Vrijetijdwinkel / Arrow Bow  Avis 80

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Echte winkel waar je uw tegen zegt betrouwbaar snel en echt schone zaak snelle levering en groot assortiment met veel aanbod en steeds meer keuze ik snap niet hoe mensen deze webshop een ster geven.... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

IWare wurde im Februar 2025 bestellt. Leider lange nicht lieferbar. Daraufhin storniert und um Rückerstattung gebeten. Die Rückerstattung dauerte einfach zu lange. Letztendlich habe ich mein Geld erha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Recent 2 artikelen van Vaultek bij Arrow Bow besteld. 1 artikel hadden ze nog niet eens op hun website staan, hiervan was bekend dat de levering wat langer zou duren. Tijdens het wachten ho... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag een uur met een medewerker gesproken. Na 5 weken nog geen geld geretourneerd gekregen en 50 euro extra kosten. 6 keer contact gehad met verschillende medewerkers. Mollie lag er uit zeggen ze,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Archerie
  2. Magasin d'articles d'airsoft
  3. Terrain de tir à l'arc
  4. Magasin de chasse
  5. Animalerie

Écrit par l'entreprise

Vrije tijd is kostbaar. Wij helpen je er het beste van te maken. Of je nu met pijl en boog in het bos staat, je console opstart voor een epische gamesessie, LEGO-steentjes sorteert met je kinderen of je hond verwent met een nieuw speeltje – wij snappen het. Vrije tijd is géén bijzaak. Het is je welverdiende tijd om te ontspannen en te genieten. Opladen, lachen en leven. Precies daarom is vrijetijdswinkel.eu er. Van pijlen naar passie Ooit begonnen we als Arrow Bow: een kleine niche webshop voor boogschieten en outdoor. Maar toen gebeurde er iets leuks. Klanten bleven terugkomen. Niet alleen voor pijlen, maar ook voor vragen als: “Hebben jullie ook…?” En toen groeiden we. Van outdoor naar gaming. Van speelgoed naar huisdierproducten. Van een niche-shopje naar Vrijetijdwinkel.eu – jouw one-stop-shop voor alles wat je vrije tijd leuker maakt. Wat vind je bij ons? 🎯 Outdoor & boogschieten – waar het allemaal begon 🎮 Consoles & videogames – voor de gamers onder ons 🧱 Speelgoed & LEGO – groot en klein vermaakt 🐾 Huisdierbenodigdheden – voor de viervoeters 🏠 Huishoudelijke producten – van ventilatoren tot handige gadgets En dit is nog maar het begin. Elke maand voegen we nieuwe categorieën toe. Suggesties? We horen ze graag! Waarom klanten voor ons kiezen Kijk, er zijn genoeg webshops. Hele grote. Hele kleine. Wij zitten daar lekker tussenin, en dat is precies onze kracht: ✅ Persoonlijk – Geen chatbot-gedoe, maar échte mensen die meedenken ✅ Breed assortiment – Meerdere hobby’s, één winkelwagen ✅ Snel & betrouwbaar – Levering door heel Europa ✅ Transparant – Geen verrassingen, geen kleine lettertjes ✅ Fysieke showroom – Kom langs in Rotterdam voor advies en beleving Eerlijk is eerlijk

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

I have been a customer for a year now…

I have been a customer for a year now and still I order and their delivery hell fast. And neatly packed and attractive prices continue

29 novembre 2022

Hi,

Thank you for your feedback, We are very happy to hear that you are satisfied with our service.

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Feels like a scam

I would advise keeping away from this business. I had good faith in them placing an order for an item their website said they had in stock. After a while it became apparent that their "in stock" status of items is not correct. I wanted to cancel my order but was instead blackmailed into leaving a positive review and received multiple phone calls being shouted curse words at and called idiot. After leaving a negative review I was told I would not be receiving the product I had paid for nor would I get my money back.

19 octobre 2022

Dear Customer,

We are of course sorry to hear this.
We pick up the stock database from our suppliers every day and sometimes things can go wrong.

We would like to work with you to find a solution
to have a good experience

With kind regards,

Leuke winkel

Heb me nintendo switch hier gekocht en kon hem dezelfde dag nog ophalen in hun winkel of laten bezorgen ik hem zelf in hun winkel opgehaald leuke winkel trouwens ze hebben van alles.

17 novembre 2022

Hi,

Bedankt voor je feedback, We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring bij aanschaf console

Gameize leverde de bestelling ontzettend snel en goed verpakt. Ik heb ontzettend veel plezier van de Xbox en koop mijn volgende console waarschijnlijk weer bij Gameize. Ik weet (nog) niet hoe het contact verloopt als er wat mis is maar dat zie ik dan wel. Wat ik ook fijn vind van Gameize is dat je via in3 in delen kan betalen. Dat scheelt als je niet in 1 keer een groot bedrag kwijt wilt zijn. Ik zeg probeer het ook

20 décembre 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

snel en optijd goede service👍

21 décembre 2022

Personeel zijn heel klantvriendelijk

Personeel zijn heel klantvriendelijk. Geen wachttijden bij bellen en mailen.
Mijn bestelling goed ontvangen en netjes verpakt.

19 janvier 2023

Hi Pricilla,

Noté 4 sur 5 étoiles

Omschrijving product kan beter

Snelle levering,
Goed product.

Echter vond ik de beschrijving van het artikel wel matig.
Kant en klare houten pijlen van bear, stond eigenlijk allen maar bij dat het volledige schacht betrof en de punten er los bijgeleverd werden. Daaruit moest ik zelf concluderen / hopen dat de schacht lengte van de pijl dan 32 inch of groter is. (De lengte waarnaar ik op zoek was) bij thuiskomst kon ik pas op het etiket op de doos zien dat het pijlen waren geschikt voor 40-45 ponds bogen. Spinewaarde dus eigenlijk niet geschikt voor boog van 22 pond. Ook de dikte van de pijl werd niet genoemd. Deze waren dus dikker dan de pijlen die ik had en daardoor paste de pijlenslijper die ik had niet op deze schachten p, zodat ik de punten er niet op kon zetten. Dikte pijl, maximale schachtlengte en voor welke poundage boog ze geschikt zijn zijn toch wel handige gegevens om van te voren te weten en naar mijn inziens toch bij de productomschrijving horen te staan.
Verbeterpunt dus.

11 janvier 2023

Hi,

Bedankt voor je feedback, we zullen dit zeker meenemen in ons verkoopteam.

Snelle levering,makkelijk overzicht

Snelle levering,makkelijk overzicht
En fijn geholpen met de chat

1 janvier 2023

Hi Peter,

Prima service en snel

Prima service, snel en goed.
Prijskwaliteit is ok.
Goed verpakt

29 décembre 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus