Maandagavond 24 augustus 2020 een prachtige ballonvaart mogen ervaren boven de Betuwe. Het was de 1e keer. Wat gaaaaaaf, echt geweldig, zo fantastisch. Echt een CADEAUTJE. Ik kan het iedereen aa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Let op, dit is een boekings platvorm terwijl ze op hun site beweren te beschikken over "een groot team piloten en crew". Alle goede recenties, zijn dus eigenlijk van de partij die het uitvoerd, a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Supermooie ballonvaart gehad vanuit achtmaal vertrokken over.sprundel .Sint Willibrord .hoeven.prachtig.weer supermooi zicht en goede uitleg door ballonvaarder .mooie landing gemaakt .zeer zeker een a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Perfecte vaart onder goede weersomstandigheden, gezellige piloot met gevoel voor humor. Alhoewel op de middag van de vaart was het weer nog allesbehalve OK. Maar na tweekeer in de maand juni een teleu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een ballonvaart maken, wie wil dat nu niet? Wij maken van uw ballonvaart een ware belevenis. Neem contact op met onze deskundige medewerkers om samen een prachtige herinnering vast te leggen!
Stephensonweg 14, 4207 HB, Gorinchem, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
We zouden in de buurt van Eindhoven opstijgen maar daar was geen wind.
Daarom uitgeweken naarI Den Bosch.
Er was niet veel wind want we zijn uiteindelijk in Boxtel geland. Maar dat maakte de beleving niet minder !!
Hans en team nogmaals bedankt voor de geslaagde avond.

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Een heel prettige en vooral mooie vlucht gemaakt. Professionele mensen, goed onderhouden en vooral veilig materiaal. Goede uitleg en instructie met een memorabele afsluiting.

Réponse de Ballonvaartmaken.com
We hebben een ballonvaart over de Westerschelde gemaakt, prachtig met de ondergaande zon, wat een uitzicht!
Alles was tot in de puntjes geregeld door piloot Wouter en het hele team.
Een ervaring om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar!

Réponse de Ballonvaartmaken.com
De ballonvaart was echt gaaf .
Alles was super geregeld van vertrek tot de landing .
Grt Rees

Mooie ballonvaart, unieke ervaring
voor herhaling vatbaar,
prefect georganiseerd.

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Het was een super mooie ervaring!
Net getrouwd, en dit was nog een cadeau voor mijn vrouw haar verjaardag en wat voor een!!
Leuke en spontane ballonvaart crew, die alles tot in de puntjes geregeld hebben.
Super uitzicht met uitleg over het gebied, en uit eindelijk terecht gekomen in Belgie en met champagne op de grond getoost op een mooie ballonvaart!
Iedereen heel erg bedankt
Mvg,
Kevin en Saona

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Wat een geweldige mooie avond hebben we gehad dankzij jullie crew. Hele goede uitleg over de ballonvaart. Het was écht allemaal super. Het verhaal was ook gaaf, daarna nog héérlijk champagne gedronken.

Fantastische en bijzondere ervaring. 110% genoten 🙏

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Goede service goede communicatie en fantastische ervaring

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Leuke ballonvaart gehad alleen moesten we wel met ze alle een handje helpen voor af en achteraf met de luchtballon. Iemand zijn/haar droom eindelijk uit laten komen na zo lange tijd.

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Ballonvaart over de Betuwe en Maas-en-Waal.
In Buren we werden hartelijk ontvangen, met in acht neming van de coronamaatregelen.
We kregen uitleg over wat we konden verwachten. Het was even afwachten of de wind voldoende zou gaan liggen en de tocht door kon gaan. Het klaar maken van de ballon was al een belevenis op zich en toen gingen we omhoog. Het was prachtig. Zelfs onze piloot was onder de indruk van het goede zicht bij dit heldere weer. We hebben de Rijn, de Waal, de Linge, de Maas en het Amsterdam-Rijnkanaal zien liggen, de skyline van Rotterdam, de centrales bij Breda en de Utrechtse heuvelrug. Toevallig kwamen we langs het huis van mijn medepassagiers en daarna ook langs mijn eigen huis. De ballon werd gedraaid zodat ik een goed uitzicht had. De landing ging voorspoedig. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Het was een geweldige belevenis.

Réponse de Ballonvaartmaken.com
We hebben afgelopen zaterdag een schitterende ballonvaart gemaakt. Een belevenis vanaf het opbouwen tot en met het weer opruimen van de ballon. Duidelijke instructies, goede uitleg. We hebben een mooie vaart gehad met een volmaakte landing! Hulde aan de kundige piloot Fred Kool. Ook Carla was een prettige persoon om mee samen te werken, alles rondom het varen was uitstekend geregeld.
Fred en Carla, bedankt voor deze mooie ervaring!!

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Prettig contact bij het maken van de afspraak voor de vaart. En een bekwame vriendelijke piloot met veel ervaring. Prachtige vaart gemaakt

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Wij hebben een mooie vlucht gemaakt met Hilda. Een super ervaring voor ons hele gezin.

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Onvergetelijke vaart beleefd. Prachtige vergezichten, de stilte.....
Goede uitleg en prima piloot. Zelfs partner met hoogtevrees is geen moment bang geweest. Een aanrader voor de twijfelaars!
Wat is Nederland vanuit de lucht toch klein.

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Wat een prachtige ervaring. Van begin tot eind onder controle en steeds met goede uitleg. Een super piloot! We voelden ons helemaal safe. En uniek de stilte daarboven: een meditatieve stemming!
Dank aan de hele crew. We raden het zeker aan.

Réponse de Ballonvaartmaken.com
Het was de 1e keer. Wat gaaaaaaf, echt geweldig, zo fantastisch.
Echt een CADEAUTJE. Ik kan het iedereen aanraden.
Veel dank aan het fantastische, volwaardig team Kool-ballonvaart Carla en Fred.
Gaan we zeker nog eens meemaken.
Cees & Hannie Stapper