1. Grossiste en articles ménagers

Bidoo - Jouw Alles-in-één General Store Welkom bij Bidoo, de ultieme bestemming voor jouw veelzijdige behoeften. Bij Bidoo geloven we in eenvoudig winkelen, en daarom hebben we een uitgebreide selectie samengesteld die aan al jouw wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar trendy mode, praktische huishoudelijke artikelen, of unieke cadeaus, Bidoo heeft het allemaal. Ontdek een winkelervaring waar diversiteit en kwaliteit hand in hand gaan. Van stijlvolle kleding tot huisdecoratie, keukenbenodigdheden tot gadgets - Bidoo is de plek waar je alles vindt. Onze missie is om het winkelen gemakkelijk en plezierig te maken, met een scala aan producten die je nergens anders vindt. Bidoo staat voor variëteit, betaalbaarheid en uitstekende klantenservice. Ontdek de veelzijdigheid van winkelen bij Bidoo - jouw go-to general store voor alledaagse benodigdheden en verrassende vondsten. Welkom bij Bidoo, waar elke aankoop een ontdekkingsreis is!

2,8

Moyen

2,8

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Wat een walgelijke site

Wat een walgelijke site, ze belazeren mensen. Orthopedische schoenen besteld en die kwamen na 3 weken binnen. Helemaal scheef, maat klopt niet, kleur ook niet zoals beschreven. Op de mail reageren ze heel slecht en als je die rotzooi wat ze je hebben gestuurd wil terugzenden kan niet. Je moet ze naar China sturen en dat kost 49 euro.

10 septembre 2024

Gekocht bij Bidoo Amsterdam

Gekocht bij Bidoo Amsterdam, dus je denkt nederlands bedrijf. Maat niet goed dus ik wil retourneren. Moet ik het naar china sturen met track en trace. Kosten enorm hoog. Dus misleidende informatie

2 août 2024

Na een vervelende ervaring een tijdje…

Na een vervelende ervaring een tijdje geleden op een andere site, was ik een beetje huiverig om opnieuw online te bestellen. Maar man, bij Bidoo was het een compleet andere en positieve ervaring! De service was top-notch en mijn bestelling kwam zonder enige problemen aan. Eindelijk een betrouwbare online winkelervaring. Bedankt, Bidoo! Jullie hebben mijn vertrouwen hersteld.

22 novembre 2023

Geweldige kwaliteit

Eerlijk gezegd was ik eerst een beetje sceptisch over jullie website, maar man, de InfinityLink™️ smartwatch heeft me echt positief verrast! De nieuwjaarsactie met 40% korting bracht me over de streep, en ik ben zo blij dat ik het heb geprobeerd.

Deze gadget maakt het leven serieus veel gemakkelijker. De draadloze oortjes zijn een geniale toevoeging en de ruisonderdrukking is echt top. Het is als een futuristische upgrade voor mijn dagelijkse routine. Bedankt voor deze aangename verrassing!

26 décembre 2023

Eerlijk gezegd dacht ik aanvankelijk…

Eerlijk gezegd dacht ik aanvankelijk dat de ComfyBoots misschien niet zo'n hoge kwaliteit zouden hebben, maar jongens, ik ben aangenaam verrast! 🌟 De kwaliteit van het schapenleer en het bont is echt top-notch. Ze voelen niet alleen luxueus aan, maar bieden ook de warmte en duurzaamheid waar ik naar op zoek was. Een onverwachte parel in mijn wintergarderobe - echt een aangename verrassing! 🌨️👢

5 janvier 2024

Bidoo.nl is gewoonweg vet

Bidoo.nl is gewoonweg vet! Ze hebben alles, van toffe gadgets tot handige spullen, en de prijzen zijn echt scherp. De klantenservice is ook chill, altijd snel en vriendelijk. En die aanbiedingen, man, je kunt flink besparen. Ik shop nergens anders online. Gewoon top!

8 juin 2023