Banner for AUTODOC - Norway

AUTODOC - Norway Avis

5 402
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Autodoc måtte ettersende en 5 ltr olje siden POSTEN NORGE hadde skadet forsendelsen. Vanskelig og forklare Autodoc hva som var problemet og det hadde vært fint hvis transportør hadde tatt mer ansvar... Voir plus

L'entreprise a répondu

Feil luftfilter. Hvem sin feil er jeg usikker på. Vurderer saken. Uten påtrykk fra meg har AUTODOC påtatt seg feilen og refundert beløpet. Jeg er imponert. Bilen min er 1971 modell og VIN nummereri... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg kjøpte noen bildeler, og jeg er veldig fornøyd. Delene var av god kvalitet og passet perfekt på bilen min. Alt stemte akkurat som beskrevet. Veldig bra!❤️☺️

1. Magasin d'accessoires automobiles

À propos de AUTODOC - Norway

Écrit par l'entreprise

AUTODOC er Europas ledende bildelbutikk på nettet. Vi er like glade i biler som du er, og hjelper deg med å spare penger på bilreparasjoner.

AUTODOC-APP AUTODOC-NETTSTED AUTODOC CLUB YouTube

Dette er vi kjent for:

– Kundefokus. De erfarne medarbeiderne på kundeserviceteamet vårt er alltid klare til å hjelpe deg på 23 forskjellige språk.

– Markedsutvikling og -utstrekning. I de 12 årene vi har vært på markedet har vi fått 13 millioner fornøyde kunder i 27 europeiske land. Vi sender mer enn 35 000 bestillinger om dagen.

– Produktutvalget vårt. Vi har mer enn 4 millioner produkter til over 166 bilmerker fra verdenskjente produsenter.

– Gode priser og tilbud. AUTODOC er et nettsted med rimelige priser og en rekke spesialtilbud og salg.

– Tjenester på ulike plattformer. Kunder kan søke raskt og enkelt etter bildeler både på nettstedet og i appen. Sjekk selv hvor rimelig og praktisk det kan være å kjøpe bildeler.

– Ekspertise innen bilreparasjon. Du finner mer enn 3000 veiledninger om utskifting av bildeler på YouTube-kanalene våre. Disse veiledningene kan hjelpe deg med å utføre enkle reparasjoner selv og å bruke mindre penger på reparasjon på bilverksteder.

Ta kontakt med oss Ofte stilte spørsmål

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

5 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(5 402)

1 105 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Well done cheers

Hi!
Thank you for your feedback 😊 We’re happy that you're satisfied with your order and the quality of our service 🚚✨ We always strive for perfection and want your experience to be the best 🛠️💫
Kind regards,
AUTODOC Team

Styr unna

Helt UMULIG å returnere produkter. Fikk beskjed om å betale selv for frakt og sende med posten til dem. Nå har varene ligget på postkontoret hos dem i Tyskland i en uke og ingen har hentet returen min. Nå kommer den snart til å bli sendt i retur til meg, og kundeservice er helt ubrukelige å snakke med. Har sendt dem link til sporing og bedt dem få henta pakka nå 3 ganger, men her skjer det jo absolutt ingenting. Hva dem har tenkt til å gjøre når pakken går i retur må jo gudene vite. Styr unna å handle her om du ikke er 200% sikkert på at varene dine er riktig og fungerer.

18 août 2026

Réponse de AUTODOC - Norway

Hei , takk for tilbakemeldingen din. Vi har tatt den svært alvorlig og setter stor pris på at du delte opplevelsen din med oss. Vi håper at du er fornøyd med vår kundestøtte og det endelige resultatet. Med vennlig hilsen,
AUTODOC-teamet

bra på pris dyr frakt litt lang…

bra på pris dyr frakt litt lang leveringstid

Kjære kunde!
Tusen takk for den positive tilbakemeldingen 🌟 Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen din hos oss har vært god 🔧✨ Vi skal gjøre vårt beste for å gjøre den neste bestillingen din enda bedre 🏆💫

Feil informasjon.

Skulle ha støvbelger til støtdempere, pratet med en fysisk person som bekreftet at det var to støvbelger i pakken. Når pakken kom var det én med det resultat at bilen nå mangler en støvbelg. Det er helt utrolig når fyren jeg pratet med var borte fra samtalen en stund for å sjekke. Dato stemmer ikke da dette skjedde for noen uker siden.

Edit:
Svar på AutoDocs svar. Jeg vet at jeg bestilte en pakke med støvkappe. Poenget her var at jeg spurte dere om det var en eller to kapper i pakken og fikk beskjed om at det var to. Derfor bestilte jeg en pakke i den tro at det var to kapper i pakken.

Hei, Espen!
Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss. Vi tar alle tilbakemeldinger fra kundene våre på alvor, og setter stor pris på at du deler din erfaring. 🙏
Vi håper at vår kundestøtte har klart å følge opp saken din på en tilfredsstillende måte, og at du er fornøyd med resultatet og løsningen vi har kommet frem til.
Dersom du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne! 😊

😐

Rask levering

Rask levering

Kjære kunde!
Tusen takk for den flotte vurderingen 🌟 Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt og servicen vår. Vi ønsker deg sikre og komfortable kjøreturer fremover 🚗💨
AUTODOC-teamet

Du får ikke alltid det du bestiller

Denne bestillingen gikk bra. Den forrige var en katastrofe. Jeg bestilte A3/B4-sertifisert motorolje til min Nissan Rogue, men de sendte meg ACEA C2/C3, som ikke oppfyller A3/B4-kravene. Jeg måtte bruke den til å skylle systemet og deretter kaste det. Servicerepresentantene gjorde en dårlig jobb.

Hei Юрий!

Takk for at du deler din erfaring. Vi beklager at den forrige bestillingen og håndteringen fra våre servicerepresentanter ikke svarte til forventningene. Vår manager vil kontakte deg på trust@autodoc.co.no for å følge opp saken nærmere.

Hei!
Tusen takk for den positive vurderingen 🧡 Vi gjør alltid vårt beste for at alle kunder skal få kvalitetsprodukter og en god handleopplevelse 🚚✨
AUTODOC-teamet

Bestilte flere bildeler via deres app

Bestilte flere bildeler via deres app. På nettsiden deres er det første som kommer opp at du skal legge til registreringsnummer. Når du legger til varene med informasjon om at disse passer din bil kan du trykke deg videre til betaling.

Gjennom hele denne prosessen er det ikke en eneste plass hvor det informeres om at du må lese kjøpsvilkårene hvor det presiseres at du skal sjekke OEM-nummeret for en fullstendig garanti for at delene er riktig. På produktene jeg kjøpte står det blant annet ramset opp flere biler disse skal passe, hvor da min bil er oppført. Dette er den tydligste informasjonen de har.

Disse passer da ikke. Når jeg kontakter kundeservice møter jeg en kundebehandler som kun sender meg copy/past av vilkårene deres. Da jeg stiller spørsmål til hvor denne informasjonen ligger får jeg ikke annet svar enn at jeg må lese igjennom kjøpsvilkårene deres som sier jeg må dobbeltsjekke OEM nummer. Stiller meg kritisk til at det ikke er en eneste plass gjennom kjøpsprosessen/nettsiden hvor det informeres TYDLIG at dette må dobbeltsjekkes SELV om de reklamerer på at delen passer til din bil (er dette i det hele tatt lovlig?).

Når jeg kritiserer at det ikke er oppgitt noen plass, sier vedkommende at jeg må "trykke på OEM" boksen som er helt nederst på siden deres som om at dette er åpenbart å trykke på helt uten videre. Når du først trykker inn her kommer informasjonen opp. SELV om det blir informert om at delene passer din bil.

Ikke bestill fra denne nettsiden. Får du noe problem er de ikke interesserte i å hjelpe. Dersom du først skal sende varene i retur må du belegge deg på høge fraktkostnader og toll til utland. Ser de svarer på flere dårlige anmeldelser med å prate om OEM-nummer så ser ut som det er ett gjengående problem hos dem.

Skal også sies at du nærmest må krangle med en robot før de setter deg over til en ekte kundebehandler.

Hei, Aslak!
Takk for at du tar deg tid til å dele en så detaljert tilbakemelding.
Vi vil gjerne presisere at det på siden til hver enkelt bildel finnes informasjon om hvordan delen bør velges, samt en liste over relevante OEM-numre. For å være sikker på at delen er korrekt, anbefaler vi å kontrollere kompatibiliteten mot bilens OEM-nummer. Dette nummeret er en unik identifikator for den aktuelle delen og gjør det mulig å sammenligne den originale delen med den du ønsker å bestille. Selv om en del vises som kompatibel med en bestemt bilmodell, kan det i enkelte tilfeller finnes flere varianter av samme del avhengig av blant annet årsmodell, motor, produksjonsdato eller annen kjøretøyspesifikasjon. Derfor er det viktig å kontrollere OEM-nummeret før bestilling.
Denne informasjonen er tilgjengelig på produktsiden for å hjelpe kundene med å velge riktig bildel til sitt kjøretøy.
Vi ønsker gjerne å undersøke saken din nærmere, inkludert hvilken del du bestilte og hvorfor den ikke passet bilen din. På den måten kan vi se nærmere på hva som skjedde og finne en best mulig løsning.
Vennligst kontakt oss på trust@autodoc.co.no og oppgi ordrenummeret ditt. Da vil vi kunne undersøke saken mer detaljert og følge den opp videre.

God service

God service nice price

Hello, Morten! 😊
Thank you for your positive feedback! We’re happy to hear that you’re satisfied with our service and prices. 👍 We look forward to serving you again! 🚗
Best regards,
The AUTODOC Team

Alt har kommet greit og kjapt fram

Alt har kommet greit og kjapt fram, venter nå bare mekanikkern.

