autostylingstockholm.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Inhandlade en del detaljer till min BMW G21 (ny grill samt frontspoiler) av Autostyling i deras butik och fick mycket god service samt även råd hur jag skulle gå tillväga vid monteringen. Dessa råd v... Voir plus

Jag åkte dit för att köpa och montera nya backspegelkåpor till min bil och blev mycket nöjd. Personalen var supertrevlig och extremt serviceinriktad och gjorde det lilla extra som man som kund förvä... Voir plus

Förstagångsköpare som upplevde en toppenbutik! Väldigt brett utbud och med betydligt bättre priser än jag kunde tro. Förutom att jag hittade saker jag inte visste fanns till bilen så ställde personale... Voir plus

Beställde emblem till BMW M140. Emblemen kändes väldigt plastiga samt billiga, dessutom var x-drive emblemet större än original, samt siffrorna på "M140" emblemet var inte samma storlek som origi... Voir plus

1. Marché de pièces automobiles

har bedrivit handel inom bilstyling och biltillbehör sedan 2018. Från vårt huvudlager i Vallentuna sker vår internetförsäljning och det är här du hittar vår butik. I anslutning till butiken har vi även möjlighet att hjälpa dig med montering i vår verkstad på plats. Vår vision är att bli Sverige ledande företag inom styling och tuning delar till bilar. Vi kan erbjuda dig mer än 10.000 artiklar direkt i vår webbshop. På Autostyling stockhom är vi 5 anställda som gärna hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Vår personal har ett genuint bilintresse och brinner för de bildelar vi säljer. Våra ledord är: Hög kvalitet, Hög servicenivå och Vänligt bemötande.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

222 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kanon service

Kanon service

28 septembre 2024

Réponse de autostylingstockholm.se

"Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade vår service. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Köpte två emblem till min bil

Köpte två emblem till min bil. Fick bara ett av två i posten, hojtade till deras kundservice som löste det andra till dagen efter, hade blivit lite mixup internt. I övrigt inga problem, sånt händer och jag är nöjd.

2 août 2024

Trevlig personal

Trevlig personal! Väldigt flexibla och hjälpte mig med det som jag behövde(: rekommenderar starkt!!

5 septembre 2024

Réponse de autostylingstockholm.se

Autostyling Stockholm levererar varje…

Autostyling Stockholm levererar varje gång, bäst priser, nästan allt hemma i lager varje gång. Bra kundservice, snabbt och smidigt att få sina produkter både till och från lackverkstaden. Rekommenderar alla dagar i veckan!

29 août 2024

Mycket bra service bitik

25 août 2024

Mycket bra affär

Mycket bra affär

Super trevlig personal!

Väldigt proffsigt

Trevligt bemötande och riktigt bra produkter!

Réponse de autostylingstockholm.se

Emblem tappar färg efter någon månad…

Emblem tappar färg efter någon månad mer värt och lägga en extra krona på original. I övrigt bra service saknar DOC kvalitets känslan av produkter!

21 août 2024

Réponse de autostylingstockholm.se

Bästa kund. vi har reklamation på produkter som inte hållit kvalite, och även skickar vi nya emblem om det skulle vara nåt defekt,
Välkommen att höra av dig Så får du ett nytt emblem om det skulle vaa en defekt.

Dårlig service

Jeg var ute etter en Audi RS6 honeycomb og det står at jeg må kontakte dem dersom jeg ønsker med front kamera. De ser meldingene, men dem gidder ikke å svare meg. Jeg har prøvd å komme i kontakt flere ganger, og det skal ikke være sånn at jeg skal tvinge meg til ett kjøp. Dem er sikkert hyggelige ellers, men rask responds, god kommunikasjon og god service er viktig for meg.

Jeg valgte derfor å kjøpe ett annet sted

18 juillet 2024

Hej ole
Vi svarar alltid på våra kunder, Dock så händer det att man mailar till fel avdelning och då tar det tyvärr längre tid för att svara, maila till info@autoss.se

Beställt en diffuser till min bil

Beställt en diffuser till min bil. Bilderna på hemsidan visade att den delen har bra passform men när jag skulle montera den så visade det sig att den är för kort med ca 1 cm. Efter jag har kontaktat autostyling kundtjänst har de sagt att difussor måste ”anpassning”.

Köpt diffuser som en privatperson som har 14 dagars ångerrätt men de vägrar ta emot min retur. Rekommenderar ej deras delar.

13 juillet 2024

Hej
efter många samtal och mail så hänvisade vi dig till en verkstad eller komma in till oss om du inte lyckas med installation av diffusorn, Tyvärr så är inte eftermontering lika enkel som en original del och kräver anpassning, I vår konversation erbjöd vi dig gratis installation, och du ville inte komma förbi, vi älskar vårt job och erbjuder ofta installation p.g.a detta med ditt fall där du ska prova installera en produkt ut i parkering när vi meddelade dig att du behöver lossa på stötfångarens sidor för att komma åt fästen, Du som kund har rätt till ånger dock reklamations policy är enkel läst på vår sida, vi erbjöd dig åka förbi en samarbetspartner även och det svarade inte du på det, den returnerade produkt är såld vidare och installerad på en bil och en nöjd kund!

Bra butik

Bra butik, trevlig personal, stort utbud av bioprodukter!

12 juillet 2024

TACK För din feedback

Köpte ett par dimljus som släpper in…

Köpte ett par dimljus som släpper in fukt varje gång det regnar ute. Aldrig varit med om nåt liknande, å dessa dimljus kostade 800kr.. Aldrig igen

17 mai 2024

Réponse de autostylingstockholm.se

Hej Mathias, Har du verkligen skruvat dit lampan ordentligt?
Du har reklamationsrätt om produkten är defekt!

Beställde emblem till BMW M140

Beställde emblem till BMW M140.

Emblemen kändes väldigt plastiga samt billiga, dessutom var x-drive emblemet större än original, samt siffrorna på "M140" emblemet var inte samma storlek som original.

Servicen var dock bättre, fick snabba svar samt återbetalningen fick jag samma dag som paketet anlände till deras lager.

8 juillet 2024

Réponse de autostylingstockholm.se

Hej och tack för din recension
dessa emblem fins i olika storlekar, 19 och 21 cm,