Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestilte en propel til min Yamaha om søndagen. Leveret om tirsdagen. Desværre var det til en Mercery. Kontaktede dem på tlf og de sendte den rigtige samme dag. Leveret to dage senere. Det er top servi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin kundeservice, blev betjent af Nadiia, som løste vores problem i et snuptag, Havde bestilt en impeller til en nyere Yamaha motor, og ud fra beskrivelsen skulle den passe, hvilket den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I recently brought a new outboard, and bundled ot with the engine prep service, I bundled it with the prep service (oil and run test) quite glad I did as they ran it for an hour which means that par... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Billigpropel er billig. Sparede mange tusinde kroner på at købe en påhængsmotor og tilbehør i Danmark i stedet for Sverige. Er en glad amatør, så jeg fik en del gode råd. De svarer detaljeret og sober... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'accessoires de bateau
  2. Magasin de moteurs hors-bord
  3. Atelier pour hélices

Écrit par l'entreprise

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00

Coordonnées de contact

super hurtig levering

super hurtig levering

26 mars 2024

Réponse de Billigpropel.dk

Dejligt at høre det også lykkedes når vi gør vores bedste 😊

Mægtigt

Mægtigt. God pris og hurtigt leveret 😊

19 mars 2024

Réponse de Billigpropel.dk

Dejligt, sådan bør det også være ;-) Go dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte nyt fyr til båden hos…

Købte nyt fyr til båden hos Billigpropel og blev mødt med virkelig god service og kundesupport. Hurtig levering og alt spiller.👍 ikke sidste gang jeg handler hos dem.

4 mars 2024

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Michael, tak for din anmeldelse. Så dejligt at du er tilfreds med vores service/support. Forsat go dag.

Hurtig levering👍

16 mars 2024

Réponse de Billigpropel.dk

Hejsa Torben, dejligt du er tilfreds - vi forsøger at pakke og afsende så mange ordre som muligt omgående 🤩 Forsat go dag.

God kundeservice

Købte en propel hos billigpropel, men oplevede problem med pasform til min motor. Problemet blev løst hurtigt og kompetent af Maria fra kundeservice, og jeg fik en første klasses behandling.

20 septembre 2023

Hej Per

Tak for din anmeldelse - jeg sørger for at sende de pæne ord videre til Maria :-) Rigtig go dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en mortor bestilte den en søndag…

Købte en mortor bestilte den en søndag aften og fik den tirsdag det er bare hurtig og god service

4 juillet 2023

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Helge, Vi gør vores bedste for at alle kunderne få varerne så hurtigt som overhovedet muligt :-) Forsat go dag.

Reliable supplier

Customer friendly, spot-on service and help.

22 juin 2023

Réponse de Billigpropel.dk

Thanks for your kind feedback - I will share it my colleagues. Have a wonderful day.

Super god service

Super hurtig , god og precis service .. vil helt klart anbefale til andre

19 mai 2023

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Stian, mange tak for de pæne ord - det varmer altid at høre når kunderne er glade. Det sørger jeg for at dele med mine kollegaer. Rigtig go dag til dig .

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et spørgsmål ang skrue

Jeg havde et spørgsmål ang. skruen på min båd, det blev besvaret hurtigt og professionelt

8 mars 2023

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Claus, tak for den fornemme anmeldelse - det betyder meget for os at kunderne får både hurtigt, men også professionelt svar. Rigtig go dag til dig og familien.

Super pris og service

Fin hjemmeside, skarp pris og hurtig levering. Købte et produkt der tydeligt var mærket DEMO og var nedsat ekstra i pris. Varen kom hurtigt. Desværre manglede der en ledning. Skrev en kort mail og ledningen kom dagen efter. Vupti vupti det var hurtigt super service.

26 février 2023

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Mads, tak for din anmeldelse - dejligt at høre du er godt tilfreds - det er det vigtigste :-)

MEGET TILFREDS KUNDE.

MEGET TILFREDS KUNDE.
I forbindelse med køb af ny Hidea Påhængsmotor aftalte jeg med forretningen i Silkeborg at være til stede ved første servicering af motor.
Venlig og imødekommende modtagelse incl. kaffe ! God og forståelig teknisk information samt efterfølgende hjælpsomhed. Ved senere on-line køb af reservedele m.v. hurtig ekspedition. Jeg oplevede forretningens forståelse og flexibilitet i forhold til at kunne opfylde kundens ønsker.

14 février 2023

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Jørgen, tak for de pæne ord - vi forsøger altid at gøre vores bedste. Jeg skal sørge for at give mig flinke kollegaer et klap på skulderen. Rigtig go dag.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, også efter arbejdstid 🙂

10 février 2023

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Emanuel, tak for de rosende ord - vi forsøger altid at svare hurtigt og endnu mere vigtigt at leverer så hurtigt som overhovedet muligt. Rigtig go dag.

Sådan Billig Propel.dk FLOT SERVICE

Sådan Billig Propel.dk

jeg gave jer en stjerne pgr af forkert håndtering af emails, så kom Dan på banen om aftenen, og han gjorde alt tilfredstillende og fulgte op flere gange og gav fin rådgiving, og 16 timer after forsendelse kom varen, perfekt timed, og de rigtige dele til en lidt svær motor som jeg har i Afrika. Nu har jeg endelig fået en pålidelig reservedels leverandør til vores motorer, som er absolut svære at få dele til. Så vi bestiller mere, om kort tid. Tak for hjælpen. Jeg har prøvet at slette min anmeldelse med 1 stjerne, men det kunne ikke lade sig gøre, da den ikke var i mine anmeldelser ? så derfor denne !

17 janvier 2023

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Anders, Tak for de pæne ord - det vigtigste var at vi kom i mål :-) Rigtig go dag til dig.

Noté 4 sur 5 étoiles

Har pr 15/10 bestilt varer hos…

Har pr 15/10 bestilt varer hos billigpropel for 1507,- og har sendt en forespørgsel på varerne men har ikke hørt noget 1 1/2 uge senere, ikke engang om at varerne ikke er på lager. Jeg får så en melding om at min mail er tastet forkert og har efterfølgende en snak med firmaet som er venlige trods det at jeg selv er skyldig i at jeg ikke får nogen tilbagemelding. Tak for en fin behandling og mine varer en ankommet på min adresse.

15 octobre 2022

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Jesper, tak for din anmeldelse. Sidste uge var skolernes efterårsferie, og personalet i vores kundesupport fik fri i efterårsferien da de alle har mindre børn. Det gjorde vi fordi alle har arbejdet 2.000% de sidste to år. Af samme årsag havde vi i hele sidste uge en popup banner i bunden af vores hjemmeside som man aktivt skulle klikke væk. I denne banner stod der netop at vores kundesupport var væk i uge 42 og at ville besvarer alle henvendelser primo uge 43. Jeg ved ikke hvordan du kan have overset den banner (måske hvis du har en popup blocker installeret på din pc) for den fyldte 1/5 af skærmen, netop for at man ikke kunne overse den. Vedr. lagerstatus så står det på samtlige af vores varer inden du bestiller (det står lige over prisen med grønt).

Foruden dette så kan jeg se at du har skrevet din mail adresse forkert og glemt et "p", derfor har du ikke modtaget nogen af vores status e-mails vores system sender ud.

Jeg ved de arbejder på højtryk for at komme igennem alle henvendelser, så de skal nok komme til din - tænker hvis ikke du har hørt noget i går, så hører du noget i dag.

www.billigpropel.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus