Vi har tidligere købt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste køb oplevet super rådgivning, via mail, så sender de bedste anbefalinger både i forhold til produkter og ser... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde fulgt lidt med på Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god måde at komme igang på, og især Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glæde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dårlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra så effektivt som der vises på videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfølger laver sorte misf... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, børste mv. Jeg har været SÅ glad! Især for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Basic Clean er leverandør af højkoncentrerede rengøringsmidler til det professionelle marked. Vores rengøringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengøringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengøringsmidler gør rengøringen let og lige til. Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler, men med Basic Cleans rengøringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengøringsmidler, og vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål angående vores rengøringsmidler eller rengøringsudstyr...
Aalborgvej 32, 9575, Terndrup, Danemark
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg blev fristet til at prøve et produkt men gennemførte ikke bestillingen alligevel, så har aldrig handlet hos dem, men de har alligevel snuppet min mailadresse og spammer mig nu med mails konstant.
Det er ikke i orden.
____________________________________________________________
Svar til basicclean: Jeg har aldrig handlet hos jer, og derfor er jeg ikke kunde hos jer. I har ingen ret til mine oplysninger, da jeg iføle GDPR lovgivningen skal samtykke til at I opbevarer og bruger min mailadresse, og dette har jeg ikke gjort, da jeg ikke har gennemført købet. Du har således ikke en gyldig grund til at opbevare mine informationer eller kontakte mig.
Jeg har aldrig oplevet det hos andre webshops, som jeg ikke allerede var kunde hos.

Réponse : Basicclean
Har lige ordnet brusekabinen med nr. 6, og det virker FANTASTISK. Jeg plejer at bruge hele dage, hvor jeg dækker sf med plast af flere omgange imens kalkfjerneren virker. Med nr. 6 sprøjtede jeg en gang, ventede 10-15 min. og kunne tørre al kalken væk. Det var SÅ satisfying. At ordne badeværelser var mit hadejob nr. 1….tror det bliver en af mine favoritter nu. Håber ikke, at der ryger alt for mange kemikalier ud i kloaken…

Réponse : Basicclean
Jeg bestilte forskellige produkter, deri blandt Mug og skimmelens. Desværre var der hul på posen inde i kassen ved levering, hvilket gik ud over min kjole, som fik “klorinpletter” og blev ødelagt. Jeg skrev en mail og dagen efter fik jeg svar, hvor de undskyldte og sendte straks en ny flaske. Da jeg ikke havde kvitteringen på kjolen kunne de ikke erstatte den, men i stedet kunne jeg få kompensation i form af valgfrie varer. Flot service og virkelige effektive produkter. Jeg kommer til at handle her fremover.

Réponse : Basicclean
Havde bestilt en ordre, som der desværre var mangler i.
Jeg ringede til dem og fik fat i Dorthe.
Hun beklagede jo selvfølgelig fejlen og ville sende de manglende ting med det samme.
Som et plaster på såret sender hun en gave med. Det havde jeg ikke forventet og kan kun sige rosende ord om Basic Clean.
Overskuelig hjemmeside, super gode produkter, hurtig levering og en venlig betjening i telefonen. Så kan jeg da kun få en go dag😊

Réponse : Basicclean
Super skønne produkter, der har taget mit skimmelsvamp i Brusenichen og også i toilettet..
Jeg kan kun anbefale det..
Og hurtig levering...
Jeg havde glemt at tilføje en vare i min bestilling og skrev en mail for at høre om jeg kunne nå at få den med, og der var super god service og hurtigt svar...

Réponse : Basicclean
Helt fantastiske produkter. Både rengøringsmidlerne og klude mm. God kvalitet. Min granit bordplade blev reddet af shine up poleringsæt, troede ikke jeg kunne få den kæmpeplet af, der var forsøgt med andre midler. *****
Den nye skumrens er super og kan bare anbefales.
Super god kundeservice. 2 dage jeg havde bestilt og varerne endnu ikke var afsendt kørte de en kampagnekode med 15% på mange produkter, jeg skrev en mail, da de endnu ikke var afsendt og jeg fik så 15% på nogle af de produkter jeg havde bestilt. Det er da bare GOD kundeservice.
Så en KLAR anbefaling herfra.

