autostylingstockholm.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Inhandlade en del detaljer till min BMW G21 (ny grill samt frontspoiler) av Autostyling i deras butik och fick mycket god service samt även råd hur jag skulle gå tillväga vid monteringen. Dessa råd v... Voir plus

Jag åkte dit för att köpa och montera nya backspegelkåpor till min bil och blev mycket nöjd. Personalen var supertrevlig och extremt serviceinriktad och gjorde det lilla extra som man som kund förvä... Voir plus

Förstagångsköpare som upplevde en toppenbutik! Väldigt brett utbud och med betydligt bättre priser än jag kunde tro. Förutom att jag hittade saker jag inte visste fanns till bilen så ställde personale... Voir plus

Beställde emblem till BMW M140. Emblemen kändes väldigt plastiga samt billiga, dessutom var x-drive emblemet större än original, samt siffrorna på "M140" emblemet var inte samma storlek som origi... Voir plus

1. Marché de pièces automobiles

har bedrivit handel inom bilstyling och biltillbehör sedan 2018. Från vårt huvudlager i Vallentuna sker vår internetförsäljning och det är här du hittar vår butik. I anslutning till butiken har vi även möjlighet att hjälpa dig med montering i vår verkstad på plats. Vår vision är att bli Sverige ledande företag inom styling och tuning delar till bilar. Vi kan erbjuda dig mer än 10.000 artiklar direkt i vår webbshop. På Autostyling stockhom är vi 5 anställda som gärna hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Vår personal har ett genuint bilintresse och brinner för de bildelar vi säljer. Våra ledord är: Hög kvalitet, Hög servicenivå och Vänligt bemötande.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

222 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Toppen

Toppen kvalite

27 juin 2026

Tack för fin feedback

Bad product quality

Looks like a high quality tuning store but the products they are selling are trash. Simple wheel caps did not lasted even 3 months, while they’re not cheap. Highly not recommended and will never trust this store products if such a simple item is sold as this high price over this poor quality.
These guys even called me after seeing a Google review, on a Sunday afternoon, and offered to replace my defective products. With what? Same defective product? Mommo, some education would be nice to have. Get some please.
Thank you for such useless explanation. The wheel caps are fine, it’s just the logo on them that is gone genius. Because of above mentioned poor quality product. It seems you are adamant on not letting facts in the way of your opinions. Contact was attempted, twice, both unsuccessful. You only acted after the reviews, and offered to replace the product with exactly what? Same defective ones? The suggestion you had no complaints before is irrelevant and not surprising seeing how you treated this very simple thing. In your wisdom, how many bad experiences I need to have to perform a judgment?Don’t be upset. You earned these reviews plenty. The credit is all yours.

23 juin 2026

Hej Mihai,

Vi beklagar att du känner så, men vi vill samtidigt förtydliga situationen.

Du kontaktade aldrig oss med något reklamationsärende innan du började publicera negativa omdömen på flera olika plattformar. När vi såg ditt omdöme valde vi själva att kontakta dig för att hjälpa till och erbjöd nya hjulnavkåpor utan kostnad samt hjälp med montering för att säkerställa att allt blir korrekt.

De Mercedes hjulnavkåpor du köpt är en produkt vi sålt många av utan återkommande problem. De är utrustade med låsclips och är konstruerade för att sitta ordentligt vid korrekt montering.

Vi tycker därför det är tråkigt att hela vår butik, våra produkter och vår service bedöms utifrån en enskild upplevelse – särskilt när vi faktiskt försökt hjälpa dig.

Autostyling Stockholm har genom åren byggt upp ett starkt förtroende hos bilentusiaster runt om i Sverige. Våra närmare 400 omdömen på Trustpilot och Google speglar våra kunders upplevelser av vår kvalitet, service och vårt engagemang.

Vi är stolta över att kunder åker från hela landet för att besöka vår butik, se våra produkter, prata bil och ta del av den positiva gemenskap vi försöker skapa. För oss handlar det inte bara om försäljning – utan om intresse, hjälp och passion för bilar.

Vi respekterar självklart att alla kan ha olika upplevelser, men vi accepterar inte personliga kommentarer riktade mot våra medarbetare. Vi bemöter alltid våra kunder med respekt och förväntar oss samma sak tillbaka.

Att vi kontaktade dig på en söndag var inte för att störa dig, utan för att vi ville ge snabb service och hitta en lösning.

Vi önskar dig allt gott framöver.

Med vänliga hälsningar
Autostyling Stockholm AB

Bra bemötande och snabb hjälp att få…

Bra bemötande och snabb hjälp att få rätt saker!

13 juin 2026

Réponse de autostylingstockholm.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och att vi snabbt kunde hjälpa dig att hitta rätt produkter. Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Autostyling Stockholm

Supersnabba leveranser.

Supersnabba leveranser och skickade även med en gåva som gjorde att min bil doftar gott :-)

14 mai 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏🚗

Vad härligt att höra att du uppskattar vår snabba leverans och den lilla extra gåvan vi skickade med. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att våra kunder ska få både bra service och en positiv upplevelse från beställning till leverans.

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper andra kunder att få en rättvis bild av vilka vi är, hur vi jobbar och vad Autostyling Stockholm står för.

Vi uppskattar verkligen ditt stöd och önskar dig många härliga mil med en väldoftande bil 😊

Med vänliga hälsningar
Autostyling Stockholm AB

Stort sortiment av stylingprylar.

21 mai 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏🚗

Kul att höra att du uppskattar vårt breda sortiment. Vi jobbar ständigt med att ta in nya stylingprodukter och tillbehör så våra kunder alltid ska hitta något som passar deras bil.

