Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich habe ein Dunkelhöhle für Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En af mine søde kollegaer har længe anbefalet jer og endelig gav jeg efter - købte jeres tangle therapy relax i grå/hvid/mørkeblå og er SÅ glad for den!! Virkelig god kvalitet og der sker rigtig meget... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Rigtig træls oplevelse ifm. returnering af den købte vare. Følte mig som en forbryder, der forsøgte at snyde virksomheden. Jeg fik ikke det fulde beløb retur, og jeg har svært ved at forestille mig, a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Synes dét er sjovt at læse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I så bare sender pengene retur. I så fald vil jeres... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'équipement de physiothérapie

Informations provenant de diverses sources externes

Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til børn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en række speciale varer og hjælpemidler, der gør livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetøj, bøger om autisme og inkontinensprodukter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Faldt over jeres hjemmeside ved et…

Faldt over jeres hjemmeside ved et tilfælde og fandt lige det produkt som jeg har brug for til mit barnebarn som bider sine bluser i stykker i hals linningen. En bogstavhalskæde til at bide i, som ikke ligner forvokset babylegetøj.Jeg valgte at købe bogstaver til hans navn. Hurtig levering, let at samle og pæn.Tak.

4 décembre 2020

Bidesmykke

Købte et bidesmykke til 10 årig. Han bed hurtigt et stykke af den. Synes derfor ikke man kan kalde der et bidesmykke når det ikke kan bides i.

2 novembre 2020

Kære Tove

Tak for din anmeldelse. Din mening er vigtig for os. Bidesmykkerne er et redskab til sansestimulering, som tåler tryk fra tænderne, men ikke at man prøver at bide dem over. Da brugernes sikkerhed og tilfredshed er vores højeste prioritet, har vi på produktsiden oplyst både at man sagtens kan bide små stykker af, hvis man har en tendens til at bide hårdt, og at man ikke skal give bidesmykkerne til små børn, som ikke forstår at spytte små dele ud.

Vi er selvfølgelig kede af, at du giver os en stjerne og hører gerne fra dig, hvis du mener du er blevet misinformeret på hjemmesiden eller i din efterfølgende kontakt med os. Det er vores opfattelse, at produktet er beskrevet retvisende og præcist på hjemmesiden, men er der noget, som du har misforstået, skal vi selvfølgelig have kigget på det.

Autismeshoppen.dk

Noté 2 sur 5 étoiles

Havde bestilt og godkendt en vare som…

Havde bestilt og godkendt en vare som var i kurven. Da jeg modtager faktura og vare er det pludselig en anden vare og den vare jeg havde bestilt er udsolgt. Fik ikke lov at returnere uden omkostninger. Det er ikke i orden, når man er fast kunde. Mener stadig, at der har været en fejl i ordrebekræftelsen i forhold til det jeg bestilte.

19 août 2020
Avis spontané

Kære Henriette

Du har ved bestilling modtaget en ordrebekræftelse, som ligeledes bliver sendt til vores mail. Vi har sendt de varer, som fremgik af din bestilling og din ordrebekræftelse.
Da du kontaktede os, fortalte du at du har været meget omhyggelig ved bestilling og havde selvfølgelig tjekket din ordrebekræftelse, på trods af at det beløb, du har betalt ikke stemte overens med de varer, du mener du har lagt i kurven.
Vi valgte derfor at tilbyde dig gratis retur, blot hvis du kun fremsende en ordrebekræftelse, hvor det fremgik, at du har bestilt andet end hvad du har fået tilsendt.
Det svarede du aldrig på og er vist bare gået på Trustpilot i stedet. Det skal du selvfølgelig have lov til. Bare en god råd herfra: tjek altid din ordrebekræftelse og kontakt sælgeren ved fejl.

Hilsen Autismeshoppen.dk

Øv en dårlige kundeservice

Inden du overvejer at handle med Autismeshoppen.dk, så tag lige at læse deres 14 siders lange handelsbetingelser. Disse betingelser er kun til virksomhedens egen fordel og er er total forladt for god kundeservice.

Jeg rettede henvendelse til shoppen, da jeg få dage efter køb af en kugledyne opdager, at de nu kører udsalg på dynen. Jeg spørger om mine muligheder for at få den rabat på den allerede købte dyne. Jeg får så afvide at ordreren skulle være lagt i den periode, hvor rabatten på dynen kører og at hvis jeg vælger at returnerer den allerede indkøbte dyne, så kommer jeg i karantæne i 6 mdr. førend jeg kan købe ny.

Jeg skriver så til dem, at det finder jeg dybt urimeligt.

Fik så dette svar tilbage

“Forstår godt din frustration, men handelsbetingelserne er der for at sikre at vi som virksomhed har ressourcerne til at hjælpe kunderne ved at beskytte os mod spekulationer.
Beklager, men det at returnere en vare for at købe den billigere igen er et godt eksempel på, hvad vi prøver at undgå”

Så blev man lige efterladt med at følelse af at være en udspekuleret svindler. Jeg har før købt en varer, der så kommer på udsalg et par dage efter. Der har jeg uden problemer fået refunderet differencen.

Jeg handler ikke der mere og kan bestemt ikke anbefale dem til andre

5 août 2020
Avis spontané

Kære kunde,

Først og fremmest vil jeg takke for din opfordring om at man læser handlesbetingelserne inden køb. Det skal man i hvert fald og det afkrydser man ved køb at man har gjort.

Det, som du beskriver som dybt urimelig, er standardpraksis, hvis du tager dig tid til at læse handelsbetingelserne på de fleste seriøse forretningers hjemmesider. Det er derimod ikke god skik at man beder om at få penge retur, efter at man har købt en vare. Det, at returnere en vare for at købe den billigere, resulterer i følgende:

- vi har betaler fragten for den oprindelige levering (i tilfældet med en tyngdedyne er prisen ca. 65 kr.)
- vi betaler straffegebyr 1.5 % af refunderingsbeløbet
- vi betaler det nye fragtgebyr, for du har jo gratis fragt - igen 65 kr.
- miløjet belastes af ekstra transport
- du betaler ca. 75 kr. i returfragt

Det kan godt være, at du som kunde ikke er interesseret i at vide om det, dog er vi nødt til at holde øje med denne del af handlen, hvis vi fortsat skal kunne eksistere. Derfor bliver kunder, som returnerer varer uden en god grund udelukket af at købe dem igen.

Du, som kunde, kan godt synes at det er urimeligt at du ikke får rabat, som du ikke er berettiget til grundet at du har købt inden rabatten blev indført. Det skal du have ret til på trods af, at det overhovedet ikke er acceptabelt at kontakte en forretning efter gennemført ordre og insistere på at få ekstra rabat.

Dog er jeg nødt til at slå fast, at denne situation intet har med god eller dårlig kundeservice at gøre. Det har til gengæld med rimelighed at gøre. Det er ikke rimeligt at forlange noget, som du ikke er berettiget til og som andre kunder i din situation heller ikke får, og så kalde det for dårlig kundeservice, fordi du ikke får det. Vi skal i hvert fald ikke yde differentieret kundeservice baseret på hvem der er mest fremme i skoene.

Fortsat god dag
Kundeservice

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus