Všechno bylo skvělé! Je pravda, že jsem byla při převzetí zásilky trochu nervózní, protože doručení bylo naplánováno na pracovní den a my s manželem jsme byli v práci. Zásilku měli doručit na naši adr... Voir plus

L'entreprise a répondu
Po mém zjištění, že mám nulový diferenční tlak, hlášený mým 15 let starým tenzometrickým snímačem OE Nr.1865A184 pro Mitsu ASX 1.8 DiD jsem hledal náhrad a vybral jsem si zde RIDEX 4272S0045, který je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Great service and prices. Pretty quick delivery. Packaging could have been more robust as they were quite ripped up. Will definitely use AUTODOC again.
Écrit par l'entreprise
AUTODOC je internetový obchod s autodíly číslo 1 v Evropě. Sdílíme vaši vášeň pro auta a pomáháme vám ušetřit peníze za opravy vozů.
Autodoc AppČím jsme známí:
Náš přístup zaměřený na zákazníka. Náš tým podpory se skládá z kvalifikovaných profesionálů, kteří hovoří 23 jazyky a jsou vždy připraveni pomoci jakkoli.
Rozsah a rozsah trhu. Za 17 let, co působíme na trhu, jsme získali 13 milionů spokojených zákazníků ve 27 evropských zemích. Denně odesíláme přes 35 000 objednávek.
Náš sortiment produktů. Nabízíme přes 4 miliony produktů pro více než 166 značek automobilů od světově uznávaných výrobců.
Cenová dostupnost a cenové výhody. AUTODOC je online platforma s férovými cenami a řadou speciálních nabídek a slev.
Multiplatformní služby. Zákazníci mohou rychle a snadno vyhledávat autodíly pomocí webových stránek i aplikace. Přesvědčte se sami, jak cenově výhodný a pohodlný může být proces nákupu autodílů.
Odbornost v opravách automobilů. Na našich kanálech YouTube najdete více než 3 000 návodů na výměnu autodílů.
Kontaktujte násRépublique Tchèque
Demande des avis aux clients
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Vše perfektní, bál jsem se skrz recenze na tržiště a e-shop, ale email s potvrzením a informacemi průběžnými o stavu objednávky chodily a dokonce přišlo dříve než jsem čekal. Z Německa to šlo přes dvě města a bylo to tu do 5 dní. Spokojenost.

Réponse de AUTODOC - Czech Republic
Fast delivery, rear spoiler for Suzuki Swift fz nz I recommend.

Dobrý den.
Jsem moc spokojen. Kupoval jsem od Autodoc, zadní brzdový třmen na Citroën C6 a vše v pořádku.
Za tři dny jsem produkt dostal a je už namontován.Super.
Děkuji.

Réponse de AUTODOC - Czech Republic
Náhradní díl byl dobře zabalen.
Objednávka byla rychle vyřízena.

Réponse de AUTODOC - Czech Republic
Vše co jsem objednal bylo podle očekávání a k mému typu vozidla

Réponse de AUTODOC - Czech Republic
Товар пришел очень быстро. Я полностью доволен. Получил то что нужно и за низкую цену. Качество суппер

Réponse de AUTODOC - Czech Republic
Zboží dorazilo rychle . Při převzetí jsem zjistil že je porušený obal . Zboží bylo v pořádku. Je to možná chyba doručovací služby.

Réponse de AUTODOC - Czech Republic
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.