Vi har tidligere købt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste køb oplevet super rådgivning, via mail, så sender de bedste anbefalinger både i forhold til produkter og ser... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde fulgt lidt med på Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god måde at komme igang på, og især Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glæde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, børste mv. Jeg har været SÅ glad! Især for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Basic Clean er leverandør af højkoncentrerede rengøringsmidler til det professionelle marked. Vores rengøringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengøringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengøringsmidler gør rengøringen let og lige til. Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler, men med Basic Cleans rengøringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengøringsmidler, og vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål angående vores rengøringsmidler eller rengøringsudstyr...
Aalborgvej 32, 9575, Terndrup, Danemark
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hun sælger basically klorin til AAAAALT for høj pris. Mug og skimmelrens, det er bare klorin. Kunne da bare købe det selv.

Réponse : Basicclean
Havde glædet mig så meget til at bruge overens, da det blev hypet godt op. Men det var ikke nogen succes tiltrods for jeg gjorde som man skulle. Skraberen der var med var dog ok. Men er godt nok skuffet. :( øv, spild af mine penge.

Réponse : Basicclean
Dårlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra så effektivt som der vises på videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfølger laver sorte misfarvninger, som er enormt svære at få af. Kludene er fyldt med farve, og jeg ville helt klart undlade at købe en med, hvis jeg skulle handle derfra en anden gang.

Réponse : Basicclean
Fantastisk produkter. Det eneste der virker hver gang.

Réponse : Basicclean
I har seriøst reddet mig fra et kæmpe problem som jeg har været irriteret over længe. 🤩 vinduerne i vores lejlighed er utætte og der kommer vand igennem fugerne så det var samlet sig skimmel på dem! Det var frygteligt og der kom mere og mere. Jeg har prøvet at fjerne det med alle mulige forskellige rengøringsprodukter der skal fjerne det uden held... med basic clean skimmelsvamp fjerner lod jeg det sidde og der gik kun 5 min så var det væk. Jeg behøvede nærmest heller ikke at skrubbe. Der skulle kun et viskestykke til for at tørre det af. Jeg er så lettet og tilfreds. Det gjorde min dag 100 gange bedre. så mange gange tusind tak! Det er ikke sidste gang jeg køber varer fra jer. 😀

Réponse : Basicclean
Der var en mindre fejl på den originale ordre, men de var hurtige til at løse problemet uden noget ekstra besvær, så stor tak til Dorte for at håndtere fejlen som boss 🙌🏻😄
Deres produkter er simpelthen uundværlige!

Réponse : Basicclean
Virkelig nogle gode produkter, de giver et perfekt resultat hver gang. Man kan give sit hjem en professionelt rengøring, uden at det er professionelle det har gjort det.

Réponse : Basicclean
Virkelig gode produkter. Har også købt gulvvaskesystemet hvor vandet er i skaftet. Er nu fri for at bukke mig og synes også mine håndled bliver skånet ved drejebevægelserne. Bare super når skelettet ikke er hvad det har været😛

Réponse : Basicclean
Ok produkter, men fuldstændig det samme resultat som alm supermarkeds ovnrens, brun sæbe osv
Skidtet kommer kun af, fordi jeg bruger den der stålbørste. Kunne sikkert ligeså godt have brugt sulfo. Det prøver jeg næste gang, det ætser heller ikke, som der er advarsel om, på bøtten med ovnrens <3
Men det motiverede mig da til at få renset ovn og plader

Réponse : Basicclean
Ovnrenspakke: Skuffet over hvor lidt effektivt det er. jeg har ladet produktet sidde i mere end de 5 anbefalede minutter og har slidt stålsvamp op på en rengøring. min ovn er meget ny og bliver rengjort ofte. jeg havde forventning om at et skrapt produkt som dette kunne tage de helt “glatte” fastbrændt områder. Skraberen er ikke særlig god. Det lover mere end det holder. jeg kan så læse at andre anbefaler at man lader det sidde rigtig længe men så skal det stå i brugsanvisningen.

Réponse : Basicclean
Altid fantastisk service og super søde folk. Havde et produkt der opførte sig lidt mærkeligt fik straks tilsendt nyt. Er så tilfreds med alle produkterne.

Réponse : Basicclean
Jeg har handlet en del hos dette firma, og de har virkelig gode produkter samt nogle fantastiske tilbud, som man kan være heldig at finde. Jeg har kun oplevet en super service fra dette firma, som ligger i top. Jeg kan kun varmt anbefale dem!

Réponse : Basicclean
Tidligere LouisesRengøring, jeg burger deres produkter og må bare sige de virker.
Dog vil jeg give en anmeldelse på deres kundeservice.
Jeg købte en elektronisk fnugfjerner til tøj som ikke virkede da jeg pakkede den op.
Jeg skrev til dem og de bad mig sende en video af maskinen og hvordan jeg gjorde.
De vente retur med en helt ny maskine allerede dagen efter. Det må jeg bare sige er rigtig god service. TAK.

Réponse : Basicclean
Jeg købte ovnpakken efter en Instagrammer viste hvordan det virker efter 5-10 min. Det virker overhovedet ikke. Måtte gentage flere gange, lade det vente længere og skrubbe og selv der virker det ikke. Så virker Weldone 100 gange bedre.
Mikrofiber kluden og viskestykket lækker med sort farve, når det kommer i berøring med vand?? Så jeg fik mørke striber på mine skabe. Spild af penge
OPDATERING: jeg kan se at den sorte mikrofiberklud har farvet mine hvide skabslåger og det kommer ikke af med en svamp!
OPDATERING 2: Har nu skrevet med deres kundeservice efter de skrev herinde, at de kunne hjælpe mig. Jeg har ingen hjælp fået. Tværtimod. Så det var også spild af min tid at skrive til dem.
OPDATERING 3: I har ikke hjulpet mig med noget. I svarede ikke på at jeg gerne ville have min anden ordre annulleret, før jeg rykkede for det. I gav INGEN vejledning om ovnrensen eller kommenterede på det. I skrev kun at kludene skulle vaskes først. Hvor har I hjulpet her? Skal jeg tilføje screenshot af samtalen?

Réponse : Basicclean
Den absolut bedste kundeservice og de bedste produkter.
Jeg henvendte mig med spørgsmål til hvordan jeg fik min vask ren, og kort tid efter var der konkrete anbefalinger og fremgangsmåde. Produkterne virker helt fantastisk.
Ovenud tilfreds 😍

Fanme et fedt produkt.
Efter utallige forsøg kom kalken af. Det tog godt nok 2 ture med godt skubberi og luftværnsmaske var en nødvendighed, men godt er det blevet.
Dag til dag levering!
Kæmpe tak til Louise !

1. Super hurtig levering
2. God information under hele forløbet
3. Og det er altså det bedste... det er nogle super gode produkter!
Kalkfjerneren er så effektiv, at vi har droppet tanken om et vandbehandlingsanlæg, da kalken forsvinder som dug for solen :-D

Réponse : Basicclean
-lever fuldt ud op til forventningerne!
Jeg er virkelig imponeret over Basic Cleans pakken. Alle produkterne gør præcis, hvad der loves. Quick Fix er supernem at bruge og virkelig effektiv, kalkfjerneren virker overraskende godt, og mug- og skimmelrens tog let muggen på gummifugen. Børsten og mirakelsvampen er perfekte til detaljer og skosåler, og skuresvampen er robust.
Men især mikrofiberkluden overraskede mig – virkelig lækker kvalitet!
Kan varmt anbefales

Réponse : Basicclean
Altid hurtig levering og gode produkter.
Jeg er specielt imponeret over den nye gel sæbe til opvaskemaskinen.
Super rent service, selv om jeg docerer lidt mindre end anbefalet og så vidt jeg kan regne ud meget billigere i brug end de bedste/dyre opvasketabletter.

Réponse : Basicclean
Blev anbefalet at prøve rengørings produkter fra Basic Clean, bestilte mug/skimmel og kalkfjerner, da jeg syntes det er det vi bruger mest tid på at fjerne / rengøre. Og må ærligt indrømme, vi er virkelig imponeret over hvor effektivt det er. De sorte pletter vi havde på fugerne i brusekabinen ( som skar en i øjnene) forsvandt efter første behandling, og står som nye, kalk på blandingsbatteri og fliser, er pist væk.
Jeg har testet mange forskellige rengøringsmidler, men intet har seriøst imponeret mig som de 2 produkter vi har prøvet fra Basic Clean, I har så afgjort fået en fast kunde.
Mine varmeste anbefalinger, og…gør dig selv en tjeneste - prøv det selv :-)

Réponse : Basicclean
En savoir plus sur les différents types d'avis.