Réponse : Basicclean
Jeg troede jeg havde fundet en løsning men næ nej jeg fik en lang næse og 400kr fattigere
Jeg købte kalkfjerne og ovenpakken i håb om det ville hjælpe mig men næ nej, jeg så videoen som der var blev vist og det eneste der efterlod mig var et krid hvidt bruseniche og en oven der ikke var i nærheden af ren, super skuffene😱 jeg ville ikke købe der igen

Réponse : Basicclean
Gode produkter og dejligt med videoer som vejleder.

Réponse : Basicclean
Jeg er vild med basic clean af flere årsager:
1. produkterne lever op til det de lover.
2. kundeservice er helt i top.
3. og så er der links og videoer af udførelsen af produkterne.
Fem solide stjerne fra knofedt rengøring - en glad og tilfreds kunde

Réponse : Basicclean
Jeg købte en pakke med nogle af deres udvalgte produkter herunder ovnrens, kalkrens og unirens quick fix.
Ovnen blev nærmest som fabriks ny efter at have brugt ovnrensen (nr 19) helt vanvittigt resultat.
Og så lavede jeg den frygtelige fejl at bruge kalkrens på mine naturfliser som absolut ikke kan tåle syre, så jeg ringede i fuld panik til kundeservice og fik fat på Dorte som - som en ægte heltinde- beroligede mig og guidede mig igennem hvordan jeg kunne redde dem med de rigtige produkter.
Fantastiske produkter og service - kæmpe anbefaling herfra! Det virker bare! Du er i gode hænder

Fantastiske produkter
Men hold nu fast hun er længe om at sende pk ....hver gang....denne gang bestilte jeg varerne 23 august og har endnu ikke modtaget den 2 september....så hav mega god tålmodighed 😵💫 men som sagt fantastiske produkter...

Réponse : Basicclean
Basicclean har super gode produkter. Deres nye Quickfix er fantastisk, både i en snæver vending men også når der er god tid (duften er virkelig nice)
Deres levering og service er hurtig og effektiv.

Réponse : Basicclean
Fænomenal kundeservice med hurtig svar tid

Réponse : Basicclean
Fantastisk kundeservice med rigtig god vejledning, hurtig levering og sidst men ikke mindst super gode, drøje og effektive produkter. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse : Basicclean
Super gode produkter med en mild duft. God og imødekomme de kundeservice.

Réponse : Basicclean
Produkterne er fine, men servicen halter. Bestilte mandag, men intet skete før jeg selv ringede fredag – først dér blev pakken sendt. Det burde fremgå tydeligt, hvis leveringstiden er så lang, i stedet for at man selv skal jagte sin ordre.

Réponse : Basicclean
Intet mindre end fantastisk :-)
Vi havde fået slemt skimmelsvamp i fugerne i vores brusekabine. Efter at have prøvet næsten alt fra bagepulver, rodalon og mange andre mærker som påstod at kunne fjerne skimmelsvamp var jeg næsten parat til at få nye fuger i brusekabinen.
Så læste jeg om Mug og skimmelsvamp dræber fra Basic Clean. Jeg troede ikke på det da vi havde prøvet så meget.
Men hold da op, det virker. Vi lod det sidde lidt længere tid end anbefalet og skimmelsvampen forsvandt som dug for solen og det endda uden at vi skulle skrubbe og skure.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner så fik I det :-)

Réponse : Basicclean
Produkter der bare virker og som gør din rengøring meget nemmere, kan klart anbefales. Hvis det er plads til forbedringer kan det være levering, der går gerne en lille uges tid inden man får sine varer.

Réponse : Basicclean
Gode produkter plet rens og Quick fix er geniale.
God og hurtigt svar fra kundeservice

Réponse : Basicclean
En savoir plus sur les différents types d'avis.