Ballonvaartmaken.com Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Maandagavond 24 augustus 2020 een prachtige ballonvaart mogen ervaren boven de Betuwe. Het was de 1e keer. Wat gaaaaaaf, echt geweldig, zo fantastisch. Echt een CADEAUTJE. Ik kan het iedereen aa... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Let op, dit is een boekings platvorm terwijl ze op hun site beweren te beschikken over "een groot team piloten en crew". Alle goede recenties, zijn dus eigenlijk van de partij die het uitvoerd, a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supermooie ballonvaart gehad vanuit achtmaal vertrokken over.sprundel .Sint Willibrord .hoeven.prachtig.weer supermooi zicht en goede uitleg door ballonvaarder .mooie landing gemaakt .zeer zeker een a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte vaart onder goede weersomstandigheden, gezellige piloot met gevoel voor humor. Alhoewel op de middag van de vaart was het weer nog allesbehalve OK. Maar na tweekeer in de maand juni een teleu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre récréatif

Informations provenant de diverses sources externes

Een ballonvaart maken, wie wil dat nu niet? Wij maken van uw ballonvaart een ware belevenis. Neem contact op met onze deskundige medewerkers om samen een prachtige herinnering vast te leggen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Enerverende ervaring

Het was een bijzonder enerverende ervaring.
Voor ond de 1e ballonvaart, dus spannend en nieuw.
Mooi weer, met mooie vergezichten.
Door de wind, 40km/u, een wat korte vlucht, zo'n 50 minuten.
Al met al een mooie ervaring

25 septembre 2020

Echt een toffe ervaring

Voor het eerst in m’n leven een vaart gemaakt met mijn familie. Het was goed geregeld, we konden de locatie prima vinden. Er werd goed voor ons gezorgd vooraf, tijdens en achteraf! De ervaring zelf was zo worth it! En de champagnedoop was een geweldige afsluiter haha!
Via Ballonvaartmaken.com soepeltjes geboekt, met Luchtballon.com geweldig gevaren! Aanrader!

25 septembre 2020

Heel leuke tocht gehad

Heel leuke tocht gehad, door de corona konden we zelfs langer hoog varen dan gebruikelijk. Onze piloot was een ervaren man en daardoo konden we een goede landing maken.

De vaart was fantastisch

De vaart was fantastisch, je hebt van tevoren geen idee hoe mooi het hoog in de lucht is. De begeleiding was heel behulpzaam en klantvriendelijk!
Ik kan het iedereen aanraden.

Noté 3 sur 5 étoiles

Mooie ervaring, duidelijker communiceren!

Op korte termijn een vaart geboekt. In Reeuwijk, want dit komt ons het beste uit. Helaas krijgen we op de dag zelf te horen dat het opstijgen in Houten gebeurd. Wij waren hier teleurgesteld over omdat wij verwachtte dat het in Reeuwijk of ergens in de buurt zou zijn. De vaart voor ons kunnen verplaatsen naar een dag later. Nu zou het wel in of om Reeuwijk zijn. Op de dag zelf wederom een berichtje dat het ergens anders zou zijn. Dit keer in Hendrik-Ido-Ambacht. Aangezien de plaats met het boeken dus totaal niet uithaalt, toch maar met de auto (ipv fiets) naar de locatie. Daar aangekomen was alles wel goed geregeld. Een geoliede machine. Piloot met veel ervaring. We verwachtte dat het te krap zou zijn in de mand, maar dit viel mee. Verder een mooie vaart gemaakt met een keurige landing. Al met al een mooie ervaring, ondanks de mindere communicatie. Er mag op de site duidelijker aangegeven worden hoe en wat er gebeurd na het boeken van een vlucht. Ook staat er bij het boeken hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn. Na mijn boeking bleef dit getal hetzelfde, waardoor ik het gevoel had dat de boeking niet goed doorgekomen was. Ook de plaats waar je zou opstijgen, klopt niet op de site. Uiteindelijk bepaald de piloot de locatie en niet wat er op de site staat. Misschien dat het bij anderen wel klopte, maar mijn gevoel zegt dat dit 9/10x niet klopt. Als de communicatie verbeterd, dan wel 5 sterren. Nu veel frustraties gehad, dus 3 sterren.

Omgangsvormen crew

Vooral de correcte houding van de crew, naar ons, de medevaarders, de omstanders en niet te vergeten de boze boer alwaar we geland zijn. Ook daar werd keurig netjes mee gesproken.

Vlucht Uddel - Woudenberg

Door het weer kon de avondvlucht van 16 Sept 2020 niet doorgaan. Dankzij de bereidwilligheid van Mees van Dijk en zijn team konden we dit naar een vroege (07:00) ochtendvlucht op 17 Sept verzetten. Deze vlucht was de bekroning van onze vakantie in Vierhouten.

Noté 3 sur 5 étoiles

De vaart was prachtig en erg leuk

De vaart was prachtig en erg leuk.
Wat wel een verbeterpunt is, is de organisatie eromheen. Zo ben ik minstens 4 keer gevraagd of ik onze namen en gewicht door kon geven. Zo was onze eerste boeking verzet naar een andere dag, dit i.v.m. weersomstandigheden. Maar geen tijd van opstijging door gegeven. Ik heb gebeld om te vragen welke tijdstippen van opstijgen er zijn, werd ik 1 dag na mijn vaart teruggebeld hierover. Communicatie en organisatie mag dus wel wat vlotter en beter.