Välkommen tillbaka till Autostyling Stockholm

Jätte nöjd

Jätte nöjd, bästa kvaliten

21 mai 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏🚗

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd och uppskattar kvaliteten på våra produkter. Vi jobbar alltid för att erbjuda stylingdelar med hög kvalitet och bästa möjliga service.

Välkommen tillbaka till Autostyling Stockholm!

Galant service

Jag lämnade in min bil här utan att veta vad jag ville ha exakt. Med personalen galanta service så hittade vi saker till min bil som blev perfekta. Blev jättenöjd och kommer definitivt återkomma.

19 mai 2026

Réponse de autostylingstockholm.se

Tack för ditt förtroende och välkommen åter

Underbart

Härlig personal

Tack Anna för din feedback

Bra service och trevliga personal

Bra service och trevliga personal

Réponse de autostylingstockholm.se

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙏🚗

Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattar vår service och att vi tillsammans kunde hitta rätt styling som passade just din bil. För oss handlar det inte bara om att sälja produkter – vi älskar att hjälpa våra kunder med idéer, tips och lösningar för att skapa rätt känsla.

Härligt att du blev nöjd med resultatet och du är alltid varmt välkommen tillbaka till Autostyling Stockholm! 😊✨

Fick hjälp med montering utav grill på…

Fick hjälp med montering utav grill på s205
Jätte bra utförande och super trevlig personal 👍🏼👍🏼👍🏼

Réponse de autostylingstockholm.se

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde oss! 🙏🚗

Kul att höra att du är nöjd med både monteringen av grillen på din S205 och vårt bemötande. Vi vet hur viktigt det är att eftermonterade stylingprodukter monteras korrekt för bästa passform, hållbarhet och säkerhet.

Vi uppskattar förtroendet och du är alltid varmt välkommen tillbaka till Autostyling Stockholm! 😊🔧✨

Köpte en diffusör till min audi och…

Köpte en diffusör till min audi och fick helt trasig vara , dom tar ej tillbaka och blockar mig överallt. Oseriös företag. Det var absolut mitt värsta köp nånsin. Rekommenderar ej.

4 mai 2026

Hej
tyvärr så kan det inte stämma det du beskriver
vi kan omöjligen blocka dig från att ringa vår service telefon, eller överklaga ett beslut, eller komma in till butiken och reklamera en produkt, Får du en produkt levererad trasig så har du rätt till kompensation eller ersättnings produkt, vi har försäkringar som täcker och frakt villkor som ersätter oss en skadad emballage, så att inte ersätta dig och blockera dig från att ringa eller maila eller komma in med produkten till butiken kan omöjligen stämma.
men när vi ser recensions lämnare som endast lämnar negativa recensioner på fler företag så tar vi recensionen och påståenden med en nypa salt ibland, det påverkar vår rating och rykte men vi jobbar på att förbättra oss oavsett orsak,

Summering av det hela!
vi kan ej blocka dig som kund från att ringa grupp nummer (08-nummer)

du har retur / reklamations rätt via klarna som ser allvarligt på sådana policyer.

d har möjlighet att komma in till oss i butiken och bevisa oss att vi inte svarar eller inte tar emot om du har lämnat fullständigt info och anmält inom tids ramen för skadat emballage,

Trevlig personal

Trevlig personal, fick hjälp med de ja behövde med, fin butik

15 mai 2026

Réponse de autostylingstockholm.se

tack Jesper vi är så glada med att få en kund nöjd med sitt köp och ge den service vi kan

Köpte en stötfångare och lämnade…

Uppdatering!

Ljug lagom nästa gång. Har hela konversationen med er att ni skickade aldrig spårnings nr. För att ni beställer från Kina och det tar 1 månad att paketet kommer fram. Helt normalt att jag väntar inte 1 månad för en grej. Jag kan beställa själv istället från Kina och det är dubbelt billigare. Riktigt bedragare är ni. På det sättet försöker ni få in pengar ananrs ingen köper hos er, alla vet hur ni jobbar så detta du säger är bullshit.

Köpte en stötfångare och lämnade tillbaka den innan leverans. Fick betala 3000kr i straffavgift. Rånare 100%. Köp ej från dom. Du kommer blir lurad hursom. Igen köp inget härifrån

11 décembre 2025

Hej
berätta berätta hela sanningen!!!
Man blir inte lurad av oss om man har en dialog och köper sin produkt och får den levererad!
Du startade fler tvister om detta och du har inte vunnit en end då du vägrar inse vad du har gjort för fel,
Vi kontaktade dig fler tal gånger om att det blir billigare att hämta ut och sen löser vi returen via våra avtal!
Det resulterade 2 veckors lagerhylla hos speditören och en retur till tillverkaren!

Tror inte någon vill stå för sånna kostnader
Du bestämde dig att du inte vill ta emot detta paket och i våra villkor så står det klart och tydligt hur det ser ut
Ej uthämtad paket resulterar höga kostnader av skrymmande paket därav i vår villkor står det en kostnad!

Du är medveten att du har beställt en stötfångare och vägrar ta emot den
Returer för stötfångare är inte billigt tyvärr
Vi kontaktade dig och var tydliga med att inte hämta ut ett paket kostar dubbelt än frakten.
Dessutom så var det en vara som beställdes som inte är lager vara
Den returnerade till tillverkaren utanför Sverige, du vägrade hämta
Priset du betalde var priset exakt som har kostat att leverr och returnera en sådan

Otroligt hjälpsamma

Otroligt hjälpsamma

18 avril 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏🚗

Vad kul att höra att du upplever oss som hjälpsamma. För oss är det viktigt att varje kund får rätt vägledning, personlig service och hjälp att hitta produkter som passar just deras bil.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till Autostyling Stockholm! 😊✨