bijna elke week en de verzending is mega goed het aanbod is voor mij prima en de prijzen zijn netjes en leuke deals ga zo door

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
De grootste oplichters, leugenaars en huichelaars! niet bestellen je krijgt en je geld niet terug en je product niet. Positieve reactie zijn geplaatst door het bedrijf zelf. 1 ster omdat ik een ster moest geven maar ze verdienen duidelijk -5 sterren.

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Versand hat ewig gedauert, dann wurde der falsche Bogen geliefert, Reklamiert wieder ewig gedauert. Paypal eingeschaltet viel versprochen wenn ich Paypal Käuferschutz zurücknehme. Dann hat es wieder ewig gedauert und es wurde wieder der Falsche bogen mit den Falschen maßen geliefert aber diesmal war ein Aufkleber drauf der auf den Richtigen Bogen hindeutet. Schlußendlich hab ich den Falschen Bogen mit einer anderen große geliefert bekommen. An eine Reklamation war nicht mehr zu denken da bereits der Paypalkäuferschutz zurückgenommen wurde und der Verkäufer nicht mehr geantwortet hat. im Großen und ganzen kein guter Service. Sie waren zwar bemüht bezüglich Telefonservice und Ersatz , haben es leider nicht hinbekommen den Richtigen Bogen der Bestellt wurde zu schicken, das ganze hat mehrere Monate gedauert. Es wurde viel Telefoniert und geschrieben. Schluß endlich mußte ich den falschen Bogen behalten aus Angst mein Geld nicht mehr zu erhalten. Vom Kauf her war ich enttäuscht.

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Snelle levering, goed contact gehouden over de productlevering en hele nette medewerkers. Zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen!

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Heb hier mijn darts gekocht en nog wat klein spul leuke winkel met veel aanbod je kan ook je darts testen op de scolia die je score telt leuk

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Goed verpakt en netjes verzonden communicatie top

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Fast delivery. Product delivered with no problems and good communication.

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Super geholpen door een medewerker van dit bedrijf(Arrow). Ik heb bij ze een windgoo b20 pro besteld. Lang wachten vanuit land van export en professionele afhandeling door de medewerker van Arrow die mij op de hoogte hield van het verscheept proces. Top. Bedankt.

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
Aan geld ontvangen zijn ze snel maar om het terug te storten wacht je 4 weken dus bedenkt je het 2 keer voordat je hier wat bestelt

Réponse : Vrijetijdwinkel / Arrow Bow
En savoir plus sur les différents types d'avis.