21 septembre 2020

Beste Mina,
Fijn om te horen dat uw ballonvaart prachtig en erg leuk was! De weersomstandigheden kunnen er inderdaad helaas voor zorgen dat een geplande ballonvaart niet door kan gaan, gelukkig is de volgende ballonvaart goed verlopen.

Als het goed is heeft u de verzameltijd in uw bevestigingsmail ontvangen, waarin tevens de gegevens van de piloot staan. Het klopt inderdaad dat ons kantoor helaas die dag slecht bereikbaar is geweest vanwege grote drukte.

Prachtige ervaring

Alles was prima geregeld. Mooie ballonvaart gemaakt. Vanwege de corona perikelen hebben we zelf voor het retourstransport moeten zorgen maar dat was ons van te voren ook verteld.

kortom, een prachtige ervaring!!!

17 septembre 2020

Beste Jan,
Fijn dat uw ballonvaart een geslaagde ervaring was!

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring. Een prachtige vaart. Alles super goed geregeld van begin tot eind. Ik beveel balonvaartmaken.com zeker aan! Bedankt!

17 septembre 2020

Beste Gonnie,
Fijn om te horen dat de ballonvaart prachtig was en bedankt voor uw positieve review!

Noté 1 sur 5 étoiles

2 jaar geleden een 'cadeaubon' gekregen…

2 jaar geleden een 'cadeaubon' gekregen voor het maken van een ballonvlucht. Deze firma uitgekozen omdat ze reclame maakten rond vluchten boven mijn woongebied. Na 1 jaar, en het continu opvolgen van de aangeboden vluchten, geen enkele vlucht gezien in de directe (mag zelfs vrij ruim gezien worden) omgeving. Na een lange maildiscussie werd een privévlucht voorgesteld! Prijs kan je zelf opzoeken!! Uiteindelijk wilde men de vervaldatum van de bon verlengen. Omwille van de corona-stop zijn er lange termijn geen vluchten uitgevoerd. Toen er dan toch een vlucht ging komen boven mijn regio, beweerden zij dat de bon vervallen was. Natuurlijk hielden zij geen rekening met de melding op hun eigen website dat alle bonnen een extra looptijd kregen van zeker 3 maanden. Weer discussie, toch de toelating gekregen om de bon toch te gebruiken. Uiteindelijk maar meegevlogen 30 km van eigen regio, omdat de geplande vlucht weg viel omwille van slechte weersomstandigheden.
Eén raad: koop een vlucht bij een echte ballonvaarder, niet bij een internet-tussenpersoon zoals deze firma.

Réponse de Ballonvaartmaken.com

Ik vind het heel jammer dat u onze samenwerking niet als prettig heeft ervaren. Wij zullen deze feedback zeker meenemen.
Fijn dat u een prettige ballonvaart heeft gehad!

Noté 3 sur 5 étoiles

De vaart zelf wat fantastisch, communicatie onvoldoende.

De vaart zelf wat fantastisch. Ook onze piloot 👨‍✈️ maakte het tot een mooie ervaring.

De communicatie vooraf met het boekingsbureau liet wel wat te wensen over.
Zo hebben wij een groepsvertegenwoordiger omgezet in eens privé vaart om zo zelf een opstijg locatie te kunnen kiezen. Dit bleek achteraf na het ochtend telefoontje met eigenaar van de ballon niet mogelijk vanwege het weer.
Het was erg fijn geweest en had dus geld gescheeld als dit vooraf was aangegeven.

Beste Sabrina,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het klopt inderdaad dat weersomstandigheden soms de plannen om kunnen gooien. Met de privévaart kunt u zelf de regio kiezen waar u boven wil varen, maar dit kan soms wel lastig worden gemaakt door de wind. Voor uw vaart heeft de piloot vanwege de veiligheid een andere locatie moeten kiezen, omdat er niet boven Nationaal Park De Hoge Veluwe mag worden gevaren.

In ieder geval heel prettig om te horen dat de vaart fantastisch was!

Genieten in Brabant

We hebben een hele mooie ballonvaart gemaakt met een professionele club. Vriendelijke mensen met gevoel voor humor. Unieke ervaring met een vlekkeloze vaart. Chapeau!

Beste Willems,

Fijn dat de ballonvaart een gezellige en prettige vaart was! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige dag mooi weer .

Prachtige dag mooi weer .
N hele leuke en mooie uitleg.
Mijn man en kinders hebben er erg van genoten .
Iets om nooit meer te vergeten .

15 septembre 2020

Beste Itegem,

Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat het een fijne ballonvaart is geweest!

Noté 5 sur 5 étoiles

In een woord FANTASTISCH!

Van begin tot eind in een woord fantastisch.
Een heel aardig, vriendelijk en enthousiast team.
Duidelijk bezeten van ballonvaart, en dat krijg je mee.
Mooi materiaal, je wordt niet met oude troep de lucht ingestuurd.
Alles wordt netjes uitgelegd, je kan alles vragen, niets is teveel.
Zelfs het ontstaan van de ballonvaart werd op ludieke manier gedeeld.
Het was een fantastische belevenis, chappo!

14 septembre 2020

Beste Daan,

Leuk om te horen dat de ballonvaart fantastisch was! Wij zullen je positieve woorden doorgeven aan de piloot!

Fantastische ervaring

Fantastische ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!

14 septembre 2020

Beste Joyce,

Bedankt voor het delen van uw fijne ervaring. Wij verwelkomen u graag weer aan boord voor een volgende ballonvaart!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus