Inhandlade en del detaljer till min BMW G21 (ny grill samt frontspoiler) av Autostyling i deras butik och fick mycket god service samt även råd hur jag skulle gå tillväga vid monteringen. Dessa råd v... Voir plus
Jag åkte dit för att köpa och montera nya backspegelkåpor till min bil och blev mycket nöjd. Personalen var supertrevlig och extremt serviceinriktad och gjorde det lilla extra som man som kund förvä... Voir plus
Förstagångsköpare som upplevde en toppenbutik! Väldigt brett utbud och med betydligt bättre priser än jag kunde tro. Förutom att jag hittade saker jag inte visste fanns till bilen så ställde personale... Voir plus
Beställde emblem till BMW M140. Emblemen kändes väldigt plastiga samt billiga, dessutom var x-drive emblemet större än original, samt siffrorna på "M140" emblemet var inte samma storlek som origi... Voir plus
har bedrivit handel inom bilstyling och biltillbehör sedan 2018. Från vårt huvudlager i Vallentuna sker vår internetförsäljning och det är här du hittar vår butik. I anslutning till butiken har vi även möjlighet att hjälpa dig med montering i vår verkstad på plats. Vår vision är att bli Sverige ledande företag inom styling och tuning delar till bilar. Vi kan erbjuda dig mer än 10.000 artiklar direkt i vår webbshop. På Autostyling stockhom är vi 5 anställda som gärna hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Vår personal har ett genuint bilintresse och brinner för de bildelar vi säljer. Våra ledord är: Hög kvalitet, Hög servicenivå och Vänligt bemötande.
moränvägen 13, 18640, vallentuna, Suède
- 08202111
- info@autoss.se
- autostylingstockholm.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Första intrycket jag får är en väldigt…
Första intrycket jag får är en väldigt trevlig personal med ett bra bemötande. Snabb och smidig hjälp och väldigt effektivt. Bra priser och bra kvalité!
Bmw e39 msport front
Köpte en msport till e39, Snabb och smidig leverans, svarade väldigt snabbt på mail inom 10 minuter, tog ungefär 2 veckor från beställning till leverans, var lite orolig att lacken skulle släppa när man tvättade då jag läste en recension om det, men nej funkade jätte bra att tvätta, lacken var väldigt bra bara ett minimalt fel på undersidan som dom ringde och berättade innan dom skickade och frågade om jag ville få den omlackad, ända jag egentligen har att klaga på det är att jag köpte med P sensorer och fronten hade ej hål för 2 av sensorerna, 1 på varje sida, fick alltså borra ur hål själv 4/5 utan tvekan, hade varit 5/5 om alla hål fanns, installationen var väldigt enkel, fick såklart ta bort lite plast på bilen för att få fronten att passa då jag ej hade msport från fabrik, men alla hål för bultar var samma som original
Trevlig personal :)
bmw emblem är inget som är värt att köpa!
hej ! för några månader sen köpte jag några emblem för min renovering projekt idag skulle jag installera dem men det gick inte bmw emblem motorhuv och bagageluckan passar inte på grund av pinnar er för stora och färgerna er riktig dåligt kvalitet utan uv skid fälg emblem passar inte i fälgar trots att den är rätt storlek
Beställde mina delar på på fredagen och…
Beställde mina delar på på fredagen och på söndagen så ringer ett okänt nummer...Det är budet som undrar om jag möjligtvis är hemma då han har med mina produkter.......;) Asså så sjukt grymma grabbar!
Kan bara rekommendera!!!!
Grym service, goda råd, och excellenta delar!
Fick goda råd om vägen att gå att hotta upp min BMW 330 Diesel 2024 årsmodell. Teamet på Autostyling vet verkligen vad de gör. De lever som de lär. De har själva testat alla delar i verkliga livet på bilarna. Det märks. Körde en chrome delete, med extra race-läpp och sidokjolor. Bilen gick från att vara sportig in i M-territory. Den ser nu ut att vara redo för banan, vilket den är. Butiken är också som en godisbutik för oss som vill ge våra bilar lite extra kärlek. Allt och lite till finns att se och fundera över. Så ett stort tack till Autostyling! Stockholms-områdets enda butik och verkstad av sitt slag.
Stort utbud och trevligt bemötande!
Bra kundservice
Beställde ett BMW lysen och när dom kom var det en som var fel men skrev ett kort mejl och förklarade vad som hade hänt och fick snabbt svar att dom kunde lösa det. 👍 till bra kundservice.
Jätte proffesionellt bemötande
Jätte proffesionellt bemötande, alltid kund i fokus, de visar även detaljer osv på bilen innan ett köp så att man känner sig trygg.
Skulle starkt rekommendera detta företag till kunder som är bil intresserade och vill stylea bilen, utbudet de har är utöver det vanliga.
12/10 från mig.

Réponse de autostylingstockholm.se
Dom har många styling grejer till nästan alla bilar och dom är väldigt snabba på skicka iväg sina varor! Är väldigt nöjd med det jag har beställt hittills! :)

Réponse de autostylingstockholm.se
Fick hjälp tillomed en Söndag!!
Fick hjälp tillomed en Söndag!!
De kallar jag service! Mycket nöjd med produkten
Mvh Pelle

Réponse de autostylingstockholm.se
Riktigt bra och proffesionellt…
Riktigt bra och proffesionellt bemötande. Nöjd med min bil!

Réponse de autostylingstockholm.se
Beställde en frontspoiler av dom,den…
Beställde en frontspoiler av dom,den passade inte,den kostade 3100 kr,ett jättebesvär för att skicka tillbaks den,dom återbetalade 790 kr.

Jätte bra upplevelse
Jätte bra upplevelse, snabb service och trevlig bemötande av personalen man känner sig hemma 😁.
Alltid nöjd med mina köp och snabb leverans
Alltid nöjd med mina köp, enkelt och kundservice som alltid finns där och hjälper till. Snabba leveranser också.
Beställt från andra liknande webbshopparna för bilstyling där leveranstiderna varit otroligt långsamma. Kommer hädanefter bara beställa från autostyling Stockholm!
Sveriges bästa ställe att köpa styling…
Sveriges bästa ställe att köpa styling till bilen.

Réponse de autostylingstockholm.se
Trevlig personal och smidiga att ha att…
Trevlig personal och smidiga att ha att göra med!

Réponse de autostylingstockholm.se
Bra kundbemöntade och väldigt hjälpsam…
Bra kundbemöntade och väldigt hjälpsam att hitta saker till bilen.

Réponse de autostylingstockholm.se
Köpte en tätningslist som inte fäste…
Köpte en tätningslist som inte fäste som den skulle.
Rengöringstrasan som var med var snustorr. Mailade till dom och har fortfarande inte fått något svar.