Hei!
Tusen takk for den høye vurderingen 💪 Det er svært viktig for oss at hvert kjøp går raskt, enkelt og problemfritt 🚗💨📦
AUTODOC-teamet

Jeg beställde en spridare till Audi q3…

Jeg beställde en spridare till Audi q3 men fel skruvar som följer med mycket dåligt

Hej Michael,

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det är tråkigt att höra att det blev fel med skruvarna till spridaren till din Audi Q3, och vi ber om ursäkt för det besvär det har orsakat.

Det är självklart viktigt att alla delar stämmer direkt. En medarbetare från vår kvalitetskontroll granskar nu ditt ärende och kommer att kontakta dig inom kort för att hjälpa dig att reda ut detta och hitta en bra lösning.

Vi vill att du ska känna dig helt trygg med ditt köp och gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd.

Med vänliga hälsningar,
AUTODOC-teamet

Topp produkt til en god pris.

Topp produkt til en god pris.
Levering som forventet.

Heisann!
Tusen takk for tilbakemeldingen 🌟 Vi setter stor pris på tilliten din og vil fortsette å gjøre vårt beste for å gi deg god service 🤝🚙
AUTODOC-teamet

Jeg hadde tidligere en dårlig erfaring…

Jeg hadde tidligere en dårlig erfaring med Autodoc og skrev en anmeldelse herinne. Nå spammer de meg i tide og utide og ber om at jeg endrer min anmeldelse slik at de fremstår bedre.
Helt vilt dårlig kundeservice. De ville først hjelpe etter jeg skrev en dårlig anmeldelse her. Det tok da flere måneder og 10-15 eposter før de ordnet opp.
Styr unna, den ratingen de har herinne er kunstig høy.

Hei Kjartan ,
Vi beklager at du sitter igjen med et negativt inntrykk av vår kundeservice. Samtidig ønsker vi å presisere noen viktige forhold, da enkelte opplysninger i anmeldelsen ikke helt samsvarer med det som faktisk skjedde.
Ved bestilling av bildeler er det svært viktig å velge riktig del og kontrollere kompatibiliteten ved hjelp av OE-/OEM-nummeret. Dette er tydelig opplyst på nettsiden vår, og vi anbefaler våre kunder å alltid kontrollere OE-nummeret før bestilling. Dette er spesielt viktig fordi samme bilmodell kan ha ulike deler avhengig av blant annet motor, produksjonsår og utstyrsnivå.
I dette tilfellet ble denne kontrollen ikke gjennomført, og problemet oppstod derfor ikke som følge av en feil fra vår side. Til tross for dette valgte vi å hjelpe deg og løste saken for deg, selv om vi ikke var ansvarlige for den opprinnelige feilen.
Vi synes derfor det er beklagelig at anmeldelsen gir inntrykk av at vi først hjalp deg fordi du skrev en negativ anmeldelse. Vi forsøkte å finne en løsning og valgte å hjelpe deg selv om ansvaret for problemet ikke lå hos oss.
Vi ønsker også å presisere at vi ikke kjenner oss igjen i påstanden om at vurderingen vår på Trustpilot er «kunstig høy». Vi setter pris på alle tilbakemeldinger fra kundene våre, både positive og negative, og tar dem på alvor.
Det er selvfølgelig leit at du, til tross for at saken til slutt ble løst, fortsatt sitter igjen med en negativ opplevelse. Vi håper likevel at denne presiseringen gir et mer korrekt bilde av hva som skjedde.
Med respekt,
AUTODOC Team

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen 😊 Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både bestillingen og servicen 🚙📦 Vi ser frem til neste gang du besøker oss!

Pris og lev.tid.

Vesentlig bedre priser enn Konkurrenter.
Lynrask leveranse.

Hei, kjære kunde!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen ⭐ Vi gjør vårt beste for at du alltid skal finne bildelene du trenger raskt og enkelt 🔍📦

Hei!
Takk for tilbakemeldingen 😊 Det er hyggelig å høre at bestillingen din og servicen vår blir så godt mottatt 🚚✨ Vi streber alltid etter perfeksjon og ønsker at opplevelsen din hos oss skal være så god som mulig 🛠️💫

Deler som passer

Alt passet som det skulle.mange tskk

17 août 2026

AUTODOC-teamet

Delene passet fint. Kunne vært bedre pakket

Delene passet fint, men det var dårlig innpakning og store bulker på ytre og indre emballasje.Delene fremstår som tilsynelatende uskadde. Jeg har nå brukt delene i 4 uker og alt fungere bra. 5 stjerner fordi Autodoc etter klage to kontakt og rettet feilen og gav garanti for om noe ikke skulle fungere i ettertid så ville de erstatte med nye deler.

17 août 2026

Réponse de AUTODOC - Norway

Hei Hans , takk for tilbakemeldingen din. Vi har tatt den svært alvorlig og setter stor pris på at du delte opplevelsen din med oss. Vi håper at du er fornøyd med vår kundestøtte og det endelige resultatet.

Добрий день, Вікторе!
Дякуємо Вам за теплі слова 🌟
Будемо й надалі радувати Вас якісним сервісом.
З повагою,
команда АВТОДОК 🚗