Backyard Living A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Sidst købte jeg såmænd bare et standard Traeger termometer. Helt fint. Det jeg er rigtig glad for hos Backyard Living, er den inspiration I giver videre sammen med gode opskrifter. Tak for det.

Har ellers været glad for både grillen og service men Jesper Larsen i kunde service er helt væk 25000 for en grill og zizzelzone går i stykker har holdt den ren så godt jeg kunne også støv suget den m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det er for svært for en almindelig bruger at registrere produktet,det burde I gøre nemmere for kunderne. Desuden burde I kigge på hvodan man bestiller den gratis gave som i tilbyder,for os måtte vi b... Voir plus

1. Magasin d'articles de barbecue
  2. aussi dans
  3. Grillades

Écrit par l'entreprise

Dansk og norsk distributør af gasgrill fra Napoleon. Dansk og svensk distributør af Gozney pizzaovne og Traeger Grills. Skandinavisk distributør af HOT WOK.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Flot service

Fin vejledning og service hele vejen igennem. Fragtfirmaet fik leveret en forkert pakke hos os og det var lidt kritisk da vi skulle bruge grillen inden de kunne nå at sende nyt fra fragtcentralen. Men så satte Backyard alt ind på at hjælpe os, ved at sende os de manglende reservedele direkte fra deres showroom. Rigtig imponerende service.

7 juin 2026

Havde købt et pizzakursus igennem dem

Havde købt et pizzakursus igennem dem, hvor jeg skulle deltage med min mand onsdag d. 10.6. Tirsdag d. 9.6 om aftenen bliver jeg akut indlagt på sygehuset og derefter opereret onsdag d.10.6, det er derfor umuligt for os at deltage i kurset. Min mor ringer til dem inden for at sige, at vi ikke kan komme qua den akutte situation der er opstået, vi bliver fortalt at vi ikke kan få pengene tilbage men blot melde os på til et pizzakursus i Sønderborg onsdagen efter…. Problemet er blot, at jeg formentlig ikke er udskrevet på onsdag og heller ikke i stand til at køre til Sønderborg, hvis jeg endelige skulle blive udskrevet… rigtig dårlig stil, når der opstår akut sygdom med dertilhørende indlæggelse og operation. Det burde man kunne se igennem og især når vi ringer inden at kurset skal afholdes.

10 juin 2026

Hej Nadja

Tak for din anmeldelse, og først og fremmest ønsker vi dig god bedring — vi håber, at du er kommet godt igennem operationen.

Vi har stor forståelse for, at jeres afbud skyldtes en akut og alvorlig situation, og vi har fuld sympati for det.
Grunden til, at vi ikke kunne tilbyde en refundering på selve kursusdagen er, at kurset på det tidspunkt allerede var fuldt forberedt med planlægning, indkøb og klargøring, og omkostningerne derfor allerede var afholdt.

Vi forsøgte derfor i stedet at finde en alternativ løsning ved at tilbyde en plads på et senere kursus.

Vi er kede af, at den løsning ikke passede jer, og vi tager samtidig din feedback til os.

Team Backyard Living

Det er bare supergode produkter.

Det er bare supergode produkter.
Men det er en skam at I er lidt dyre end homeshop.Der kan vi finde typist de samme produkter billigere.
Jeg købte en grillhylde til 995.- hos jer.
Kunne finde den samme hos Homeshop til 795.- lidt irriterende....😊

1 juin 2026

Hej Søren

Tak for din feedback — og dejligt at høre, at du er glad for vores produkter 😊

Vi forstår godt, at det kan være lidt irriterende at opdage samme produkt billigere et andet sted.
Som distributører af de varemærker vi repræsenterer, sælger vi som udgangspunkt produkter på vores webshop til vejledende udsalgspriser. Det står vores forhandlernetværk frit for at prissætte som de ønsker og derfor kan du opleve, at finde produkterne til billigere penge andre steder.

Vi håber på din forståelse, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God kundeservice

Skulle bruge en reservedel til min grill. Super serviceminded og venlige. De fandt hurtigt frem til den rette reservedel og sendte hurtigt. Prisen for reservedelen var også meget rimelig.

2 juin 2026

Napoleon grill

Jeg har købt en Napoleon grill.
Jeg har derefter haft en lille udfordring, som hurtigt blev løst igennem en super god kundeservice.

27 mai 2026

👍👍👍👍

Fra bestilling til levering samt pris - helt perfekt.
Da det er en fødselsdagsgave kan jeg desværre ikke sige noget om varen, men umiddelbart ser det godt ud😊

4 mai 2026

Der var for mange deltagere

Der var for mange deltagere. 21 tilmeldte.
Flere fik ikke hjælp. Jo fra andre deltagere. Men det var Jo ikke meningen.
Der var ikke noget galt med instruktøren.

3 mai 2026

Réponse de Backyard Living A/S

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du oplevede, at der var for mange deltagere på holdet, og at ikke alle fik den hjælp, de havde forventet.

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med instruktøren, og vi tager samtidig din oplevelse omkring deltagerantallet med videre i vores evaluering af arrangementet. Det er vigtigt for os, at alle deltagere føler sig set og får den nødvendige støtte undervejs.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Fantastisk grill

Nem og overskuelig hjemmeside, som gjorde det nemt at vælge den rigtige grill og det rette tilbehør.
Hurtig levering.
God oplevelse.
Og grillen er bare fantastisk...

10 avril 2026

Hurtigt service over telefonen

Hurtigt service over telefonen. Behagelig samtale med kundeservice, som hjalp videre med at finde det rigtige produkt, som netop var kommet på lager, men ikke på websitet. Stærkt

7 mai 2026